Бившият полицай, прегазил 7-годишната Моника, се извини и поиска условна присъда

В съда бившият служител на сектор "Борба с организираната престъпност" заяви: "Естествено, че съжалявам, вие не бихте ли съжалявали"

Обратно в новината

Коментари - Бившият полицай, прегазил 7-годишната Моника, се извини и поиска условна присъда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоа дебил в униформа трябва да лежи и то не някакви 4 години.За такова деяние 10 не му мърдат.Да ама не!!! В идиотска и корумпирана държава като във България искат да го отърват с условна. Убил дете на пешеходна пътека с превишена скорост.По чии закони и правила искат да го отърват с условна? Държавата да плати огромна кръвнина на семейството на детето.За това че е наела такъв малоумник на работа. Да има масови протести до получаването на справедлива присъда.Тези протести трябва да прераснат и се насочат към жълтите павета.. Всички пумияри и престъпници от парламента вън. Най нахално ще се кандитатират за нови избори и ще трошат милиони от бюджета.

дайте му условна на мчето, за първи път му еда убие дете на пешеходна пътека, с превишена скорост, при забранено изпреварване и при утежняващи обстоятелства- служител на реда с полицейска кола.

Никой от нас не е застрахован от грешки, но правилата, ако се спазват, произвеждат необходимата превенция. Нещо, което в главите на доста екземпляри на иначе милата ни територия, никак не им хрумва. Време е да се върне смъртното наказание.

напълно закономерна присъда нъл през 2021г фатмако поведе народния гняв срещу мутрите, и ги изчегърта? нъл от тогава и са промените в правосъдишето? и гадния каскет и него изчегърта? и четири служебни кабинета правиха промени в правосъдието? и дори за наше благо доведе кирчо от канада? закономерна е тази присъда!

Ние, от СС-Клуба, твърдо заставаме зад колегата!

При главен секретар шеф на контрабандата това е положението - пълен кенеф! Бегане му е майката, няма България вече.

Лицемерното му извинение е за да смегчи максимално и без това неадекватно лекото му наказание! Каква е тази нелепа присъда при убийство на дете, което пресича правилно и в същото време "полицая" извършва няколко нарушения едновременно чрез които убива дете - превишена скорост в населено място, изпреварва коли даващи предимство на пешеходците, отнема предимството на пешеходците и екзекутира детето? На всичкото отгоре имаше съмнения за употреба на алкохол, но това се позамете някак...

Това извинение няма да помогне да се върне детето, но ако нещо подобно смегчи присъдата - това е сигнал към всички джигити на пътя че все някак ще им се размине доста леко - ако не се вредят за условна то ще лежат най-много 1-2 години и ще поискат свобода...

, че те сгазих, но искам свобода....

Този не го ли бяха снимали други полицаи да му носят води и кисели млека да му се поразреди неналичието на алкохол в кръвта?

И после се чудят защо хората бягат от кенефа. Ми щото смърди!

Сериозно ли ни трябва бай Тошо че нещата да се оправят.....грозно не го харесвам ама така го представяте..

Тежка присъда!!!! Какво е право? Защо няма буркани???? Трябва да разберат че присъдите в обратен при държавно лице също съществуват !!!! Той е извършил престъпление!!! Дете!!! Това не е кавал с 2промла хванат за първи път и получаващ условно за плашене!!!! Този тип е убил дете и то трезвен!!!! Какво извинение!!!! За отговорност към професията...нямам думи

3 години условно за убийство на дете? Аз ако съм на мястото на бащата, ще си изпусна пистолета в някое кафене съвсем без да искам и точно между очите ще го гръмна, и после ще се извиня публично ако трябва за 3 години условна присъда.

Което казвате е против закона....но ви разбирам....аз ще изпусна пистолета и ще си уредя доживотно.....

НЕ заслужава ПРОШКА!!!!! Полицаите са нагли и прости- избират ги с конкурс/кой е по, най-тъп и от чия рода е /!!!!! А в Пазарджик са навързани като свински черва съд ,прокуратура ,МВР , местна власт и мафиотските структури !!!! Корупцията е повсеместна и на всички нива !!! Отърване НЯМА!!!!

Има. Нетърпимост му е майката. Вместо протест един хубав линч от целия град. Порицайубил дете със служебна кола в САЩ щеше да е поне 30 години в затвора, при напушение пък - до живот. Никаква милост.

В Кочината всичко е възможно

ми дайте му условна на милицая бе - е на съжалява, кво повече ! а и що деца още има за газене - па ще сгази па ще съжалява и всичко е точно !!!