Коментари - Бившият полицай Якимов разказа за свидетел на катастрофата на Семерджиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не прочистване, а започване на чисто трябва, като задължително се минава през детектор - схемаджийството и комисионерстване в МВР е правило, а всичко започва с обучението и назначението. Отделно от това, след като не премахнаха военния съд за полицаите, а оставиха привилегиите следва при доказана вина да получават винаги максималните наказания. Ако си оправим полицията и службите, то държавата ще се промени и заплатите им ще могат спокойно да се удвоят поне.

Тия по-корумпирани и от мексиканските полицаи бе даго. Я най-добре цялото РПУ ли СДВР ли там каквото е да се разпусне да се назначат нови хора а тия старите под 24/7 наблюдение доживот.

Какви морални хора, какви горди носители на най-висшите евроценности!

Как не ги е срам тия хора да лъжат така и пред съд

Според мен този т.н. мистериозен човек с дълга коса го набутаха, защото в един момент ще се окаже, че Семерджиев не е карал колата, а се е запознал с някой случайно дето е шофирал в момента. Така ще го оправдаят и ще направят дело срещу неизвестен извършител, ще търсят неродения Петко с дългата коса докато се позабрави всичко и готово.

И аз подобно мисля. Този "свидетел" с дълга коса ще се появи и каже, че шофьора не е бил Семерджиев, а някой друг. Постановки от мутренски вечеринки. Колко жалко.

Погледнете в Северна Македония , нямаше и 24часа и ни върнаха трима осъдени българи.

ли някога кой е оня с белите дрехи ?

"военен прокурор е и е приближен до главния прокурор. Всички го знаят - Адалберт Кръстев!!!"""

Нищо смислено в тези показания. Струва ми се че този е в играта със Семерджиев, най-вероятно години наред, и иска да го прикрие. Даже от първоначалните си показания се отрича. Това дело се забавлява от полицаите. Показанията на този полицай много вероятно да идат в коша, защото няма за какво да послужат.

Мноого трудно дело.Някакъв надрусан наркоман минава на червено, убива две невинни момичета с голяма скорост,избягал.Какво е нужно повече за присъда?Сега ще разследваме той ли е бил,,с колко км/ч е карал,надрусан ли е бил,ама колко надрусан.Какъв е бил асфалтът,ами пътната обстановка,ама не му ли е прилошало на волана,не му ли се е изсрало някое гълъбче на стъклото и не видял другия автомобил?

Та къде казвате бил проблема на държавата ни? В Главния прокурор??? Я пак! Според мен Главния прокурор е проблем на Божков, Цв. Василев, братя Галеви, Митьо Очите, Бобокови, Арабаждиеви, Баневи и др. отличници на българския преход до един отгледани, възпитани, охранени и създадени от партия ГЕРБ. Затова Ушко излезе с вдигнато юмруче и призова: Оставка на правителството и Главния прокурор. Съдията постановява присъдата въз основа на събраните доказателства и вътрешното си убеждение. Събраните доказателства са си доказателства и върху тях не може да се влияе. Виж върху вътрешното убеждение на съдията, .... не зная? " 4-ти април наближава!!! Хора мислете за кого давате гласа си!!!Ако тези две години без правителство ви харесват - продължавайте, но децата ви ще ви прокълнат защо не сте имали ума в главата си да им осигурите достойно бъдеще.

Тея не знаят и как да лъжат даже

Ще протакат делото,докато отшуми общественото напрежение и ще го пуснат ,както убиеца на М.Цветков.

Няма ли кой да прочисти полицията от герберските боклуци?

А от Рашковците кой ще ги прочисти

Ето, пак се повтаря историята, както преди с убиеца на Милен Цветков, така и сега, с двойния убиец на двете невинни душички, които никога няма да видят пак синьото небе е слънцето над главите им... Такава наглост, такава мръсна далавера, такова нечовешко отношение към жертвите и роднините им, е връх в "благонравната" дейност на прокутурата и съдийския апарат... И докога така, другарки и другари, докога тези мазни, самодоволни и недосегаеми чиновници на Темида ще се надсмиват над всички ни, и ще се радват на финикийските знаци, които мръсната мафия им раздава като индулгенция...

И това е под диктовката именно на тези купени съвести, на т.н. "независими" съдии и прокурори...

После се пенят жълтопаветниците. Трябва нов народен Съд

Как са се увъртели като свински черва някои полицаи с разбойниците!!!!

Цялата държава е едно голямо и дебело свинско черво

Някои,или повечето.

Мазно ченге, което иска да спаси убиеца от затвора

Чета и не вярвам на очите си, с какви глупости се занимава съда. Някой си с дълга коса бягал, друг си мислил кой карал колата, трети си миел колата, една стълба се местила някъде си. А в 23:00ч. се събират на едно място убиец, прокурор (в бели дрехи), кифла полицай на повикване и дежурен полицай дето гледа и се чуди какво става. Бе накрая ще изкарат убиеца че не карал колата, колата самокатастрофирала, че може и да не е негова, само дето си загубил ключовете (а те около колата). Накрая ще накажат виновните мили безплатно на затворената МУ автомивка. Всички юристи, съдии, прокурори, адвокати, вещи лица, да си изядат купените дипломи и да се наредят на опашка пред бюрата по труда.

Итози нар ко ман на снимката е бил полицай! Положението в мвр е трагично!

10 годинки ефективна и виж как ше се очовечи. Съучастие в убийство и прикриване на престъпление.

След 2 години този Семерджиев ще си се прибере в къщи, защото ще е минал максималния срок в който могат да го задържат. А с толкова свидетели и бъркотии и мазаници няма да успеят да го осъдят поне 10 години ще са необходими на съда. Когато евентуално успеят да го осъдят, ще се окаже че предния ден е напуснал страната и не е на адреса си. Този мач сме го гледали много пъти и ми изглежда точно такова повторение.

И каква е вината на този полицай и защо е уволнен всъщност от тлъстият толуп Министър Защото си говори с приятелката с която живее ли.

Защото се е обадил на Симона Радева да иде да вземе стълба за Семерджиев затова е уволнен.Малко му е уволнението.

Капуте, когато един полицай е на работа при толкова тежко престъпление с две жертви, не е подходящо да си гука с гугутката. Да оставим на страна, че разговора им е бил по повод това престъпление и прякото или косвено участие на онова чучело Симона. За уволнение си ти, че защитаваш престъпници, а този бивш полицай е за съд - за цялостотно творчество.

от юли до сега? Баси съда? Утепал две деца под дрога и алкохол чадър от полиция ло не Ясно има?

И се почва с мазането.Той бивш полицай който знае как се снемат показания,протоколи как се подписват от свидетели,та той въпреки че е подписал протокола твърди че това подписаното от него не е вярно.Стига бе?!

За 12 години тикви, цецовци и глашатаи МВР се превърна в агенция на наркопласьори, сводници и ескорти на пиянци! Къде е сега оня позьор с униформите и бутоните на ръкавелите където само даваше интервюта. Два и некадърниците скапани милиционери...

Не мажи,не мажи,не мажиииии

По районните в София заработват добре. Събиране на такса "Спокойствие", денонощно обслужване със стълба, полицейски ескорт ако си карал пиян.

защо още ни занимавате с тоя боклук?? и без това дори и да го осъдят ще е символично... чички Сталин е имал чудесен метод за пресичане на такива работи който е работил изключително добре - до стената...

Тези, които нямат достатъчно кураж и/или акъл да правят престъпления сега стават полицаи.

Не само препарат за миене на колата си носеше, но и тоалетна харти и шише с вода за миене, че ако му се наложи да не ощетява Семерджиев в тоалетната.

човека работи в руски театър какво искате. и поддържа дб. повече от показателно. майка му учителка по руски, баща му военен 60 те години. компютър ли е измислил, мост ли е построил, кола ли е измислил. талантливи да се кълчат по вариететните сцени.

за кого говориш всъщност?

Страшни боклуци, тоя сигурно една вярна дума не е казал, те и логически не могат да му се свържат лъжите. Негодник.

Този кърти! Носил си шампоанчето на автомивката човека!

Абсолютни брътвежи.

А тоя свидетел какво го направихте?

Очевидеца имам предвид, онова ченге не ме интересува

Ами офейкал е, току виж го изкарат, че той е карал.

Как е възможно да се пише така! вие разбрахте ли нещо от напиданото!?

Само лъжи и то от полицаи ясно е че Семерджиев е имал чадър

Лъжи мажи на корем

Свободни съчинения ли използвате, драги списвачи на дир.бг. Разследването и делото още не е приключило и вие вече се явявяте непреки свидетели за нещо, което не сте видели или чули от ваше лице. Престанете с насочването на мненията на незапознатите. Като видим реално приключило дело и присъди, ще си направим изводите!

Това са показанията на гаджето на Симона Радева. И да, именно!!!! Звучат като свободни съчинения!!!! Не защитавам дирника, но в случая те просто предават какви глупости е ръсил глупавия корумпиран милиционер под клетва в съда....

Я ми кажи кога у нас си видял реално приключило дело с изнесени факти и основания за произнесената присъда, независимо каква е?!

От тия глупотевини - единият трьгвал от автомивката, за да си вземе препаратите, другата отивала за забравени ключове. Че няма наказание по 20 тояги на голо и като си вдигне гащите сьдията да го пита има ли и друга по-умна версия. Или да повтаря процедурата.

Един бандит охраняван от полицията, която след това му помага да избяга, както и събира "уликите", които "небрежно" хвърля в боклука и след това и лъже. Да живее народната милиция УРа УРа УРа. И тия искат да ги приемат в Шенген, защото на нормалния българин му е все тая. Не знам, кой е по-голям престъпник тоя на снимката и неговата изгора или оня бандит.

Смях в залата - глупости и плоски лъжи! Семерджиев заслужава цялата тежест на закона по пет!

постарали са се да го измислят, но няма да се хвана...

Даже не са се постарали , толкова им е акълът ... Добре (за тях) че имат адвокати, иначе сами щяха и да се обвинят че и осъдят ...

само като го видиш на снимката колко е изпит, ти става ясно, че и той е наркоман

Не знам от статията ли е или от свидетеля, но нищо не разбрах кой какво направил и какво казал.

Тоя и тая са на бакшиш при ония с автомивката? Мръсните пари на дрогата.

zizus

Хахахаха всеки лъже ама да се бяхте разбрали да говорите едно и също поне

Тука имаше коментар от някой, че и редакторката си върши през пръсти работата, ама го изртриха. Busted! Калина, ако ти триеш коментарите, изтрий и този, за да знаем, че си ти лично, а не някой админ. :))))

zizus

Споко пич. Случват се и такива неща