Бившият шеф на "Кинтекс": Изнесено е оръжие за 200 млн. за Украйна през Полша

От Държавната консолидационна компания ще сезират днес прокуратурата за част от констатациите след проверката на оръжейната фирма

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям износ е паднал. Няма и за половин самолет. Само пушъците им големи.

За пореден път се оказах прав.

станели въпрос за оружие, наркотици и калдаръм кокони истината е некаде там! Ма сички улики са към козакъ

Нинова като че ли си е заровила главата в пясъка като щраус, или смята електората си за абсолютни дебили. Не изнасяме оръжие за Украйна? Ми то стана вече за смях, или това е според народното събрание. Нещо е много гнило, що така изведнъж се юрна тази жена да сменя бордове на оръжейни заводи? Да ги оставим тези бордове, но вероятно е много лесно проверимо дали наистина изведнъж има огромен интерес към това старо руско оръжие. Както излиза, Дания, Словакия, Чехия, Германия, Испания, Румъния, Словения, Полша, Литва и Естония грабят с лопата такова оръжие. Защо им е? Тази работа ще свърши зле, този тарикатлък е много на дребно.

Анархия, управлява се както каже и иска америка

и сички пари барабар с трохите за америка

Време е за Възраждане и Възход! Ние вярваме на Старото ръководство и изпълнителният директор на "Кинтекс" Александър Михайлов! Сега Нинова и сие използват институцийте за бухалка, и за лични интереси и облаги! Оставка на предателите и продажниците! Време е за Възраждане и Възход!

Фашистката Пипияна се готвела за продължителна война. Дето уж щеше да е блицкриг ама айде…. Но е толкова тъпа, че не вижда как времето работи против нея. Орките и мрат като мухи. Западът все повече къса зависимостта си с нея, което и е основният лост на влияние. Агентурата и все повече лъщи. Рублата все повече е хартийка, помпат я изкуствено с високи лихви, което води към руски вариант на жанвиденова зима. В най-добрият случай ще е една фалирала бензиностанция на Китай и Индия, нищо повече.

Ти си един щастлив човек

6 юни Рогозин в туитър ... плаши "глуповатите българи и злопаметните румънци" със ракетата "Сармат". В Кремъл винаги с ви смятали за глуповати ... основно защото по лесни за манипулиране няма сред колониите.

Минуси хубаво кликате ... ама това е положението ... даже сега да ви питам що ги кликате тия минуси не може да обясните ... за това просто приемете че сте .. глуповати ... набили са ви в канчетата обаче че сте глуповати и живеете с това национално самосъзнание.

Един сериозен въпрос имам към тебе. Знаеш ли защо беше убит Кадафи?

Защо изобщо някой чужд политик ще идва тук? А специално укрите сега са достатъчно нагъзени да нямат време за служебно-почивни визитации. Киро и ко. го изкараха все едно Усрайна, ФАЩ и ЕвроПрайда са тук за да дебатират с нашите философи законовата база за решение на НАш'ТО НС. Тези никога не са присъствали на дебат дори в родните си страни(ако имат такива). Сега полека, полека ще започне да се признава, че имало кафяво по гащите, но не било л.йно. Реалните последствия са умопомрачаващи, но затова не се мисли по тях. Слугинажът оперира по аксиомата САЩ световен господар, САЩ пазач и наш другар. САЩ в този момент се готвят за кризаТА на своето съществуване и единственото сигурно е че САЩ утре ще е доста по-слаб. Какво ли ще направят нашите клиенти или по-специфично 'потребителите' на КИНТЕКС и Ко.? Може да решат да дойдат за рекламация тук на място. Това са Афганистан, Ирак, Сирия, Ливан, Русия ... засега! Тези кой ще ги спре - гей парада ли?

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

И какво точно иска да каже с това? Тази фирма Кинтекс работата и е да продава оръжие ... продавала е на Садам, продавала е на Кадафи ... който плаща получава. Другия вариант е да я закрие държавата. Що се отнася до Украйна където цяла европа ДАРЯВА!!! оръжие че Кинтекс бил продал на фирма в Полша пък тази фирма после продала на Украйна ? ... нещо май сам не е обмислил какъв безсмислен "КОМПРОМАТ" развява.

Яко ви лъжат! Хе-хе-хе...Свиквайте с ПП кирчощината...

Поне продаваме,а Германия например подарява оръжие на Украйна.

Мислиш ли?

Украйна ви ПОБЪРКА, руски К-пути, а е пъти по-малка държава! Мислехте, че вече Пипи ще раздава ордени, а ребятата ви мрът като мухи, че и генералите ви даже. Непобедимата ви армия е пасмина, лъснаха ви голите жопи. Срещу САЩ нямате шанс. Втори Афганистан вече чука на вратата ви. Икономически скоро сте трупове. Ето някои от опорките на копейкаджийският РосТролПутМаш: Опорка 1: Пипи е непогрешим, дори когато греши, той е подведен. Ми не, Пипи е идиот! Всичко оплеска. До колко е бил подведен е друг въпрос. Очевидно е обграден с подлизуру, които са му казвали това, което иска да чуе - че Украйна е слаба, армията и е слаба, а украинците ще го приветстват като освободител. Опорка 2: САЩ и Европа са страхливи гейове и ще се направят на луди Ми очевидно не. НАТО никога не е било по смислено и будно. Опорка 3: руската армия е непобедима. Ми не, да го коментирам ли изобщо.... Опорка 4: украинците са нацисти. Ми не, от вас по-нацисти няма. Опорка 5: украинците само чакат да ги освободим и ни постещат с цветя, хляб и сол…. Ми не, да го коментирам ли изобщо…. Опорка 6: той Пипи само ги гъделичка, белким се опомнят, до сега ако е искал да ги е смачкал сто пъти. Ми айде де, да ги смачка, ама нещо май няма да стане без ядрено оръжие, а тогава Пипи да внимава едни други, презокеански пипита да не решат, че… И да стане една… Опорка 7: Украйна е виновна, те нас нападнаха, виновна е, че не се предава. Ние само искаме да я освободим. Да коментирам ли изобщо? Само празен, промит руски мозък може да разсъждава така. Демек, аз съм прав, като те нападам за да те убия, а ти си виновен, че не умираш.

на мен руснаците не са ми приятели, но на теб американците явно са ти интимни приятели

Явно съжалява,че не е взел комисионните на тия 200млн той.

Не. Отмъщава си просто че го махнаха от там.

Няма да се учудя ако и руснаците също изнасят оръжие за Полша.

Според мен не са продавали ,а са подарявали оръжия на Украйна

За сега тези оръжия са легитимна цел едва след като стъпят на украинска територия. За сега... но имайте едно на ум, ако конфликтът напусне територията на Украина, стойте по-надалеч от съответните наши заводи.

Макар да съм убеден в правотата на руските действия на територията наречена украйна, трябва да се отбележи че ако България не го беше направила това, то тогава други държави от Източна Европа щяха да произведат и доставят същото нещо. Ние просто бихме изгубили работните места и парите, а оръжието пак щеше да бъде доставено но от друг. Така нареченият военнопромишлен комплекс в България е някаква бегла сянка на това което беше и не може да направи нищо интересно което и много други държави по Източна Европа да не могът.

Със сигурност помагаме на Украйна с оръжие, Нинова индиректно си призна в парламента. Ние продаваме на едни държави, от там нататък къде отива това оръжие е друг въпрос.... Така че бъдете сигурни, че част от милиардите на запада отиват и в Дунарит Русе, Арсенал Казанлък и прочее.... И животното Митрофанова го знае със сигурност, затова беснее. Защо мислите Зеленски плюе само по Орбан, въпреки че и ние официално не даваме оръжие?

нямаш ли си някой приятел - ловец? да ти удари една патка та да се успокоиш?

Бесен си от злоба че Русия вече е взела 1/5 от Украйна и няма сила на този свят който да е спре :-) Бесней :-) Нашите оръжия не променят абсолютно нищо, за това и Кремъл не е обелил дума по въпроса. Както виждаш прави коментари само относно оръжия от други държави. Много добре знаят какво можем ние...нали те са ни строили тези заводи и са ни дали възможността да произвеждаме техни оръжия :-)

не виждам проблем в това, парите влизат в БГ икономика и то за добра кауза

Руски свини, да ви се намира още някоя 65 километрова танкова колона хахахахаха.... За един приятел питам.

Тези от Кинтекс и този Педал са УБИЙЦИ ! Укрите са избили 16 хиляди Мирни Хора за 8 години ! Двама Българина са изгорени Живи в Домът на Профсъюзите в ОДЕСА ! Сега трябва да гоним Укрите от България ! Тези от Кинтекс -СЪД и Затвор , иначе Владимир Путин да изпрати Изпълнители на Смъртното наказание , ние Българите ще им помогнем , за да не остане ненаказан Убиец от Кинтекс ! УКРИ ОМИТАЙТЕ СЕ ОТ БЪЛГАРИЯ !

Много лъжеш, прасенце!

Браво , просто потвърди мнението ми. Нинова, г-жата много лъже. Като дърта циганка.

Че чадър се продава най-добре,когато вали дъжд ,а оръжие по време на война .

Корнелия Нинова какво ще каже по въпросът?

Ами изнесено е за Полша, кво да каже. Те мога да правят с него каквото искат. Ще кажеш, че руснаците не изнасят за Северна Корея или за Бангладеш.

Какво ще каже,но аз казвам браво на Нинова.Най-поске и ние да спечелим нещо от идиотизма на Путин.

Ами, няма нищо лошо в печалбата и оборота за българската икономика.

Нали Путин каза ,че трошат оръжията като ядки.

Радвам се, че наше оръжие отива в Украйна, макар и през трети страни, и че блядта също го знае! Постоянно им го натяквам като им ходя по форумите. Нека мрат и нека ни мразят, мамицата им руска, и ние ги мразим.

Максим Белявски: Руската икономика стене под санкциите, зависима до 100% от Запада 0 5183 07.06.2022 Максим Белявски: Руската икономика стене под санкциите, зависима до 100% от Запада Максим Белявски Санкциите все по-осезаемо свиват руската икономика и влошават живота на руснаците. Наложеният „Блекаут“ (затъмнение) води до прекъсване на електроснабдяването в енергийната индустрия, когато в резултат на системни аварии има масово изключване на потребителите от доставката на електроенергия и природен газ. Досега руснаците бяха свикнали с информационното затъмнение, но сега то се разпростира върху много отрасли при това под формата на дефицит, който не може да се компенсира. Причината са санкциите срещу Русия и спирането на доставките на компоненти за съответната техника. Въгледобива Цялата наличност на минно-транспортна техника на Русия е на 90% зависима от американски, японски и полски производители и доставчици. Става дума за пробивна техника, дизелови локомотиви за подземен добив, ролови багери и товарачи. Всяко от тези устройства се нуждае от рутинна поддръжка, за да съществува и относително безопасно ниво на работа. Тъй като доставката на оборудване е спряна като част от санкциите, наложени на Руската федерация от Запада, мощностите на руското производство скоростно намаляват. Например през април 2022 г. в Руската федерация е регистриран рекорден спад на добива на въглища – над 10%. В резултат на това намалява извозването заради проблеми с железопътната инфраструктура. Кремълската пропаганда се опитва да успокои населението с обяснения, че е възможно заместване на вноса на оборудване с вътрешно производство. Това е абсурд поне по три причини. Първо, всички руски машиностроителни заводи, специализирани в производството на оборудване за въгледобивни предприятия, са затворени заради липса на внос на елементи и възли. Второ, руската икономическа общност не е в състояние да възстанови хиляди чертежи за стотици устройства и след това да ги пусне в собствено производство: това ще отнеме поне три години. Трето, оборудването за добив на въглища е уникално, а основните компоненти са трудни за унифициране дори от остроумни китайски производители. Предвид това Русия очаква нов спад в добива на въглища, спиране на мините и увеличаване на смъртните случаи при работа поради работата с дефектно и нискокачествено оборудване. Нефт и газ Тежки проблеми налягат също петролния и газовия сектор на Русия. На първо място, руската икономика е принудена да спре разработването на офшорни находища в Арктика и да отложи въвеждането в експлоатация на инфраструктурата на проекта Сахалин-2 с годишен корабен капацитет от 28 милиарда кубически метра втечнен газ. Трудни времена очакват Русия по отношение на работата на магистралните газопроводи - в близко бъдеще оборудването за ремонт на тръбопроводи ще започне да дефектира и за излиза от строя. Подаването на газ ще спре. Тоест през следващите два месеца ще се извършват принудителни реманти със спиране на транспорта на газ. Причината е: британската производствена компания спря доставките на резервни части и оборудване за Руската федерация след варварската атака на Русия срещу Украйна. Невъзможно е бързо да се усвои производството на подобно руско оборудване. По този начин се извършва заместване на вноса и се предприема само едно: уволнение на чуждестранните специалисти, повечето от които вече си тръгнаха сами… Руската енергийна система Първите повреди в системите за автоматизация вече са факт. Защото оборудването от тази категория е 100% вносни единици, които Русия не е в състояние да произведе самостоятелно. Аналози също ще бъдат трудни за намиране, включително от Китай. Следващият срив ще е с трансформаторните блокове, които не могат да бъдат заменени или ремонтирани. Невероятно е, че дори изолационна хартия, която също използва, е внос. Трудни времена очакват ядрено-индустриалния комплекс. Вече започват да спират 3D принтерите поради липсата на метални прахове за тяхната работа. И ред други последици. Като цяло, още през май 2022 г. се увеличиха авариите в руската енергийна система: десетки енергийни компании на Руската федерация отложиха стотици ремонти за неопределен период от време поради липса на необходими материали, както и на експерти, които да ги извършат. Санкциите вече оказват осезателно влияние върху сривовете в енергийния сектор на Русия. Последиците ще са за години напред. Максим Белявски, Център „Разумков“ Препоръчай Сподели Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания. Моля, подкрепете ни. Donate now VisaMastercardVisa-electronMaestroPayPalEpay Ads / Реклама ЗА НАС | КОНТАКТИ | РЕКЛАМА © FROG NEWS. Всички права запазени. Десктоп версия ✖ ad 1418

а като почне да ти спира тока, тва че руската икономика е зле ли ще те грее бе ?

Сега кажете, че ние данъкоплатците сме дали тия пари от бюджета

От руснаците по-мръсно и загубено животно няма. Не стават за мир, защото са примитивна нация, не стават и на бойното поле, въпреки огромните им претенции за непобедимост. Кажете ми една война да са спечелили срещу равностоен, камо ли по-силен противник, освен ако друг не им свърши черната работа? Няма! Средновековието, монголи и татари ги правят на паприкаш. Наполеон - превзема Москва и цялата европейска част. Пак добре, че се бие с цяла Европа. Блядта няма ни една решаваща победа срещу него, дори при Бородино е равен резултат. Кримската война, ингилизте ги правят смешни. Даже и Освободителната руско-турска война им я печелят предците на днешните украинци и опълченците на Шипка, че спират Сюлейман паша да не стигне до Плевен. Руско-японската война? Да се смея ли, да плача ли…. Първата световна - нищо не постигат по фронтовете, като видяха, че са пълен резил - сепаративен мир и излизане насрани. Въпреки че кайзерова Германия и Австроунгария се бият с целия свят. Да питаме ген. Иван Колев какво прави с прехвалените им казаци? Втората световна - пак така, добре че Хитлер се бие с целия свят… И САЩ им помагат с оръжие, Сталин си го признава. Афганистан? Шепа муджахидини и овчари с гегите и сопите ги направиха на луди. И победиха. Е да, не и без стингърите на Америка. Но все пак. Първата война в Чечня - клаха ги като гергьовски агнета. Наложи се Пипи парясаното да инсталира един придворен пудел - Кадиров, иначе още щяха да ги колят. От руска бляд воин не става, знаят само да млатят водките, да живеят като кучета, да мрат като мухи и да представят всичко това като героизъм. А са едни пълни боклуци.

Аз като гледам от теб няма по... Какво толкова ти е направил Путин на тебе лично? Ако е толкова срамно, не го споделяй. Разбираме те, ама да дрищиш тука полза няма, иди го напиши лично на Путин това, че едва ли чете баш коментарите на дира, че да се трогне от обичта ти.

Какъв е проблемът,че изнасяме оръжие за Полша.Тези фирми това произвеждат.Сладолед на клечка ли да изнасят?

и с тия пари издържаме "бежанците. а срамът и рисковете за туземците! евро-справедлвост с 20% инфлация за туземците!

Първо, ако не бяхме ние, милите ти руснаци щяха та се дупят на аллаха и да пишат на монголица или татарица. Второ, освободиха ни, защото просто искаха една близка до Проливите територия. Всякакви чикии за братя, православни, братушки и т.н.... просто една империя (Руската) отнема от друга (Османската) една територия. Трет, освободиха ни предците на днешните украинци. Четвърто, от т.н. "освобождение" насам, отношението им към нас е изключително враждебно, собственическо и унизително. Пето, люлката на нацията на милите ти руснаци всъщност е Киевска Рус. Твоите мили руснаци са "левиатан" и то уродлив, от славяни, татари и всякаква азиатска пасмина. Украинците са истинските, чисти славяни. Киев е все едно Плиска, Преслав, Търново - люлката на руският свят. Москва е все едно.... Долно Уйно, Пернишко.

Да изнасят бе, алаш-вериша не бива да спира. Пък и нали трепат кавказки и сибирски кауни с тези оръжия, то на джуджака от Кремъл не му пука за тях, пък на нас ли.

България не помогна директно, но нашето оръжие от Арсенал и Дунарит сее леш сред блядските редици. Просто го купуват през трети страни, Нинова го призна индиректно. Дръжте се братя украински, вие сте сега фронт срещу азиятските орки на Пипи парясаното!

Корнелия Нинова я боли пичолината за Фашия. Ако ей сега влак с български танкове замине за Украйна през Дунав мост, нея я интересува само червените бабички да не разберат. На БъСъПъ-то бабичките и русофилите са им последните електорални ЕГеНе-та, без тях…. без тях отиват при Луна и Йоло Денев… 578-мо място… Руци Коремното си е мозъчно запечен, отделно ясно е, че пернишката пача Илияна Йотова му дърпа конците, той си е мухъл. Че и речите му пише.

Вчера Митрофанова ми направи тежка, турска чикия и свърших на лицето и.

МитПрофанова е тази грозна скочибра

Абе тези нашите русофоби всичките ли са такива извратени изроди? Единият му се приискала Митрофанова, че лъска на изрезки от вестници и свършва на лицето ѝ. Другият Митрофанова не му стига, че чак на Путин налита! Ти остави, че кат Макарон на дърто налитат, ами даже и по нов европейски стандарт на дърто мъжко!

Русофобите са НАРКОМАНИ , няма за тях СЕМ !

С наше оръжие избиват руснаците, дето ни освободиха от турците и благодарение на тях ни има като държава. Факт. Втори факт. Нашите гаубици са толкова точни, колкото да уцелят цивилни и деца по селата и градовете в Донбас

Освободиха ни предците на днешните украинци. От руснака войн не става.

То тогава не е имало въобще Укри пидер мръсен Долен ДЕПМ ! Укрите са ги измислили през 1918 година , а Държава е имислил ленин през 1923 година !

С кво наше оръжие се избиват бре. Доколкото знам се избиват помежду си основно със съветско оръжие и чат пат американски подаяния. Немахте такива скрупули като избиваха сирийските деца и жени...

А стига вряка бре. Този май го е яд, че е бивш вече и не може той да врътка схемите. Ако продават и взимат пари от тая работа да изнасят. Цял свят лапа милиарди от локални конфликти, даже ги поддържа, за да печели военната им индустрия, само ние сме срамежливи алтуристи изведнъж.

Естествено че българско оръжие сее леш в ордите на руските орки! И те го знаят.

Всичко е схеми, измами...лъжи

200 млн. какво? Лева, евро, чушки, домати!

Май има много хора...........за затвора.

Умират, докато други трупат пачки. Цивилизация.

Виновен не е Пипи парясаното.... той е жертвата.... Пацифисти станахме нещо...

.

Те рубляшките винаги стават пацифисти, коги им отърва.... Иначе размахват булави и сармати.