Бизнесът въстана срещу зеления сертификат: Блокади и шествия в цялата страна (снимки)

Браншът е за здравния сертификат, но е против начина на въвеждането му, казаха протестиращите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Министерството на здравеопазването на Филипините в региона Централна Висая ( The Philippines health department in the Central Visayas to supply Vitamin C to school children ) купува витамин С за учениците в опит да подобри имунитета им в условията на пандемията COVID-19. Проф. Андрей Чорбанов, директор на департамент „Имунология“ в Института по микробиология на БАН и Доц. Атанас Мангъров, вирусолог, съобщават: фактите говорят, че ваксинираните разпространяват COVID - 19 !

Подкрепям! Да ги изчакаме малко да се поомешат, да се позаразят по протестите, да се поразболеят, поумрат и по-малко протести и идиоти ще има. Да ходят и да викат преди да приключат с инхалатори в гърлата.

Ма да си карат така, като им се гътнат служителите/работниците с ковид ще ги видим 'къв бизнес ще правят.

Нито един с маска, ухилени, бойки, сякаш най-важното в момента е да се напълнят ресторантите, баровете, нощните клубове и дискотеките! А не един от тях не след дълго ще бере душа в някоя болница, на командно дишане и в диалог с оная с косата....Глупав народ!! Не е важно да се наплюскаш и напиеш, а да оцелееш в момента!!! Държавите, в които това проумяха, сега са отворили всичко...В Русия, където акълът им е като нашия, е пълун локдаун.....

НЕ!!! на медицинския фашизъм!

Като си болен, до кой стигаш бре, до козметичката или до финансиста? Да те видим без медицинските грижи колко ще изкараш?

Искаме си царя ,искаме си царо!!!

Това ли е "бизнеса" ???? ЗАТВАРЯЙ ВСИЧКО,за да им дойде акъла на тия

И ф шумен правихме митинг.

Алианса на проституиращата индустрия в България, Българската асоциация на дворните кенефи, Сдружението на хомосексуалистите в България, Българската хотелиерска проституираща и сутеньорска асоциация, Българската асоциация здраво тяло, здраво духа и други организирани престъпници.

GLADA PO STRASHEN OT SMARTA

от глупостта, политиката и далаверите на държавно/световно ниво...

Ваксина или букет. Изборът е ваш. Ваксина или затворени в къщи. Изборът е ваш. Ваксина за да можеш да идеш на работа. Изборът е ваш.

а е изнудване! СМЪРТ! за този, който го налага!

Само дето букета върви с инжектирването, нещастник

ваксина macht frei.

Ебати и бизнеса креслив. Подкрепа само за истинския производител който си плаща данъците в България.

Днес видях снимка на пациент с МАСКА, който си поставя ТРЕТАТА ДОЗА. Въпросите са: 1. Ако двете дози са ефективни, защо е с маска? 2. Ако двете дози са неефективни, защо си поставя трета?

Питай толупа от Банкя

Maskata e zashtoto moje da zarazi drugi. Vaksinata pomaga da se namali efecta na virusa i da ne stignesh do tejko sastoianie a ne che ne mojesh da raznasiash virusa i zaraziavash drugi. A tretata vaksina e da podsili/prodalji efecta ot parvite dve. Vaksinite imat period na deistvie sled tova efekta im namaliava. Ako si vaksiniran ili ne chuvstvash bolesta ili ne prekarvash bolesta tolkova teko.

Защо тогава им е позволен безконтролен достъп до места, където на останалите хора им се налага контрол? Защо за едните се иска доказателство, че си здрав за да влезеш в магазина, а за други такова доказателство не се изисква? Мерките трябва да бъдат комплексни и да бъдат в полза на обществото, а не дескриминационни! 80% от заболелите карат вируса без да стигат до болнично лечение (нали идеята на ваксините е да не се стига до болнично лечение, да предпазват от разболяване не става), значи организма на 80% от хората с и без ваксина успява да се справи без да натоварва здравната система... Ваксината е личен избор и лична отговорност (информирано съгласие) и не е редно да служи като повод за дескриминация!!! Накрая имам един въпрос, всеки ден средно между 13-15% от новорегистрираните болни са ваксинирани. На ваксинираните не им трябват тестове (защото другите хора, здрави, болни, са длъжни да се тестват ако искат достъп), те имат свободен достъп, защо тогава им е правен тест??? Да не би защото са започнали да проявяват по-сериозни симптоми на болестта?

Два за Антикидарите! Три за Мунчо Шпаклата! Наздраве!

Миризлива

Ко ревете, ваксинирайте се майка ви проста. От вас си зависи.

По-скоро ще се надупят на черна кожена игла щото от нея няма да умрат Отколкото на ваксина ;))

Бизнесът протестира на принципа " Не сакам да ми е добре, ами и на Вуте да му е зле". Добре, стачкувайте, и искайте отпадане на този сертификат, а не да го въведат и за другите.

Къде е се Радев, който поруга Конституцията, да размаха юмруче пред протестиращите?

Браво, трябва да продължаваме не може да правят каквото си искат с нас! Всички трябва да излезем на протест срещу тази чиния.

Летяща чиния ли?

Някой май е гладен? Чинии сънува

Пумия*

Поликата на временните, на Радев е Ограничения само за простолюдието! За депутатите не важат! Тях сертификат, не ги лови, а вируса ги заобикаля!

Ебал съм ги в гъза неваксинираните

Аз не съм мандръсана отдавна. Искаш ли ? Но не съм ваксинирана.

Аз празнувам като мрат ваксъри.

Да пукне тоя зелен чорап и всичките му министри педераси и деца до девето коляно дано за тези масови убийства чрез гладна и студена смърт на цяла България...Господи, убий го този нещастен грозен брадавичест фашист

Точно както в Австрия издават сертификати за антитела. Нали?

Наврете си баркода в гърлата смрадливи и в гъзовете червиви, педерасиии

Ама пак излъга. Напиши в Google - NHS COVID pass примерно. Иначе в Англия и скандинавието към 70% от цялото население ваксинирани. Демек като махнеш децата към 90% от останалите. На кого да търсят сертификати? Пък иначе тука сме си в източна Европа. И традиционно много биха предпочели да са другаде...

20% cрещу 80%. . Трудна работа.

ПРАВИТЕЛСТВОТО НА “ЗЕЛЕНИТЕ ЧОРАПИ”: -“Ваксинацията, Зеленият сертификат и локдауните не са заради вашата Свобода, а заради вашата Сигурност!” Уточнение - не става дума за вашата Сигурност, а за ТЯХНАТА Сигурност и ТЕХНИТЕ комисионни. БЕНДЖАМИН ФРАНКЛИН: -“Тези, които заменят Свободата за Сигурност, ще загубят и двете” ЗАЩО Е НАПРАВЕНА “ВТОРАТА” ПОПРАВКА В АМЕРИКАНСКАТА КОНСТИТУЦИЯ? Тя е за правото на гражданите да имат оръжие. Това оръжие не е за да се защитава народът от външни врагове, а да се защитава народът от тиранията в собствената си държава! ЗАЩОТО БЕНДЖАМИН ФРАНКЛИН КАЗВА ОЩЕ: -“Демокрацията е като два вълка и едно агне, които гласуват какво ще ядат на обяд. Докато Свободата е, когато това агне е въоръжено до зъби” 300,000,000 частни дула в Америка, възпират засега принудителната ваксинация и въвеждането на Зеленият сертификат. Америка е била и все още е - последната крепост на Свободата в света!

Че кой му пука за тебе?

Това не е бизнесът, а престъпници, работещи на черно , неплащащи данъци, криещи оборот и доходи, виртуози в трудовата експлоатация. Когато трябваше да следят стриктно за спазване на леките мерки те наглееха, сега ревнали.

Няма да се ваксинираме, разберете го най-после. Аз не съм ваксиниран И никога няма да бъда.

Тогава мри...

Медал ли чакаш? Свободен си както да не се ваксинираш, така и да си носиш последствията.

Беден, прост и неваксиниран. Такъв ми се струваш

Тъпак, такива като теб, които отказват ваксина трябва да си плащат лечението, когато стигнат до болница или изобщо да не те лекуват

Да ти го начукам в мозъка килгеноцидовските коктейли шибани нещастници, що не се застреляте вместо да се инжектирате с отрови през ден бе!?....да ти излеят цял кашон от тая отрова , нещастник и на децата ти в мозъка директно, докато почнат да се гърчат като червей от отровата

що се гърчиш тогава? Гледам, че нещо явно ти е лошичко, за да се държиш така.

Абсолютно! Колко мръсна, ваксърска измет се е събрала тука, мама ви проста!

Бах мама му, станахме страната на вечните протести. То няма една седмица без блокиран град. Да идват по-скоро изборите и да скалъпят там някаква коалиция, ако ще и на малцинството да е, за която никой не носи директна отговорност и тогава ще ви покажат хурката.

хубаво в този импотентен опит за мерки, е че умират още опорки. Жена ми работи в голяма болница с много персонал. Заради зеления сертификат направили справка, колко са ваксинирани в болницата. 70% от персонала. И... О, изненада! Колкото по-квалифициран и образован персонала толкова повече ваксинирани в съответната група. Глупостите как 80% от лекарите не били ваксинирани у нас умряха. Лекарите у нас са като навсякъде. Всеки има колеги и приятели, къде ли не по света и поддържат контакти. И четат едни и същи книги вече. Просто у нас условията са други. Но това не го определят те.

Слаба измет. Но пък не малко са с фалшиви и това трябва да се подкрепя.

Много снимка,много нещо,като че ли цяла България протестира.А то боклука алибегов протестира с пари от чекмеджето.

Тези умения ще са ви полезни, за да ви покаже Свети Петър асансьора към ада. За съжаление България тръгна по пътя на апартейда и сегрегацията. Мерките нямат епидемиологичен смисъл. На шофьорски курс сте двама човека в колата и ти искат сертификат, а в автобуса сте 50 и няма сертификати. Разбира се, биха могли да спрат и автобусите по селата и градовете, и неваксинираните баби да умрат от глад, защото има села в, които няма магазин, от който да се снабдиш с храна и пътуваш до друго населено място за целта.

не спират транспорта. А като бяха спрени кръчмите и другото в началото на 2020г. никой не умря от глад. Даже и от ковид не умря почти никой.

Ако си тъп, то е трайно, дори завинаги.

Тотално оглупяване ! Протестират против единственото средство за защита от масова смърт! !!

с достатъчно ваксинирани се вижда че ваксината предпазва индивидите от тежко боледуване и смърт. Предпазва и обществото от опасно задръстване на болниците и тежки локдауни и огромни загуби. Хубаво щеше да е и в по-голяма степен да предпазва, ама и това е доста много и решава най-големите проблеми с ковид.

Ще ме извинява прогнилата здравна система, но цял живот са ми внасяни здравните осигуровки, нищо от тези пари не съм използвал и не са отишли за мен, така че да не ми вменяват вина. Досега на круши ли бяха като се съсипваше здравеопазването десетилетия наред? Ваксини, които не предпазват от заразяване, не са ваксини. Просто и ясно - всички ваксини в имунизационния календар предпазват за срок от 10 години, доживот. А наличието на имунитет, се доказва с тест за антитела. Всичко друго е антимедицина.

а е такава реалността по света и у нас. На всичко отгоре с този вирус се затрудняваха да се справят и държави с много по-мощни здравни системи, където хората плащат съществени суми, а не стотинки като теб. Иначе ти къде беше докато се съсипваше здравеопазването, дето си вложил в него „многото“ пари? Или винаги ти е било важно най-вече да е почти без пари? А относно ваксините вместо кръчмари, дето обясняват какво било медицина, по-добре да слушаме доктори, а? Кръчмарите покрай това с Австрия днес, се доказа, че са склонни да лъжат, освен че са некомпетентни.

Само в болните ви мозъци една доказа токсична отрова ви предпазва от шизофренията ви, болни мозъци...сигурно затова са вече на шеста доза в краварско яко шибат без да мислят вече шибат шибат игли К й къде го сварят шибат шибат

клеца ли ви Радев? клеца ви. Малко ви е.

След като над 30 години от тук се изнася всичко кадърно, в България останаха само дебили. И много си личи вече.

Макар че съм от този бизнес,подкрепям мерките.Ссмо че приложени навсякъде.Пълен локдсун за всички неваксинирани. освен за тези които имат здравословни причини да не го прВвят

Щом подкрепяш ваксиналния апартейд и сегрегацията на обществото няма да ревем за теб като те фалират. Какво си мислиш сега? Понеже си се набол и се чувстваш прецакан и не знаеш какви ефекти ще даде ваксината и какво ще стане с теб, искаш да завлечеш и другите в пропастта? Или може би си мислиш, че простой ей така всички останали ще се набоцкат под принуда да не загубят работата си и после ще идват в твоя бранш да консумират, след като така или иначе са ваксинирани? Да ви припомня, че във Франция, където са с 80% ваксинирано население, мислят да удължат извънредното санитарно положение до юли 2022 год и то на този на етап, още отсега. С ваксинирането дори на 100% от населението, терорът няма да свърши. После ще искат трета доза, след това четвърта, още по-натам ще искат във вашия паспорт да има от ваксините, уж срещу новите щамове на вируса и т.н. и т.н.

В държавата на чалгата и кръчмите, единственият проблем е, че кръчмарите нямат оборот.

Ама Хелоуин е след 4 дена я да се прибират и да не излизат:))))

Ние, почитателите на ген. Луков ще проведем марш. Кубинките са лъснати, униоформите изгладени, факлите готови.

БЕхте най-големите последните години нали? Бавареца, Мерца М клас. Някои и Джи. Що не кажете колко милиона имате по банките? Що не кажете и до кои Малдиви само не стигнахте? Кажете и как се отнасяхте към завършилите висше образование, които работиха като сервитьорки при вас. И как заради вас това образование не струва 5 лв. Как заради разглезените ви изчадия и плевели, които народихте, учители масово напускаха от подписки срещу тях. Защото можеш да се размножиш само с милиони и че имахте нужда да се сравнявате постоянно с аутсайдерите, за да ви е хубаво на душичката. Как се бутахте във властта по градове и скапвахте всичко що мърдаше с уникално ниските си заплати. Изгонихте всичко и всички и сега страха ви от липса на джуки за любовниците и отсъствие на скъпи екскурзийки ви тласка към свинско цвилене. Тия които трябваше да вдигат шум отдавна изгонихте. Мислехте си че всичко зависи от вас. И че аутсайдера сам си е виновен. Кой ви е виновен сега, а?

Все едно ми взе думите от устата.....Браво...

Пожарът на бунта гори. Диктарът ке падне.

Протестите са против зелените сертификати и зелените чорапи.

Българският бизнес-кръчми,чалготеки,кафенета......Ще ги стигнем скоро.

Че мерките закъсняха е факт, но "бакшишите" никога няма да се сетят, че хората може би не влизат защото ги е страх от заразата. Всички искат да работят. Ами работете, а не чакайте бакшиши.

Доста смешни и жалки протести

В селото на изоглавените секой ден е панаир. На тия акълът им е колко на малоумен пъпчив тийнейджър, който виси на стълб 20 киловолта и крещи "Мамо, виж ме!".

Браншът на ресторантьори и кафеджии беше затворен и миналата година и тази.И въобще не се отрази на бюджета на държавата.Там сивата икономика е 80%.

Народмата любов прекипя. Радев и Янев дръжте се още 19 дни...

Близките на 24000 починали от ковид да се изплюят и ще ги удавят тези продажни търгаши

Парола: "Риба меч" Съдията Лозан атакува отдясно. Отляво атаката е поверена на Волен и Копейкин. Фронтално атакува ГЕРБ, макар че за сега професорът прави само подвеждащи маневри. ДПС традиционно атакуват отзад, анално. Войводите от ВМРО действат с хайдушки чети и нанасят набези. Мая както обикновено играе курвенски. Нинова е улисана да руши и унищожава собствената си партия, но поне не пречи. кирчо и Кокорчо си имат грижи с Гешев. Щял да ги трича. Чалгата гледа филма от дивана. Друга дребна сган също атакува. Сидикатите атакуват фронтално с човешка маса, строителите с тежки машини и снегорини, а медицинските сестри с чар и красота. ДИКТАТОРЪТ ОБИТАВАЩ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО КЕ ПАДНЕЕЕЕЕЕЕЕ. Народът срещу Радев! Паролата е "Риба меч"!

Сельовци защо в ЕС не протестират вашите колеги , а вече 3 месец работят при тези условия ! Мама ви крадлива !

Всичко е чудесно, но не призовавайте и в други сектори да се работи със "зелен сертификат", защото така завличате всички на дъното и после ще е "game over". Такъв протест може да бъде подрепен само, ако се заяви ясната и твърдата позиция, която е "Не на фашистките паспорти". За влизане в магазин са искали паспорти само на евреите, по време на хитлеристката епоха. Този тъпак Алибегов го изпържиха по същия начин. Взе да говори за сертификати и как така ще работят на 100% и го заковаха със сертификата от днес за утре, защото е идиот и чукундур и играе "и така, и вака". После обърна палачинката, но късно. Забележете, че в този сертификат не се признава кръвен тест за антитела и така милиони хора прекарали вируса, остават извън социално-икономическия живот на страната. Целта е или да се набодеш с експерименталките, които са в срок на клинични проучвания до 2024-та, или да се тестваш като говедо през 2-3 дена. И ще ме извиняват дираджиите със статията, която са пуснали, че сертификати за ваксини имало още в османската империя. Защото ние живеем в 21-ви век и си има правила, по които се одобрява една ваксина, а процесът на одобрение трае около 10 години. В момента се пробват с фашистки мерки и административни хватки да принудят хората да се ваксинират с незадължителна ваксина. Ако от това не светне лампичката на ковид зомбитата и ваксоробите, които вече са се наболи, не знам дали има спасение за тях.

също е „незадължително“. Нито е задължително да си изкарваш хляба точно с това. Всеки бизнес трябва да отговаря на някакви условия и да спазва определени изисквания. А в момента на всичко отгоре форсмажорни обстоятелства свързани не с друго, а с живота и здравето на хиляди хора налагат тези допълнителни изисквания. Които между другото масово и грубо не се спазват и затова мисля, че е нагласен протеста от политици.