Блинкън и Лавров си размениха обвинения за войната в Украйна на Съвета за сигурност на ООН

Володимир Зеленски, който говори за пръв път, пък си тръгна преди изказванията на двамата първи дипломати

Обратно в новината

Коментари - Блинкън и Лавров си размениха обвинения за войната в Украйна на Съвета за сигурност на ООН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Партито мина. Боли. Има театър. Има рев. Но няма път обратно.

Изорете я тая УкраИна камък върху камък да не остане !

Смачкайте я най после тая УкраИна и да се свършва а краварите да ги видим колко им стиска да водят директна война не да бутат и да стоят отстрани ! Слава РОСИЯ !

Защо всичките любители на земния рай, наречен руZия седите тук, след като там ще ви приемат с отворени обятия? Къде е логиката толкова да я обичате тази велика държава и вместо да си счупите краката от тичане към нея да седите в тая пропаднала кочина?

а тоя съвет за чия точно сигурност се грижи?

Браво, Лавров!

Смърт на комунизма и путинизма! Свобода на народа и народите! Хора, човеци от всички страни - ОБЕДИНЕТЕ СЕ СРЕЩУ ЧОВЕКОПОДОБНИТЕ! Които - и в луксозни къщи, завъци и сараи, яхти и майбасите си остават ЧОВЕКОПОДОБНИ!

Чрез намаляване ролята на хегемона. Като по римско време след н.е

В полза на България е Украйна да НЕ бъде приемана в НАТО и ЕС. В полза на България е да си гледа своя интерес в рамките на членството си в НАТО и ЕС, да не се намесва в конфликта между две държави извън ЕС и НАТО (до скоро държави в СССР) , но най-вече да използва момента и започне отново да прави бизнес с Близкия Изток и Африка. По-малко подлоги, повече просперираща нация и държава.

Да, в полза на България е да бъде приета обратно в СССР! На България на шепата човекоподобни в нея!

Русия върви по пътя на СССР, лъжи, мизерия и война, и краят е близо.

Какво е имало? Заседание на съвета за сигурност или 78 сесия на Общоти събрание на ООН? Нелзичка не и щрака в малкото мозъче кое какво е. Всичко накуп изсипЛа и накрая най- голям Блинкън. А Лавров къде е , ма?

За изказването на Зеленски и Блинкън - 2 абзаца, за изакването на страхливците от Кремлин - 70% от дописката. Браво, ДИРник.ру.

Твоите болшевики чиито наследник е Путин избиха царското семейство и обявиха царското управление за предателство и престъпно:))) Москва пък и московското княжество са основани от монголците като монголски васали. Крим пък е или български или татарски- както си избереш.

Байно...няма значение колко пъти Крим е сменял зависимостта си...гледа се последния път... и един апартамент може да го продават на всеки 2 месеца...и да е имал досега 100 собственика... Ма е официално на последния...и сега е ясно че ще ревнеш Украина...да ма не... Украина не е законен собственик...по скоро остава на неино ползване в семеиството...съветското и сега при развода го взема със себе си...но собственика си го иска...и си го връща...по трудния начин...

Твоята Русия е подписала документ, според който Крим е част от Украйна. Нещо повече твоята Русия се задължава да гарантира териториалната цялост на Украйна включително Крим Донецк и луганск:))) Пак Рига в момента не е руски град и значи се гледа последния път. Толкова си тъп че сам си противоречиш.

Ми ми Украина подпидса документ че е неутрална и че няма да тормози рускоговорящите в нея...ма ядец... А че има едни селяци прибалтииски...окупирали Рига по стечение на обстоятелствата... не ги прави собственици...

И Юрий Дългорукии не е монголец...като и ти не си

Показвах че ти лично не си българин жалко същество. България е една от най-старите държави в Европа жалко същество. България е европейска държава жалко същество. А пък кой знае защо ти ме питаш дали съм българин докато отчаяно защитаваш руските интереси и работиш за държава определила България за вражеска.

Мда....най после нещо вярно...наистина си жалко същество... Жалко щото си или болен от логорея...или изоставен самотник нбуждаещ се опт внимание в реалния живот... И същество щото си всичко друга ма не и човек...в най-добрия случай сбъркано същество... И да драскаш до припадък все тая - кой квото си търси това и си намира... Чесаха си топките и се смееха...сега ги ритат в тях и плачат...Чупка...чети мемоари и гледай филми...

Ти 24 часа в денонощието пълниш форма с лъжи и непрекъснато защитаваш Русия и руските интереси. Но пък аз съм имал някакви проблеми..... Не е лесно тия дни да се опитваш да се правиш на патриот докато защитаваш чужди интереси нали предателю? Особено след като Русия ни обяви за вражеска държава а пък рогозин ни заплаши с ядрени ракети предателю. Странно обаче предателю- единственото партия обявила се официално за руска партия нещо дори не можа да влезе в народното събрание. Що така бе предателю?

И да се готви Прибалтика...тя е следващата...Да не врещят после соросоидите ''Ма нас за ЧТО!? Рига е руски град купен от Петър за 2 млн в сребро от шведите...никой не е чувал за някви измислени естонци или латвиици... Дето сега сеега се правят на интерсни и се надяват да ги защитават хамериканците... Ти чакаи някои зад океана да те спаси...те така спасиха и кюрдите от Мосул, и кипърците от Фамагуста и сирииците от Африн...и арменците от Карабах

Църкай си не пречиш...и се надценявай че си струваш ядрената ракета...

Че си най-обикновен български предател и руска подлога. Както и потвърждаваш че всичките лъжи на Русия за нацисти и избиване на руснаци и така нататък са точно лъжи. А просто твоя господар Путин има имперски амбиции и ламти за чужди територии.

Няма нищо чуждо...териториите са руски...само Лвов е полски... А относно лъжите - тубата...Украине в огне ...зяпай...айде дерзай

И не...Путин е некадърник...2004 проспа оранжевите и фалшивия трети тур... 2014 проспа Майдана и курабииките на Нюланд...добре е от Донбас се орхганизираха... ма Харков и Одеса и Мариупол си сдаде на хохлите...сега му е последния шанс..

Ще го повтарям под всяко твое писание:)))) Навсякъде където си водиш пропагандата.

Ми ти това и правиш...повтаряш като папагал...то това е логореята... Ако беше любимия ти Пригожин или стрелков сега покраината да е изорана нива...

Блинкън си 200% педал - ще засмуче микрофона миндила му долен!!!

Според минските споразумения, руските войници и наемници трябва да се махнат от територията на Донбас и луганск. Обаче Русия не е страна по договора и не е длъжна да изпълнява тази точка. Ама иначе друг нарушил минските споразумения:)))) Разбира се в тях пише също и за изтегляне на тежкото въоръжение- но понеже тежкото въоръжение в Донбас и луганска е собственост на руската армия по документи то също не влиза в споразуменията нали? Наистина ли ми е любопитно от това дето ви е наел, знае ли че сте толкова тъпи и че съществува достъп до информация в България? Или си мисли че е като в Русия- цялата информация задължително се филтрира през правителството, и всякакви неудобни факти се отстраняват.

С помощта на руски офицери и наемници от Вагнер???? Ами чете самите ръководители на тези републики се оказаха руски офицери на руска служба. Според твоята логика Турция може да изпрати турски войски в Кърджали региона и след това турските офицери да се самоопределят като отделна република.

Че били офицери.

Дори и военните им книжки ги показаха бе моето момче. Ама може ли да си толкова тъп и да си мислиш че в 21-ви век ще минеш само с откровения лъжи при наличието на такъв достъп до информация?

Като нищо може да стане. Сега сме със запада. В момента в който не сме удобни, може да стане нещо такова. Съжалявам, че ти казвам истината, която няма да ти хареса. Ние винаги страдаме от политици и тикви като тях, които ги избират, търпят и възхваляват.

Всеки който е на служба към руското посолство ще ръкопляска на такива действия на Турция и ще настоява да оставим тази територия на турците. Пък после не сте били предатели.....

Ти май пропускаш “технично” предисторията? Украински нацисти направиха всичко това, като избиваха руснаци, а това финансираха САЩ. В САЩ се води дело за тези финансирания, но за това пишат само интернет медии! С видео от сесиите. … … ??? Лавров описва перфектно ситуацията. ЕС и България ги управляват и ползват САЩ. Ти българин ли си и европеец ли си?

От преди окупацията на Крим където пише че украинците са избивали руснаци. Което значи с дата от преди 2014 година, когато твоите руснаци нахлуха за първи път в Украйна.

Интересен момент от вчера бе изгонването на еврейският представител от сградата на оон. Явно вятарът на промяната започна.

Жак Бо е бивш полковник от Генералния щаб, бивш член на швейцарското стратегическо разузнаване, специалист по източните страни. Той е обучаван в американските и британските разузнавателни служби. Служил е като политически ръководител на мироопазващите операции на ООН: "Тук е важно да се припомни, че споразуменията Минск 1 (септември 2014 г.) и Минск 2 (февруари 2015 г.) не предвиждат отделянето или независимостта на републиките, а тяхната автономия в рамките на Украйна. Тези, които са чели споразуменията (има много, много, много малко от тези, които действително са ги чели) ще забележат, че във всички документи пише, че статутът на републиките трябва да се договаря между Киев и представителите на републиките, тъй като това е вътрешно решение за Украйна. Ето защо от 2014 г. Русия системно настоява за тяхното изпълнение, като отказва да бъде страна в преговорите, защото това е вътрешен въпрос на Украйна. От друга страна, Западът – воден от Франция – систематично се опитваше да замени Минските споразумения с „нормандския формат“, който постави руснаци и украинци лице в лице. Нека обаче припомним, че никога не е имало руски войски в Донбас преди 23-24 февруари 2022 г."

Че всъщност ръководителите на така наречените донецка и луганска републики се оказаха руски офицери и въоръжените сили на тези така наречени републики се оказаха наемници на Вагнер и руски войници.

Трябваше да бъдат натовски офицери ли!? Ми искаше ви се ма...ядец

Показва лъжата на тебе и на твоите руснаци. Не случайно първото действие на така нареченото новоизбрано правителство на тези републики беше да се присъедини към руската федерация. Страхотна независимост нали:)))

Значи казваш героя на руската федерация пригожин, от времето когато беше най-великият руски герой и ти и останалите мърши слугуващи на руското посолство се скъсвахте да го хвалите- неговите думи нямат никакво значение нали? Защото ти опровергават платената пропаганда. Ами добре- а думите на вашия Путин имат ли значение? Да цитирам речта на Путин при анексията на Крим: - нека украинския народ бъде спокоен, Русия няма териториални претенции към Украйна! Да ти цитирам пак и неговите изказвания и на лавров и на Медведев и на всичките руски официални лица: Русия никога няма да нападне Украйна и това е само западна пропаганда, целяща да влоши отношенията между Русия и Украйна. Сега искаш да кажеш че и Путин и лавров и Медведев и останалите също са лъгали?

Малоумен ли си!? Намери ги в интернет и четеш... Кой кво бил казал...все тая... Минските съглашения са кристално ясни..точка по точка...написани и подписани Имаше и формула Щанмайер...и краиния резултат трябваше да е автономия на Донбас в единна Украина... И гаранти имаше - Германия и Франция и кво!? Чесаха си топките 8 години...е сега ги ритат в тях... Признанията на Меркел и Оланд че никой е нямал и намерение да ги изпълнява а са били само да дадат време на Украина да се въоръжи чете ли!? Кат си толкоз по речите!?

Руските си господари. Като са ти кристално ясни пак да те питам кое от тези споразумения изпълни твоята Русия?

Не е част от споразуменията. Те са гарант, както Франция и Германия. Те поеха своите задължения и накараха рускоговорящите да спрат огъня. За разлика от другите. Опората издиша. Прочети споразуменията бавно, дано ти влезе нещо в главата.

Не са били част от споразумението така ли??? Интересно що за споразумение е било тогава според теб? А бе неадекватния пълният текст на миските споразумения ги има в интернет. И абсолютно всеки човек буквално за една минута може да опровергае лъжите ти.

Момент, който ти убягва е че тези републики се самоопределиха, самостоятелни. Което вече не е част от Украйна. И помолиха за помощ. Чак тогава влязоха руснаците. Които защитиха руснаци, попаднали, не по тяхно желание там. Забравяш да споменеш, документираните издевателства, убийства... Над тях. Има и друго изказване на порошенко за децата. Ама това явно на теб не ти изнася.

След като бяха окупирани от руски офицери и наемници на Вагнер и самите им ръководители бяха руски офицери на действаща служба в руската армия????? В момента твоята Русия повтаря едно към едно действията на Хитлер който вършеше точно същите неща обаче други Били нацистите и фашистите.

Нещо се е объркал. Русия не започна войната, те ще я завършат. Зеленият е доволен от санкциите, се оплаква в сто че било незаконно забраната за зърното. Между другото днес Полша каза че спира доставката на оръжие. Шах за зеленски. Снн излезе с твърдение, че войната отабвала западът и усилвала позициите на Русия. Не върви нещо делаверата вече.

Русия никога ама никога ама никога не е нахлувала в Украйна. Я кажи жалко същество кога по-точно Украйна или Америка или Европейския съюз или който там се сетиш на руска територия?

Ти имам логиката колко пъти сърби, либиици, сириици..... Доста са са нахлули в щатите. Които между другото въведоха израза превантивна операция. И е съвсем законно ако следваме устава на ООН. Досега не чух гутериш НИТО Веднъж да каже НЕЗАКОННА. Може цял ден да ме обиждаш, но това няма да промени фактите. Другият интересен момент, който не го отразиха тук е изказването на поляците.

курабийката Ноланд, признанията на Меркел, Оланд и т.н. и лайнара Блинкин пряк участник в планирането на всичко от майдана през 2014 та чак до сега квичи като потка белким успее да излъже някой в ООН без тия къде ги държат за ташаците и лакеите. Жалка работа американец да ти размахва пръст и да те обцвинява че нарушаваш правата на човека, за военни престъпления и такива срещу чеовечеството.

Признанията на пригожин. Лъжите на Путин още от преди анексията на Крим. Имаше напълно редовни избори и то не под дулата на автоматите и дори твоята Русия ги призна за редовни.

Хе...признания на Пригожин!? ма той бил по велик от гарантите Германия и Франция значи!? Сега къде е тоя великан!? Ммм!?

англосаконските мисирки, новини като тази се представят на безмозъчните бройлери на принципа ти си лош а ние добри и толкоз.

И колко лесно се познавате платените тролове:))))

Предателю на руска служба. Публично признание за наемници на Вагнер и руски войници в Донецк и луганск още от 2014. И категорично отрче, да е имало каквито и да било планове за тяхното изтегляне. Да за какви мински споразумения става въпрос? След като твоята Русия воюва срещу Украйна още от 2014 година и никога не е имала намерения да ги спазва и дори не е направил опит да изпълни каквото и да било по тези споразумения.

Героя на руската федерация пригожин. Още докато ти предателя му ръкопляскаше и го възхваляваш.

Кой кво бил казал...все тая... Минските съглашебняи са кристално ясни..точка по точка... Имаше и формула Щанмайер...и краиния резултат трябваше да е автономия на Добас в единна Украина... И хгаранти имаше _Германия и Франция о кво!? Чесаха си топките 8 години...е сега ги ритат в тях

Хайде да чуя коя точка от минските споразумения е изпълнила твоята Русия или е започнала да изпълнява?

БЛИНКЪН ГОВОРИ ГЛУПОСТИ И НАГЛОСТТА НА АМЕРИКАНЦИ И УКРАЙНЦИ ВЕЧЕ Е ЯВНА ТРЪГНАХА ДА ИЗОЛИРАТ РУСИЯ СЪС САНКЦИЙ И ПЪРВО СЕ ДАВИ ЕВРОПА А ОЩЕ НЕ Е ПОЧНАЛА ЗИМАТА

Като работиш за вражеска държава поне работи като хора.

От най-неграмотните при това, да питам само санкциЙ някакъв неизвестен римски император ли е или нов елемент от менделеевата таблица?

А пък след признанията публично на прихождане руските маски наемниците на главния в туневски луганска да се говори за спазване на ниски способ мнения е просто смешно. Самата Русия категорично отказа да ги изпълни ама други били виновни че не ги спазвали.

Айде не ходете на работа надрусани, че не ви се разбира.

Хермафродита мутрафонски е мобилизирал всичката руска тролска педерастка гмеж във фабриката за руски тролчета педерастчета. Без паниката ,кгб-то ,дядо пичо, инфото липсва само баш трола -шилото. Да го духате и дано тази година да видя последна;)))

Като ми свърши 20-часовият работен ден във фабриката за руски тролчета педерастчета отивам да направя една свирка на старшия и си лягам.

И аз!

Аз правя най-добри, защото нямам зъбки..ю

Виктория Нюланд направи два големи фала и маските падат. Първо, призна, че САЩ са дали 5 млрд долара за Майдана през 2014 г.. Т.е. те са го организирали. И второ - Каза ,,Fuck the EU"", с което определи какво означава ЕС за САЩ.

Е и? Родните демократчета удобно ги премълчават тези факти. Както и правото на “самоопределение” на Косово но не и на Крим

“ И второ - Каза ,,Fuck the EU"", с което определи какво означава ЕС за САЩ.” Това наистина бе голям гаф и много просташко! Но от друга страна показа, разкри цинизъм и проблеми, с които американската дипломация и още по-важното - управленията трябва до се справят и отстранят, Защото това издава отношение и надменност, които не могат дъ се толерират! Аз прекрасно познавам това отношение и начин на мислене на определени хора и кръгове в Щатите, и те обикновено не се отличават с особено висока начетеност и култура, както и мисъл! Те подхождат повече и са типични за Кремъл!

На изборите след майдан са гласували само патери с американски пари избиратели. Други обаче не са гласували:))))

Да си припомним как започна Втората Световна война - с договорът с ТАЙНОТО споразумение (договорки) между КАФЯВИТЕ и ЧЕРВЕНИТЕ ФАШИСТИ - КОМУНИСТИТЕ! Пактът Молотов - Рибентроп Към споразумението е приложен таен допълнителен протокол за определяне границите на областите от взаимен интерес в Източна Европа в случай на „териториално и политическо преразпределение“. До 1989 г. от съветска страна съществуването на протокола се отрича, макар че копие от него е направено публично достояние след нареждане на президента на САЩ Хари Труман. Договорът е публикуван в САЩ за първи път от Louis Post-Dispatch на 22 май 1946 г., а във Великобритания – от в. Manchester Guardian. Това е част от официална публикация на Държавния департамент за съветско-германските отношения 1939 – 1941 г. Редактирани са от Raymond J. Zontag и James S. Beddie през януари 1948 г. Новооткрити оригинали са публикувани през 1993 г.

Нещо се обърках, фашисти или комунисти. А и СССР чрез този договор си връща територии от Полша отнети през 1921г.

Антиваксърите пак мълчат и нищо не казват за поредната вноска от 60 тона ивермектин в България за ЕС.

Руснака директно и без притеснение си казва, че работят против обединена Европа. Така, че няма разминаване между русофилите у нас и щаба им в Москва.

Обединена или подчинена? Щото напоследък хич не прилича на обединена а на поробена от бюрократи. Справка - ваксините и след тях.

И същевременно забележи типичната за Теди изроди наглост и простащина, с която те си се гордеят помежду са - дава акъл и държи сметка на Европа и ЕС кого и защо те приемали и в какъв ред?!?!! Или както преди време аз директно попитах ръководството на фирмата, в която работех - и то по отношение на някои от същото ръководство - как се процедира, как се пацота с ИДИОТИ, които те гледат в очите и лъжат и твърдят очевидни неистини!

Разбира се, че ще държат сметка, не може да се месят във вътрешните работи на държавите и насила да ги карат да влизат в НАТО и ЕС.

Как те, Кремъл ще държат сметка на ЕС не само кого да приемат и кого не, но и какъв да е редът на приемането на страните в ЕС, бе! И защо не били приели Сърбия и Турция, които чакали с години! Това не е на магарето - или в случая с Лавров на коня работа! Вие и господарите ви в Кремъл съвсем сте издухали! Всичкото Мара (и Кремъл с Путин) втасала, загрижили се за дневния ред на.. ЕС!

Този път парашута на зеленото човече не се отвори. Казаха му ,,пари няма, действай". А и Лавров му разказа играта. Зеленски става все по-жалък

Зеленски има баси ръката. От де намира време да вдига?

Значи скоро пак ще се прегърнат. Нещо го отсвирват Зеленски.

Оставиха го да говори глупости на празна зала. Речта му беше пълна с лъжи и омраза. Руските ядрени централи построени по света били “мръсни бомби”. Абе надрусан случайник, който изби народа си за няколко долара.

Източници?

Речта на зеленясълия наркоман в ООН. Да ти напиша гугъл сърча ли очакваш? Има я, чуй я, виж залата.

Казваш че лъже - факти? Казваш че е бил надрусан - факти?

Свободния свят ( Русия, Китай ), трябва да спре американската агресия в Украйна и по света.

Русия и Китай ли са свободният свят, бе идиот? Защо забравяш тогава и Северна Корея, бе олигофрен? Я да те питам тогава - ти защо не живееш в “свободния ти свят”, бе лайно!

А кой е свободния свят? Този в който канселират всеки несъгласен с “наратива”? Или този, в който руските медии са забранени? Може би този, в който посолството на САЩ управлява всяка държава? Марш, бе малоумен фалистки трол. Марш.

Русия и Китай са най-големите, иначе добавям и С. Корея разбира се, Куба също. Малко са държавите свободни от американска окупация и влияние.

Аз ли говоря за @своцодния свят”, бе? Ти чул ли си ме изобщо аз някого да използвам тази дума, този термин, бе - по отношение на която и да е държава, а и изобщо - освен когато не отговарям на реплика с нея, какъвто е случаят? Не си, и няма да ме чуеш, и ще ти кажа защо - защото аз имам свое и обосновано доста по-различно мнение по отношение на тази тема и тя не е сред общоприетите! Но само да спомена - понеже е важна и дълга и на вас все трябва много да ви са обяснява: НЯМА такова животно като “свободен свят”, “свободни подари” и прочие идеологеми и дъвки за говорещи глави и бунаци, и за хората. Има СТЕПЕНИ та свобода и освободеност (или на несвобода, на неосвободеност, на ограничения - както е да речем в механшката, динамиката, съпротивление на материалите…ако изобщо имаш представа за какво ти говоря ) Така че не ме бъркай с тъпаци като този, когото репликирах. Той е толкова прост и озлобен, че дори и не разбира в дълбочина дори думи които използва

Е, забрави да прибавиш и други свободни членове, като Иран, Афганистан, Турция, ОАЕ и майката на тоталната свобода-Северна Корея.

Абсурдното е, че за разлика от нас, изброените от теб страни са НЕЗАВИСИМИ.

Великолепно изказване на Лавров. с дълбок и всеобхватен анализ на събитията в Укрйна. Припомни на западните ,,партньори" кой организира Майдана и последващата вакханалия и кой провали Минските съглашения. В освободените от украинските нацисти територии бяха проведени референдуми с 98% подкрепа за Русия. Наскоро имаше местни избори и резултатът бе потвърден. Хората искат да са част от РФ, а не на Украйна

Местни избори след военно прочистване и под дулото на АК-47?Както и Зеленски отбелязва, ще е много трудно да се определи волята на жителите в тези райони, защото голяма част са прогонени от руснаците с оръжие.

Я кажи чии войници стреляха по цивилни там от 2014? Не се прави на ударен.

Кога ще го разстрелват за профилактика ? Тази или следващата година? Хаха.

Зеленски ли ? Може още тази година

Жалко, че няма повече прайдове, прибрала съм дрехите в гардероба, чакам догодина. Дотогава - ще се отдам на ласките на любовниците си.

Поболява ме отзад. Да не е, че смазката беше кофти ?

Лавров е спестил за Ирак, Афганистан, Сирия, Либия, Египет. Само в Ирак, по данни на послушното им DW, цивилните жертви от килимите от бомби са 800 000 - 1 200 000.

За влизането ни в НАТО имаше 2 главни условия: - Да пропуснем самолетите, които разрушаваха Сърбия; - Да си унищожим армията.

Единствено дементиралия Байдън и надрусания Зеленски все още хранят надежди за победа над Русия. За единия е въпрос на живот и смърт след това, което причини на народа си, а другия не знае къде се намира…

Абе капут, колко пъти си драскаш простотиите. Ше те е.ба у ватник прост, селендур.

Научи се първо да пишеш, неграмотник!

Колко пъти? Всяко мнение ми е по един път. Щото си е мое, лично :). Хайде сега провери :).

Ако перефразирам известната фраза на “великия вожд и учител” на българските ТЕРОРИСТИ (подпалвачи и атентатори) БКП - изродът, национален предател и подметка и слуга на Кремъл Георги Димитров: “В България ДИВАЦИ И ВАРВАРИ СА САМО КОМУНИСТИТЕ (дори и преоблечени и станали за една нощ едри капиталисти, европейци и атлантици)!!!” Впрочем в коя страна по света комунистите и кремълските фашисти не са били и не са диваци и варвари, изроди и терористи?!?

Аз няма да перефразирам: Смърт на фашизма! Чу ли? Не съд - смърт.

Аз бих добавил и на капитализма.

Комунистите не са фашисти неграмотник. Научи се да правиш разлика между хуманна идеология и идеология на превъзхождащата раса. Я сега да видим коя нация се счита за изключителна? А коя бивша съветска република говори за подчовеци? Ето това е фашизъм, прост троляк.

Всеизвестна вече истина е, ме ранният Хитлер се е учил старателно от Сталин, бе идиот! Знаеш ли какво казва Сталин на Георги Димитров, !когато фашисткия съд освобождава него и другите двама по делото за подпалването на Райхстага? Кои са първите думи на Сталин, след като Георги Димитров е освободен и отива в Москва и влиза в кабинета на Сталин? Сталин го пита: - - Ти знаеш ли защо немците (тоест фашистите, Хитлер) те оставиха жив? … Да ти кажа ли какво ву обяснява и казва точно Сталин? Я сам си го намери и виж и тогава пак коментирай темата, тъпак!

Момчета, фашизма е просто идеален, сравнение капитализма. Бъркате фашизъм с нацизъм. Фашизма е една перфектно работеща държава без огромни социални неравенства, с йерархия и селекция. Тия чифудски пинизи за демокрация, ги разпраайте на тийнейджърите

Тази организация отдавна си изпя песента, време е да бъде разпусната като неефективна.

Там не е конюшна.

Зеленски обаче напусна :).

Прочетохте, нали? Ето това е Кремъл без да го пудрят тролове и медии. И с тези диваци сме били половин век заедно. Държали са ни изолирани, глухи и слепи за света, промивали са ни мозъците и са ни облъчвали с пропагандата си. Както се опитват да правят и сега, но вече не им се получава. Не сме глухи и слепи както преди. И като такива, вижте колко грозна и жалка картинка са - първични и агресивни, тотални аутсайдери, които не искат да се имат с никой и слушат само себе си. Повдига ми се! Не малка част от живота ми е минал в техния лъжлив и мизерен свят. И още не мога да се отърся от прокобата им. Още ни преследва.

Абе за лъжливи тъпаци като тебе имам нещо: The Beatles ‎– Бийтълс. Bulgaria, 1979. Vinyl, LP, Compilation. Балкантон https://alba-books.com/The-Beatles-%E2%80%8E–-Бийтълс-Bulgaria-1979-Vinyl-LP-Compilation-Балкантон-%E2%80%8E–-ВТА-1789-The-Beatles Плоча на Бийтълс издание на Балкантон от ‘79. Нито сме били изолирани, нито сме били манипулирани, нито някой ни е нареждал, както сега, с кого да воюваме и чия войска да храним.

Тия ги разправяй на внуците те,бяхме същата кочина като руската.

Нали - 70% с висше образование. Напълно безплатно образование и медицина. Никаква неграмотност и глад. Кочина…няма що. И построени предприятия за стотици милиарди, зелена икономика с ВЕЦове и ПАВЕЦове. Ехх, дано внуците ми са сводетели отново на подпбен възход, ама надали.

други диваци глух и сляп и ти дават да видиш и чуеш само това което те искат. Слагат ти да те управляват пробити лъжци като кирчо и кокорчо. В резултат се вижда че успяват в целите си, щом има хора като теб пишещи това което си написал. т.е. пълни политкоректни към шащ тъпотии без да си обективен. Ти мили ми смехурко, така ли ревеше с кървави сълзи когато шащ убиваха с милиони, полит некоректни хора? От коренното население на северна америка, през Виетнамци, Иракчани, Сирийци, Афганистанци, Либийци...и това е много малка част от народите пострасали от тЕя. А случайно да си чувал ,че шащ са били спонсор на хитлер....спирам, че едва ли нещо ще достигне до кухата ти глава!

Руснаците дигат лихвите,дигат горивата,дигат цените на храните и ресурсите,плащат на медиите,редат правителства,фалирват фирми и държави.Тогава за ИДИОТИТЕ всичко е ясно.Русия ще победи.

Укротроляка - 2 Украйна уволниха и разследват травестита говорител на Теробороната за …реч на омраза към руснаци. Що ли? Усещате ли кво става?? Гответе се и вие :).

Нали каза, че няма да нападат. Защо търси оправдание в друг? Кога лъга, тогава или сега?

Е то има и Минск 1 и 2 - даже подпиасани , но неизпълнени . Защо се реве сега ?

Договори за узаконяване на заграбеното от кочината ли?

Подписани договори гарантиращи правата на рускоговорящите.

падаха снаряди в детски градини в Донбас, а укрите се хилеха, нежса бомби, климатик се е взривил. Когато крадмивия порошенко крещеле "вашите деца ще се крият по подземията, а нашите ще ходят на училище." Е добре, ама съсбата може да е много иронична. Случи се точно обратното. Изкарай си главата от анала избърши очи и виж истината! А тя е, че щас вече не са лидер на света. Плюс никой не ги обича. такива като теб останахте последните идио......

Еххххх тази русия бе Без нея животът На руския кавал Няма да е пълноценен Нещастници

Аз на времето съм чувал,че Русия за българският кавал,била като въздуха,водата и Слънцето.

Чувал си? Звучиш баш като послушно комсомолче крещящо лозунги. Както сега..

Дирническата редакция подробно е предала думите на лъжец номер на руската педерацийка, 80% от статията е за тъжния кон. За Блинкен само е вметнато, че нещо е говорил, ама какво точно няма значение за дирническата русоидна редакция. Едва ли има по-големи лъжци, лицемери и циници от руснаците на тоя свят. А това за самоопределянето и защита на етнически руснаци - които Русия чрез своите действия изсели и изтребва в източна Украйна, са тинтири-минтири. Покойният Пригожин даже им го каза :)

Явно колко нищо и половина е казал Блинкен...

Иииаааааа,иииииааааа изцвили коня

На две капейки