Бившят премиер Фицо печели изборите в Словакия, нуждае се от съюзници за правителство

Бившият му колега и лидер на лявата партия "Глас" Петер Пелегрини остави отворени възможностите си за бъдещи коалиции

Обратно в новината

Коментари - Бившят премиер Фицо печели изборите в Словакия, нуждае се от съюзници за правителство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май само българите сме въздухари и не сме издухали ляво-либералните пепенца-дебенца от властта. Скоро има избори. Вярно, само местни, но все пак. Просто напомням.

Хохлите да го духат пепелиф

И словаците са овце като нас. Даже и по-големи. Преди 3 години там убиха жирналист за разкриване на кражби на фицовата банда, но десните нямаха късмет и дойдоха точно по време на Ковид и войната. Сега народа чака, че ще падне бензина и храните както обещава Фицо, но ще получат прът в гърба за пореден път.

Десните дойдоха на власт благодарение на убийството за което обвиниха Фицо, в последствие се оказа че обвиненията са фалшиви и цялата кампания е организирана с цел да го свалят от власт.

На словаците не им харесва държавата им да е донор на всичко за Република северна украйна. И си я вземат обратно. А българите къде спим.

Словаците вече ядоха "помощта" на запада. Подариха си С300 на Усрайна срещу обещания. Накрая получиха за малко германски пейтрът, който същите си прибраха "за ремонт" след два месеца. В резултат Словаците ще трябва да се бръкнат и изгладуват няколко милиарда за ново ПВО пак от същите боклучави "партьори"... Сега нас ни работят по този сценарий.

Словаците не чакат помощи, за разлика от нас и сами са си виновни за резултата. Изгониха на времето Фицо за кражбите, но избраха най-големия клоун от десните, като му се вързаха на времето на рекламите по телевизора. Но им е плитък ума и там.

Е, щом 23% от словаците изпитват носталгия по СССР, то е повече от ясно, че гнилата Европа умира и скоро ше веем червеното знаме в Берлин, Париж и Лондон.

Съдекхи по лайковете, другарите от Ростролекспорт очевидно не са разбрали иронията в коментара.

В опита си за сарказъм идиота си заби автогол. Естествено и очевадно е, че Гейропа умира. Русия стана икономика номер едно на континента миналата година след всички санкции . Реално много по-голям процент Словаци усещат, че нещо не е наред в ЕС просто тези са, които са гласували..

Русия била станала икономика номер едно в Европа. Точно така таваришЧ, затова преди година 1$ струваше 60 рубли, а сега е 97 и затова има бум в производството на Москвичи и Лади и руски хладилници Мраз. :-)))

Първо си извади червения парцал от задника

Разпродажба!!!Компактен и мощен преносим нагревател с керамично отопление, свързва се директно към контакт в стената, много икономичен и безшумен, има таймер и дистанционно! Промоционална цена: 79 BGN. ==----- https://mub.me/handy

Още едно прокси на Путя...

Не разбрах сега тия 23% от словашките гласоподаватели за Русия и Путин ли са гласували, или си имат и други проблеми за решаване, та руската тролсволач така възторжено заквича?

Просто искат да решат проблемите в страната си , вместо да декламират 'слава нам си кво' и да купуват мляко по 4лева.

Фицо бил от лошите като Костадинов АзГ и оная от Франция. Дето не слушат Вашингтон и Брюксел. Ох щях да забравя главния враг Орбан.

Сега ще видим тлъсти брюкселски подкупи за всички малки партийни. А може и специалисти по пиротехника край пътя и по сутрешна гимнастика в гората да правят..

Европа започва да се събужда и да се опълчва на Брюкселския диктат. Ние пак ли ще сме последни?

Хайде един път завинаги да ни освободят и нас от американското робство.Очаквам с нетърпение руските стоки и,техника и автомобили.Ще чакаме да фалират запада,както стана 1990г.Ние ще си останем с европейските заплати,а Русия ще ни дава за жълти стотинки горива и ще заживеем щастливо.

Русия от благополучието на страни, които са я предали не се интересува. Справка - Украйна. Виж, може Ердоган да ни хареса надупчени към Брюксел и Русия да ни хариже че да са си приятели. Справка - Армения.

А, ние кога???

Българина няма начин да се събуди. В клинична смърт е. През 1989 беше 9, 90% жив, сега е 55%. Като махнем тези, които се молят обърнати на югоизток, около 40% жив. По-скоро умрял, отколкото жив.

Те ся я загазихме. Операция подвита опашка влиза в действие.

пачавра Млонин приказваше дно преди изборите а като дойде на власт и разбра КОЛКО е продънена италианската икономика, сега е най вярната кучка на англосаксонците. Всички страни Франция, Германия, Холандия, Англия, ФАЩ са здраво с двата крака дългова спирала без опция за измъкване освен ако не разкостят и ограбпт Русия. Тва са фактите. Всякакви приказки как Русия напандла невината бяла пухкава Украйна е за лоботомирани идиоти.

Е то така се прави - идва един либерал на власт - тегли кредити и след него нямаш избор. Всички либерали хвалеха как "великия" Драги генерирал ръст чрез кредити.

Чудно защо милиони напират да работят в тези западащи страни, които си изброил ...

Орбан, Фицо. Българският Орбан - Корнелия. :)

Ако Корнелия не беше толкоз злобна и деспотична, ПП даже нямаше да ги има..

Препечатвате статия от друг сайт (пик).

Ако си мислиш че един пишещ журналист (или не толкоз) пише само за един, много се лъжеш.