Близки и приятели почетоха паметта на Милен Цветков 1 г. след катастрофата

Делото продължава вече година и според дошлите на панахидата това е знак, че съдебната система работи тромаво и бавно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лека му пръст на Милен ! Само ,че не разбирам какво толкова неясно има още по това дело ,че нещастника е влиза във затвора какво чакате госпожи и господа от съда ? Има престъпление има убит човек има нарушение на закона за пътищата има превишена скорост не разбирам какво толкова неясно има ,ако ще и господ да му е адвокат на този мръсник отива във затвора мъчи се адвоката му да доказва неща които въобще няма как да му се получат ! Вкарвайте го във затвора да е мислил като се е помпал със тия хубави наркотици :)

Но нито дума, че и Милен караше пил та чак в шадравана беше вкарал колата.

Но не е убил никой умишлено след здраво назобване.

Ще кажеш ли нещо и за сестра му или още не е назрял историческият момент ?

...олко извратено копеле трябва да си, за да се изкажеш така.

Светла му памет! А онуй дрогирано земайне още не е осъдено?! Що Ве Гадове ко чакате?

Е вие сериозно ли? Ми то си има прецедент вече - след 10 години условната и точка, пито платено. Все пак това е Република България. Давай следващите.

Милен да почива в мир. А убиеца му дано получи заслуженото.

Дано ! Ама нещо почва да не ми се вярва.

ПИЧ беше Милен, голям ПИЧ! Не му пукаше от никой! Но..... така е в страната на дългите гащи..... добрите са осъдени! Гешев да образува дело срещу тези ,които вече година се мотат с неща, които са ачик ачик ясни! Иначе и той е вътре в кофата!

Стотици свидетели, записи от камери, хванати на място убийци ... и пак една година се бавят бе

Жалко за човека!!!!!!!!!!!!!!Всеки може да е на неговото място!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Лека му пръст!!!

Ako пишлемето с дрогата е във пандиза и без присъда, за кокво да бързат? Ще му признаят това време за част от присъдата.

Бойко го уби!...

Съдебната ни система явно точи делото максимално, за да се забрави случая. Толкова ли е трудно да се произнесе по нещо записано на камери, в центъра на София с много свидетели, със стабилни доказателства за използвани няколко наркотични средства и за неспазване на правилата за движение. Накрая да не кажат, че го пускат условно, защото друг му сложил 3 вида наркотици в коктейла и той не знаел .. а и не е осъждан .. Ще е подигравка.

Чакат да изтече давностния срок! Ето това чакат явно. Имаше някакъв давностен срок за съдене на престъпление. След изтичането му, престъпникът не получава никаква присъда. Чист е като момина сълза

Той много обичаше справедливостта на Герб и неговите ангелски "членове". Харесваше му тяхната почтенност, родолюбие и самоотверженост.

Пълни глупости, търсил винаги истината .

ГЕРБ/ ДПС мафията 1 година бави следствието и се чуди как да спаси наркоманската утрепка от затвора!

ЕДНА ГОДИНА ИЗМИНА ОТ СМЪРТТА НА МИЛЕН, А В ЗАТВОРА НЯМА ВКАРАН НИТО ЕДИН ВИНОВЕН ЗА ТОВА!!!

Ама колко шпиони хванахме....

Панахида се отбелязва събота след смърта, т.е. 24.04 Сина му?

Какво сте се разбързали? Година, та година......Нещата трябва да узреят, да отлежат, да се проучат, да се съвещават там, има експертизи, експерти, сигнали, очевидци, пък да се вземе отговорно решение, че и да се спусне за изпълнениенякому, че и да се изпълни не щеш ли, а това отнема сили и време, как я мислите тая работа, не е като да си купиш кило краставици от Женския пазар! А така. Пък и я що декади са се ширнали пред нас като жита, недейте така да юркате и прас през нивата! Агале-агале, со кротце, со благо, яваш-яваш, и ще стане работата като се опече. Е, ще е при нов състав, че сегашните отдавна ще са пенсионери, че и убиецът ще си пише вътре чакайки мемоарите, но нали се работи, какво искате? Движението е важно, да има хора с папки по коридорите, вие какво?...

Не обичам така да говоря, ама ако убитият е някои твой роднина (чукам на дърво) пак ли ще говориш така. За нещо толкова явно, трябва да се реши бързо.

Май не схвана иронията...

една година след това ЖЕСТОКО УБИЙСТВО...на което има камери....виновника е хванат с 3 вида наркотици....И ДА НЯМА ЗАТВОР ОЩЕ ЗА ТОВА НАРКОМАНСКО ПОМЯРЧЕ ЛИ ЕДНА ГОДИНА БЕ...С ТОЛКОВА МНОГО ДОКАЗАТЕЛСТВА... Ако пратим това в сащ ще го решът за 48 часа..

но в Америка се лежи по 20-30 години в пандиза за корупция. Дори и съдия да си.

Ние сме руска не американска колония! Ако това се беше случило в Москва щеше да се развие по абсолютно същия начин както се развива у нас сега. Главния руски прокурор Чайка беше на работно посещение в "европейска" България месец преди да на значат сегашния главен прокурор съвсем случайно!

Омбудсмана е виновна за смъртта на Милен, възпрепятствайки джигитите да си плащат глобите! Да и се връща дано!

и кво общо имат джигитите с НАРКОМАНСКИТЕ ДЕЦА НА ГЕРБЕРИТЕ

Общото??? Общото е че се дрогират, карат пияни, щото знаят, че няма да си платят! Заради тоя бпклук омбудсмана, който ги защитава!

Децата на герберите а? Нищо че майката на тоя е лична приятелка на Корнелия и спонсор на БСП. Ама да си избелваме лъжите дано някой ни повярва

Тез съдии не четата ли статии за тях в сайтовете и да видят хората какво пишат за случая за да си сверят часовника. Няма нужда от някакви платени социологически проучвания за да разберат мнението на аудиторията като Галъп и сие.

Те съдиите в България ПО ДРУГ НАЧИН си сверяват часовниците. Сверяват ги с ПАЧКИ БАНКНОТИ. На четири очи! Ето така си сверяват часовниците съдиите в България. В една Америка отдавна самите те щяха да бъдат в затвора с присъди от 20-30 години.

да си мълчим. "

Интересно е как в западните държави маските не пречат на хората да си говорят каквото си щат. А тук пречели на Сульо и Пульо. Ааа, забравих. На Балканите сме все пак, уж сме в Европата, ама не съвсем.

звучи гордо :))))))

Щеше да е щастлив днес, знаейки, че мутрите, срещу които се бореше, са паднали от власт.

Приятелите му освен панихида трябва да принудят с протести пред прокуратурата да ускорят делото и без адвокатски трикове за спазване на мършата в това общество.

Селянчета, не панахида, а панихида, бе, неграмотни провинциалисти такива. Пфу...

“панихида” е на руски. Българската дума е “помен”.

Той К. не бил надрусан бе, той пил чай само бееее. Момчето невинно, М.Цв. какво е правел на светофара, српял на средата на платното???

Какво стана с делото, що се мотат, да пускат момчето с условна и това е. То трябва да учи и да се развива, живота е пред него, а те го тормозят. Бил надрусан, не е вярно, той пие чайове, сигурно са специални. Карал бързо, не е вярно, другите са били бавни, а Милен направо си е бил спрял, кой му е виновен, във вселената няма място за спрели хора! Съгласете се, че не е станало нищо страшно, даже той е жертвата на системата!

Надрусаното копеленце се опитват да го оправдаят. Сега изкараха, че не е знаел че е надрусан, някой му сипал в чашата наркотици. Бас ловя, че няма да лежи в затвора. Бог да го прости Милен Цветков.

..колко много хора се намазаха на тая филия...

....1 г. СЛЕД УБИЙСТВОТО...!

Дрогираното копеле и подкупните съдии, които ще се опитат да го отърват трябва да си получат заслуженото!

И мазното наркоманче ще иде при мазното руско кънкьорче максим ставийски! Червения съд ще се погрижи!

Шефът на Върховния съд ЛОЗАНОВ изобщо не е червен . Напротив, атакуваше от десни позиции ББ. Явно е СИМПАТИЗАНТ НА АТАНАСОВ И РИСТЮ БОЙКИКИЕВ, ДСБ И ДЕМОКРАТИЧНАТА ТОТАЛИТАРНА БЪЛГАРИЯ. Голяма част от съдиите са окопали се в съдебната власт ДЕСЕБАРИ ОТ ДЕСЕБЕТО! И играят ролята на върла опозиция на правителството на ББ.

На Кристиян майка му е една мазна курва. Курвоооо караш ли джипа

на Геешев, 1 година и 0 резултати. Накрая ще го пуснат заради изтичане на законния срок за арест, което май е крайната цел. Оставка на ГЕШЕВ веднага, всички знаят, че М. Цветков беше сред неудобните на тогавашната власт ГЕРБ. Ако бяха убили някой гербераст като Караянчева например, досега вече щеше извършителят да лежи доживотната.

Вярваш ли си? Като си натискаш плюсчета мислиш ли че някой ще повярва на огромната лъжа която си изрекъл? Че и се гавриш с паметта на Милен Цветков по този начин. Защото всичките отлагания до момента са по вина на съда-който разреши всички идиотски искания на адвоката на този. Съдия от съюза на съдиите, същия тоя съюз дето искаше оставката на Гешев.

НЕ НА ГЕШЕВ, НА ЛОЗАНОВ БЛАГОДАРИ! ГЕШЕВ Е ПРОКУРОР, НЕ СЪДИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И НЕ ИЗДАВА ПРИСЪДИ. ЯВНО СИ ДОСТА ПРОСТ, ТА НЕ ПРАВИШ РАЗЛИКА МЕЖДУ ПРОКУРОР И СЪДИЯ!

Трябва да осъдят Милен посмъртно а Кристиян боклука да го наградят

И сега какво, ще изкараме момчето, че е убиец ли? Да, много ясно, че ще го изкараме именно такъв, защото той просто е!

Съдията вече пише оправдателната присъда а Нинова вече подготвя хвалебствена реч в парламента.

Съдебната система не работи бавно, тя въобще не работи където работят парите и влиянието. Какво неясно има в това дело, освен колко пари и в кои джобове трябва да отидат. Да не попадаш на такива наглеци с много пари, пази боже.

още ли не е набучено на кола на някой беззъб циганин с прякор луканката

беше странен журналист

Бог да го прости,но за мен той беше твърде самонадеян и на моменти груб .... но за починали или добро,или нищо.

винаги ще почетем единствения НЕЗАВИСИМ журналист,но искаме да идем след 30 години на свиждане на УБИЕЦА МУ