Бившият полицай, прегазил 7-годишната Моника в Братаница, призна вината си

С протест пред съдебната зала в Пазарджик делото срещу Владимир Панайотов започна отначало

Обратно в новината

Коментари - Бившият полицай, прегазил 7-годишната Моника в Братаница, призна вината си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно цигане по-малко.

И като е признал кво? Кви са тия малоуния пеизнаваш и акде съкратено дело (все едни много сложно и явно има много документи за проверяване) и намалена присъда.

Тия Съдии ИЛИ не отсъждат както трявба ИЛИ отсъждат много БАВНО... СМЕШНО е , СЛЕД дело продължило 5 години, да осъдят някой на 2-3 години затвор. Трябва СМЯНА на съдиите , и да ги ИЗБИРАТ всичките ИЛИ на ИЗБОРИ , ИЛИ от парламента.. Съдиите трябва да ЗАВИСЯТ от народа, а НЕ от ПОДКУПИ дадени на друг съдия, за гласуват 20( двадесет) малки съдии и да сложат някой за ГЛАВЕН съдия !!!

И кво разбираш ти, Асан и Айшето от съдийство, че ще избираш кой да е съдия?

Съдиите трябва да са слуги на народа, в негов интерес. Такива дето ми взимат по 5000-6000лв заплата пари и точат дела 5 години не ни трябват. Що за простотия е това, съдебната система да харчи държавни пари и да няма отчетност пред народа какво е направила, резултати и съответно демократично да бъдат премахвани гнилите ябълки. Не говоря за конкретното дело, не съм запознат с него. Но знам за десетки случай, където нещата са много зле! Поради слаба съдебна система имаме такова ниво на мафия в държавата!

А ти какво разбираш от болести, че да определяш кой да ти е доктор? А ти какво разбираш от строителство, че да определяш кой имот да си купиш? А ти какво разбираш от управление на държава, че да имаш право на вот? А ти какво разбираш от коли, че да определяш каква кола да си купиш? Айде стига с тези прости опорки. Всички виждат за каква корупция става въпрос. Някакъв милиционер премазал дете на пешеходна пътека и си тръгва с условна. Аз съм готов да те премажа с колата и да си тръгна с условна. А ти, готов ли си? Нали разбираш, кажи.

Признава вина чак след 2 години, така търси съкратена процедура и редуциране на нак. до 3 г. с цел то да е условно.

Какво има да признава като е единствен извършител, не е колективно шофиране и да признава,че е той.

Дело на две и половина години за смърт на пътя. Къде е логиката на това? Върховния касационен съд отхвърля намалената присъда от затвор на условна ама вместо да се наложи първата присъда (освен ако прокуратурата не смята, че присъдата е прекалено ниска и иска по-висока), апелативният съд решава на своя глава да върне всичко в изходна позиция!? И после нима няма пак да се стигне до тия присъди? Тия "големи" промени по съдебната система в конститицията определено бяха от полза. Мда съдебната система със сигурност заработи по-добре. Край на сарказма.

Нали приеха закон че не може да е условна когато има жертви и доказана вина. Ако са нарушили този закон всички виновни да бъдат наказани.

Любе, бате, ти верно ли реши, че промените стават от днес за утре? А, всичките хора в старата система, за един ден как ще ги замениш с нови? Верно ли си такъв идиот или се правиш по поръчка? Ако си алкохолик и спреш да пиеш, на другия ден ли ще очакваш да учатсваш в маратон?