Григор Димитров бе предизвикан и се поля с ледена вода

Тенисистът Григор Димитров прие предизвикателството Bucket Challenge – поливане с кофа ледена вода за благотворителна кауза.

Обратно в новината

Коментари - Григор Димитров бе предизвикан и се поля с ледена вода | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1-во , той се поля с ледени кубчета. 2-ро , ако се полееш даваш 10 $ ,ако не даваш 100 $ .Аз съм сигурен че дават много повече от 10 дори и да се полеят.

А къде са "социалните" олигарси от "социалната" бсп?!

Що не ми изкопаят по 1 декар нива с права лопата и да я засадят с боб или картофи вместо да се занимават с безполезни дейности?

Бай Ганьо .... Чети Бай Ганьо..... Хората дават по 10 000 гущера за каузата , а ти Бай Ганьо сънуваш боб...

Luna0102

Голяма благотворителност е да се залееш с вода и да не дадеш и лев.

не ги е срам! - само се заливат, не вземет пример от теб- анонимният благотворител, който за месец-два дари тези 23 млн ей така- между два ценни поста в Дир-а.

Luna0102

Аз със сигурност не съм дала милиони за благотворителност, но и никъде не ме слагат като благотворителка, а тези пари са събрани не от тези дето са се заляли с кофа с вода, а от такива като Чарли Шийн, които дават пари, а не се поливат с вода пред камера. А ти може да се изкъпеш с ледена вода и със сигурност ще се почувстваш като спасител на половината население на земята.

Гришката хубаво играе, ама да вземе да позаякне малко, щото физическата му подготовка хич не му е в полза и пада от по-слаби тенисисти с добра физика.

Евалата Кобра !

Всъщност заливането с ледена вода не е атракция, а символ - целта е за част от секундата всеки приел предизвикателството да изпита един от симптомите, които изпитват хората болни от АЛС (болестта на Лу Гериг) - мускулни спазми.

едно от нещата, които екипа около гришо прави добре е безупречния му пи ар

Хубава кауза, ама като гледам баш се е полял със студена вода.... И аз мога да вляза в моренцето по бански и да се полея :)

Ти и на Марс да се полееш... няма смисъл. Трябва да си НЯКОЙ за да има полза от теб :) Бай Ганьовци с "хитри" коментарчета по форумите - дал Господ. Даже сте повече от необходимото. БРАВО НА ГРИШО !

Идеята е да се полива със студена вода, не с някаква-си-вода. Е, то дали полза от мен има или не - господ знае, аз не се Фаля колко съм дарил и къде съм бил доброволец...

"...след като старта бе даден от собственика на Фейсбук Марк Зукърбърг" Хора не пишете глупости. Самият Зукърбърг беше предизвикан от губернатора на Ню Джърси - Крис Кристи. А "начало" е дадено Крис Кенеди на 15 юни 2014. Преди шефа на Фейсбук имаше доста спортисти и холивудски актьори. Проучвайте нещата. Какви журналисти сте? Само с бърз превод не става !

Какви ли? Ами... български! /facepalm ;)

Някой са свинкнали с това. Има си хора, които си взимат душове със студена вода. Да не говорим за онези в Сибир, където им докарват вода, докато наоколо е пълно със сняг и има температури от примерно минус 65 градуса. Имаше и влизания в хладилни помещения голи (с бански/гащи, ръкавици и нещо пред носа и устата), за стимулация, за което си плащат.

Правете секс,а не да се поливате със студена вода.

А Бареков ще се залее с л...на. Той вече им знае вкуса.

Вмести да се заливат с вода и да си играят по добре да дарят по някой лев

Тъпанар нищо не си разбрал! Трябва да можеш да мислиш, а не само да четеш!?

ауу, световно събитие; Гришо се полял. след всеки мач или се полива или го поливат

Има и умрели заради това глупаво предизвикателство.

Кво ти пречи, че хората с пари често не им стига ума. Да си се поливат.

Глупости, никой не е умрял защото се е полял със студена вода. Това предизвикателство е най-големия страх на българина, да не настине и да не се мине, хахаха