Десни политици осъдиха МФ, не казва колко пари са събрани по закона за КТБ

Ако не отговорят къде са парите, значи са уреждани конкретни казуси, заявиха политиците

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кога ще бъде осъден Цветан Василев? Все пак той управляваше пирамидата КТБ еднолично и носи пряка отговорност за източването на парите на вложителите.

Всички обаче знаем, че близо 4 милиарда отидоха в джобовете на Цветан Василев.

Откога Христо Иванов, който има родители-комунисти, е десен политик? Той е просто популист, който се опитва да влезе в Народното събрание на всяка цена!

Отказа на МФ в лицето на министър Горанов да дава информация за пореден път доказва че управляващите всъщност стоят зад грабежа на КТБ или най-малко са съпричасни заедно с БНБ естествено !

идат избори и тия изпълзяват из дюпките

Shtom Delian Mamin stoi zad tozi zakon iasno e MF raboti za mafiata !

Колко жалко че това не ви интересува, както и конфискацията на имуществото на хората преди,

Със... "събраните пари" се купуват... апартаменти, кратко и ясно, тъй де, един живот живеят олигофрените, които самите ние сме "поставили" да ни тъпчат по главите:)))!

Ще Ви тъпчат , като нямате нищо в главите !!!!

Та какво бил казал Другарят Десислав по въпроса?! Без да знаем неговата мъдра дума сме загубени...

-Какви десни политици са тия!!!-Колкото бсп е лява толкова и те десни?-Патерица на бсп.

БСП са най-долни капиталисти и експлоататори.

С патериците им - ГЕРБ и ДПС!

Десни са гадините и то ултрадесни. Понеже си от онези 80% обяснявам кратко и ясно като за глупак: Десните, мислят само и единствено за себе си, за имотите и частната си собственост, за печалбите си, за спекула, корупция и кражби, мислят за собственото си богатство. Левите мислят, работят и строят за социална държава, за развитието и благоденствието на всички хора, за народа си, за родината си, за бъдещето на децата си. Затова при социализма бяхме на 27 място в СВЕТА по икономическо и социално развитие, бяхме 9 милиона народ, а сега сме на последно място по всички показатели, с умиращо и евакуиращо се население по-малко от 5 милиона.

1900 г. - 3 744 283 души 1946 г. - 7 029 349 души ( 170 000 - цигани ) 1985 г. - 8 948 649 души ( поне 1 500 000 цигани )

Крадци, лицемери, демагози, алчни предатели и наглеци! Това са тези около Костов, Плевнелиев и с Софиянски!

Какви десни бе ! Сбирток по серковци !

Google вече плаща $ 17000 до $ 22000 на месец за работа онлайн от home.I са се присъединили към тази работа преди 2 месеца и съм спечелил $ 20544 в първия ми месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми се промени - напълно към по-добро! -------->>> www.WebJob33.Com

Спечелили сте таратанци. То че и мозъкът Ви не доближава тея пари. Печалбарите не висят по форумите. Най-вероятно сте скъсан. Едва ли правите $1700 на месец.

3евзек

Бот отговаря на бот. Безценно!

"Закона за банковата несъстоятелност ... беше приет... по предложение на Делян Пеевски и други депутати от ДПС..." "Президентът Румен Радев наложи вето заради ретроактивното действие на закона, но то, разбира се, бе отхвърлено от мнозинството." Коалицията ГЕРБ/ДПС работи безотказно - ДПС пише законите, ГЕРБ ги гласува и накрая си купуват апартаменти с мощна енергийна защита...

Пак изоставате, дирници. Отсвириха Цв. Цв.

И какво ги осъдиха? Да кажат, да се извинят, че не са казали или нещо друго?

в дясно. СДС заложиха ...на куц кон.

... тези двамата кретени са едни от най-безполезните дърдорковци в българския политически живот...!!!!!! Те един пирон не са забили да направят някаква икономическа полза за страната и само бърборят глупости... Къде им е дружето малоумник и тоже бърборко Методи Андреев...?!? Е такива са повечето от нашите "политици", като тези са всичките от БСП/БКП, които на всичко отгоре са и крадци и мошеници... Може и тези от ГЕРБ вероятно да крадат, но построеното от тях се вижда и променя България към добро - това е истината и за това ГЕРБ и Борисов са обречени на изборни успехи...!!!!!!

Идиот!

Сравни образованието на икономистите с това на видните гербери и замълчи! Строи не герб, а европейските пари, с които никой друг преди тях не е разполагал!!!

Кой е ! Ами, той е самото КТБ!

Дадоха да покрият дълговете на Ктб с нашите пари,проклети да са,а за народа пари няма,защото ги откраднаха

фчерашния и тудейшния ден утрепаха рибата и фсичко децко в нищо неподозиращия български избирател... напаро томатиту изпада от колците... в името на народа...

Всички знаят, че Йончева източи КТБ, а парите ги взе Борисов. Той затова си трае по темата

Истината е една реформите, нервите трупат напрежение - нормално е да се подменят хората

Йончева за Цветанов

ДСБ се обединяват с ГЕРБ , а комунистите от "Да България" серът навсякъде

"Да България" няма да мине бариерата от 5,4% и гласовете отиват в ГЕРБ! Никой не харесва кур8ите

Вчера апартамент, гейт днес КТБ Тези от "Да България" не спят

Ако е така, едни голямо евала за тях!

че Йончева източи КТБ

защо гроб крие информацията?

колко хитро и бавно се затяга обръча около шията на Йончева!

KTБ беше финансова структура, която държеше като заложник българската икономика и я унищожаваше системно. Без нейния фалит огромни дружества щяша да бъдат източвани по посока интересите на ВТБ. Изпълняващите тази политика, служеха директно на интересите на Кремъл. Фактът, че тази банка придоби разцвет по времето на Иван Костов и Негово Величество означава, че те може да са били наясно с тази политика или поне да са изпитвали известни съмнения. Фактът, че едва при служебния министър Марин Райков и финансовия министър Дянков бе направено дължимото, за да бъдат задължени държавните предприятия да преместят капиталите си от КТБ показа цялата 'и несъстоятелност като банка и цялата и служба в интерес на руската икономика чрез ВТБ. Всичко, което е извършвано като дейност е било насочено срещу българските икономически интереси и българските граждани. Не е случайно, че хора свързани с руснаците вият за КТБ, но е още по- съмнително да не се мисли, че директорът на тази банка се пази от руските съюзници в Белград и никой от България не действа активно за неговото връщане. Това не беше банка, а център за саботаж на развитието на българския народ.

Всичко е цирк! Спете!

Вчера КТБ, днес жертват артекс за партийни интереси. Как се прави бизнес в България ако не си строителна фирма не знам. Няма морал, няма и закон за спазване

Да каже къде са или у Кой са?

През 2014 Борисов обяви че КТБ е несигурна и той съветва хората да си изтеглят парите от нея. Това по света се нарича Атакуване на Банка и се влиза в затвор за дълго. Това е същият Борисов който вкара 75% от държавните пари в КТБ преди това! ГЕРБ Фалираха КТБ и вече 3 години я Оглозгват от активи за Милиарди. А ние до плащаме депозитите. Чист грабеж.

Едни хубави хора, управляващи в момента се докопаха до парите и сега се оглеждат, като МИШО У ТРИЦИ, стане ли дума за КТБ

Ще престанете ли да го толерирате този некадърен натегач !?

Научи какво е значението на думата (толерирам), преди да я използваш, бе идиот и откровен трол!

Защо има снимка на някакъв по серко ?

Защото си идиот и посерко, на когото му се привиждат все посерковци, олигофрен!