Бившият шеф на "Вътрешна сигурност" осъди МВР за незаконно уволнение

правото на защита на Стефчо Банков е нарушено, тъй като той не е изслушан от министъра

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая дамаджана заедно с кирчовците педераси нанесе непоправими щети на тази държава.

Хаххахахааха, докато назначават само връзкари на мама и тате некадърните деца да работят в МВР, така ще е!!

Ебаси и пробитата държава. Хората на Цацаров, Гешев, Флоров и Цветанов си вилнеят здраво! Едни ги връщат, други едва ги закрепиха, трети пък ги назначиха (справка: председател ДАНС), а наивния Кирил Петков смяташе, че срещу тази пасмина ще се опълчи. Е, няма да стане пич. Не владееш милиционерските игри.

Кирил Петков какви морални вреди нанесе Рашков на ПП и какви огромни усилия положи срещу тях, за да бъдат обругани и свалени от власт. Майстор интригант и мръсник.

Най-хубавото, което Бойко Рашков свърши е, че разкара сумати пенсионери от системата на МВР.

От 2001 г. процедурата или протокола за освобождаване от работа в МВР е съгласувана с редица органи и е утвърдена- грешка не може да има.А, изслушването на служителят и обясненията му за провинението са перфектно известни и на най отнесеният фел в МВР. Ясно е,че при Банков е извъртян до болка познатият номер с неспазване на процедурата за да има произнасяне на съд в негова полза.Това е било известно на Рашков още тогава и Гешев заради това го е прибрал при себе си с една добра заплата.В обратна посока има същото лъготене-Емил Ганчев беше при Цацаров / от него получи към 100 кв.м. апартамент/ и при Гешев-беше зам. шеф на онези пряко подчинени на Гешев, които като башибозук нахлуха в Президентството, което на попречи на Радев за трети път да го назначава за зам. министър на МВР.Изобщо и въобще те си връткат пари, хора и влияние, а плебса лапа мухи и плаща обезщетения.

Великият юрист - Рашков! Пример за : Как не се изготвя читава заповед за арест. Как не се уволнява правилно служител на МВР. Висша юридическа (не) компетентност. Управленска немощ и т.н.

И сега кво пРашков ли ке плати или .. КОЙ

Kaто изразяването на мнение е конституционно право, не е ли конституционно право на Рашков да не слуша изразяването?

То Дамаджаната сътворяваше простотии непрекъснато.

Веднага назначи БАНКОВ в прокуратурата. - А прокуратурата е "независима от КАДРИ НА ГЕРБ..."

Ти да имаш някакво доказателство за извършено престъпление от този човек???? Или вече имаме правилни и неправилни хора така ли?

Най голямата корупция се вихри в отдел ВЪТРЕШНА Сигурност за да си затварят очите за далаверите

Егати боклука!

Вътрешна сигурност, няма нищо общо с американската Homeland security. Значи вече си правим институции по примера на големия брат? Браво на подлагачите!

Такива дела са стотици. Тепърва това ще престане да бъде новина , а всекидневие.

Нормално за на Рашков Дамаджаната нормативните актове. Останали човек, който да не разбра, че тази ДС креатура е юридически неграмотен....???!?! Даже Върховния съд го определи това, когато отхвърли законово арестите на Борисов, Горанов и Арнаудова

Тогава какво говори новото обезщетение срещу гешефтурата за скромната сума от 1 милион лева?

Така де още от 89-та година Гешев е начело на прокуратурата. 2010-а също е бил начело на прокуратурата нали? Ама само троловете отговарят на безобразията с-Ама те другите вършат същото.

Не, тогава беше друг боков кадър - цацаратучрчикът, и това обезщетение беше заработено с любезното съдействие на трети боков кадър - Цвъки. Ама даже да го оставим него настрана, Гешефта към момента виси с почти 4.5 милиона лева обезщетения само по по-известните дела. За тези пари нещо ще кажеш ли, троле?

ВАС е на ДПС !!!! Банков е на СЛУЖБА в момента в ПРОКУРАТУРАТА НА ГЕШЕВ - да подпомага...... - Ще иска ли да се върне при ДЕМЕНДЖИЕВ?

Че всяка една такава присъда е с мотиви и посочени нарушения на закона? Или викаш коментарите по поръчка са по-важни от закона?

Това което ДПС/съдията/ от ВАС изтъква като мотиви са общи ПРИКАЗКИ от 1001 нощ... ФАКТ: ГЕШЕВ НАЗНАЧАВА БАНКОВ В ПРОКУРАТУРАТА ДА я подпомага.....

Ми иди ги виж мотивите, ве, капацитет

Гешев няма елементарно юридическо образование. Трябва да оборят назначаването му като главен.

Дай да те изправим срещу Гешев в един юридически диспут? Искаш ли да пробваме?