Бившият шеф на "Кинтекс": За 4 месеца са изнесени 4200 тона оръжие за Украйна с подписа на Корнелия Нинова

Всички пратки са разтоварени на полското летище "Жешов" (Rzeszow) на 70 километра от украинската граница

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много се разприказва този.Мястото което е заемал не му позволява да дрънка ,дори и да е вярно.Да внимава защото мотиката има дълга дръжка.

Тая гад лъжлива, още ли диша?????

Тоя парцал /нинова/ още ли е на свобода?

Га краде не рива

Забрана за търговия с оръжие НЯМА! Това са доставки по сделки с българско оръжие!!! Това не са БЕЗПЛАТНО пратени в украйна оръжия, платени от държавата!!! Нека да продаваме.... Всичко това е един изкуствен скандал, разпален от човек, който е много сърдит на Коренла, понеже го е уволнила....

Дрисъка се изака,и какво от това,че е изнесено оръжие.

вярвам чу на човика но егати смъртния бранш отврат

Аз не разбирам защо, Радев не се подчинява на Нинова? Трябваше безропотно да изпълнява командите

Взеха да си плюят в устите...значи нещо ще става

Това е истна. Даже руснаците споменаха износа на оръжие от България!

Щом не е към украинска фирма, не виждам какъв е проблема, всички производители на оръжие изнасят оръжие и не им дреме къде отива после. Но съвсем друго е когато се изнася за Украйна. Щатите изнасят по целия свят, това им е бизнеса, и после са нападали тези страни, защо ние да не изнасяме в страни в които не се водят бойни действия.

Проблема е, че се крие от българския избирател! А после ще искат да гласуват за тях

"Само за първите четири месеца след началото на войната в Украйна са изнесени по въздух над 4200 тона българско оръжие с подписа на Корнелия Нинова, съобщи бившият директор на "Кинтекс" ЕАД Александър Михайлов..." Москва НА СЪЛЗИ НЕ ВЯРВА. Кинтексче, ПОКАЖИ РАЗРЕШИТЕЛНИТЕ за ИЗНОС на ОРЪЖИЯ към Украйна С ПОДПИСА на Корнелия!

предчувствие че скоро на другарката ще и се случи случка , мдааа .

Браво Корни! Обаче 4200 тона са нищо! Стегни редиците и скоро обемите да се удвоят и утроят, нали така! За победата над путинизма! Слава Украине!!!

Но на майка ти и нейните умения украйнски боклук.

яко се закопаха с долнопробната къжкиня.

на тоя пич. Така се прави - излизаш със документи имена и подробности и се защитаваш. Доста смело. А Нинова е едно мекотело дет трябва да изчезне един път завинаги от политиката. Добре помня когато се кълнеше че един патрон не е изнесен за Украйна. Баси и парцала.

Наглата, проста и лъжлива крушовска селянка, уволнена от лидера на европейските социалисти, трябва да бъде изчегъртана заедно с обкръжението и до изборите. Иначе резултата на БСП ще бъде катастрофален.

Лидерът на еврогейските социалисти е службогонец и послушник. Без нападки, ако обичате към Нинова. Тя изгони склонните към съглашателство с ГЕРБ и сега имаме една истинска БСП.

Не се наядоха ментеливите мутри.

Нинова изнасяла оръжие за Украина тайно а в народното събрание гласувала "против"! Е,и? Типично комунделско изпълнение. Комундетата са си такива, отворят ли си устата лъжа. Но народа пак си гласува за БСП.

Пак започнаха да си плюят в устите....значи нещо идва!!!

Фирма БИИМ на семество Манолеви е врътката . Директор на "Кинтекс" Александър Михайлов е бил едновременно и търговски директор в частна фирма. В съвета на директорите на ВМЗ - Сопот, също имат отношение с тази фирма. Двете търговски дружества имат уговорка "Кинтекс" да представлява ВМЗ в Египет. Те се отказват от тази уговорка и я прехвърлят на частната фирма БИИМ, на която собственик е Димитър Манолев ,баща на Александър Манолев-бивш зам.-министър от ГЕРБ. Александър Манолев с къщите за гости,но за частно ползване .Даже съд го оправда,мафията продължава и през 2022 г.

Купувам 2 броя РПГ ,за да отърва най-накрая народа от мафията .

Мафията са всички партии и псевдо политичи от 1990 до 2022 г .,без изключение.

а преди тва не са се наричали мафия, а просто държавна сигурност

И през 2022 ни управлява хора от Държавна сигурност . То митнически канали за хероин ,за оръжие и други .

Колко подло и неблагодарно племе са булгаристанските катили, затова и никой не ни брои за живи и не ни зачита....всеки презира предателите и продажниците. Военните ни заводи, построени от времето на соца с помощта на Русия, които произвеждат оръжие по лиценз на Русия, днес изнасят военна продукция за тези, които да избиват руснаците...Толкова гнусно и подло, че няма накъде повече...Благодарение на нашенските продажни измекяри и алчни гъзове, които нямат нито морал, нито съвест. Трябваше и руснаците по подобие на англосаксонците, да ни оставят да сме анадолски мангали, а не да си оставят костите за нашата свобода и държава.

Срам ме е, че съм част от това презряно племе !!!

майкати е в русия бе чикио продънена

Срам, позор и гнусна подлост е да насъскваш мюсулмани (кадировци) да избиват славяни християни (украинци). Който го прави, заслужава кучешка смърт или доживотен затвор. И това скоро ще се случи.

Няма такъв народ Украинци, там са нация сбор от много народи, а и предимно са католици ! Особенно Полската част !

Щом ревеш за нацистите, заминавай на фронта да ги крепиш...

До Така ли?: Вие за какъв се имате, че ще казвате дали има или няма такъв народ? За ООН може би?

Най много мразя неблагодарни копелдаци! Храни куче да те лае... Пази Боже, сляпо да прогледне...

Да не мислиш, че останалите европейци, заедно със съседите ни сърби и румънци например не правят същото?! Заради сърбите руснаците дават много повече жертви през първата световна война, отколкото са дали за нашето освобождение! През втората световна война пак руснаците спасяват сърбите и тяхната империйка Югославия! В замяна на това сърбите го раздават неутрални по време на студената война, и поддържат икономически отношения основно със Запада! Сега уж се правят на приятели на Русия, и си получават руски газ на ниски цени, но реално са неутрални, и си продават оръжията на Украйна пак като ги изнасят формално за Полша или Словакия! Румънците пък направо директно снабдяват Украйна с оръжие (безплатно?!), и там САЩ си строят ракетна база, насочена срещу Русия! И не ме карай да почвам да дискутирам поведението на западноевропейските държави! Доста от тях сега нямаше да съществуват, ако руснаците не бяха победили Хитлер във втората световна война, и въпреки това мразят руснаците, и изпращат оръжия на Украйна, за да воюва срещу тях! И самите укри уж са най близки роднини на руснаците, и въпреки това са с достатъчно промити мозъци от Запада, за да воюват срещу своите братя в защита на един гнусен „евроатлантически“ режим!

Колега, я ни напомнете руснаците ли нападнаха украинците или беше обратното. Защото като говорите за "промити украински мозъци" е добре да се коригирате и да напишете ИСТИНАТА.

Преди 80 години се скъсахме да изнасяме кожухчета и шипков мармалад за нашите нацистки съюзници. Но като дойдоха руснаците Народният съд забрави да пита цвета на нацията дали е било директно или през Австрия.

Фирма БИИМ на семейство Манолеви е представлявала държавата и при сделки и с Ирак,освен с Египет. Ето с такава схема се прави врътка и печалбата отива при Димитър Манолев ,който е бащата на Александър Манолев от ГЕРБ.

Сега ако питате хората от КИНТЕКС ще кажат тоя ни пречи на бизнеса. Плюе и по Нинова. На мен лично не ми дреме дали изнасяме за Полша, Украйна или Афганистан. Важното е пари да влизат в икономиката. А, че войната е страшна е ясно на всички.

Парите влизат в частни джобове...

А те плащат заплати, услуги, материали и данъци. Въртят се едни пари..иначе се въртят празни дупки

Корни е, и винаги е била долнопробна и алчна мастия.

Aма и без това избирателите на БСП го знаеха. А сега КуРонелия ще ги хване за "ПИСАНИЯ" да гласуват повече за БСП. Бсп ще трябва да положи свръх големи усилия , ако може поне да премине 4% бариера хахааа

Шефчето на кинтекс,го чакат много дела за клевета!Дупе да му е яко…

Не че е лошо 4200 тона продукция фа са продадени, но дъртата лъжкиня Корнелия Нинова заскужава як шут на 2.октомври. Всеки който гласува за БСП е лъжец.

Тази алчна уруспия не я искам дори в затвора, искам я в небитието!

4 200 тона изнесено оръжие за Украйна, с подписа на Нинова ... Това са например 4 тежкотонажни товарни влака. Нинова лъже повече от 100 циганина

БСП - търговец на смърт с оръжие за укрофашистите.

Ами то нали затова излязохме на първо място по индустрия за 2022 г. в Европа. И на малките деца беше ясно, че прична е огромния износ на оръжия с крайна дестинация Украйна. А Курнела лъжеше и мажеше, че сме цъфнали и вързали и, че тя е в основата на "добрите" резултати.

Продажбата е на оръжие е нижощно малка част от индустрията! Толкова нищожна, че няма и половин процент!

Новия служебен министър на икономиката Никола Стоянов е бил подчинен на директора на Кинтекс в частната му фирма.

Един от сегашните в борда на директорите на Кинтекс назначен от Нинова е Александър Павлов син на бившата любовница на Антон Салджийски бивш изпълнителен директор на Кинтекс. ДС сътрудник и червен възпитаник . Апропо.

До изборите ще ги гърмиме "патриотите" с оръжие, а балъците ще ловиме с газ.

Турция продава всеки дрон БАЙРАКТАР за 6 000 000 долара на украйна. И всеки ден произвеждат по 1 дрон. Това са 180 милиона долара на месец. И за една година са над 1 милиярд долара. Спокойно можехме да ги вземем ние тези 1 милиярд защото абсолютно всички ключови компоненти ги правим сами в България. Въпроса е че не искаме да ги вземем, щото да не се разсърди МИТРОФАНКАТА и да нарита славяновското пърле пред строя Всички компоненти ги правим в България - и оптиката и електрониката, единствено нямаме двигателите Но и Турция ги сглобява с украински авиациони двигатели

Тоя като го гледам скоро май ще даде фира.

Фирма БИИМ на семество Манолеви е врътката . Директор на "Кинтекс" Александър Михайлов е бил едновременно и търговски директор в частна фирма. В съвета на директорите на ВМЗ - Сопот, също имат отношение с тази фирма. Двете търговски дружества имат уговорка "Кинтекс" да представлява ВМЗ в Египет. Те се отказват от тази уговорка и я прехвърлят на частната фирма БИИМ, на която собственик е Димитър Манолев ,баща на Александър Манолев-бивш зам.-министър от ГЕРБ. Александър Манолев с къщите за гости,но за частно ползване .Даже съд го оправда,мафията продължава и през 2022 г.

Вместо да печели държавата, печелят семейство Манолеви / баща и син/ на гърба на държавните заводи за оръжие. И Гешев и прокуратурата спят зимен сън.

Тва го знаеше цяла България още от март месец

Да и се гордеем с това.

Е, и.

Защо ДАНС не информира Народа Ни - та нали това е работата на тази Агенция ? Сега трябва да се самосезира Главния Прокурор и да арестува всички участвали и прикривали износа на оръжие за Нацистите - САЩ осъдиха такъв Търговец на Смърт на 25 години затвор .

Нацистите са руснаците, а ние търгуваме със съюзна страна от НАТО-Полша.

Ами ,объркал си се

Всичко ми е ясно, но не разбрах само, Корнелия руска подлога ли е ,като не позволи да предоставиме военна помощ на Украйна, или американска, като продава оръжие за Украйна?

Да, комунистите се скараха за пари…Стой, гледай как се бори статуквото, мафията и задкулисието, да.

Не мога да разбера как всеки плямпа каквото му падне.Няма ли държавнс тайна,класифицирана информация и какво ли още не?

За задкулисието далаверките са тайна. Шшшштттт, суверена да не научи преди изборите!!!

Ще излязат на светло всички схеми на Продажна Пасмина как борят задкулисието, мафията, корупцията с всевъзможни мафиотски и корупционни практики. Ах, тез борци на задкулисието !!!

Не виждам нищо лошо в това завода в Казанлък да продава РПГ 7 и изстрели за РПГ7 на Украйна както и завод ДУНАРИТ в Русе да продава снаряди 152мм за украинските гаубици. Стига да си плащат предварително на КИНТЕКС Напомням че Украйна купи 60 гаубици КРАБ от Полша а това са адски много пари. Също в момента преговарят за 100 броя немска гаубица PZH2000 и цената на сделката е над 1 МИЛИЯРД Говорим си за страшни пари и страшни печалби. Докато се правим на девствени и ненаебани моми в кюшето хората правят печалби. Ако някой си мисли че като не продаваме оръжие Мария Захарова или Кабаева ки ни пофалят пред строя много се лъже. Единствено нейно превъзходителство МИТРОФАНОВА ки даде ТИКВЕН МЕДАЛ на Радев. Руснаците ни ПРЕЗИРАТ без значение дали ще продадем или няма да продадем оръжие.

Ти невиждаш и проблем Семерджиев да кара дрогиран и без книжка и да избива млади момичета по тротоарите, нали бе ? За пари всичко продавате, дребни души без морал и ценностна система. За вас няма проблем да продавате държавата, родината, историята ни, националната ни памет, майка си и баща си...

И аз не виждам никакъв проблем да се избиват руснаци. Колко по-малко руснаци, толкова по-добре. Това няма нищо общо с отрепката Семерджиев.

Аааа, ти не виждаш нищо лошо и Киро Тъпото да те ебе.

борел е кукла, в чиито гъз надълбоко и любопитено е бръкнал чичо сам, който си говори сам, като изпечен вентролог чрез куклоте си. педофил, "филантроп", той го държи за гушата през гъза. с една дума, чичо сам, който говори с корема си и сам си отговаря, чрез ек и борелско -урсулските призраци на поредна смяна, при това, сякаш са няколко различни трола на азб и сорос-психопатина. но борел, ек, чичо сам, цру, ми6, мосад... ще преместом войната до дворовете не виличките ви спретнати! Природата с нас Бог с нас Победата с нас колесника на хеликоптера с тях... Природата с нас Бог с нас Победата с нас колесника на хеликоптера с тях...

Колко подло и неблагодарно племе са булгаристанските катили, затова и никой не ни брои за живи и не ни зачита.... Военните ни заводи, построени от времето на соца с помощта на СССР, които произвеждат оръжие по лиценз на СССР/ Русия, днес изнасят военна продукция за тези, които да избиват руснаците...Благодарение на нашенските продажни измекяри и алчни гъзове, които нямат нито морал, нито съвест. ТОЧНО ТАКА. ПРАВИЛНАТА ПОЗИЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ПЪЛЕН НЕУТРАЛИТЕТ! ДАНО ГОСПОД ДА НАКАЖЕ ВСИЧКИ ТИЯ ПРОДАЖНИЦИ!

Що бе, Ганьо? Украйна също беше в СССР. Като помагаме на нея, значи помагаме на освободителите си. И без това голяма част от войските на царска русия и червената армия са били предимно украинци. Къде е проблема?

Колко ли рашистки подЧеловеци са били убити с нашето оръжие? Това много ме радва :))))))

Не се меся в интимния свят на хората, но това ме впечатлява. Колкото повече Русия изнудва, заплашва, унижава България, толкова по-удовлетворени се чувстват родните путинофили, и все по-пламенно се разгаря любовта им към Путин и Русия. Намерил им е Z точката.