17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Важното е в България да не се закачат висшите полицейски чиновници, че всичко е мед и масло там ...

Бившите български ченгета си бяха топ. Но заповед и на улицата, в процес. Много ви здраве, а сега се изкупува след напускане на град от циганията с пари. Мъка. Голяма мъка. От 40 семейства, само едно българи, а други 3 отиват идват и с очаквания да напуснат и те града. Евалла България. Благодарим и на комунистите, кога ни разреши ха да ги закупим през 1986, пари наши, от родители, не крадени и сега напират и без тях. Продадоха род и родина. Пука им за умните и честни ченгета. Важно е хората на шайката им да са, а и сорос отлично се справи. Искрени благодарности. Предатели за паричките

Настръхна ми косата - от въображаема аналогия с нашата държавица.

Журналистката разследвала докторски дисертации за плагиатство?! Че къде няма плагиатство?! Бълваните докторантури, доцентури и професури на конвейер по света и у нас на какъв принцип стават?! И шефката на ЕК-г-жа Лайен, е обвинена в плагиатство за докторската си титла. Е, и?!

0

Е и?? Веднага им е образувано дело и вероятно ще ги вкарат в затвора! Не виждаш ли разликата с България? Кога ще ги стигнем..

Якоб... тоа ше е от нашите хора, като нищо и другият може да е от същите!

Тиква, ква е тая къща в Барса, бе ?! Признай си сега, да не се наложи да сключваш споразумение!

В Румъния държавата започва да работи и това се вижда от темпото, с което ни изпреварват. А ние сме държавата на Пеевски и Борисов - верните слуги на Москва, които развиват България по руски модел.

В Румъния има бъдеще. Докато в Малта, България и Русия просто убиват журналистките. При това зверски. Показно за назидание другите да мълчат.

Ние направо действаме !