17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да направят същото тука в БГ, да може да млъкнат инвалидите.

Инвалидите в главата сa най-опасни !

вие от спасителите на герп и боико ли сте?защото и тиквата така се изказа

Откажат ли операция, химио или лъче терапия, Почне ли се с болкоуспокояващи ала тип "Морфин" ... за какви години говорим ... тук се почва от Невръстни и се стигне до много възрастни ...

Тончо Тончев - Гимнастик от националния отбор по гимнастика в Московската Олимпиада. След Олимпиадата пада при тренировка в Русе и жестоко уврежда гръбначен стълб. В болница е , неподвижен и на системи. Издърпва системите и ...Край Всеки ден минавам пред неговия Некролог през всичките тези години, там на вратата ... Светла му памет. Че и го познавах ... еди такъв миниатюрен и весел

Не пишете такива новини, да не вземат от НЗОК да ползват "опита" и да го поставят в края на грижовната "клинична пътека"........!

Такива новини, не са за дебилни молоумници ;)

Не пишете такива новини, да не вземат от НЗОК да ползват "опита" и да го поставят в края на грижовната "клинична пътека"........!

таблетка ? е нашите ;лидери; не са ли поръчали разработка на хапче 65 г. ? или ние си имаме здравеопазване за тая цел

Когато, един човешки организъм е в крайна фаза на заболяването си, това означава, че повечето му органи са разкапани. Ако, само даден орган не функционира има смисъл, да продължи да се бори за живот, примерно хирургическа интервенция или трансплантация. Но в случай, че по-голяма част от системата с органи ворганизма е заболяла и не функционира, си е загубена кауза и удължаване на мъките на пациента. Това е огромно страдание и за болният и за близките му. В такива случаи, трябва да има разумно решение.

От раждането си един организъм деградира, всяко вдишване скъсява животът Ви - това са всеизвестни факти. Защо да се чака неизбежното и не се сложи край на страданието наречено живот още сега ??? Или все пак всеки миг е ценен и винаги трябва да се очаква нещо хубаво да се случи ??? Чашата наполовина пълна или наполовина празна е за Вас, колкото и да е напукана ???

Говориш, за абсолютно различни неща. И преди да се опитваш да изказваш мнение по дадена тема, няма да е зле да се информираш по-подробно. А не така, повърхностно да отхвърляте нещо, с което не сте запознати. Асистираното самоубийство, а по точно казано евтаназия, е за възрастни хора с тяхното информирано съгласие, и за много тежки и крайни форми на заболявания. Най вече, пациенти след 75 годишна възраст.

Медицината в настоящият момент има своите възможности.Това обаче трябва да бъде професионално доказано.Това довежда до трудни решения на болният и лекарите.В България липсва доверие често между болни и лекарите.Така ме ние сме на светлинни години от истината.

Днес пиеш хапчето, а утре откриват лекарството точно за твойта болест. Хората като се разболеят изпадат в депресии и черногледство и по-лесно посягат на живота си. Защо ли на държавата й е по-удобно да им подаде ръка не за да живеят колкото им е писано, а да си съкрати финансовите разходи за лечението и обгрижването им. Иначе лошо няма да си плащаш здравните вноски цял живот и после да те отсеят като куц кон, пито - платено!

Няма по-голям тъпанар от теб, очевидно. Даже няма да ти обяснявам колко ти е слаба логиката, защото се вижда, че няма да успееш да загрееш.

Аргументите Ви са повече от ясни, както и нивото Ви.

Няма по-голям тъпанар от теб, очевидно. Даже няма да ти обяснявам колко ти е слаба логиката, защото се вижда, че няма да успееш да загрееш.

Стига сте дрънкали глупости! Когато един организъм е в крайна фаза на заболяването си, това означава, че повечето му органи са разкапани, какво вълшебно хапче, ще се измисли на другият ден? Или ще се намерят чисто нови органи, е така с вълшебна пръчица, за да започне да функционира цялата система на организма му като едно цяло?!?! Това е огромно страдание и за болният и за близките му. В такива случаи, трябва да има разумно решение.

На теб наистина ти куца логиката...и не само тя, май. Асистираното самоубийство е за хора, които не искат да прекарат последните няколко месеца от живота си в безкрайни мъки. Правото на живот е въпрос на избор.

То отдавна е измислено оловното хапче срещу главобол. Има и много други още по-достъпни начини, но държавата да подтиква хората към подобно решение е върховен цинизъм. Медицината тогава няма смисъл да търси лечение за страданието и смъртоносните болести, като има едно универсално хапче работещо при всеки болен и страдащ. Факт е че е най-лесно за всички, но дали е най-правилно ??? Назад във времето старите хора са отивали сами в гората за да не тежат на децата и внуците, сега на същото цивилизационно равнище ли сме ???

Социялният ... да не се чуди , а да раздава хапчетата !

няма да стигнат за всички членове и симпатизанти на ОПГ ГЕРп

Подкрепям! Незличимо болните трябва да имат право на достойна и лека смърт...

браво! тука обаче, робите требва да работът до 100 годишна възръс. никакви самонещосситам. докът не каже мутрата-слънце, арбайт махт фрай и само чанч.

Тия ,дето са взели лекарството,пък не са го използвали,трябва да ги принудят да го изполват!Само вкарват Здравноосигурителната каса!

дето навремето дойдоха от селата у града, не са ли си на село, та само те са тук днес във форумите?! Ей, не измря тази сган!

И ти май си от тая сган?

Да ти помогне Господ!. ... Амин!

взимай си хапчето и чао

такъв закон и такова право трябва да има по целия свят!

Те зътова американците шетат по света да го внедрят , ама не ги разбират.

Дано се намери някой добър адвокат да ви осъди на милиони лева за подстрекаване на народа към самоубийсва. Мърши гадни.

Дано попаднеш в такава ситуация, че тогава идиотската ти злоба сама да те научи на някои елементарни неща.

Журналисчета....писарушки болни.....верно ли такова огромно удоволствие ви доставя да поднасяте само подобни "новини". Геноцид извършвате вие мижитурки малки, долни цигански спрямо народа си. вие сте най-големите боклуци в тая държавица дето е останало нещо от нея...мрете мама ви мръсна нисша!

Хахаха, какво си мизерно и тъпо леке, просто не е истина!

На журналистите това им е работата, ама докторите защо не гледат своята?