Бивши и настоящи социалисти се събраха в НДК за ново ляво обединение със или без БСП

Тук не се избира лидер, направи уговорката инициаторът на сбирката "Лява България - идеи, политики, единение" Костадин Паскалев

Обратно в новината

Коментари - Бивши и настоящи социалисти се събраха в НДК за ново ляво обединение със или без БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

клоунадата

Всеки комунист с партия. Някои и с по две.

Хиените се събраха. Ще има мърша.

По близо до софрата. Че ще ни изстинат местата.

Не е ли по добре тези всичките да се изнесат някъде в необятните сибирски полета?

Всичките до един крадльовци на съвременна България на едно, който гласува за тях да му окапе хуя

Леви милионери с неопетнено минало.

Ново лаво обединение - БКП.

на снимките имам усещането, че сбирката е в долината на фараоните.Някои мязат на мумии. Докато се организират ще забравят на къде са тръгнали.

телефончето да е червено

Жорката и Майчето,пак хвърлят лайна навсякъде. Стига толкова Разбрахме ви,че за нищо не ставате.

Щом Гоце с хотелите ,Румбата фонтана и Киро Добрев - белото са там наред с милионери и стари муцуни от прехода тази нова политическа формация няма да я бъде с изключение ,че ще отмъкнат някоя заблудена част от симпатизантите на БСП т.е.тези на фотото са се доказали ликвидатори на БСП и лявата идея. Не видях в първите редици олигарха Гергов и вероятно приятел съдружник на Бойко Борисов.

преброяване на руските ченгета

Време е да има конкуренция между лявото, дясното и центъра. След 1989 всички партии са десни, а БСП е най-дясната от значимите партии. Това, че няма центристки и леви партии не е добре за България.

Късно е вече чада мой. ФАШИЗМЪТ вече обладава Европа. Късно е...

нема ли хлорна вар за тая мръсотия в ндк? заливааай!

Бах тия как организирано изпълзяха. Ние сме на всеки километър.

Нов публичен дом със стари момичета на късмета не става.

Шилo

Банда леви несретници и московски хибридчии!

Гергов е и любимият нерез на Митрофанова, да не се забравя

Не се ли сложи 10 % бариера за влизане в парламента всякакви утайки ще се домогват.

Пак със стари курви нов бардак - ай сиктир!!!

фашизмът е прекалено висока топка за тая червена измет, чичко политработник

Стари коври нов бардак

Гадини мръсни! Крадохте, предавахте, продавате, лизахте евроатлантически задници и сега ще "спасявате" България! Копелета долни!

Отврат

Местя го у лево!

Всички до един са за разстрел и сапун после

Сбирщина от всякъкви отцепници и отломки в пореден опит да се докопат до власт.

социалист бизнесмен вълк веган такова животно няма 50% от събралите се са за затвора с герб и дпс

Вики прав си ,но преиграваш и без цинизми ,защото те са патент на бат Бойко.Не падай на неговото ниско интелектуално ниво.

Винаги са били заедно .Само за нас разиграваха театър ,че са от различни партии.ПП са също производна на БСП,Слави и той.

Всичките тези стари кримки са капиталисти с лява реторика. Не, че Нинова не е същата, но поне сега временно е начело. А тези си искат депутатските места от все по-смаляващия се спектър на апологетите на партията, която винаги е права, дори, когато съгреши. Венсеремос!

Нов проект на Путин?

Зайков е станал на Мумия от Глад ! Мая с този червен телефон се излага ! За Татяна Дончева трябват два стола , а Румен е свестно момче и какво прави там на тази Пенсионерско -Милионерска Вечеринка , да слуша лафове от Стари Селски Вечеринки ? Нищо няма да стане Лакомията Убива ! Тиквата ходи на срещи с Ердоган да се отчита и да пита да прави ли Правителство на Голямото Крадене ! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТЕЗИ МОШЕННИЦИ И ТИКВЕНИТЕ !

Отврат, мазни, алчни, безкруполни, готови на всичко да докопат властта! Закривай!

На кого да е?

Пълен ташак.

ТеЯ да ги натоварят на конски вагони и да копаят тунела под Шипка.. Убийци ,крадци и лъжци. Криминална приватизация Кредитни милионери Групировките опг. Единствената държава с комунистически режим в ЕС Всички на сапун

"Нов бардак, със стари курви"......!?!?!?? Каквото и да и да излезе, ще е с вроден по- рок......!!!!!!!! Жалки нещастници.... Доверие ви нямаме... доверие!!!!!! Не идеалисти, а келепирджии........

Къде я ве?

Дърти и грозни комундели........ай, Збогом!

ПОДПУХНАЛИТЕ пЪРВАНОВ И МАНОЛОВА ОТ БАНКЕТ ЛИ ИДВАТ?

БАЛГАРИЯ Е РУСКА, И ПОДКРЕПЯ АГРЕСИЯТА НА БРАТСКИЯ НАРОД СРЕЩУ ДОЛНИТЕ УКРОИНЦИ ЧИЯ ДА Е?!?!??! НЕКА ДА ВЪРНЕМ ИЗКОННИТЕ ХАН АСПАРУХСКИ ТЕРИТОРИИ НА РОДИНАТА МАЙКА!!!

Членове на бсп въртят колелета пред НДК за да осигурят осветлението на сбирката за успех

Това е ново про-руско обединение, няма нищо лява в него.

А защо не са поканени дпс-герб, те също са напуснали партията майка - бкп. Може да са пребоядисани, но си пазят партийните книжки, ако територията бъде нападната от Русия, тогава ще ги извадят и ще се кълнат, че в душата и сърцето си винаги са били комунисти. Тея предатели дпс-герб-иЗраждане защо ги изтървахте да ги поканите

Без БСП не може,тя е член на семейството на европейските социялисти,Продължаваме промяната нямат право да участват в изборите за европейски парламен,ако на са в коалиция с Демократична България,това е причината да са в коалиция.Съща пречината Български възход да е в коалиция със Свободниете демократ на Стефан Софиянски.ДПС са либералите в Еврпейския парламент,ВМРО са консерваторите в европейския парламент.Възраждане не е в съюз с партия представена в Европейския парламент. Защо чехите не са приели еврото,а са още на кроната?

Да хапнат да пийнат да поиграят сиртаки,ами на столове с кафе?! Всичките там са пенсионери какви ниви партии нови идеи -клуб на пенсионира на БКП.Това е .

Много вожд,бе! А индианците в пенсионна възраст измират като мухи.