17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Эх раз! Ещё раз!! Ещё много-много-много-много раз!!! Ковидно: Третата доза укрепва имунната система, така че след четвъртата вече сте защитени. Когато 80% от жителите получат петата доза, ограниченията могат да бъдат облекчени, защото шестата доза спира размножаването на вируса и предотвратява разпространението му. Спокоен съм и вярвам, че седмата доза ще реши проблемите ни, а от осмата доза няма защо да се страхуваме. Клиничните проучвания с деветата доза показват, че антителата са по-стабилни след десетата доза. Единадесетата доза гарантира, че няма да има нови мутации, така че няма причина да се критикува идеята за дванадесетата доза ...

от нета: Модерна вече спечели 40 милиарда долара от истерията Омикрон и няма да има нищо против от сериозна добавка към тази сума. Инвеститорите предположиха и познаха, че най-лошата информация за новия вариант на Covid-19 ще бъде добра за цената на акциите на Модерна. От 24 ноември производителят на ваксини добави 40 милиарда долара към пазарната си капитализация, повече от една трета. Това е цената за над 3 милиарда допълнителни ваксини, предаде Ройтерс.

За последните 14 дни. Починали от ковид в България са 1773 човека. От тях до 70г. са 36%. Починалите ваксинирани до 70г. обаче са 2%. Хоспитализираните ваксинирани са 12% от всички с ковид в болниците, а ваксинираните с ковид в реанимация са 5%. Излязоха и данните за седмица 45 на годината. Починали през тази седмица са 3981 човека. Нормално у нас умират около 2000. До седмица 45 през 2021г. са починали хора почти колкото през цялата 2020г. При положение че от 45 седмица до края на годината са 8 седмици е сигурно че 2021г. ще постави нов и доста по-голям рекорд по смъртност от рекордната 2020г. И въпреки всичко това има хора дето се бият в гърдите колко мъдро действа и мисли българския народ?!? Мислете! И не омаловажавайте смъртта на починалите от ковид. Те са били хора също като вас. Ако не е важно че са умрели, значи не е бил важен живота им. Ако не е важен техният живот, значи не е важен и вашия. Ако вие сами не цените живота си, тогава кой?

Мълчи, бе гяур! Ние албанците чакаме гяурлука да изпука и да заселиме територията! Славянския гяурлук да мре! Албания на три морета! Ще граничим с Турция!

както се разберете с турците и руснаците...

Извинете че не актуализирах и информацията за общата смъртност. Починали през 46-та седмица са 3903-ма българи. Отново около два пъти повече от обичайното. До седмица 46 включително, у нас през 2021г. са умрели вече над 1000 човека повече отколкото през цялата 2020г. А тя беше рекордна. През 2021 вече поставихме нов печален рекорд. А има от 46-та седмица още месец и половина до края на годината.

Ваксинираните расте ли расте!?

Абе спрете да броите. Кацаров не ви ли каза, че вълната отмина

Много показателно за ваксините: "89,06 процента от починалите за деня не са ваксинирани. 80,94 процента от заразилите се с вируса за деня не са ваксинирани." 11% от починалите ваксинирани от колко ваксинирани? 26% имат ли вече? 19% заразени на тези ваксинирани. Няма 30% успеваемост, а не говорените ни преди 95% за Пфайзер и така нататък.

А някои от ваксинираните са го изкарали вируса, т.е.имат естествен имунитет, което е причина да не се заразяват. Но те откъде да знаят, никой не им е правил тест за антитела преди това. И сега си мислят, че ваксината ги спасява....

Вие направо разбихте математиката, гении!

Напомнителка: Следващият път като антиваксър ми каже че някой е умрял от ваксината ще ги питам дали са направили аутопсия и дали са изолирали ваксината че така са заключили.

Ами лекувайте ги болните бе! Ваксината не е лекарство! Ако нямаше ваксина, кой щеше да ви е виновен? То по същество и няма, защото не е ясно с какво ни бодат. Не съм антиваксър, преболедувах, но трябва да има ограничения, а не пропаганда. Ваксинираните също разнасят вируса, защо са им позволени всякакви активности? Големите ученици не могат да ходят на училище, но могат да ходят в мола? Мрем заради имиджа на Кацаров ли?Как пък никой няма топки да направи локдаун. Айде чакаха изборите, а сега какво? Нова година ли? После Великден? Половин Европа е затворена, въпреки високата ваксинация! Имам чувството, че по горните етажи изобщо са неадекватни.

Аз лично се надявам да съм по малко уязвим и то и от ковида,но също така и от обикновения грип и др.болести. Сега на ПОСТИТЕ единственото което пъхам в устата е гореща водичка и на 25.12- РОЖДЕСТВО чак пак топъл бял хлебец и ябълки. Свикнал съм с този режим от доста години така че за мен не еникакъв проблем ако за други още е. Еми смятам че така ковида и др по-малко вероятно да ме хванат, даже даеч по-малко.

Диарията не ти мърда.

2021-12-01 07:40:48 Любо (нерегистриран) Скакалци От Светльо на 30.11.2021 г.Избрано, Книги и разказиЕвгеника, Кратка проза Приказка за Чудовищната глупост Един ден в една далечна земя и през отдавна отминали времена дошъл един Жрец на място, където Мнозината пазели реколтата и добитъка си. И той им казал…......... -* ОСВЕН ЧЕ ТЪЛПАТА СЕ ОКАЗВА МНОГО ПРОСТА ... И ТАКА И НЕ СЕ РАЗБРА, КОИТО СА ТИЯ "НОВИ СКАКАЛЦИ" С "НОВО ИМЕ", КАТО ТЕ ТАКА И НЕ ИДВАТ.... АБЕ ЛУДА РАБОТА - НИЩО НЕ Е ЯСНО! ЕДИНСТВЕНОТО ЯСНО, ЧЕ ВСИЧКИ СА СТАНАЛИ ЗАТВОРНИЦИ НА "ЖРЕЦА", А "СТРАННИКЪТ" ОСТАНАЛ САМ, НО ИЗВЪН ЗАТВОРА....

Цифрите подсказват че сме преминали платото и сме в низходяща фаза. Направете си труда да видите цифрите от миналата година по това време, когато нямаше ваксини. Няма да подсказвам, умни сте, ще си направите сами изводите. Трето - ако искаме нещата да приключат по-бързо не трябва да пускаме чужди туристи в курортите без PCR тест на границата. Иначе ще стане като лятото - за да угодим на няколко по-големи акули в бранша пуснахме орките и те донесоха делтата, заради която страдаме сега. За да не пострада нашия бизнес - отмяна на сертификатите за хотели и кръчми за български граждани и въвеждане на старите мерки - отстояния, 50% капацитет, по-рано затваряне, да не отварят дискотеки и нощни барове. Може да се помисли и за ваучери за отстъпки за хотел само за БГ граждани.

или с положителен ПЦР тест?! Аутопсия има ли? НЕ! Тогава ?! Тъстът почина от "остра сърдечна недостатъчност", с "коронавирус на 5 -я ден след приемането му в болницата и след мое обаждане до дежурния лекар с молба за адекватна "помощ" след проведен телефонен разговор с дядото и неадекватното му поведение.... Изводите оставям на всеки един от четящите!

пневмониите много често водят до намалено количество кислород в кръвта. Сърцето трудно и за кратко работи с по-малко от необходия кислород. Ето ти сърдечна недостатъчност. И като добавиш тромби от ковид навсякъде. И при един лекар с една сестра и една санитарка на 30-40 такива дядовци за едни дълги 12 часа през ден с месеци учудва ли те че не смогват? Учудващо е че още мърдат дори.

Защо уби тъста си, а сега ривеш?

Обикновенно не обръщам внимание на провокатори, но поднасям материали за тези които наистина се интересуват от истината, а не от.......На 10.11.2021 г се проведе Научна конференция в Болдзан посветена на аутопсиите на хора починали след «K19«вaкcини» VAX-QUO VADIS? Приятно гледане.

си обикновен трол

Софийския крематориум записва за след средата на Януари. Всичко по-рано е заето. Не бързайте да мрете преди това, че няма да има кой да ви обслужи.

Аз от доста години живея в Русия. Тук нещата много по-добре се развиват спрямо бг. Наистина. Тук в Русия масово хората от няколко дена или колко там беше са на режим дето не хапват нищо до Коледа, ама не защото нямат пари или няма по магазините, а нарочно от Вяра и комбинирано с това да са по-здрави( тук науката и Вярата са свързани и едното е заради другото). С този режим ще се намали броя на новозаразените. Само незнам понеже има други които си похапват даже и блажно сега, може те да допринесат за нови случаи на ковид. В Русия хората са по-мъдри изглежда. Тук момчето помага на майката в готвенето и подреждането на масата, а момичето помага на баща си за ремонта на колата и къщата, не като по света. Също така в Русия всички казват че именно Сталин и комунизма са причината за настъплението на Хитлер през ВСВ, понеже Сталин се е срещал с другия като съзници и после руснаците се изненадали че са нападнати и затова не реагирали дори когато запада ги е предупреждавал за навилзането на немската войска-мислили са че назитат са им съзници и няма да ги нападнат. Ама в България това не се говори,там се счита че Хитлер и Сталин винаги са били противници. Дървен е нашия български народ. Затова и с ковида руснаците по-бързо и добре ще се справят.

Забрави да кажеш, че работиш в Хамериканското посолство

забрави да споменеш че в Русия също така бързо расте бройката на привържениците на анархизма. Все повече масово хора стават анархисти и това допълнително ще помогне Русия да стане още по-велика отколкото е и в момента. Иначе да знам ги тези неща,права си.

Госпожо, тези неща ги знаем отдавна. Първото се казва Коледни пости и се практикува и в България (много преди Русия). Второ всички знаем за Хитлер и Сталин. ПРЕДИ руския народ да разбере тези подробности. Трето, анархизма е с дълбоки корени в Русия, но има своите последователи и в България (вижте какво представлява и къде е възникнало богомилството и защо е било важно за Европа). Стила ви на писане подсказва млад човек, който тепърва открива топлата вода - т.е. неща които отдавна са известни. Иначе имате моите адмирации в стремежа ви да информирате другите.

Госпожата иска да каже че в Русия на коледните пости не ядат буквално нищо, не че ядат постно, вгледай се по-внимателно. За анархизма тя иска да каже от известно време се е разрастнал много и че един вид анархистите са навсякъде. Богомилството не е точно анархизъм защото вярват в БОГА и в ХРИСТА,докато анархистите са атеисти. Но уважавам това което пишеш да знаеш,просто леки корекции :)

До Коледа ще стигнем до 300-400 починали на ден. Това се дължи на ниската степен на ваксинация, претоварената здравна система и омаловажава нето на сериозността на заболяването от лекари като Мангъров и Кацаров. За 44 починали в автобуса имаше национален траур За 230 починали вчера няма да има. Това е нормално според някои хора. Кацаров стана министър, видя мащабите на трагедията и смени позицията си от анти на про. Все си мисля, че нямам нужда от помита която ще се изсипе за този мой коментар но дори един човек да убедя да се пази или ваксинира особено хората над 55-60г или със заболявания все нещо добро съм свършил

Може и сега да са толкова, но за да не всяват паника сред антиваксърите, да ти казват че са само 120. :)

120 антиваксъри по-малко.

След като над 30 години всичко кадърно напуска България, в страната са останали само катили. И вече много си личи. И по ваксинацията си личи. И по умрелите си личи. Добре е поне, че страната се пречиства сама.

Хехе я кажи ти що си тука сред неваксинираната сган? Нали си с 3 дози - кеф ти Австрия, кеф ти Германия, там можеш да упражниш кадърността си в някоя фирма за доставки разнасяйки поръчките на бабите от амазон. А ако научиш добре езика, може да те вземат на каса в лидл :).

Щото ви се кефя как се гърчите. Пиша от чужбина. Децата ми дори нямат българско гражданство. Никога не са имали. Родителите ми са ваксинирани и си живеят живота сега на топло.

Айде, айде тия некъде другаде. Свит си си у вас и караш “хоум офис” към центъра за либерални изследвания или друго нпо. Поне си смени репертоара, че с тая глупост дето ежедневно копираш няма да има бонус за почивка вгърция - единствената чужбина, в която се подвизаваш :).

И добронамерен. Докато не падне пердето :).

Щом си казал, ами добре. Разкри ме. Нека ми е зле.

трол неграмотен. Като хванеш някоя опорка или лозунг не се спираш докато не замирише и на ковидните. Много обичаш напоследък да употребяваш думичката НПО сякаш е мръсна дума, глупако. Даваш ли си сметка че НеПравителствени Организации са и БЧК, профсъюзите, СБА и Българският ловно-рибарски съюз? Аман от сдуханяци с манталитет на дружинни ръководителки!

Защо се занимаваш с този комплексиран руски отпадък?

вероятно има достатъчно много по-глупави и от него да му се връзват. И резултатите ги виждаме по бройките тежко болни и умрели. Все се надявам поне някой от шараните дето се връзват на антивакс пропагандата да се усети и да се откачи от кукичката.

Като има толкова по-глупави от него, дето му се връзват, с какво подобни индивиди ще са полезни на обществото от чийто блага консумират? По-добре да ги няма.

според божиите и човешките закони всеки живот е ценен, затова и отнемането му е престъпление.

У нас антиваксъри бол! И по 1000 на ден да мрат, не е проблем. Важно е да умрат свободни.

Адаш кви ги ръсиш, бре? Пак ли ви се иска да приличате на мене :)?

Ти пък кой беше?

Тоя дето ви мъти водата и чупи пропагандата. 42 дози ваксина е истината, нали?

Почти безобиден

И добронамерен. Докато не падне пердето :).

и с творчеството на Дъглас Адамс е като с останалото. Прочел е заглавията на една две книги, няколко уикицитата и нататък според инструктажа.

Ще цитирам доц. Мангъров:"Ако навремето бях учил математика сега щях да съм вирусолог". Тук много хора явно са учили вирусология и сега се правят на математици. Повтарям няма изолиран вирус, от тук следва , че не може да има диагностика. Щом няма диагностика няма достоверни данни. Щом няма достоверни данни няма статистика. Има стакмистика за да плаши хората. Може да се направи извод от горе долу верни данни. Надупчени с експерименталната течност около 15-20 %. Приема в болници го обявяват около 85 % не надупчени. ВНИМАНИЕ. Значи 15 % са надупчени. Извод: Експерименталната течност НЕ ПРЕДПАЗВА! Така как изглежда, ако поднесем информацията ( с техните камъни по тяхната глава). Да оставим тези бакалски сметки. Запомнете единствено патоанатомите могат да кажат кой от какво е починал. Но не им дават да изследват. ЗАЩО ЛИ? Хора включете си мозъка. Няма нужда да сте доктори за да го направите.

Доктор. Хахах Я да разкажеш за патоанатомичната находка при починал от Ковид? Кажи ни също, как разбира патологът, от кой точно Ковид вариант е починал болният. Благодаря!

Патологът не работи с починали от ковид , защото е заразно заболяване . Работил е при първите случаи за да се видят уврежданията. Но после е безсмислено. Така , че въпросите ти са неадекватни.

В България се правят аутопсии на починали от Ковид. Ти си се объркал.

АУТОПСИЯ НА БОЛЕН ОТ КОВИД 19 Вчера присъствах на пато-анатомична аутопсия на пациент, починал при неизвестни обстоятелства с Ковид 19. Пациентът е полиморбиден с множество рискови фактори и много заболявания на възраст от около 80 години, трудно подвижен. На аутопсията, която се извършва от патолог с двама асистенти и е медицинска, а не съдебно-медицинска присъстваха двамата лекуващи лекари, аз като лекар от интензивна и спешна медицина и двамата колеги, които са по нашата програма за специализация при нас от България. Извършващите аутопсията са с водоустойчиви гащеризони за цяло тяло, FFP3 маски, специални ръкавици за аутопсия и визьори, ние носихме само FFP2 маски. Аутопсиите се извършват винаги по сравнително подобна процедура в целия свят. Патологът и асистентите му извадиха всички органи и ги подредиха в 4 метални тави, разрязоха всички на срези и събраха около 20 и повече проби от всички органи за микроскопско изследвание. Около 80 годишният пациент постъпва при нас с положителен антигенен тест за Ковид 19, при условие, че е боледувал вече февруари от Ковид 19 и е бил между февруари и сега ТРИ пъти ваксиниран срещу Ковид 19. Два часа след приемането му е намерен мъртъв в стаята в болницата. По кръвно-газовия анализ, а и по кръвните изследвания, които включват и голяма кръвна картина, д-димери, прокалцитонин, феритин и др., както и по рентненовата снимка и по кръвно-газовия анализ не се касае за тежко състояние, което да изисква интензивно лечение. Затова при неизвестна причина за смърт, въпреки положителен тест след молба към семейството да ни разрешат аутопсия, е поискана такава и патологът я извършва за нас, за да се знае от какво е починал пациентът. Никой от нас не мислеше, че може при вече боледувал и трикратно ваксиниран да е от Ковид 19. Наредените в тави черва и органи ни бяха демонстрирани - дивертикулоза, атеросклероза, белег от инфаркт от преди десетилетия, но без белодробна емболия от централен характер и без пресен сърдечен инфакрт. Не е и ясно как се е заразил пациентът, който не е мобилен и няма къде да ходи, че да се зарази. PCR също е положителен с ct стойност от 19, т.е. високо заразен. При демонстрацията на белия дроб в срезове видяхме масивна и повсеместна двустранна Ковид 19 пневмония с множество микротромби, засегнали практически всички участъци на белия дроб на капилярно ниво, без централна тромб-емболия. Практиката на патолога извършва по негови данни вече шеста аутопсия при Ковид 19 само в нашия малък град, той сподели, че всички бели дробове така изглеждат. Липсва съответната находка в рентгеновата снимка, т.е. можело е да се види само на скенер, не на рентген, което е често за пневмонии в начален етап, имащи нужда от време да се демаскират. Патолгът заключи, че причината за смъртта е масивна типична инфекция с вируса SARS COVID 2, без никакво съмнение, като ще изпрати и писмен доклад от микроскопските изследвания. Пиша това всички по повод на честите ГЛУПОСТИ, че не сме правили аутопсии и че хората с много болести умирали с, а не от Ковид 19. Всичките 6 случая, за които разбрах са починали от, а не с Ковид 19, доказано, въпреки нашите съмнения. Вижда се, че където ваксината не пази, не пази и "естественият" имунитет. Снимката е на бял дроб от такава аутопсия, но не от тази, на която присъствах.

Като си включиш мозъка. Имаш нещо все пак. Ще разбереш , че умиранията са неадекватно много в най-умната част на Европа като България.

Това светило Мангъров, защо не е в затвора?

Schilo

Айде пак статистиката се поднася в негативен план. Що не написахте- под 10%, бре дираджии?

позитивна статия за 128 умрели и повече от 700 в реанимация?

За последните 14 дни. Починали от ковид в България са 1773 човека. От тях до 70г. са 36%. Починалите ваксинирани до 70г. обаче са 2%. Хоспитализираните ваксинирани са 12% от всички с ковид в болниците, а ваксинираните с ковид в реанимация са 5%. Излязоха и данните за седмица 45 на годината. Починали през тази седмица са 3981 човека. Нормално у нас умират около 2000. До седмица 45 през 2021г. са починали хора почти колкото през цялата 2020г. При положение че от 45 седмица до края на годината са 8 седмици е сигурно че 2021г. ще постави нов и доста по-голям рекорд по смъртност от рекордната 2020г. И въпреки всичко това има хора дето се бият в гърдите колко мъдро действа и мисли българския народ?!? Мислете! И не омаловажавайте смъртта на починалите от ковид. Те са били хора също като вас. Ако не е важно че са умрели, значи не е бил важен живота им. Ако не е важен техният живот, значи не е важен и вашия. Ако вие сами не цените живота си, тогава кой?

Тия статии на дира действат на ваксърите като валериан на котараци....то се почва едно виене и гърчене....направо да се чудиш откъде ги копат тия....

Ясно е, че се върви към локдаун за неваксинираните по Коледа. С влизането на омикрон в България процентът положителни проби ще скочи над 20 и новото правителство на Киро Канадеца ще заключи неваксинираните... Затова, ако искате да живеете нормален жив, а не да ви държат затворени - Ваксинирайте се!!

Бегай бе Пешо....ходи се наспиш и тогава ела на пропагандата...

могат да обясняват, че е нормално умирането, дори когато е двойно повече от обичайното и после да се възмущават, че не е нормално да умират много хора, когато са много и тежко болните в даден период и за всичко са виновни докторите дето не успяват да им насмогнат. Продължавам да се чудя антиваксърството някакъв култ ли е или психиатрична диагноза?

Решиха че хората претръпнаха и ръсят пак глупости на корем. Да ви напомня за какво иде реч. 717 човека берат душа заради ковид в реанимация. В малка България. 128 човека само днес са умрели от ковид. Да ви ги обясня по друг начин, че дано ви мръдне нещо в закъснелите души. Това са почти три автобуса хора като онзи за който имаше три дни траур наскоро. Защо решихте че животът на тези хора е по-маловажен от живота на македонците от автобуса? И това е всеки божи ден.

Не спряхте да квичите... сигурно е от боцкането

силно закърняла душа. Заедно със недоразвитият мозък се получава ужасително създание. Ходещ мъртвец.

цитирате нещо като"717 човека берат душа заради ковид в реанимация" е редно да проверите дали е така. И едно 13 годишно "почина" от ковид в катастрофа. И една родилка от Благоевград "почина от ковид"през юни,пък 3 месеца по-късно се оказа проста лекарска грешка.

бяха чисто журналистически спекулации това за ковид и такова нещо нито се е обсъждало на ниво медицина нито е фигурирало като диагноза по време и след смъртта и. В смъртния акт на момчето не фигурира ковид като диагноза също. Така че съм проверил. Ти очевидно също и си намерил два случая за две години, от които само единият по погрешка попада в статистиката за ковид. На трийсетина хиляди регистрирани починали от ковид за това време не мисля, че една или няколко грешки променят картината.

картината и то много,защото така се пише стъкмистиката и ежедневно се нагнетява страх и паника. А това са само случаите стигнали до медиите. А колко не са.

че активно търсят журналисти и тролове две години и не намерихте друго да се заядете очевидно нищо не променят. Ето например като има проблеми с фалшиви ваксинации наистина търсенето до какво води. Вече са хиляди само доказаните случаи у нас. Като има нещо търсенето води до намиране. Отделно случаите на смърт от ковид са всъщност много повече от регистрираните. В пъти. Умрелите извън болница никой не ги изследва, а по време на епидемична вълна смъртността е двойна на обичайното.

Заради 2 случая на милион, обявиха ваксините за "експериментални препарати". Всяко лекарство, което се прилага масово, може да даде такива необичайни странични ефекти

Леко по-леко % на ваксинираните заразени се пада бяха 95,93,90 а днес са вече 80.

Ваксините са си ваксини. И действат, ако са поставени. Още 5-6 производителя са в процес на серифициране и одобрение на техните ваксини. Може да не са на 100% ефективни, но не вредят. Само глупак може да счита, че ваксина, симулираща спайка на вируса, може да го зарази с вирус.

Може да не са на 100% ефективни, но не вредят Такива трябва да се дават на съд

Завеждащият-КОВИД отделението в:”ПИРОГОВ, КАЗА: “НЯМА НИТО ЕДИН СЛУЧАЙ...ПОВТАРЯМ:НИТО ЕДИН СЛУЧАЙ НА ПОСТЪПИЛ ЗА ЛЕЧЕНИЕ-ПОВТОРНО”!!! ЗА НЛИЗО ОСЕМНАЙСЕТ МЕСЕЦА!!! ТА СЕ ПИТАМ: НОВИТЕ СЛУЧАИ,НА НОВИ ХОРА ЛИ СА? “ПОЗИТИВНИТЕ ТЕСТОВЕ-ЗА ЕДИН ВИД ВИРУС ЛИ СА? ОТДЕЛЯТ ЛИ ....БЛЯ-БЛЯ ПОЗИТИВНИТЕ,СЛЕД-14 ДНИ? АКО ДА,ЗАЩО КАРАНТИНАТА Е ТОЛКОВА ДНИ? АКО НЕ: КОЛКО ПЪТИ СМЕ СЕ ЗАРАЗЯВАЛИ? САМО В ПОСЛЕДНИТЕ ДВА МЕСЕЦА(ЧЕТИРИ-ЧЕТИРИНАЙСЕТ ДНЕВНИ ПЕРИОДА),БИ ТРЯБВАЛО:40-50% ОТ ХОРАТА ДА СА ПРЕКАРАЛИ:БЛЯ-БЛЯ!!! АКО ПРИБАВИМ И ПРОЦЕНТЪТ ПОЗИТИВНИ ОТ-ПРЕДИШНИТЕ-16 МРСЕЦА....ПО 3-4 ПЪТИ!!! НЕЩО НЕ Е ВЯРНО!!! ИЛИ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ КЛЕЧКИ,ИЛИ НЕ СА-НОВИ СЛУЧАИ,А НАЙ ВЕРОЯТНО-ВСИЧКО Е ЕДНА ИЗМАМА!!! САМО НЕ МИ КАЗВАЙТЕ,ЧЕ:30-50 000 ТЕСТА ДНЕВНО,НЕ СА ПРЕДСТАВИТЕЛНА ИЗВАДКА!!!

Това, че не е постъпил, означава само едно - че не е постъпил. Хората се заразяват повторно, но ако е скоро след предното заразяване го карат леко и не постъпват никъде. Аз познавам 3ма, които го караха по два пъти.

С какво се заразяват? С нещо си,ОТ КОЕТО НЕ СЕ РАЗБОЛЯВАТ,НО Е МНОГО ОПАСНО!!!

Ясно е, а и вече емпирично се доказа, че ваксинираните заразяват и че ваксините не създават траен имунитет. Тогава това не са ваксини, а някакво лекарство или хранителна добавка. Време е да кежем истината ТОВА НЕ СА ВАКСИНИ Къде са лекарствата на Мерк и Пфайзер

Пълни глупости. Как точно е доказано като в България положението е бедствено. Държави с 10 пъти по-голямо население имат 10 пъти по-малко починали на ден. Единствената разлика е ваксината

единствената разлика е в качеството на здравеопазването у нас ги заключват и кой оцелее

След малоумния биологичен експеримент в България, да не се ваксинират хората. Сега ни чака трета национална катастрофа. А може би и края на третата българска държава. Подобна криза сме преживели средата на 14-ти век т.е. около 1350. След черната смърт т.е. чумата държавата буквално се е разпаднала и турците са ни поробили за 5 века. Сега ни чака същото. Всеки без ваксина е национален предател.

Не ви ли притесняват тези 20% заразени повторно след вече наличен Ковид-19??? И като е ясно, че глашатаите на боцкането са намалили поне 2-3 пъти реалните цифри, то е очевадно, че експерименталните препарати уж ваксини нямат нито ефект, нито са безопасни!!!

Като знаем, че има много схеми за фалшиви сертификати, особенно извън София, не е изненадваща статистиката

Значи в Софето са честни и почетни, така ли бе пришълецо от Михайловградските села... В т.н. столица са най-галемите мошеници нищоправци и сбърканяци...

Защо реши, че живея в София??? Аз виждам, че хващат схеми в Майналандия. Виждам и какво се предлага около моят град. Мога да предполагам, че навсякъде е така. Софийски схеми досега не са хващали, а там е половин България. Явно е по-строг контролът.

може на база на произволни допускания да прави заключения. Как си ги изчисли само... Фееричен тъпак. А не ти ли прави впечатление по света как е? Как пък всички се разбраха изведнъж?

Какво ли всъщност искат антиваксърите, протестерите и всякаква анархична сган. Как си представят идеалният вариант за справяне с пандемията. Да се забранят ваксините? Да се махнат маските и граниченията? Пък каквото стане - природата си знае работата. Въобще наясно ли са какво би се случило?

Глупчо, не ваксините, те са много полезни! Тук става дума за измамата с експерименталните препарати уж ваксини, които са вредни за организма. Престани да смесваш реалните имунизации от ваксинационния календар с тези игли, с които вече са те надупчили 5, 6 и повече пъти, без никаква полза, а са те увредили...

Венсеремус

Що така, някои неща се мерят в проценти (1/100)? А други 1/1000, 1/100000?

ти като си купиш телевизор от щатите и го включиш, що гърми ?

Преди няколко дена клиничен лаборант заяви, че имат нареждане да вдигат бройката в следващите две седмици, за да бъде наложен локдаун и да се натиска за задължителни ваксинации!!! Ето как трябва да се действа! "29 НОЕМВРИ 2021: ПЪРВАТА СТРАНА в която СЪПРОТИВАТА ПОБЕДИ - ГВАДЕЛУПЕ! Когато Макрон въведе Сертификата в Гваделупе (Guadelupe, остров от Карибската група, 400 000 души), както и задължителната в@ксинация за медицинските работници, Революцията избухва! На 15 Ноември, точно в деня на залеза на Меркурий като Зорница в съвпад с Марс, всички профсъюзи обявяват Генерална Стачка. Страната замира. Народа се вдига като Един - обсаждат правителствените сгради, барикадират улиците, блокират болници и в@ксинационни центрове. Полицията е пометена. Нелегална ново-появила се организация разбива оръжеен склад и се въоръжава с пушки. Разменят се изстрели. Париж е в паника. На 20 Ноември Макрон изпраща допълнително 200 спец-полицая и 50 командоси. Но протестите не спират. Гваделупе гори. Радикалните революционери стрелят с истински куршуми по колите на полицията. (няма жертви) Даже и с допълнителни сили, Макрон е безсилен пред 400 000 човека! 27 Ноември 2021- Макрон капитулира! (12 дена след изчезването на Меркурий като Зорница) Макрон, президента на Франция. ОТМЕНЯ Декрета за Сертификат и Задължителна В@ксинация в Гваделупе! Макрон, президента на Франция. признава Гваделупе за АВТОНОМИЯ! Автономия, която сама ще решава какви мерки да въвежда. Революцията в Гваделупе победи! Първата страна извоювала Свободата си!"

Ти си правен в гъз...

Споко, има за вас букстерчета на всеки 3 месеца!

Аре бЕгай, м@_лоумник. Аман от слабограмотни антивакси

Аз съм с хрема и клинична картина. Вчера си направих тест в цибалаб - отрицателен. Какво вдигане н абройката, какви пет лева. А лаборантите не са никакви инфекциозни специалисти. Те са .....лаборанти. Извършват манипулациите и процедурите в лабораториите.

Скакалци От Светльо на 30.11.2021 г.Избрано, Книги и разказиЕвгеника, Кратка проза Приказка за Чудовищната глупост Един ден в една далечна земя и през отдавна отминали времена дошъл един Жрец на място, където Мнозината пазели реколтата и добитъка си. И той им казал… — Идват скакалци и трябва да се подготвим! — Но скакалците идват всяка година и през всичките досега отминали години — отвърнали Мнозината. — Винаги е било така, защо трябва да се подготвяме? — Това не са скакалците от предишните години — казал Жрецът, — това са нови и ужасни скакалци, които аз наричам с ново име. Трябва да се подготвим. — Какво правят тези нови и ужасни скакалци с новото име? — попитали Мнозината с голям страх. — Какво ли — казал Жрецът, — те ще вземат част от нашата реколта и ще си отидат. Мнозината се разтреперили от страх. — Но скакалците винаги правят това — отбелязал един човек от Мнозината. — Защо тази година трябва да се подготвяме, както никога досега? Жрецът се втренчил в този човек от Мнозината. — Не ме ли чу? — казал му. — Това не са старите скакалци от миналите години. Това са нови и ужасни скакалци и си имат ново име. ТРЯБВА ДА СЕ ПОДГОТВИМ. — Но какво правят новите и ужасни скакалци с новото име, с какво са по-лоши от старите скакалци от миналите години? — разпитвал онзи човек. — Как какво, да не си глупак? — сопнал му се Жрецът. — Не ти ли казах, че ядат от реколтата ни и си заминават. ТРЯБВА ДА СЕ ПОДГОТВИМ! — Да, трябва да се подготвим! — извикали Мнозината в един глас, макар да не знаели какво се иска от тях. — Не разбирам — упорствал онзи човек от Мнозината, — тези нови и ужасни скакалци изглеждат ли по-различно от старите скакалци? — Не съм казвал това — отговорил Жрецът. — Изяждат ли повече от нашата реколта, отколкото старите скакалци от миналите години? — Не съм твърдял и такова нещо — отвърнал Жрецът. — Тогава, ако новите и ужасни скакалци не изглеждат по-различно и не изяждат повече реколта от старите скакалци през изминалите години, с какво са по-нови и по-ужасни? При тези думи Жрецът се разгневил с жречески гняв: — За какъв се имаш, дребно човече, да рискуваш живота на другите с такива въпроси? Не ви ли казах, че това са нови и ужасни скакалци и те ИМАТ НОВО ИМЕ? А Мнозината се обърнали към онзи човек и му казали: — Да, глупако, не излагай другите на риск с тези въпроси. Жрецът ти обясни, че новите и ужасни скакалци ИМАТ НОВО ИМЕ! Мълчи в глупостта си и нека Жрецът ни каже как трябва да се подготвим. И тогава те се обърнали като един към Жреца, коленичили пред него и му се примолили: — О, Мъдри, кажи ни как трябва да се подготвим срещу новите и ужасни скакалци. Тогава Жрецът застанал пред тях и им казал: — Говорих с великите умове и боговете, а те ми казаха, че единственият начин да се подготвите срещу новите и ужасни скакалци е да носите тези шапки на Чудовищната глупост… …и той вдигнал да покаже една такава шапка на Чудовищната глупост, а Мнозината били смаяни… — О, Мъдри, как носенето на тези шапки на Чудовищна глупост ще ни спаси от новите и ужасни скакалци? — извикали те. — Великите умове и боговете са проучили въпроса и това е достатъчно — отговорил Жрецът. — Всички, които се грижат за другите, ще носят тези шапки и заедно ще се спасим от новите и ужасни скакалци. Мнозината се спогледали и видели мъдростта в думите на Жреца, и с желание сложили на главите си шапки на Чудовищната глупост, и се върнали да се грижат за реколтата и добитъка си — щастливи, че са били спасени. ~ ~ На следващия ден Жрецът се върнал там, където Мнозината наглеждали реколтата и добитъка си, и носели шапките си на Чудовищна глупост, и им казал: — Уви, отново говорих с великите умове и с боговете, а те ми казват, че носенето на шапките на Чудовищната глупост не е достатъчно да ни спаси от новите и ужасни скакалци. Необходимо е нещо повече. Мнозината се обърнали към Жреца с голяма тревога и извикали: — О, Мъдри, кажи ни какво още трябва да направим, за да се спасим от новите и ужасни скакалци! — Ето какво — казал Жрецът, — за да се спасите от новите и ужасни скакалци, трябва да изгорите реколтата си до корен, преди да може да се яде! — Благодаря ти, Мъдри! — извикали Мнозината. — Почакайте — обадил се онзи човек от Мнозината, — как изгарянето на реколтата до корен, преди да може да бъде събрана, ще ни спаси от новите и ужасни скакалци? — Глупецо — отвърнал му Жрецът, — не разбираш ли, че новите и ужасни скакалци ще ни отминат, ако изчезне цялата ни реколта? — Но — напомнил онзи човек, — ти ми каза, че новите и ужасни скакалци ще изядат не повече от досегашните скакалци. — Правилно — отбелязал Жрецът. — Значи, ако оставим новите и ужасни скакалци да се нахранят и да си отидат, все ще ни остане по-голямата част от нашата реколта, както през изминалите години, но ако я изгорим цялата, няма да ни остане нищо. Жрецът въздъхнал и Мнозината също въздъхнали по неговия пример. — Нима не те е грижа за онези, чиято реколта ще бъде изядена, ако не направим нещо? — попитал с възмущение Жрецът. — Нима НЕ ТЕ Е ГРИЖА за реколтата, която ще бъде изядена? — повторили като ехо Мнозината, изпълнени с негодувание заради бездушието на онзи човек. И навлезли в нивите си, и изгорили всичката реколта до корен, за да не могат новите и ужасни скакалци да изядат част от нея. — Но как ще си набавим хляба? — попитал онзи човек. — Сега всичките ни посеви изгоряха без остатък. Мнозината изглеждали обезпокоени от това, тъй като наистина този въпрос не им бил хрумнал. Те се обърнали към Жреца за отговор. — Когато се налага, трябва да се правят жертви — отвърнал им Жрецът. — Да — съгласили се Мнозината, щом чули думите, които били познати и на собствените им умове. — Трябва да се правят жертви. И засега поне сме в безопасност от новите и ужасни скакалци! — Вижте, че Жрецът не е изгорил напълно СВОИТЕ посеви — казал онзи човек на Мнозината. — Защо така? Мнозината се обърнали към него и му казали: — Мълчи, глупако, стига с твоите глупости, Жрецът разговаря с големи умове и с боговете. Той най-добре знае как да ни спаси от новите и ужасни скакалци. Слава на нашия Жрец и неговата мъдрост. ~ ~ На следващия ден Жрецът се върнал при хората, те носели шапките си на Чудовищна глупост, стояли сред изгорените ниви и пазели добитъка си, а той им казал: — Уви, отново говорих с боговете и великите умове, а те ми казаха, че носенето на шапките на Чудовищна глупост и изгарянето на реколтата няма да е достатъчно за спасението ни от новите и ужасни скакалци! Ние трябва да заколим и всичкия добитък, и да оставим кръвта да напои земята. — Как клането на добитъка и оставянето на кръвта да напои земята ще ни спаси от скакалците? — попитал онзи човек от Мнозината. Всъщност и Мнозината били донякъде обезпокоени от този нов въпрос и се обърнали към Жреца за отговор. — Нима не разбрахте вече, че това са нови и ужасни скакалци? — казал Жрецът с любезен глас. — Не разбирате ли, че трябва да се намерят нови начини за спасението от тях? Мнозината изглеждали облекчени от тези думи и за пореден път открили, че Жрецът е изрекъл мислите в собствените им глави. И така, те охотно заклали добитъка си и оставили кръвта да напоява земята, и се зарадвали, че сега най-накрая са спасени от новите и ужасни скакалци. ~ ~ Жрецът дошъл и четвърти път там, където хората седели в изгорените ниви, напоени с кръвта на добитъка, и носели шапките си на Чудовищна глупост, и видял, че някои са мъртви или умират. — Уви — казал той, — заради нападението на новите и ужасни скакалци, сега нямаме нито хляб, нито месо, нито мляко, и дори носенето на шапките на Чудовищната глупост, изгарянето на посевите и убиването на добитъка не е достатъчно, за да ни спаси, защото виждате как яко се мре. След тези негови думи плъзнали страх и отчаяние сред Мнозината. — О, горко ни! — изплакали те. — Наистина тези нови и ужасни скакалци са смъртоносен бич, но вижте как хората умират сега въпреки всичко, което направихме! И те се обърнали към Жреца, и го помолили: — Кажи ни, о, Мъдри, какво трябва да направим, за да се спасим от новите и ужасни скакалци? Защото някои умират въпреки всичко, което сторихме досега. — Наистина — казал Жрецът с огромна тъга, — тази земя е тъй изпепелена и полазена от новите и ужасни скакалци, че не остава нищо друго, освен да оставим стария живот и да започнем отново, вече в нова нормалност. Трябва да дойдете в моя имот, където ще ви защитя. Имам малко храна в складовете си, от която бихте могли да ядете, ако работите за общото благо, като почиствате къщата ми и се грижите за реколтата и добитъка ми. — Благодарим ти, Мъдри! — провикнали се Мнозината и се подготвили да последват Жреца в неговото безопасно имение. — Я почакай малко… — викнал онзи човек сред Мнозината. — Не новите и ужасни скакалци отнеха храната ни, а ние по твоя заповед я унищожихме, а сега искаш и да ни направиш свои роби? Жрецът поклатил глава със съжаление, а Мнозината последвали примера му. — Какво трябва да се направи с такова упорито невежество? — показал се ядосан той. — Ужасно упорито невежество — пригласяли му Мнозината като в хор. А Жрецът казал: — Не разбирате ли, че ако НЕ бяхме носили шапките на Чудовищната глупост и не бяхме изгорили реколтата си и не бяхме убили добитъка си, новите и ужасни скакалци щяха да направят нещата много, много по-лоши от сегашните? — Как? — попитал онзи човек сред Мнозината Жрецът се изкикотил и Мнозината последвали примера му. — Как ли, простодушен невежо? Защото новите и ужасни скакалци са нови и ужасни, и си имат НОВО ИМЕ! — Ново име! — заехтели Мнозината, които гледали с недоверие единствения човек, който не разбирал какво означава всичко това. И тогава те му обърнали гръб, и отишли с охота и с шапките си на Чудовищна глупост в имението на Жреца, за да работят за общото благо, като се грижат за реколтата и добитъка на Жреца, и като почистват дома на Жреца, и като пеят песни за надежда и за новата нормалност, които писарите на Жреца били написали, за да се пеят от тях. А онзи човек останал сам сред безплодните и кървави полета, и тръгнал сам да търси друг път, и да пее своите песни. ~ ~ Автор: Кати Блек Превод: Светлан Бонев

Любо, а сега защо не си признаеш, че си гей и пишеш глупости ?

"Помпали" са ме но не съм гей !

Не съм! Ако някога реша:”ПЪРВО НА ТЕБ,ШТИ ЗВЪННА”!!! И НЕ ПИШИ ОТ МОЕ ИМЕ,БЕ....ПРОТИВНЯК!!!

Е сега като пуснат и учениците и дойде Омикрона, ще пуснем кепенците на тази лайняна страна!

Плоскоземните,чипирани и облъчени с 5G могат да бъдат излекувани единствено и само със САНТРАПО.

В България има нов щам - смес на вируса с политиката

Смъртоносна смес от вируси и комунисти!

Пак гласувайте за Крадев и неговите калинки! Матриал недоумрял!

Плевньо питай за прогнозата и си лягай вече !

Плевньо си плющи младата жена и си драпа мъдурките на хасиендата в Гърция! А ти събирай парички са ток и парно!

За да угодим на некадърника Радев,който размахва юмрук,освирепял от злоба,че Борисов го превъзхожда.Комунягите сега се кефят,че техния гуру ще ни управлява,без да им идва на ум ,че и те ще теглят с нас.

Ама Деса Простакеса как друса дупара на хорца и ръченици! Яката работа :)

За да свали Бойко от власт.Сега ГЕРБ не управляват,защо не се ваксинирате.То бива ,бива комунизъм,но чак да умрем ми се струва прекалено.

Прост матриал, сър!

Логично е да има 128 умрели в най-болната и бедна държава. Ковид-вируса намира най-благоприятна почва за развитие у нас, къде другаде?

Прост народ, умряла държава!

Ами да вземем пример от по-здравите нации и да се ваксинираме, както те правят. Може би са по-здрави, защото правят по-добри избори, включително кой да ги управлява.

Бил Гейтс потрива ръчички!

Делът на фъкцинираните си е стабилен, но и расте. 20 процента от общата бройка не може да се обясни с фалшиви сертификати. Рухна и послендия мит на фъкцините - че пазели от тежко пребледуване. Кажете го това на приетите в болници стотици фъкцинирани. А какво става с лекия ковид на Кукумицин Кукунчев, приключи ли, третои ден го чакаме да изгрее в зомбивизора.

Над 20% заразени ваксинирани.

Е ВЕЧЕ ДА СИ ИНЖЕКТИРАШ ... ИНФАРКТ НА МИОКАРДА!

Дир ви предоставя дневната сводка за грипа! Ако не сме ви уплашили достатъчно ще ви кажем - бау

Виждал ли си хора как мрът от това, аз да......

Но умирането си е гадно по принцип: рак, инсулт, инфаркт, черен дроб, бъбреци, катастрофи, убийства.

Утрото ти е добро и ги говориш такива, защото не си го карал....

Какво стана с управление на кризата от червените безродници? Нали се справяха по-добре с нея? България дава жертви като при Световна война!!!

Верно си пурко....откъде ви копат бе??

Тук въпроса е къде ще ви копат!

ужас