Близо 600 ракети, изстрелвани 4 часа, не спрели градушката, ударила Хасковско (видео)

Постоянно действащите комисии към Областната дирекция "Земеделие" в Хасково вече са започнали огледи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е за наказание, че от Хасково са се пръкнали такива изроди като Асен Василев и Делян Добрев.

Големо крадене се краде,ужас...........по добре да се разпусне държавната администраци,всички вън и да минем към Анархия мать порядки...........

лъжат запаса на полигон за месец е 200 ракетки...

Тя тая градушка по-зла от руската армия бе?! Май нищо не е изстреляно, а парите са прибрани неправомерно...

Няма как с устройствата за борба да са изстреляни толкова ракети? Това не са батареи РСЗО Град! Пускат ни по кората на банана.

Шефката на градушките в Хасково е за смяна. Нищо не разбира, ползва се с протекциите на една дебелана от градушките в София. Миналата година ни утрепаха градушки в Хасково и областта - примерно септември и много други. Ама тези две другарки няма кой да ги изгони, а трябва. Лятото сега започва.

тия ядрата на атомите ли са разбивали???

Никой не е стрелял,а парите от ракетите са ги гушнали.

:) 600 ракети за 4 часа изстреляни! За 1 час изстрелват 150 ракети, а за 1 мин - 2,5 ракети! Лъжливи управници, бедна държава, няма оправия! Всички са отвратителни, жалко за обикновения трудов човек!

От няколко различни площадки, драги.

Знам, че не съм в час драги, но площадките са 4 в Южна България - в Стара Загора, Пазарджик, област Пловдив и Сливен. Мисля, че за градоносния облак в Симеоновград са изстреляни ракети само от Стара Загора. Дали могат да изстрелят 600 ракети от Стара Загора е отделен въпрос.

Ако тези ракети са изстреляни така, както са погребани онези старци от хосписа... А бе не е важно това. Важното е, че продължаваме промяната :D

Има ли критерии за ползата от тези ракетни обработки? Защото след като си обработил с ракети даден облак, вече не можеш да знаеш какво би станало, ако не беше го обработил. Особено пък ако след обработката му и той вземе, та те "обработи" ...

Обработе ни са. Само, че с тези метация "Лоза" които са със заред на пиратка и една лъцица сребърен йодид. Старите руски ракети бяха нещо, наистина сериозно, но, като ефективните пестициди си заминаха, заедно с Бай Тошо.

16 53 сега колко часа е

Вчера ...

600 ракети - че те в Украйна не стрелят по толкова !

значи по Татово време сме били световен ракетен полигон, щото тогава градушката я трепехме, а сега с 600 и ..... ръц

се прицелят по-добре

Да бяхте питали Митрофанова къде и какво иска за ни покаже Путин с неговите МТО войскари!?

Питахме я. Каза, че искат да ни покажат на майка ти оная работа, от която си се пръкнал по невнимание.

А могат ли тия ракети да се модифицират срещу американски самолети?! Питам, щото новия вирус вече е наличен в товарните им самолети! Мащабно военно положение трябва в България! Мюриканците вън от страната ни, пък и от Европа! Неам думи в какво ни превърнаха "партньорите" ни от фащ за 30г!!!

Тебе лично те превърнаха в трол.

а такива като тебе употребяват тая дума просто за душевен гъдел, ей така, да се види колко си прозорлив и Учен

Тия ракети действат ли изобщо? Или само така си даваме парите за тях и замърсяваме само?

руски са...

..ха...ха...Ръкоделец! .ха...ха..

600 са на книга. Сигурно не са изстреляни и 6... пак провалихте хората крадливи боклуци, таз година ще е гладна, но за всеки държавник и меринджей ще се намери дърво да яде, гаранция франция

Само 10 ракети са нужни да се разбият градоносни облаци. Какви 600 ракети ? В цяла България няма толкова . Ако бяха изстреляли поне една ракета нямаше да има толкова големи поражения.

... поне една ракета НАВРЕМЕ, ако бяха изстреляли. Отново са изпуснали момента. Формират ли се облаците и започне ли да вали, стреляй с каквото си искаш, ефекта е ... описан в статията.

Не знам... по фактура и разходен ордер, са толкова.

90 процента от българите не знаят за Кемтрейлс и какво следва след него. Кемтрейлс има задача да отрови хора, животни,почва,вода и въздух. Кемтрейлс има задача да групира облаци в определена област и с помощта на Хаарп да се предизвикат бури и урагани. В случая се цели унищожаване на реколтата .

Пий се хапчетата и се моли на бог Путин.

Това с кемтрейлса е вярно. Но има още по-ужаснанистина! Крият я в китайския боб от село Смилян. Знаете, че смилянския боб е голям и от него се пърди яко! Слагат в боба същата гадост като кемтрейлс, народа яде боб, пърди, душка си го, и се самоотравя! Сега разработват технология и за лещата и ориза, имат проблеми с големината на зърното...

Милено, ма, душо. Как кемтрейлс има задача? Как една пръдня може да има задача? То и хАсфалта пред портата ти на село е поставен с цел ХААРП да може да събира и наелектризира йони, които в даден момент могат да се превърнат в лазерно оръжие и да унищожат близка до нашата галаткита планета. Ама това що го премълчаваш?

Толкова ракети няма в агенция за борбата за градушките хахахах то документално и 100 000 могат да изпишат, за да краднат пари от бюджета, защото тряа се платят

Отделен въпрос е .Ако са изстреляли въпросните количества , къде се къса нишката? Калпава стрелба , никаква ефективност. При 600 ракети , градоносно облаче не би трябвало да остане.