15-годишна в болница след 7 водки в дискотека

15-годишна ученичка от симитлийското село Долно Осеново е открита в безпомощно състояние в центъра на Благоевград, след като изпила огромно количество водка в дискотека, съобщи вестник "Струма".

Обратно в новината

Коментари - 15-годишна в болница след 7 водки в дискотека | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Големи моралисти имало в този форум :) 15 години да не са малко? Вие, които плюете, нещо по-различно ли правехте на тази възраст? А и в крайна сметка - какво толкова - една пияна тинейджърка. След този случай може и да й дойде акъла. А и все едно е само тя, те вече и хлапетата на 10-11 се друсат, освен че се напиват (а циганските и деца правят). Нито виня днешните хлапета, нито ги оневинявам, но псевдоморалистите... Това сте вие, тяхните родители. И вие не сте били много по-различни.

Пешо Кучето (27.11.2009 г. 11:22ч.) Чл. 193 ал.2 от НК : Който продаде алкохолна напитка на лице , ненавършило 18 години , се наказва с глоба от 1000лв. и пробация , а ако върши това системно - с лишаване от свобода до три години и глоба до три хиляди лева. Те като се държат и обличат като отракани, работещи на магистралата, моми, кой да предположи, че са на 12 или 15! Извинявай , но в дискотЯчките е пълно с непълнолетни девойки, тръгнали на лов за богати чичковки!

Престани да пишеш тъпотии, че вече ставаш смешен. Не знаеш кога да спреш. Да не би някой от Благоевградско, Кюстендилско или Пернишко да те е комплексирал и сега да си връщаш? А, да, аз съм от Благоевград. Твоите бръщолевания не ме засягат, но взеха да ми омръзват.

Аре, Боко, сега е моментът! Намали цената на алкохола!

LEGALIZACIQ NA marihuanata PYLNA ZABRANA ZA ALKOHOL !!!! ako beshe pafkal shteshe da zaspi naj mnogo ako beshe izpil oshte dve votki utre shtqha da go kopat na grobishtata izvod - magazin za alkohol dilar na heroin !!!

Абе, тоя сервитьор къде е гледал???? Ими -давай на оборота!!! пък каквото стане!!!

Де го оня хубостник дето ме критикуваше,че най големите боклуци в България са от Благоевград,Кюстенди и Перник.Сега ви е ясно вече защо тези тризначи от Брадъра бяха толкова тъпи гъски

И в градовете стана страшно, но в селата се побърка народа. Как може всяка вечер децата им да са на дискотека. Пият до малките часове, после се качват на колите и правят катастрофи.Изтрепаха се, а после учителите виновни, къде била полицията. Родитерлите имат най-голямата вина, защо те не ги спрат или просто не ги интересува. Хайде в градовете някои работят до късно, а в селата какво правят. Наистина трябва да започнат да плащат и манипулациите в бърза помощ, в крайта сметка напиването и вземането на дрога се прави съвсем доброволно и съзнателно , а обществото трабва да им плаща за келешлъка.

Това ако стане в САЩ,заведението се затваря,лиценза се отнема завинаги + голяма глоба в пет или шест цифри; А малката пикла една хубава глобичка за употреба на алкохол,неспазване на вечерен час + хубава глоба за родителите !!!

За съжаление в българия се пие така. Нали знаете каква е разликата между истинският джентълмен и истинският българин? Джентълменът е леко пиян и бръснат до синьо, а българинът-пиян до синьо и леко бръснат. В друг виц-българин, руснак и французин показвали кога спират да пият. Французинът чат-пат се поглеждал в огледалото-да спре като стане двоен. Руснакът си пипал гърлото-да спре като почне да прелива. А нашенецът се побарвал отзад-да спре след като се насере.

Normalno e za dyrjava, kydeto birata e po-evtina ot Coca Cola -ta. I malkata vodka e po-evtina. Za tova triqbvashe da se povishat akcizite - s malko, no dostatychno da e skypo na decata da piqt.

Чл. 193 ал.2 от НК : Който продаде алкохолна напитка на лице , ненавършило 18 години , се наказва с глоба от 1000лв. и пробация , а ако върши това системно - с лишаване от свобода до три години и глоба до три хиляди лева.

Робъртчо, много сте зле с българския език. Ако повече четяхте вместо да пиете, нямаше да ви се случват такива неща. За пояснение: одговаря - правилното е оТговаря; неусещаш - правилно е не усещаш; енерция-правилно се пише Инерция. Може би не е лоша идея учителите да започнат да ви проверяват писанията по форумите и да ви поправят - така е най-сигурно, че ще прочетете забележките... Срам и жалка картинка - не се научило да пише и вероятно срича, но мнение във форум да остави, че много важни неща има да каже на обществото. Младежи обърнете повече внимание на образованието си, че и вас и нас(родителите) не ни чака добро бъдеще!

Как няма да изглежада по-голяма от възрастта си като пие поне от 13 годишна - а всички знаем, че алкохола дехидратира организма и съответно сбръчква кожата, за да изпъне черният дроб /всяко нещо е за сметка на друго/. Трябвало е да я оставят, да се въргаля из центъра на Благоевград и да си допълзи до селото, и там да и теглят един бой с дръжката на мотиката, за да и дойде акъла в главата.

А да не говорим за ученическите екскурзии и безобразното напиване пред очите на учителите.

ЕТО ТОВА Е СЪВРЕМЕНОТО ДОМАШНО ВЪЗПИТАНИЕ. КАКВИТО РОДИТЕЛИТЕ-ТАКИВА ДЕЦАТА. А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ХИТРЯГИТЕ ОГРАБВАТ ДЪРЖАВА. НЯМА КОЙ ДА ГИ СПРЕ, ЗАЩОТО МЛАДЕЖИТЕ НЕ ГРАДЯТ ЦЕННОСТИ, А СИ ГЛЕДАТ КЕФА.

а къде са родителите на тия деца? защо на тази възраст ги пускат на дискотека? не е вината в децата,те са разюздени,защото нямат контрол!!!

И няма да има СПИН ли, леле, парцалетките на дискотеките:) Ма, кога,мари събу цървулите,че и водка взе да пиеш и да се друсаш по дансинга:) Майка и баща имаш ли,тарталеткееее

Дукесата от Долно Осеново:) Вероятно след 3-4 години ще иде гувернантка при някое заможно семейство,където шансовете й са най-много да бъде обладана от собственика на замъка:)

Q PUK VIE KAKVI MORALISTI SE IZKARAHTE! Ami uvajaemi radio slu6ateli, predi 10 god. Az bqh na su6tite godini i tova pak si be6e normalno, pak si piehme dosta s nabor4etata, pak ima6e takiva deto svur6vaha s natravqniq i klizmi. Do komunisti4eskite 4eda- tova nqma da go razberete pojizneno, prosto ne6tata se promeniha, nali vijdate po decata si, a v kraina smetka vimagi se e pilo qko, pone v BG. Vseki normalen 4ovek znae 4e tiineidjarskite godini sa edni ot nai trudnite v jivota na 4ovek.

Малката пикла е признала само 7. Не става ясно малки или големи:) Пердстои й шеметен живот: покана за участия с VIP-персоните на България, , я в Цената на истината, я в Големия брат..., клипчета,застаряващ бизесен-педофил и към края на живота си,който няма да е дълъг,евентуално при мацките от Playboy

neka da im e ubavo na mladite.

Защо не пишат подробности? Дали се е насрала например? Това е последна степен, на напиване. Ако не е значи можело още да поеме. И понеже някой плюят медиците, я ходете вие да ,спасявате някое надрискано смърдящо пиянде.

Жалко за цялото това поколение на демокрацията-ето това са последиците.А уж имало контрол, вечерен час, дрън-дрън. Е това очаква БГ през следващите години- пияни деца, необразовани !!!

почваите от рано че живота е кратък н младежта им трябва повечко СЕКС, НАРКОТИЦИ, ПИЕНЕ, кво ги занимавате с учене !!!!

Уважаеми съфорумци, бих искал да направя ВАЖНОТО УТОЧНЕНИЕ, че дали е видимо едричка или не е без значение! Същото за личната карта и броя години. Истината е, че МУТРИТЕ СИ ПУСКАТ В ДИСКОТО ЕВТИНИ КУРВИ - МАЛОЛЕТНИ И ДЕЦА, КОИТО ПОЛЗВАТ КАТО СОБСТВЕНОСТ И СА СИ САМО ЗА ТЯХ!!! Трябва да има закон всеки да има право да носи от гранатомет нагоре и ако убиеш, изнасилиш или пребиеш групово МУТРА/МУТРИ да ти се дава орден СТАРА ПЛАНИАНА и пожизнена пенсия, да те направят почетен гражданин на града и всеки ден публично на центъра на града да съдираш кожи на МУТРИ!!! И всеки ден да е национален ПРАЗНИК, когато МУТРА умре!!! НЕ НА МУТРИТЕ.

Един въпрос: Ако това хлапе не беше припаднало, а навръщане с пийналата компания /сигурно е била такава, а навярно и всечки са били непълнолетни/ прегазят някого с колата, кой щеше да го отнесе? Никой не мисли,че са стигнали от селото до града пеш, нали?

Долно Осеново е със 100% помашко население-мюсюлмани. и тия се пропиха е..ати държавата.

Нека сега мама и тате да платят на държавата разходите по лечението!

Възмутена съм от просташките изказвания на по-голямата част от пишещите по темата. Защо бе хора не се съсредочим върху корените на тези явления, защо не потърсим вината за всичко това в нас самите? В нас родителите, учителите, органите на реда, в цялото общество. Защо не си задададем въпроса : Ей богу колко процента от вината да се случват тези неща е и моя? Моля Ви, не обвинявайте само децата.

Виновни са родителите й.

Ако пък беше на 17 какво ли щеше да изпие още?

ХАЙДЕ ДА НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАМЕ ВИДИМО ПО-ГОЛЯМА.. НИКОЙ НЕ ПРОВЕРЯВА ЗА ЛИЧНИ КАРТИ В БЪЛГАРИЯ ХАОСНАТА ДЪРЖАВА

егати пияндетата днешните МОМИЧЕТА!!!!!!!!!на момчетата останаха им взеха първенството....пикл

Бе я уточнете, седем малки, седем големи или седем бутилки е глътнала момата!!!

Офффф голяма новина, няма що?! Все едно се случва за първи път. Подобни случай стават всяка вечер в различни части на страната. Убедена съм в това.

Охх..ще падна от смях.Видимо изглеждало по-голямо,и затова никой не й поискал лична карата!Ама какви са тези глупости?Днешните деца са мутанти и почти всички изглеждат по-големи,на всеки трябва да се иска лична карта.Друг е въпроса,какви са тези родители,които пускат 15-годишната си дъщеря на дискотека.

Жал ме е за това поколение. Тва са все рожби на сбърканият ни преход. Съветите към моите деца е да си намерят щастието другаде някъде по света. Тук всичко е разложено тотално. Тва е навсякъде по милата ни татковина - днес в Бл-град утре в други градове пък и села. Жалко за добрите християнски нрави и семейни добродетели. Язък за младостта, красотота, цветята на нацията.

оня който говори за закрила на децата те ги бъркат с пълнолетни какво ще кажете

Веднага да се обеси класната, директорката и всички гадни мръсни даскали и даскалици, така де, ама-ха-а.....! Че как иначе?! След което да се уволнят и да им се изземе всичкото движимо и недвижимо имущество, ако още имат такова..... Ние европейци по баровете, а те - разни ми ти домашни, тестове, класни и контролни, разни уроци и спазване на ЗНП и ПП за ЗНП плюс Правилника за вътрешния ред на училището! Нахалницзи ниедни! Вместо да оставят децата свободно да се таковат и напиват, те тръгнали да им досаждат, ДА ГИ ОГРАМОТЯВАТ и да им нарушават правата на детето !!

егати келешите - пубери злодеи и от тези ще става хора един ден

странна работа, къде ходят тези деца, горките, горките деца, егати живота живеят, първо се натряскват до безсъзнание по дискотеките, и после им промиват стомаха, мечта-живот наистина

пари за лечение все няма а за такива 15 годишни боклуци има, време е родителите да поемат разходите на тези откачалки също така да бъдат санкционирани какво е това 15 годишна пкла пияна какви са тези родители само глоби и наказания , сигурно класната и не си е свършила работата нали така как този път я пропуснахте

Хахха...заблудила ги...смешници, сигурно изобщо не са й искали лична карта. Аз съм на 24 и пак ми искат лична карта...ако искат, ще си свършат работата като хората, ама не! Тупани!

Ужас!

Piete menteta hora, 100% alkohola w Bulgaria e mente. Ne znaete kakwo e istinski alkohol, toj niama pochwa u nas.

Чалга, акохол и дрога за бъдещето на България! Кои среди имат интерес това да се случва?

Поредната чудесна новина. Какво стана с вечерния час и родителския контрол? За собственика на заведението - да не говорим. Неговото нарушение е очевадно.