Коментари - Блинкън: Доставката на американски оръжия на Киев стабилизира фронтовата линия | Днес.dir.bg

Блинкън: Доставката на американски оръжия на Киев стабилизира фронтовата линия

Подкрепата за Киев показва ясно на руския президент Владимир Путин, че не може да издържи повече от Украйна, заяви държавният секретар на САЩ

Обратно в новината

Коментари - Блинкън: Доставката на американски оръжия на Киев стабилизира фронтовата линия | Днес.dir.bg

Коментари

Поддържане на войната, явно целта не е да приключва бързо и затова са забавили тая "помощ"...

Стабилизирал се та кърти!

Т.е. пореден провал на руските мишоци! ХА ХА ХА

Защо твоят наркоман реве да имало мирни преговори? Явно не е разбрал за 'стабилизирането на фронта', както не беше разбрал за Минските споразумения. Абе защо искате да откраднете руските активи тогава? Америка богата и могъща, нали? Един неуравновесен и нехарактерно тъп еврейн, който отиде да свири с китара в Киев, докато укропитеците стабилизирваха линията със задниците си. Толкова е стаблина линията, че хора се изнасят от Киев.

Отново "философски" анализ на ситуацията от тълкувател на путинизма - колкото може, толкова "правдиво" тълкува, философствайки!

КОГАТО ЗАМЕНИШ ХРИСТИЯНСКАТА ЛЮБОВ С ЛЮБОВТА КЪМ ПАРИТЕ, ГОСПОД ВИНАГИ ЩЕ ПРАТИ АНГЕЛ ГОСПОДЕН ДА ПОЧУКА НА ВРАТАТА ТИ :)

Кофти е да не познаваш световна история ! Не оръжията печелят войни , а войници ! Да сте пращали войници на Украйна , че те са на свършване !

Какъв провал като никога не са имали за цел това което мижащоят говори

Опитах отново блицкрик срещу Харков както срещу Киев, но отново се провалих! Сега ще се скрия в Бункера ще се изхлопам в куфара.

Да пак като обсадата на Киев блицкрига е само в главите на западните лидери и медии

стабилизирали били... А кой стреля с тях? Сърбани от мазета и сладкарници младежи, които са на 2 стрелби "обучение"...

толкова по-лесно и по-бързо ще свършват и тези, които евентуално пратят...

и тъпите глави. Повече от 10 месеца се пинкахте и се драпахте по топките, докато решихте, през това време руснаците си наптавиха тяхното. Малко късничко се присетихте

Каква стабилизация, руската армия е на кайма във Волчанск

Математиката ясно показва, че могат да издържат повече от тях. Оръжията не стрелят сами, трябват ХОРА. Няма седмица без превзети от Руската армия населени пунктове, тоест НИЩО не е стабилизирано. Стабилизирано Украйна, всеки месец си губи територия и това ясно се вижда на проукраинският ресурс ДеепСтейт. Блинкън го четатат само ШИЗО-РУСОФОБИ, а после ги боли глава, защото нещата не стават както той е казал и както те биха искали.

Ако САЩ и ЕС сега не отделят 100 милиарда долара за Украйна ще дават по 10 милиарда за война с Русия

В Молдова днес доста го освиркваха и полицията едва го спаси от "Щастливите" да го видят молдовани!

Ха ха, този дали сам си вярва на глупостите? Май не, но ги пробутва на държавици ато Молдова, но и там надали някой му вярва :))))) Няма кой да стреля вече в бандеристан, никой не иска да умира заради авантюрата на зеления наркоман с американци и англичани.

Подкрепата за Киев ясно показва, че войната между САЩ и Русия, ще продължи до последния украинец. Всичко друго са Вашингтонски опорки.

Те досега отделиха 400 милиарда долара и ефект никакъв :))) Бавно и систематично руснаците напредват и унищожават живия потенциал на бандеристанци, сега още един фронт ще отворят и всу съвсем ще загине, отбранителната им линия ще стане тънка като конец. :)))

Джо заповяда до 20 октомри всичката руска армия да я няма в Украйна, за целта са предоставени: 120 Ф-16 3000 балестични ракети Атакамс 1 милиона снаряда 155мм Ескалибур 500 бр бронирана техника 20 милиона патрона за всеки руснак по 100

А доставка на украинци? Защото и те свършват ... а с пари нови украинци не могат да се направят.

Във Волчанск на ВСУ всеки ден им падат ФАБ, ОДАБ, Солнцепеци ги горят, РФ ги имат тези оръжейни системи, а вие имате едни фантазии, не става само с дронове, Руснаците също имат дронове. Там пада яко мелене на резерви на ВСУ и това ясно си проличава на други участъци на фронта, където се напредва. Реалностите са смазващи за шизо-русофобската ви КУХА кратуна.

Е как няма да се стабилизира фронта като в Украйна се бият 10 000 натовци

И после изтрезявате, а Руската армия пак си е там и си напредва. Утопии за шизо-идиоти, дето всяка надежда им е предпоследна.

Е па оно много ясно , че стабилизира фронто..Колко повече е бетониран фронто и за колоко по-дълго време , толко певеке тея дето ме финансират от че са на плюс от продажба на железо и боеприпаси на тъпанарите от европейското НАТО...

се мъчи да вземе занаята на Зеленски... ту прави уан мен шоу с китара, ту се мъчи да забавлява публиката със стенд ъп шоу ;)

Путятя ще фалира за куфарчета хихихихихихихихих

Щели да дадат на укропите самолети ама 2028 година хахаха като много добре знаят, че до 2028 година укропия не будетъ съществувает.

С Русия Настъпихте Мотиката Американомаймунса сган Сами си копаете Гроба !!!

се почна... русия ли нападна Украйна или Щатите? Ма искам ясен и точен отговор, не опорки.

Казвам ви, ако Путин не изтегли ордата от Украйна всички ще бъдат избити

Нада ли Путин има пари за троловете тук, гледам много оредяли

За това. ги мразят по света евреите ?!?!

И аз това казвам, войната между САЩ и Русия , ще продължи до последния украинец.

Ако кажеш кой направи майдана в Киев, ще разбереш отговора на въпроса си.

но най-важното е, че дават фира! Съответно го крият от обществеността в държавите си, и в един момент ще се получи много, много неудобно...

Това се очакваше! Аз се чудя как не ги думнаха още като минаха границата...

лошото е, че здравната каса не плаща твоите хапчета

О, Украйна! осемстотин дена младите украински дружини как Украйна бранят. Горските долини трепетно повтарят на боя ревът. Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти чеченско- руски орди лазят, вагнеровци грабят цивилни и убиват и тела я стелят, и кръв я залива. Бури подир бури! Рояк след рояк! Путлер безумний соч и Украйна пак и вика: "Търчете! Тамо са украинските герой! ТРЯБВА ЗА 3 –И ДНИ ДА КАЖЕМ УКРАЙНА НАШ " И ордите тръгват с викове сърдити, и "Путларах акбар!" гръмовно въздуха разпра. украинския полк отговаря с други вик: ураааа Идат путлерасти като тигри, бягат като овци и пак се зарвъщат; украинци , орловци кат лъвове тичат по страшний редут, не сещат ни жега, ни жажда, ни студ. Щурмът е отчаян, отпорът е лют. Три дни веч се бият, и хората на путин ги дерат , Слава на Украйна СЛАВА НА ГЕРОИТЕ. Победа Украйна!!!

поет с китара! Като тука един наш другар... :)

тоя пак изтрещя, лекарствата ли ти свършиха??

пффф

Не, не, ти кажи, кой пресече руско-украинската граница преди 2 години. Кой си бие негрите и т.н. е ясно. Ти кажи, кой пресече границата.

copy/paste-вате все едно и също, като развален грамофон...

маниакално депресивно разстройство, нещо такова май

Очевидно, руската мъка в Украйна, ще става още по-голяма.

До Пффф. 8 години, ат 2014 до 2022 Украйна, противно на всички международни норми, обстрелва и избива цивилно население от две области, които мирно и с референдуми поискаха да се отделят от Украйна (подобно на Косово от Сърбия) и да се присъединят към Русия. Избити са над 35000 цивилни, сред които около 7000 деца. Не знаейки как да се спасят от украинските изверги, които през февруари 2022 г. струпаха 150 000 армия до границата на Донецк, с намерение да решата "окончателно" (подобно на Хитлер) проблема с Донецк и Луганск, двете области сами обявиха независимост (подобно на България през 1908 г.) и поискаха помощ и защита от Русия. Русия призна тяхната независимост и вкара войски в двете НЕЗАВИСИМИ области. Също като в Косово, но препратно обяснено от вашите господари от САЩ и Европа. Ако някой поиска да се отдели от Русия или подкрупяща я държава като Сърбия например, то тогава този процес е демократичен и "всеки народ има право на самоопределение". Ако някой народ обаче поиска да се отдели от държава, която е против Русия, то това е експремизъм и сепаратизъм. Тов отговаря ли на въпроса ти Пффф?

8 години, ат 2014 до 2022 Украйна, противно на всички международни норми, обстрелва и избива цивилно население от две области, които мирно и с референдуми поискаха да се отделят от Украйна (подобно на Косово от Сърбия) и да се присъединят към Русия. Избити са над 35000 цивилни, сред които около 7000 деца. Не знаейки как да се спасят от украинските изверги, които през февруари 2022 г. струпаха 150 000 армия до границата на Донецк, с намерение да решата "окончателно" (подобно на Хитлер) проблема с Донецк и Луганск, двете области сами обявиха независимост (подобно на България през 1908 г.) и поискаха помощ и защита от Русия. Русия призна тяхната независимост и вкара войски в двете НЕЗАВИСИМИ области. Също като в Косово, но препратно обяснено от вашите господари от САЩ и Европа. Ако някой поиска да се отдели от Русия или подкрупяща я държава като Сърбия например, то тогава този процес е демократичен и "всеки народ има право на самоопределение". Ако някой народ обаче поиска да се отдели от държава, която е против Русия, то това е експремизъм и сепаратизъм.

Тия глупости са предназначени за американския избирател. Те там отдавна живеят в свой собствен свят, където има други правила и други закони. Медийният калъп е жесток, клишетата са измислени, и си вярват на глупостите.

Хората по света намразват Америка . Победа Русия !

Коментари - Блинкън: Доставката на американски оръжия на Киев стабилизира фронтовата линия | Днес.dir.bg

Блинкън: Доставката на американски оръжия на Киев стабилизира фронтовата линия

Подкрепата за Киев показва ясно на руския президент Владимир Путин, че не може да издържи повече от Украйна, заяви държавният секретар на САЩ

Обратно в новината

Коментари - Блинкън: Доставката на американски оръжия на Киев стабилизира фронтовата линия | Днес.dir.bg

Коментари

Поддържане на войната, явно целта не е да приключва бързо и затова са забавили тая "помощ"...

Стабилизирал се та кърти!

Т.е. пореден провал на руските мишоци! ХА ХА ХА

Защо твоят наркоман реве да имало мирни преговори? Явно не е разбрал за 'стабилизирането на фронта', както не беше разбрал за Минските споразумения. Абе защо искате да откраднете руските активи тогава? Америка богата и могъща, нали? Един неуравновесен и нехарактерно тъп еврейн, който отиде да свири с китара в Киев, докато укропитеците стабилизирваха линията със задниците си. Толкова е стаблина линията, че хора се изнасят от Киев.

Отново "философски" анализ на ситуацията от тълкувател на путинизма - колкото може, толкова "правдиво" тълкува, философствайки!

КОГАТО ЗАМЕНИШ ХРИСТИЯНСКАТА ЛЮБОВ С ЛЮБОВТА КЪМ ПАРИТЕ, ГОСПОД ВИНАГИ ЩЕ ПРАТИ АНГЕЛ ГОСПОДЕН ДА ПОЧУКА НА ВРАТАТА ТИ :)

Кофти е да не познаваш световна история ! Не оръжията печелят войни , а войници ! Да сте пращали войници на Украйна , че те са на свършване !

Какъв провал като никога не са имали за цел това което мижащоят говори

Опитах отново блицкрик срещу Харков както срещу Киев, но отново се провалих! Сега ще се скрия в Бункера ще се изхлопам в куфара.

Да пак като обсадата на Киев блицкрига е само в главите на западните лидери и медии

стабилизирали били... А кой стреля с тях? Сърбани от мазета и сладкарници младежи, които са на 2 стрелби "обучение"...

толкова по-лесно и по-бързо ще свършват и тези, които евентуално пратят...

и тъпите глави. Повече от 10 месеца се пинкахте и се драпахте по топките, докато решихте, през това време руснаците си наптавиха тяхното. Малко късничко се присетихте

Каква стабилизация, руската армия е на кайма във Волчанск

Математиката ясно показва, че могат да издържат повече от тях. Оръжията не стрелят сами, трябват ХОРА. Няма седмица без превзети от Руската армия населени пунктове, тоест НИЩО не е стабилизирано. Стабилизирано Украйна, всеки месец си губи територия и това ясно се вижда на проукраинският ресурс ДеепСтейт. Блинкън го четатат само ШИЗО-РУСОФОБИ, а после ги боли глава, защото нещата не стават както той е казал и както те биха искали.

Ако САЩ и ЕС сега не отделят 100 милиарда долара за Украйна ще дават по 10 милиарда за война с Русия

В Молдова днес доста го освиркваха и полицията едва го спаси от "Щастливите" да го видят молдовани!

Ха ха, този дали сам си вярва на глупостите? Май не, но ги пробутва на държавици ато Молдова, но и там надали някой му вярва :))))) Няма кой да стреля вече в бандеристан, никой не иска да умира заради авантюрата на зеления наркоман с американци и англичани.

Подкрепата за Киев ясно показва, че войната между САЩ и Русия, ще продължи до последния украинец. Всичко друго са Вашингтонски опорки.

Те досега отделиха 400 милиарда долара и ефект никакъв :))) Бавно и систематично руснаците напредват и унищожават живия потенциал на бандеристанци, сега още един фронт ще отворят и всу съвсем ще загине, отбранителната им линия ще стане тънка като конец. :)))

Джо заповяда до 20 октомри всичката руска армия да я няма в Украйна, за целта са предоставени: 120 Ф-16 3000 балестични ракети Атакамс 1 милиона снаряда 155мм Ескалибур 500 бр бронирана техника 20 милиона патрона за всеки руснак по 100

А доставка на украинци? Защото и те свършват ... а с пари нови украинци не могат да се направят.

Във Волчанск на ВСУ всеки ден им падат ФАБ, ОДАБ, Солнцепеци ги горят, РФ ги имат тези оръжейни системи, а вие имате едни фантазии, не става само с дронове, Руснаците също имат дронове. Там пада яко мелене на резерви на ВСУ и това ясно си проличава на други участъци на фронта, където се напредва. Реалностите са смазващи за шизо-русофобската ви КУХА кратуна.

Е как няма да се стабилизира фронта като в Украйна се бият 10 000 натовци

И после изтрезявате, а Руската армия пак си е там и си напредва. Утопии за шизо-идиоти, дето всяка надежда им е предпоследна.

Е па оно много ясно , че стабилизира фронто..Колко повече е бетониран фронто и за колоко по-дълго време , толко певеке тея дето ме финансират от че са на плюс от продажба на железо и боеприпаси на тъпанарите от европейското НАТО...

се мъчи да вземе занаята на Зеленски... ту прави уан мен шоу с китара, ту се мъчи да забавлява публиката със стенд ъп шоу ;)

Путятя ще фалира за куфарчета хихихихихихихихих

Щели да дадат на укропите самолети ама 2028 година хахаха като много добре знаят, че до 2028 година укропия не будетъ съществувает.

С Русия Настъпихте Мотиката Американомаймунса сган Сами си копаете Гроба !!!

се почна... русия ли нападна Украйна или Щатите? Ма искам ясен и точен отговор, не опорки.

Казвам ви, ако Путин не изтегли ордата от Украйна всички ще бъдат избити

Нада ли Путин има пари за троловете тук, гледам много оредяли

За това. ги мразят по света евреите ?!?!

И аз това казвам, войната между САЩ и Русия , ще продължи до последния украинец.

Ако кажеш кой направи майдана в Киев, ще разбереш отговора на въпроса си.

но най-важното е, че дават фира! Съответно го крият от обществеността в държавите си, и в един момент ще се получи много, много неудобно...

Това се очакваше! Аз се чудя как не ги думнаха още като минаха границата...

лошото е, че здравната каса не плаща твоите хапчета

О, Украйна! осемстотин дена младите украински дружини как Украйна бранят. Горските долини трепетно повтарят на боя ревът. Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти чеченско- руски орди лазят, вагнеровци грабят цивилни и убиват и тела я стелят, и кръв я залива. Бури подир бури! Рояк след рояк! Путлер безумний соч и Украйна пак и вика: "Търчете! Тамо са украинските герой! ТРЯБВА ЗА 3 –И ДНИ ДА КАЖЕМ УКРАЙНА НАШ " И ордите тръгват с викове сърдити, и "Путларах акбар!" гръмовно въздуха разпра. украинския полк отговаря с други вик: ураааа Идат путлерасти като тигри, бягат като овци и пак се зарвъщат; украинци , орловци кат лъвове тичат по страшний редут, не сещат ни жега, ни жажда, ни студ. Щурмът е отчаян, отпорът е лют. Три дни веч се бият, и хората на путин ги дерат , Слава на Украйна СЛАВА НА ГЕРОИТЕ. Победа Украйна!!!

поет с китара! Като тука един наш другар... :)

тоя пак изтрещя, лекарствата ли ти свършиха??

пффф

Не, не, ти кажи, кой пресече руско-украинската граница преди 2 години. Кой си бие негрите и т.н. е ясно. Ти кажи, кой пресече границата.

copy/paste-вате все едно и също, като развален грамофон...

маниакално депресивно разстройство, нещо такова май

Очевидно, руската мъка в Украйна, ще става още по-голяма.

До Пффф. 8 години, ат 2014 до 2022 Украйна, противно на всички международни норми, обстрелва и избива цивилно население от две области, които мирно и с референдуми поискаха да се отделят от Украйна (подобно на Косово от Сърбия) и да се присъединят към Русия. Избити са над 35000 цивилни, сред които около 7000 деца. Не знаейки как да се спасят от украинските изверги, които през февруари 2022 г. струпаха 150 000 армия до границата на Донецк, с намерение да решата "окончателно" (подобно на Хитлер) проблема с Донецк и Луганск, двете области сами обявиха независимост (подобно на България през 1908 г.) и поискаха помощ и защита от Русия. Русия призна тяхната независимост и вкара войски в двете НЕЗАВИСИМИ области. Също като в Косово, но препратно обяснено от вашите господари от САЩ и Европа. Ако някой поиска да се отдели от Русия или подкрупяща я държава като Сърбия например, то тогава този процес е демократичен и "всеки народ има право на самоопределение". Ако някой народ обаче поиска да се отдели от държава, която е против Русия, то това е експремизъм и сепаратизъм. Тов отговаря ли на въпроса ти Пффф?

8 години, ат 2014 до 2022 Украйна, противно на всички международни норми, обстрелва и избива цивилно население от две области, които мирно и с референдуми поискаха да се отделят от Украйна (подобно на Косово от Сърбия) и да се присъединят към Русия. Избити са над 35000 цивилни, сред които около 7000 деца. Не знаейки как да се спасят от украинските изверги, които през февруари 2022 г. струпаха 150 000 армия до границата на Донецк, с намерение да решата "окончателно" (подобно на Хитлер) проблема с Донецк и Луганск, двете области сами обявиха независимост (подобно на България през 1908 г.) и поискаха помощ и защита от Русия. Русия призна тяхната независимост и вкара войски в двете НЕЗАВИСИМИ области. Също като в Косово, но препратно обяснено от вашите господари от САЩ и Европа. Ако някой поиска да се отдели от Русия или подкрупяща я държава като Сърбия например, то тогава този процес е демократичен и "всеки народ има право на самоопределение". Ако някой народ обаче поиска да се отдели от държава, която е против Русия, то това е експремизъм и сепаратизъм.

Тия глупости са предназначени за американския избирател. Те там отдавна живеят в свой собствен свят, където има други правила и други закони. Медийният калъп е жесток, клишетата са измислени, и си вярват на глупостите.

Хората по света намразват Америка . Победа Русия !