Ваклин отрече в съда твърдения на Иванчева

Предприемачът се оплака, че още не са му върнали белязаните банкноти от подкупа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно къде са органите които трябва да проверяват кой какви данъци плаща и какви доходи има.Откъде другаря Ваклин е имал 70 000 евро кеш.Дали са изтеглени от банка за която се чака няколко дни.Историята е съшита с доста бели конци.Страшното в тази територия е че може да ти намерят в колата или жилището ти и чували с наркотици и с пари.Да се изправиш срещу държавната машина е мисия невъзможна.Обикновените граждани са подложени само на стрес и рекет от страна на собствената си държава.Ако някои разчита на правосъдие е равнозначно да вярва в задгробния живот.

Не знам дали е искала подкуп или не, затова няма да го коментирам. В това отношение Иванчева едва ли е по-различна от другите кметове. Но на очи се набива нещо: от всички кметове в пандиза се намира само тя: единствената, зад която не стои никоя партия. Защо ли?

е проста,нагла и безскрупулна невротичка.И като че ли леко й хлопа дъската.

Абе хора...всичко е лъжа и измама...Иванчева не била удобна на някои хора,спирала строежи,се бореше да има повече градинки....откакто тя е в затвора,вижте колко нови строежи са започнали,защото тя е корумпирана,нали?

Само не ми стана ясно след като ''единствено'' Иванчева му спираше строежите защо още не са му уредени нещата??????Поредната партенка гербераска за някой който не им играе по свирката, но обезщетенията ние ги плащаме а те само прибират.

Бъдете коректни в писанията си защото има много места на които се чува какво говори тоя.. Не се е срещал с Иванчева и тя не му е искала никакъв подкуп. Освен това първо отишъл в данс ама се отзовал в компи и дал парите преди някой да му е поискал подкуп още, ама си ги взел за да не изветрее маркера по тях докато скалъпят ''подкупа''???? Който не вярва на това да потърси и да разбере че медиите както винаги са манипулативни според заплащането..

В крайна сметка кметицата не му е искала пари, той не ѝ е давал на нея... ама била корумпирана... А в Младост се подвизава и управлява нов кмет, който не е избран от жителите на района...

не е корумпирана само дето и намериха в колата 70хил.евро белязани пари.....

Който лъже и краде във затвора бой яде така зная аз от баба.

Не само яде бой в затвора,но и го е*ат.

Ей, щом и секс намесихте няма да ги мисля тия уруспии двете само Дюлгеров дупе да му е яко

Да не забравяме, че делото е скалъпено от Герб, защото Иванчева е независим кмет. Затова и показно се гавриха с нея, бих казал незаконно, но то закони не ги плашат. Показателно е и, че троловете на Герб, само клеветят и обиждат беззащитната жена, но не дават някакви факти, как така тази жена е враг номер едно на държавата. Без да е извършила жестоко престъпление, без доказан подкуп я измъчваха и унижаваха. Вярно е, че българския народ е мърша - не се обединяваме срещу елементарни, нагли престъпници, като в случая власт имащите против Иванчева.

и как точно е скалъпено от герб ...това че не осъдиха отявлени бесепе и депесе крадци начело с инженер Доган не означава че и тази "беззащитна" независима фризьорка трябва да мини метър

е подала,бясна и безскрупулна.

Понеже в статията е пропуснато, да кажа-Ваклин е казал пред съда,че Иванчева не му е искала пари.Както и преди съм писал,това е герберски уйдурма.

В грешка си - казал е, че му е поискала парин чрез Дюлгеров. Даже не знаете как да лъжете зеленочервени некадърници.

А Дюлгеров е бившият кмет на ГЕРБ :) И никакъв на Иванчева!

На крадливата простакеса Иванчева като че ли й хлопа дъската!

прилича на счетоводител в някоя селска кооперация.

... no-ckopo... счетоводителka...

Напълно скалъпено, както всичко в тази Държава.

Просълзих се от "смешния плач" на този "млад и честен" милионер Александър Ваклин.Това лице "страда",че не са му върнали парите от "подкупа"/над 1 млн.в левове, с които пари може,но няма да нахрани редица гладуващи български пенсионери/, но той все още не знае на каква "шейна" са го качили .КПКОНПИ - ако още на са чули името му , ще повторя : Човекът се казва Александър Ваклин.Вие си знаете , по-нататък.Може да е чист , но трябва да го проверите. Както се прави с останалите.Дотук с шегите. А сега сериозно - защо е смешен плачът на Ваклин ? Защото законът му е дал възможност да предяви граждански иск.Ако смята ,че фирмата му е ощетено юридическо лице.Той предяви ли го срещу подсъдимите,защото ако не е - вече е късно.Свърши разпоредителното заседание. ? Тези пари /не че са негови , де/ вероятно повече няма да ги види.Справка-чл.53 от НК.

За граждански иск кой плаща бе умник. Аз не искам да плащам от джоба си милиони обезщетения на Ваклин и другите ощавени клиенти на Деса.

Този лъже повече от Бързия влак ! Такива човечета унищожават истината в България и хората бягат от Рая на ГРОБ !!!!

Ти ли си избягалият от Карлуково ? Търсят те .

Лъже като дърт циганин.

Аре, бе! Къде са СРС-тата? Още ли ги монтират у Ню Бояна филмс?

За Песков няма доказателства , че е милионер. Той е милиардер - отделял е от закуските си.

офшорния перач е дал фира

тия Вуци трябва да им шибнат поне по 10 години, та добре да обмислят стореното.

нагли и подли простакеси. Типични представителки на на гадното панелно простолюдие,опитващо се по незаконен начин да се измъкне от мизерията.

Ама май тоя "ваклия" подготвя строеж под пречиствателнота станция на Бункера. Знаете ли това? А се прави на бож кравичка.

Човека е бизнесмен , с това си вади хляба , нормално да "подготвя строеж" . Иванчева е боклук назначен на дадена длъжност да върши някаква работа а не да пълни гушата с рекет !

stankow

Не е била назначена. Избрана е !

Избрана да краде и рекетира ?!?

goose

Още не му били върнали парите :-) Смешник ... как точно очакваш да ти върнат веществени доказателства преди окончателно да приключи делото на всички инстанции?

Човека иска да му бъдат върнати парите като парична стойност, а не точно тези маркирани банкноти които са изети!

Че откъде искаш да паднат 70000 евро? ???

Така е,но тъй като съм малко глуповат,не мога да проумея това сложно умозаключение.

goose

До тоя нерегистрирания - и на двамата умници кой точно ви е казал, че има подобна процедура из законите? Няма как и от къде който и да е от държавните среди да изкара легално 70К и да ги даде на частно лице като компенсация за блокирани други такива. Ама нали сте много умни, не можете да стоплите, че има и закони, колкото и да не ги знаете ...

Ще протакане делото докато Иванчева ми плаща достатъчно. Спре ли,моментално я зарязвам и поемам защитата на убиеца на русенската журналистка.

На Иванчева сега не трябва адвокат , а детективи които да разнищят гнусната постановка с арестуването...

Я, значи имало човек в РБ, който да не познава ББ и ЦЦ! Това е просто невероятно!

Ако един човек изглежда като калъф,държи се като калъф,то е много вероятно да е КАЛЪФ! Мдаааа... Г-н Ваклин!

Особено пред онези две кучки

ББ и ЦЦ ли са кучките?

подли и лицемерни вещици..

Д.И и Б.П.

Не знам кой прав и кой крив, ама Младост пак го почнаха. Пукната градинка няма да оставят! Иначе евала на прокуратурата и на спец съда за показването на мускули срещу две женици! И пак да си припомним мотивите да са все още задържани. Не, че се опасяват, че ще избягат...просто се притесняват да не извършели ново престъпление?! :) Изглежда има опасност да поискат подкуп и на още някой! Смях!

На всички е ясно ,че е скалъпена работа,защото всички празни междублокови пространства и градинки изчезнаха,а празни поляни до Младост 3има много,но няма инфраструктура,неизгодно за ,,СТРОИТЕЛИ ГРАБИТЕЛИ,,Цени в София ,като на запад,а заплати като в Африка

Вярваме на Ваклин. На Иванчева НЕЕЕ вярваме

Защо така бе, льольо гербав? Такива са платените инструкции на строителната мафия, нали? Колко пъти да ти се набива в тъпата герберска тиква, че КУПУВАНЕТО (взимането) и ПРОДАВАНЕТО (даването) на подкупи е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! Това значи, че тоя Ваклин също Е ПРЕСТЪПНИК, защото е извършил престъпление, че е ДАЛ ПОДКУП, който не е у Иванчева, т.е. тя не ги е взела, а той ги Е ДАЛ, и сега си търси парите да му ги върнат! Но крадливите полицаи и следователи няма да му ги върнат!

Че Ваклин е престъпник си прав, но той е наш престъпник, което го прави автоматично чист!

Какъв "престъпник" е Валкин бре хейтърче недоклатено ? Ако беше дал подкупа без да сигнализира , да , но не е направил така . Ти как мислиш , че иначе биха могли да хванат нагли корумпирани боклуци като иванчевата ? Казваш поддържаш корупцията , рекета и безхаберието по нашите общини ? Нещо май си на хранилка , А ?!?

Физиономията на Ваклин ме кара да не му вярвам! Как за няколко години в Англия направи стотици милиони !!! По скоро тази история смърди на милиционерщината на Цецо! Писаха,че Иванчева спряла проект на мини МОЛ на зет му на Цецо и затова и спретнал номера! 500 000 не е рушвет който районен кмет може да вземе без другите по веригата да не се разбунтуват!

хе хе хе, ся извинявай много ама хич не ми се вярва зетя на Ц.Ц. да пропадне до там че да се замаява с квартална бакалия за кюлоти

Аз ли нещо греша или тук грешат?! За пръв път чета, че : 1. Тези 70 000 са втория транш от "подкупа" 2. Белязаните пари били налични?! Нали писаха, че са върнати в банката?!

това вакло агне!

Значи бизнесменът е "Ваклин", а кметицата е "Иванчева". Журналистите да си направят труда и да му научат фамилното име. Или да използват първо и фамилно име, когато пишат за него или само фамилно. Все пак не си разказваме истории на пейката пред блока.

Ваклин всъщност е фамилното име...

Сега проверих, прав си!!! Извинявам се за коментара си! Никога не бих предположил, че Ваклин е фамилно име... но ето, че животът винаги има с какво да ни изненада.

хахаха, Ваклин се казва Александър Ваклин, иначе евала, че откри под вола теле и реши да ни информираш ;)

Александър Ваклин Далавераджиев.

Нека да питат дали Иванчева познава Кадиев, защото- След като хванаха Иванчева , Кадиев каза , че вече не я познава и не иска да се занимава с нея.

аз предлагам, щото тука упорито се твърди че няма свидетели, нека ортаците на Деса Еврото у форума, да разкажат тука накратко какво е казала днес свидетелката Галя Димитрова. Какво я попитаха дуото Марковски? Как я притиснаха до стената и как доказаха че тя лъже и клевети горките затворнички???

нека чуем малко как българската Жана Д'Арк е кметувала и си е гледала кметските задължения

Симпатиите на изказалите мнение е на страната на Иванчева. Защо не оставите съда да се произнесе или вие знаете подробности, които съдиите не знаят. Имам чувството че вие знаете всичко. Ако мислите че делото е политическо и предрешено, тогава какво търсим в такава държава?

Ти в коя България живееш,какъв съд сънуваш,досега да има осъден престъпник,от година на година има съд,,само за заплати,,То за Ктб,милияди държавата даде и е така ,,никога нищо няма да се случи нещо адекватно,,но хванаха ,,две риби,,и чакай да видиш,та ,,спецсъд,та обикновен съд,калинки изобилие и нищо

Познаваш и ЦвЦв и ББ ,но се правиш на Гарга рошава ! Иванчева е избрана от Народа и активното мероприятие на Маринов доказа че имаме Мутренско Управление и всичко не назначено от ГЕРБ е против ГЕРБ ! Иванчева трябва да бъде Освободена ,то ние обикновените пак ще плащаме на Иванчева когато ни осъди в Страсбург , а виновниците ще се измъкнат като въздух от задник ! Възмутен съм от произвола !!!!

Прост си като български бързовар...

български бързовар,а е прост като руски самовар. И гледа умно като бик във скоростна кутия.

Елате да видите честния бизнесмен как строй в кв. Лагера комплекс и каква сеч на дървета направи.

След като ти направи забележка на мошеника Ваклин,той те напсува и ти отговори че нищо не можеш да му направиш освен някоя свирка,нали? А защо не се оплака на Фандъкова,за да се увериш че и тя е честна и почтена колкото бизнесмена-търгаш? Обаче и на следващите избори с цялата си тъпотия отново ще се наредите на опашка да преизбирате кметицата,която управлява София вече трети мандат.

Ако приемем, че Иванчева е искала пари, а този другар ги е дал, защо той също не е подсъдим? Това дело ще бъде прекратено тогава, когато мутрите пожелаят.На тях им трябва такова дело, за да показват в ЕС, че се борят с корупцията. Що информация излезе от журналистите от "Бивол"за какво ли не, но там няма арести, няма пранги и пр. Прокурорите със златни ланци явно нея са я бройнали, за да показват, че все пак нещо работят.

Цитирам : ' Ако приемем, че Иванчева е искала пари, а този другар ги е дал, защо той също не е подсъдим? ' Ето ти следният казус. Примерно отвлекат ти дъщерята и искат откуп, демек пари да речем 70 000 евра. Ти ги даваш на бандитите и те пуснат дъщеря ти. Трябва ли след това прокурора да те обвини първо че плащаш кеш над прага за кешово плащане, и второ че даваш пари на бандити и като ги хванат да те съдят заедно с тях ???

Абе, льольо, ти разлика между ПОДКУП и ОТКУП правиш ли, бе?!?

Той се е свързал с полицията и ги е дал част част от организирана полицейска акция. Реално не и е дал никакви пари.

Ще дойде ден (по-рано или по-късно), когато в ЦСЗ ББ, ЦЦ и индивида от фотото ще се виждат много често...!!! Дааа...!!!

НАДАЙ СЕ !!!

От твоите уста в божиите уши!

Дебелакън Марковски поиска от съда в хода на делото да бъдат представени белязаните банкноти. Да, ама от прокуратурата измънкаха, че парите ги няма!? И как така в такъв случай ще водят дела без веществени доказателства, които са в основата на обвинението!? Моля някой да обясни що за дело ще бъде тогава?

Стройният и елегантен адвокат не е Марковски,а е Мръвковски-Свинчовски.

Спецпрокуратура и спец съд, съставен от бивши прокурори и "прависти" от школата в Симеонова. Ако беше нормален съд - отдавна да са освободени. Сега ще ги натискат за споразумение, но дано двете жени устоят. Страсбург ни е сигурен и ще е напълно заслужено. Боршош за милиони - свободен. Оня кмет в Пловдивско - за милиони - свободен, а тук за недоказани 70 000 и твърденията на един мошеник за половин милион - ги държат месеци. Престъпната шайка на Боко, Пеевски, пърхащата с мигли и престъпната цацаратура.

дума, означаваща отработена храна.

БОКо...!!! :::)))

Много ми намирисва тоя случай. Не, че Иванчева е чиста. На високи постове чисти няма - аз така мисля. Ама много изсмукана ситуация беееее. За 1 милион лева подкуп трябва строеж за 10 даже 20 или нагоре милиона лева. Тоя човек цял квартал ли е трябвало да строи или една сграда? Това са 7-8 апартамента само за рушвет. Ако сградата му е с под 100 апартамента не приемам случая за такъв, какъвто го виждаме. Просто математика.

Има ли ценоразпис за рушветите? Ако има дай да го видим да не сбъркаме.

Има - твърдо 10%. Справка - мистър 10% Ал Бож.

Ето защо не можеш да се оплакваш в Б-я. Този човек ще го влачат 5 години по съдилища и няма да му върнат парите, защото след 5 годони няма да ги намерят. Типично българска история

тукашните нрави и традиции.Срещу съответната комисиона ще върнат парите на Ваклин незабавно.

ВЯРНО !!!

Да не се окаже, че този е жертва на телефонни измамници?

Точно, и фъргъл пачки дет' Му кажат...!!! :::)))

Добре де ! Един въпрос ме мъчи от началото на сапунката . Как може Иванчева и компания да искат 500 000 евра подкуп , като то реално целия строеж на Ваклин сигурно струва толкова ! Един нормален рушвет би бил около 5-10 % от целия проект , а не стойността на строежа .

ЯВНО, не тази е СТОЙНОСТТА на строежа !!!

Физиономия на мръсник, и душата му мръсна.

Ами госпожата??? Чиста сълза ненапита!

Показна или не акцията бе перфектна и ще я изплющат 15 години за урок на другите.

Пише се изплющят,а не изплющат.

Иванчева ще избяга от пандиза и ще прекрати незаконното презострояване в Сливен.

ПЕРФЕКТНА АКЦИЯ ?? След като някой оставил парите в колата ?? Без нейно знание!!??

ТИ ВИДЯ ЛИ?

на босия цървулите,ХА-ХА!

Е малко по-сериозно с тия заглавия бе. Този дето натопи иванчева и и направиха вълчи капан отрекъл нейните твърдения?!... А-А-ААААА НЕ БЕ! ОСТАВАШЕ И ДА ГИ ПОТВЪРДИ! Абе вие за какви имате читателите си бе?!

Да ви питам, ако някой знае, ИМА ли съдебни заседатели, или е само съдии?

Има един боко банкянски и само той решава кой е виновен и кой не! Ето чак от Ню Йорк се обади посреднощ да измъца по скайп как виновните за посегателството над "журналиста" от "помияри на ефира" трябва да бъдат хванати и най-строго наказани! И щеше да стане! Ама онзи собственика взел, че турил камери и нещата оттекоха в канала... Ех как трябваше да си замълчи и да извади записите чак след като ги осъди по бързата процедура...

за съдебен заседател! Ще псуваш гербаджийския съд и ще браниш скромната и кристално чиста жертва на милиционерска постановка Иванчева.

Май единственото, което е събрала прокуратурата е свидетелски показания на Дюлгеров? Излиза, че въпреки подслушването и срещата на Ваклин с кметицата в кабинета и', която е заснета със скирата камера, носена от Ваклин - няма НИТО една думичка за подаръци или пари. На срещата записвана от прокуратурата чрез Ваклин си говорили за градинки. И ако се окаже, че двете жени са били отпред в колата, а Ваклин отзад - нещата все повече си смърдят на набеждаване. АКО е така, Ваклин бил ли е в схемата и кой го е организирал?

Толкова млад, а бизнесмен. Наследство ли е получил?

Нали знайш? В БГ "Бизнесмен" е прякор даден от журналята, иначе на прост език означава "измамник с политически връзки "

Явно не е глупак като тебе

Поне не доносник и гнусар като тебе

Тази пасмина се е замозабравила!Никой няма да иляди , нито парите в гроба ще си вземе. Ще има съд за всеки , ако не тук то на оня свят!

Ти не бързай да раздаваш правосъдие, щото никой не е дълговечен...