Блинкън в Китай: Трябва да се справим с различията си по отговорен начин

Имаме отговорност към нашите два народа - и дори към света - да ръководим по отговорен начин отношенията между нашите две страни, заяви той в Шанхай, където се срещна с местния лидер на ККП

Обратно в новината

Коментари - Блинкън в Китай: Трябва да се справим с различията си по отговорен начин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И Блинкин ще се явява на пробна матура, вярно този път пред ЗКПЧ-то а не пред замстник-кмета... и ако днес не се издъни на препитването утре ще го допуснат и до ръкъводителите на Китай;)

кекекке

изпадналия шолц го среща замкметица на некво провинциално гралче а тоа кой го мреща началник смяна на благоустроиство и смет ли... ББААХАХА китайците си праат ташак с тях

SirBob

Янките явно са вече тотално отчаяни от международната ситуация и конкретно засилващите се връзки между Китай и Русия от една страна, и руските успехи в Украйна от друга. Блинкън изора пътека до Пекин, но е много далеч от Кисинджър като ниво. Само с лозунги в стил късен соц не става. Не можеш да излъжеш китайците с това.

Един път и този да каже нещо смислено. Хайде, янки, стегнете се и се дръжте отговорно, че да си отдъхне светът от вас !

А невестулката Блинкен днес е посетил летището на Шанхай, но домакините се успали и го посрещнал Конг Фуан, генерален директор на Министерството на външните работи на Шанхай. Без червен килим!!! Защо така бе ДЖАНАМ ???

ще лъжат до последно както излъгаха СССР, но Китай може и да се изкуши сериозно . ... преди 50години му позовлиха на Китай от най долнопробна и колония да се превърне в Колония работилница, преди това, Китай беше разрушен по начина по който днес се опитват да разрушат Русия, тя Русия е разрушена, но остана едно голямо парче което искат още да го раздробят.... ще е чудо Китай да не се съблазни. Евреина Блинкън ще надава яко защото Израел трябва да бъде спасен, а силите няма да им стигант ако Китай не предаде Русия. Ако Китай се огъне ще огънат Русия, после Иран и после вече няма да им дреме за нищо иникой нито за Европа, нито за населението на САЩ нито за украинци... ще си правят каквото искат и ще внушават каквото си искат на населението и всички ще живеят потехните правила и под тяхната 100% ва власт

Американеца е в Китай да демонстрира самочувствие. И "да отправи послания". След което ще си иде.

Срещнал го местния лидер на Китайската Комунистическа Партия…кКП.Просто са се изгаврили с него.С такова унижение може да се похвали само Урсула и Шолц.

И това след като поставят ултиматум на ТТ да бъде продаден или ще го забранят в САЩ.

Блинкин: С китайците имаме съгласие, че имаме пълно несъгласие по всички въпроси.

Ще се усмихват учтиво инакрая, ще направят каквото си знаят. Възможно е, също така, деликатно са си го преместят от единия крачол в другия.

Пристигнал в Китай да залел натиска! Смешници, това да не са ви Барба Ганьос и Шиши Феномена да ги натискате, ще го изгонят като мръсно коте а той ще ни обясни какъв напредък е постигнал.

Путин вчера е излизал от бункера за 5 минути и е поздрави охраната.

Блинкън като гламав обикаля света за да се справи с,,различията” по света.Проблема не ти е Блинкън Китай или Иран ,проблема ти е Русия и с нея трябва да се справиш с различията по отговорен начин ,а не да дрънкаш и раздаваш оръжия и създаваш воени бази там където ти падне организирайки локални войни в държави които са различни и не се подчиняват на догмите на САЩ.

Ще го посрещне като винаги като кацне някой квартален Полицай ! Вече никой не признава САЩ още повече Китай !

Мине се не мине ден-два и някой краварин цъфва на пожар в Китай. Преди 1 седмица баба Джейн Йелън(финансова министърка) ходи да му реве на рамото на другаря Си и да го моли да надуе малко цените на китайските стоки, щото били много евтини и подбивали пазара на скъпите американски. Преди бабата пък Блинкито и то беше ходило да реве при другаря Си. Сега пак е кацнало в Пекин за същото. Мъка, мъка, явно краварските работи не вървят на добре.

Много отговорно палите Тайван, американски лицемери. Затуй не ви се полага червено килимче и ще ви посрещат треторазредни чиновници.

Що не пишете кой го посрещна на летището.До колкото ми е известно чакал го е персонала на летището.

Нема значение кой го е посрещнал ,да не мислиш , че миналата 2023 година ноември месец , когато Си Цинпин отиде в САЩ , некой американски големец го е посрещнал на летището ? Посрещна го губернатора на калифорния , нали се сещаш , че САЩ имат над 50 щата , т.е. имат над 50 губернатора и един от тях е посрещнал китайския лидер ! А тук говорим за Външния министър на САЩ по нашему , кой искаш да го посрещне ? Важното е , че посещението е невероятно дълго , цели 3 дена и ще набива канчето на Пекин , да не помагат на москалите , за да не попаднат и те под санкции , щото търговията м/у Пекин и Москва е 220 млрд $ , а търговията м/у САЩ, ЕС и Пекин е над 1,3 трлн т.е. над 1300 млрд долара , сващаш ли разликата ?

Йелън нарочно ли я изпускаш? Деба троловете ви прости. Въртите сучете и накрая вашите пак ви излагат :).

Бъркаш ... ще иде да се оправдава защо ТОКУ ЩО са отпуснали военна помощ на Тайван, като инак официално САЩ са "ЗА" т.нар. "Един Китай" ...

Никакъв Бай Американо не си, баши си Бай Хой ... А знаеш ли колко провинции има в Китай, които са еквиваленто на Американските Щати? А зноеш ли с какъв статут се ползва града Шанхай в Китай? Де ви намират такива елементарни мозъци бре? Посрещнали били. Виж как се посрещат, и как посрещаха от Феврурари 2024-а лидерите на САЩ, Великобритания и на ЕС/НАТО в големия неутрален свят, и как се посрещаха лидерите на Китай и Русия и няма нужда да коментираш. През 2022-а след като Русия влезе с армията си в Украйна света видя едно нещо - жалки евро-атлантически лидери обикалящи като проститутки големия неутрален свят в търсене на подкрепа срещу Русия. Обаче това което получиха беше Шамар - затръшната врата и комбинация от три пръста. Толкоз за посрещанията.

Ха ха, дядката байдън подписва за военна помощ за Тайван, а този отишъл в Китай д аим обяснява как искал да бъдат приятели... говедарите не са наред с глаавите. :))))

Нема значение кой го е посрещнал ,да не мислиш , че миналата 2023 година ноември месец , когато Си Цинпин отиде в САЩ , некой американски големец го е посрещнал на летището ? Посрещна го губернатора на калифорния , нали се сещаш , че САЩ имат над 50 щата , т.е. имат над 50 губернатора и един от тях е посрещнал китайския лидер ! А тук говорим за Външния министър на САЩ по нашему , кой искаш да го посрещне ? Важното е , че посещението е невероятно дълго , цели 3 дена и ще набива канчето на Пекин , да не помагат на москалите , за да не попаднат и те под санкции , щото търговията м/у Пекин и Москва е 220 млрд $ , а търговията м/у САЩ, ЕС и Пекин е над 1,3 трлн т.е. над 1300 млрд долара , сващаш ли разликата ?

Ако ще има набиване на канчета, ще е обратно. Си ще набива канчето на украйнският преселник Анатоли Блинкин. Схващаш ли разликата?

Разлката, американчо е, че ес и сащ са надупен на Пекин, там си произвеждат евтино и продваат скъпо по целия свят и а Пекин кихна, а ес и сащ паднхаа тежко болни. Схващаш ли разликата? А това, че вренът блинкен го е посрещнал някакъв треторазядеен чиновник е показателно за реакцията на Китай за военната помощ отпусната от сащ на тайван.

Този не се отказва. Отпъснаха милиарди за борба с Китай, после припкат там и казват като котарака Леополд: "момчета, айде да работим заедно"