Бившият лидер на БСП Михаил Миков обяви, че напуска партията

Ще си върна партийната книжка, ще спра да си плащам членския внос, разбира се, допълни предшественикът на Корнелия Нинова на председателския пост

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е прав Миков. Не може разследване да се дава в ръцете на МВР, защото така заместваме единоначалието на главният прокур, с единоначалието в МВР - било то главен секретар/министър. То това изначално трябва от корен да се преформатира, ама здраве да е. И за БСП не е прав. Ако партията му е толкова мила, трябва да стои вътре и да работи с "другарите" си. А не от вън да критикува само. Освен ако наистина няма да се прави президентска партия, където да се включи дейно.

Корни ,както и цялото ръководство на БСП през годините след 90 работеха само в своя лична изгода в услуга на принципи и интереси нямащи нищо общо с лявото ,дори левоцентризма! Виденов се опита да озапти този процес ,но му спретнаха с активното участие на среди от БСП такъв пуч,че още му се вие свят! Миков плюс това явно експонираше проблеми с алкохола! Какво е бъдещето на БСП с такъв ръководен потенциал всеки може да прецени . Нов проект за ляво -център има почва у нас ,но само ако е без бивши от БСП - особенно пък станалите капиталисти - социалисти.

Ами сега?

Я тоя се появи отново и хвърли бомба в медийното пространство . Ама голям праз, ще се намерят други баламурници, или както се казва : Борбата е безмилостно жестока. Борбата както казват, е епична. Аз паднах. Друг ще ме смени и... толкоз. Какво тук значи някаква си личност?! С една едно изречение - няма вече кокал за теб!

И аз се колебаех доста, но през 2015 се отписах също. А оттогава всичко върви назад. Пак гласувам ама не знам и аз защо и кого подкрепям с това. Надеждата за промяна си остава последна!

Явно не виждаш промените защото ти самия отказвате да промените нещо в живота си към по-добро. До тогава дерзайте и чакайте политиците да направят това вместо вас.

само един лидер с малко лизачи. Сега трябва да ги запишат и като му дойде времето, никога повече в БСП.

Абе разбийте я най-после тая червена, слугинска кочина, причинила десетки хиляди убийства у нас, само защото сеа подлоги , прости слуги на юдоболшевиките 0 сатрапите на човеците!

и винаги помни ,че бяха наказани и много убийци както бяха наказани и в цяла Европа .

Кой те брои за нещо бе мухльо,отивай си с 200!

Кораба БСП си плува добре управляван в морето.

Ха-ха-ха! Каква стана тя сега? Сега ще видим кой е бил в партията заради парите и кой защото е вярвал наивно в някаква идея! Както се казва, когато корабът потъва, първи се разбягват плъховете.

Миков, кога ще напусне и София?

Нищо не разбрах. Той ли не може да говори, или вие бе можете да пишете

Днес цял ден ще тъгувам защото Михаилчо напуснал БСП.

Миков няма капацитет даже да разбере, че е дълбоко неуважаван бивш лидер на партия. Ниските критерии при тези избори доведоха до там, че посредствени, лишени от обаяние, от визия, от характер и качества посредствени селянчета се взеха на сериозно, повярваха си и ореваха вселената с претенциите си. Такива обединяват почти целия народ в презрението им към тях. Е такива като него, Плевналиев, Кирчо Добрев, Ал. Йорданов, Станишев, Пасито, Костов, Гергов, Елена Кремчето, Биков и още дузина направиха невъзможното, да обединяват разединения народ в неприязънта и презрението си към тях. Но никой от тях не се усеща, поради липса на реална преценка. Пфуу, аман от тях.

Осиротяхме :)

Бил е наквасен, като изтрезнее ще се върне и ръка на Корнелия ще целува

Ами нямат друг избор. Нито Мифов , нито Зарков са цветя за мирисане. Сега Кирчо ще им покаже как с десни инструменти се постигат леви цели. Между другото , ПП сигурно ще им вземе и останалите симпатизанти и след президентството, Радев ще оглави новото БСП.

Какво казваха за потъващите кораби и плъховете, помни ли някой?

Наздуаве!

кръчмата на “Посирано 20” и се премества в “Сивия Кон”.

Чудя се на ниската интелигентност и липса на професионализъм на управляващите у нас, подписват договор, изпращат комисии да спорят за историята ни, открадната от сърбомакедонците, отиват на крака да молят за прекратяване на омразата към нас…ще откриват и самолетна линия от София до Скопие…като че ли ние сме виновни за всичко… А решението е много просто: вместо цялата тази галимация и унижения, подаваме иск за наказателно дело срещу РСМ в Страсбург и предоставяме наличните исторически, фактологически и научни материали, подкрепящи нашата кауза, както и снимков и филмов материал за вандалщини на наши паметници и светини, омраза, палеж на знамена, избиване и асимилация на българското население след ВСВ и всички други доказателства. Приемането на РСВ ще бъде отложено до решението на съда, а то може да им даде изпитателен срок и други наказателни мерки. Така отпада ходенето по мъките, срещи, спорове, обиди, омрази… Емигрант

Би бил прав, ако това имаше смисъл, но няма, защото международният гангстер САЩ, който ръководи нефелните шефове на ЕС, не се интересува от детайли, а как да направи по-непробиваем враждебен пръстен около Русия. Това ги интересува, другото не, не им пука нито за Косово, нито за Македония, а най-малко за нас, в това поне се е убедил всеки интелигентен българин. Трябва да платим за лобисти, позициите на западните ястреби се регулират с парични средства-

Корнелия Нинова е председател на БСП а Миков е господин никой в момента.

Когато Миков е бил в БСП, госпожа ти Нинова е яздила коне. Много ми се ще да остане точно тя председател за да видите след някой друг месец как ще треперят дали въобще ще влезнат в НС.

Достойно!! Браво!!! Солидарен съм с теб Искам да ти призная, че бях готов да натегля кунелия, но като разбрах , че е метреса на Тиквочев Се отказах, а пък е голема шанврантия де

че Миков е пич, а Нинова... такава каквато е!

Ми достойно я, хлъц, уа, аа :) А наздраве :)

Проблема е друг и много труден. Няма нищо общо нито с БСП, нито с председателя на БСП. Много от така наречените леви хора в БГ не са се осъзнали като такива. Следователно всяка една лява партия, включително и БСП и хоро на Орлов мост да изиграе, тези хора пак няма да гласуват за нея.

ще се запише в партията на алкохолиците!

Тази партия тръгна здраво надолу при Станишев и оттогава няма оправия. Нинова трябваше най-сетне да си тръгне, но пак не го направи. Нали не смятате че тя ще преобрази БСП? Ако можеше, вече да го е направила. България като бедна страна е ЕС има крещяща нужда от силна лява партия. А БСП вече години наред не е тази партия.

БСП открадна бранда на социалистическа партия. Дърти комунисти станали социалисти! Хайде холан! Нова лява партия няма бъдеще ако пак си вземе старите урви. Лява партия ще е винаги свързна със светлото бъдеще на соца. Няма кой да им се връзва. Ковид коси наред.

Тук много разбирачи по БСП. Все акъл дават, обаче те не са нито членове нито симпатизанти. В такъв случай си дръжте съветите само за лична употреба.

Най обичам да мандръсам членове на бсп

Хич и не ни трябвате. Оправяйте се сами към дъното. Там ви е мястото.

Не може никой да ви разбере. Като жените сте. Все някой не ви е разбрал колко сте велики, а вие сте просто история гнусна.

Най-после Миков се престраши да покаже истинското си лице.

Курнелия тържествено съобщи, че оператора А1 не може да вдигне цените си, поради решение на съда! От оператора А1 заявиха, че все още няма писменно решение на съда, а само приказки. Явно Курнелия от БСП, само е подлъгала българските граждани с това изявление. Пълна измама е всичко. Предизборна Пропаганда

Е поне конгреса на БСП е минал

Измамник, жената се казва Корнелия.

е Корнелия биволицата е Курнелия, а измамницата на трудовите хора е кака Корни курвата на хамериканското посолство в София.

Този отдавна трябваше да освободи партията от присъствието си!

След като Нинова е там в БСП, То всички останали, Трябва да напуснат БСП! Няма друго решение Еднолично управление на БСП

Зарков , събуди ли се от упойката ... Заспивай , заспивай ....

Чегъртат ГЕРБ а се разпада БСП

Най сетне разпад

Като погледна историята на БСП(БКП) то те си эаслужават съдбата. Много са далеч от идеалите эад които стоят

Чао и сбогом!

Това е краят на БСП. На следващите избори Копейкин ще има повече гласове от БСП.

На дали, Ще е останала само Курнелия - човека партия

Davai, Kurni, sled teb niama nikoi.

Михов вземи ме в новата партия, не искам пари искам да помогна на Народа си да пребъде и да изпитва самоуважение и да се равняват по него.

Михов - един ненужен по-малко в БСП.

Зайо Байо

Те и без друго останаха една шепа, а и тенджерите за тропане поскъпнаха... Щях да кажа евала на Миков, но незнайно защо се сетих за капитана и напускането на потъващия кораб....

В едно е прав. И досега не се знаеше къде се подвизават автентичните комунета, но БСП срине ли се още вече ще се нароят и ще налазят като марокански скакалци всички партии. Сякаш по-добре си беше като бяха на едно място.

МИХАИЛ МИКОВ ВИНАГИ Е БИЛ КРАДЕЦ. ДОРИ НИКОГА НЕ Е ПЛАЩАЛ ЧЛЕНСКИ ВНОС НА БСП.ЛЪЖЕ.КРАДЕ ДОРИ ОТ ТОВА. ДА СИ ПОКАЖЕ ПЛАТЕЖНИТЕ ДОКУМЕНТИ. ПРАВИЛНО НАПУСКА, ДА СЕ МАХА.САМО ПРЕЧИ.

Така е! Прави сте за Миков! И за всичко друго пак сте прави! Само дето вчера оставката на Нинова беше отхвърлена противоуставно! Иначе да, всичко е ОК

Една умна, интелигентна, скромна и хубава жена застана начело на една бивша терористична партия за да я преобрази в нормална европейска партия, затова комунистическите разбойници надигнаха глави срещу нея. Змийте хапят и пускат отрова като ги настъпиш

"Една умна, интелигентна, скромна и хубава жена" Голям шегобиец си да знаеш.

БСП се изчиства отвътре. Няма лошо, само хигиена. Всеки организъм има нужда да се чисти от непотребни вещества периодично.

Да видим какво ще остане. Дано да остане нещо по-съществено.

Корнелия разгони всички комунистически динозаври, търтей-олигарси, крадци и мошеници, затова е този неистов вой срещу нея, както и срещу Иван Гешев. И двамата са тръни в очите на селския идиот и предател Мунчо и кликата му от послушни комунистически пишлегари. Този български Мъдуро не се посвени да празнува с топовни салюти новите 5 години на съсипване на най бедната държава и то във време на няколко кризи

Какъв е резултата?

Просто си има присадени мъди. Едното й мъдо е приватизирано от мъдите на Костов, а другото й мъдо е дар от бившия посланик Рубин (рабин, равин ще да е бил някой от неговия род). Подареното й мъдо от посланик Рубин, е доказателство за вярност към Мустафа (днес то е важно доказателство за доблест, рицарство и чест). Бе чест ли? - Прави й чест, че няма чест! Има мъди и син с юдейското име Рафаил в УСА!

Посланик Ерик Рубин получи най-високото отличие на Република България – орден „Стара планина“ първа степен – като израз на признателност за развитието на двустранните отношения и по повод окончателното му отпътуване от България. Президентът Румен Радев подчерта, че отличието е израз на изключителното значение, което се отдава на стратегическите отношения между двете страни. Президентът Радев похвали работата на посланик Рубин в България, като каза че благодарение на неговата „безспорна работоспособност и всеотдайност отношения между нашите страни се издигнаха на едно високо ниво“.

Такива като Михов отдавна трябваше да се махнат от БСП вместо да я използват като Гергов да си оправят личното положение. И тоя беше председател на тази партия!!!!

Цяло чудо е че го изтърпяха досега, той от години само плюе. Откакто го отлюспиха като депутат не е спрял. Да си заминава да си пие ракията, в това е по добър., според осведомен

За какво ни е БСП като си имаме ПП? С къде по-голям размах раздават помощи, вдигат пенсии и сеят популизъм! Лошото е че скоро ще фалират държавата, ма то това и вие го можете :)

А държавите от PIGS Portugal Italy Greece Spain кой ги фалира? А Япония кой я фалира? Защо викат магарето България в еврозоната? - За да плаща солидарно борчовете на фалиралите европейски икономики! Защо измислиха ПЛАНДЕМИЯТА с ковид-19? Защо измислиха "ЗЕЛЕНАТА СДЕЛКА"? Защо измислиха спот търговията с природния газ и яко надуха цените? ЗА ДА СИ МИСЛЯТ ТЪПАЦИТЕ, ЧЕ ИМАТ ГЛУПАВИ ХОРА КУРДИСАНИ В БРЮКСЕЛ! Не са глупави - подли мръсници и наведени слуги на капитала са там. Слугуват, козируват, пълнят гуши и се правят на природо защитници, а истината е, че КРИЯТ ФАЛИТА НА СИСТЕМАТА НА КАПИТАЛИЗМА! Някой друг трябва да е виновен за инфлацията, за геноцида, за предстоящата източно-европейска война, желата от свръх богатите капиталисти! За да не си помислите, че виновниците са самите те - главните, начело на фалиралата система на капитализма! Насират се от страх от НОВА ОКТОМВРИЙСКА РЕВОЛЮЦИЯ - СВЕТОВНА, преди да са ви утилизирали. ЗАНУЛЯВАНЕ НА ЧОВЕШКИЯ КАПИТАЛ = ГЕНОЦИД. НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 500 МИЛИОНА БИОРОБОТИ! НА ВСЕКИ 100 ДУШИ САМО 6(ШЕСТ) ЩЕ ОСТАВЯТ ЖИВИ, ЗА ДА ИМА КОЙ ДА ИМ РОБУВА, СЛУГУВА И ДА ИМ БЪРШЕ БОГАТИТЕ СТАРЧЕСКИ ЗАДНИЦИ НА ПО 100-200-300 ГОДИНИ!!!! ОВЦЕТЕ ГИ ДОЯТ ВСЕКИ ДЕН, СТРИЖАТ ГИ РЕДОВНО, НАКРАЯ ГИ КОЛЯТ И ИМ ИЗПОЛЗВАТ КОЖИТЕ.

Чудесна новина за Столетницата! Да си бегат подобни плъхове, и Станишев да напуска след него.

А Мунчо?

А твоето IQ кога ще доближи 25?

Бсп е най-старата и най-голямата партоя в България. Ндживяла е стотици Еднодневки.

За стара, стар и е електората, А за голяма, колко да е голяма :)