34 пиратки избухнаха в гърдите на мъж

60-годишният Венчо Асенов от село Рилци бе настанен с опасност за живота и тежки разкъсно-контузни рани по главата, лицето и гръдния кош в благоевградската болница, след като 34 пиратки избухнали в него, съобщи вестник "Струма".

Обратно в новината

Коментари - 34 пиратки избухнаха в гърдите на мъж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко е възможно. Човекът си е направил нещо подобно на черешово топче.

Ако се вярва на думите на доктора (а той явно има богат опит в тази област) няма как да се получат такива травми от пиратки, независимо от броя им и колко близо ги е държал. Барутът в пиратките не е бризантен взрив, че да причини ударна вълна с поразяващ ефект. + това и няма как да се възпламенят в един миг пиратки в сноп.

Ей, тъпотия до шия - ужас направо! Тоя човечец трябва задължително да бъде докладван за кандидат за Наградите Дарвин! http://www.darwina не знаете що е то - препоръчвам ви книжката на български език! Наградите са за хора, прекалено тъпи, за да се борят с еволюцията, и за общо щастие лишили бъдните поколения от своите неспасяеми заложби!

Taia durjava niama da se opravi dokato i poslednia tupak ne se samovzrivi s piratki ili kakvoto tam si nameri za gurmene..

Мангалите толкова си могат. Предполагам, че е сякъл незаконно. Така стават и горските пожари.

Споко, Здравната каса ще плати!

Акъл море, глава шамандура!

Този направо е направил бомба без да го осъзнава. От зрива сигурно стотици дървени трески са се пръснали във всички посоки. Хмм... лошава работа.

Ей тоя народ съвсем изпростя....много жалко!

Ще пробвам да възпламеня 34 пиратки ,за да видя възможно ли е да експлодират едновременно. Много се съмнявам ,че е възможно. Обикновенно гръмва една и разхвърля останалите в страни -само ги разкъсва ,но те не се взривяват... Ще пробвам и ще подам резултата. Но все пак си мисля ,че това не са били пиратки.Съветвам ви да не го опитвате - аз съм преминал курс на обучение по сапьорни дейности!

Абе аз съм палил пиратка в кутия с други пиратки и нещо не получих никакъв поразяващ резултат. Поразхвърля ги и толкоз. Тук е работено с нещо по-мощно.

Не са пиратки. Тротил е, но крие защото трябва да каже от къде го има. Като е запалил фитила слънцето е блестяло и не е видял момента на запалването. До всички които използуват капсул-детонатори с фитил съвета ми е да палите фитила задължително на сянка, защото иначе не се вижда и докато излезе пушек той е възпламенил капсул-детонатора.

Е не бях се сетил да си цепя дървата по този начин. Благодаря Ви за информацията, ще опитам и аз.

Прав си 123, не се взривяват лесно много пиратки едновременно, друго е.

Какквото човек сам си направи никой друг не може :)))

А бях с начално впечатление, че ги е погълнал.

Дядото просто е искал да си улесни живота, НО пострадал. Вместо да събуди някакво съчуствие във вече безчуствените ни същества, то веднага го обявяваме за глупак - самоубиец. УЖАС!!!

Този е велик! Трябва да го снимат в Ловци на митове! Другия път да опита да си извади зъб с пиратка.

Той си е атентатур самуубиец!!!

И на това инцидент ли му викате?? Това си е чиста проба тъпотия, малоумие и самоубийство!

Браво Супер .Да продължават така до последния глупак в тая държава.

Този е за http://darwinawards.