Близки и приятели почетоха паметта на Милен Цветков 1 г. след катастрофата

Делото продължава вече година и според дошлите на панахидата това е знак, че съдебната система работи тромаво и бавно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

винаги ще почетем единствения НЕЗАВИСИМ журналист,но искаме да идем след 30 години на свиждане на УБИЕЦА МУ

беше странен журналист

още ли не е набучено на кола на някой беззъб циганин с прякор луканката

Съдебната система не работи бавно, тя въобще не работи където работят парите и влиянието. Какво неясно има в това дело, освен колко пари и в кои джобове трябва да отидат. Да не попадаш на такива наглеци с много пари, пази боже.

Съдията вече пише оправдателната присъда а Нинова вече подготвя хвалебствена реч в парламента.

Бог да го прости,но за мен той беше твърде самонадеян и на моменти груб .... но за починали или добро,или нищо.

И сега какво, ще изкараме момчето, че е убиец ли? Да, много ясно, че ще го изкараме именно такъв, защото той просто е!

Трябва да осъдят Милен посмъртно а Кристиян боклука да го наградят

на Геешев, 1 година и 0 резултати. Накрая ще го пуснат заради изтичане на законния срок за арест, което май е крайната цел. Оставка на ГЕШЕВ веднага, всички знаят, че М. Цветков беше сред неудобните на тогавашната власт ГЕРБ. Ако бяха убили някой гербераст като Караянчева например, досега вече щеше извършителят да лежи доживотната.

На Кристиян майка му е една мазна курва. Курвоооо караш ли джипа

И мазното наркоманче ще иде при мазното руско кънкьорче максим ставийски! Червения съд ще се погрижи!

Дрогираното копеле и подкупните съдии, които ще се опитат да го отърват трябва да си получат заслуженото!

....1 г. СЛЕД УБИЙСТВОТО...!

Вярваш ли си? Като си натискаш плюсчета мислиш ли че някой ще повярва на огромната лъжа която си изрекъл? Че и се гавриш с паметта на Милен Цветков по този начин. Защото всичките отлагания до момента са по вина на съда-който разреши всички идиотски искания на адвоката на този. Съдия от съюза на съдиите, същия тоя съюз дето искаше оставката на Гешев.

..колко много хора се намазаха на тая филия...

Надрусаното копеленце се опитват да го оправдаят. Сега изкараха, че не е знаел че е надрусан, някой му сипал в чашата наркотици. Бас ловя, че няма да лежи в затвора. Бог да го прости Милен Цветков.

Какво стана с делото, що се мотат, да пускат момчето с условна и това е. То трябва да учи и да се развива, живота е пред него, а те го тормозят. Бил надрусан, не е вярно, той пие чайове, сигурно са специални. Карал бързо, не е вярно, другите са били бавни, а Милен направо си е бил спрял, кой му е виновен, във вселената няма място за спрели хора! Съгласете се, че не е станало нищо страшно, даже той е жертвата на системата!

Той К. не бил надрусан бе, той пил чай само бееее. Момчето невинно, М.Цв. какво е правел на светофара, српял на средата на платното???

Селянчета, не панахида, а панихида, бе, неграмотни провинциалисти такива. Пфу...

Приятелите му освен панихида трябва да принудят с протести пред прокуратурата да ускорят делото и без адвокатски трикове за спазване на мършата в това общество.

Щеше да е щастлив днес, знаейки, че мутрите, срещу които се бореше, са паднали от власт.

да си мълчим. "

Тез съдии не четата ли статии за тях в сайтовете и да видят хората какво пишат за случая за да си сверят часовника. Няма нужда от някакви платени социологически проучвания за да разберат мнението на аудиторията като Галъп и сие.

Омбудсмана е виновна за смъртта на Милен, възпрепятствайки джигитите да си плащат глобите! Да и се връща дано!

и кво общо имат джигитите с НАРКОМАНСКИТЕ ДЕЦА НА ГЕРБЕРИТЕ

една година след това ЖЕСТОКО УБИЙСТВО...на което има камери....виновника е хванат с 3 вида наркотици....И ДА НЯМА ЗАТВОР ОЩЕ ЗА ТОВА НАРКОМАНСКО ПОМЯРЧЕ ЛИ ЕДНА ГОДИНА БЕ...С ТОЛКОВА МНОГО ДОКАЗАТЕЛСТВА... Ако пратим това в сащ ще го решът за 48 часа..

Какво сте се разбързали? Година, та година......Нещата трябва да узреят, да отлежат, да се проучат, да се съвещават там, има експертизи, експерти, сигнали, очевидци, пък да се вземе отговорно решение, че и да се спусне за изпълнениенякому, че и да се изпълни не щеш ли, а това отнема сили и време, как я мислите тая работа, не е като да си купиш кило краставици от Женския пазар! А така. Пък и я що декади са се ширнали пред нас като жита, недейте така да юркате и прас през нивата! Агале-агале, со кротце, со благо, яваш-яваш, и ще стане работата като се опече. Е, ще е при нов състав, че сегашните отдавна ще са пенсионери, че и убиецът ще си пише вътре чакайки мемоарите, но нали се работи, какво искате? Движението е важно, да има хора с папки по коридорите, вие какво?...

Не обичам така да говоря, ама ако убитият е някои твой роднина (чукам на дърво) пак ли ще говориш така. За нещо толкова явно, трябва да се реши бързо.

Общото??? Общото е че се дрогират, карат пияни, щото знаят, че няма да си платят! Заради тоя бпклук омбудсмана, който ги защитава!

Панахида се отбелязва събота след смърта, т.е. 24.04 Сина му?

Децата на герберите а? Нищо че майката на тоя е лична приятелка на Корнелия и спонсор на БСП. Ама да си избелваме лъжите дано някой ни повярва

Май не схвана иронията...

“панихида” е на руски. Българската дума е “помен”.

ЕДНА ГОДИНА ИЗМИНА ОТ СМЪРТТА НА МИЛЕН, А В ЗАТВОРА НЯМА ВКАРАН НИТО ЕДИН ВИНОВЕН ЗА ТОВА!!!

Те съдиите в България ПО ДРУГ НАЧИН си сверяват часовниците. Сверяват ги с ПАЧКИ БАНКНОТИ. На четири очи! Ето така си сверяват часовниците съдиите в България. В една Америка отдавна самите те щяха да бъдат в затвора с присъди от 20-30 години.

Интересно е как в западните държави маските не пречат на хората да си говорят каквото си щат. А тук пречели на Сульо и Пульо. Ааа, забравих. На Балканите сме все пак, уж сме в Европата, ама не съвсем.

Шефът на Върховния съд ЛОЗАНОВ изобщо не е червен . Напротив, атакуваше от десни позиции ББ. Явно е СИМПАТИЗАНТ НА АТАНАСОВ И РИСТЮ БОЙКИКИЕВ, ДСБ И ДЕМОКРАТИЧНАТА ТОТАЛИТАРНА БЪЛГАРИЯ. Голяма част от съдиите са окопали се в съдебната власт ДЕСЕБАРИ ОТ ДЕСЕБЕТО! И играят ролята на върла опозиция на правителството на ББ.

но в Америка се лежи по 20-30 години в пандиза за корупция. Дори и съдия да си.

НЕ НА ГЕШЕВ, НА ЛОЗАНОВ БЛАГОДАРИ! ГЕШЕВ Е ПРОКУРОР, НЕ СЪДИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И НЕ ИЗДАВА ПРИСЪДИ. ЯВНО СИ ДОСТА ПРОСТ, ТА НЕ ПРАВИШ РАЗЛИКА МЕЖДУ ПРОКУРОР И СЪДИЯ!

звучи гордо :))))))

Ама колко шпиони хванахме....

ГЕРБ/ ДПС мафията 1 година бави следствието и се чуди как да спаси наркоманската утрепка от затвора!

Пълни глупости, търсил винаги истината .

Той много обичаше справедливостта на Герб и неговите ангелски "членове". Харесваше му тяхната почтенност, родолюбие и самоотверженост.

Съдебната ни система явно точи делото максимално, за да се забрави случая. Толкова ли е трудно да се произнесе по нещо записано на камери, в центъра на София с много свидетели, със стабилни доказателства за използвани няколко наркотични средства и за неспазване на правилата за движение. Накрая да не кажат, че го пускат условно, защото друг му сложил 3 вида наркотици в коктейла и той не знаел .. а и не е осъждан .. Ще е подигравка.

Чакат да изтече давностния срок! Ето това чакат явно. Имаше някакъв давностен срок за съдене на престъпление. След изтичането му, престъпникът не получава никаква присъда. Чист е като момина сълза

Бойко го уби!...

Ako пишлемето с дрогата е във пандиза и без присъда, за кокво да бързат? Ще му признаят това време за част от присъдата.

Жалко за човека!!!!!!!!!!!!!!Всеки може да е на неговото място!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Лека му пръст!!!

Стотици свидетели, записи от камери, хванати на място убийци ... и пак една година се бавят бе