Бившата шефка на митниците Петя Банкова вече е обвиняема и за принуда

Командировала 18 души на различни позиции, някои от които са били повишавани, обясни адвокат Аделина Натина

Обратно в новината

Коментари - Бившата шефка на митниците Петя Банкова вече е обвиняема и за принуда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега е важно да се спечелят избори Гласувайте за Боко и Пеевски Прокуратура тяхна - обвинен е всеки неудобен или не си дава бизнеса а когато хванат техен човек обвинението е така омазано нарочно че всеки съд да го отхвърли Страшно е Руските опорки всеки е престъпник и няма за кого да гласувам им вършат работа Жалко е как безразличието погубва бъдещето на децата ни

еее, стига де! нъл пп, дб, бсп, дпс и израждане дружно изчегъртахте герб и борисов бе!?? що ревеш сега???

Защо по държавни ведомства в провинцията трябва да се командироват "ключови" кадри от кошера на организираната престъпност София?

дираджии смешни що триете коментари бе в комунизъм ли живееме написах коментар срещу бойко и го изтрихте гниди нещасни повече няма да ви влизам и в умрелия сайт

Всичко това прилича на разчистване на сметки и то политически. Това е основното. А благодарение на това, може и да цъфне някой престъпление или да открият случайно и някоя престъпна група. Това какво ще открият нарочно, това е отделна работа. Митницата, митницата.....това мечтата на нашият политик от времената на Алеко. Солунската митница си я направиха в София и сега не могат да си я разделят, хайрсъзите.

Пеперасите наистина ще варат в затвора Бойко, обаче Рашков.

Не следя в детайли проблемът. Разбирам,че някой, някого насилвал за нещо. Ако сме обективни, как ли трябва да определим, че в недалечното минало длъжността държавен експерт в Централна митническо управление на Агенция "Митници" бе премахната, като служителите на тези длъжността имаха доброволния "избор" да напуснат или да поискат преназначение на по-ниска длъжност. След няколко години длъжността държавен експерт отново се появи в класификатора на длъжностите в Агенция "Митници". И какъв е изводът - оставам на вас.

Тия, които крадат за първи път, го отнасят винаги първи. А изпечените крадци си крадят по-малко и бявно и методично с години. Имат си канали, хора системи и няма как да сбъркат. Ако стане фал го отнася първия по веригата, в случая е такива като тая. Тя е видяла, че капят доволно парички и си е помислила, че бързо бързо ще забогатее.

Що им кълвете на въдицата бе рибоци. То е ясно че целата работа е маскарад. Онея дето отдавна требваше да са у затвора сега омаскаряват. Изкорумпирали са когото требва и сега си веят байрака на бел кон. Тиквата излезе голем играч да поръча убийството на Гешев. Азе се чудим що Гешев не му отговори със същото. Тиквата нема скоро да влезне у затворо, зат'ва требе с други средства да му се действа. По втория начин демек.

Нема как да влезе в затвора баце. Той е на 60 + години вече и си е уредил нещата отдавна. Сега само си играе на стражари и апаши и гледа сеир

какви са тези разследващи комисии в парламента. Народнмото събрание се превърна в бюро за разследване. Избираме депутати или полицаи?

Тази излезе голям карък! Не можа много да намаже, но в панделата в Сливен ще прави кунилингус на циганките !

Интересно онази дропла дето се хили до главния секретар с часовника- дубайската министърка, в случая дали го играе разузнавач срещу групата им или е съратник? Защо и нея не арестуват

Не могат да я познаят. Носът е друг.

Stanko

Живко коцев е напълно некадърен и един полезен идиот.Сега е време да плати за часовника.

В американското посолство в София били крайно недоволни и възмутени от предишния служебен министър на външните работи Стефан Димитров - стар дипломат от кариерата, не "парашутист" спуснат отгоре. Стефан Димитров не бил наведен и надупен. Бил независим и отстоявал българските интереси, което много разгневило господата американци, които вече 35 години били свикнали да колят и бесят в цялата окупирана от тях България и всички български безгръбначни роби от царя до пъдаря да им пълзят в краката. Веднагически още на момента американските колонизатори се обадили по телефона на своя колониален наместник Мунчо Гадев Крадев(Кауня) и го заплашили с импийчмънт и с яки компромати(предимно за "По пътя на копринката"), ако не се съгласи госпожица Къдравата Сю да бъде издигната за външна министърка. Между другото, Къдравата Сю била от същото котило като кака Васка ДС-педераска, Мис Бони, кака Асена, кака Живка Милиционерката и още много подобни каки и батковци. За по-сигурно янките се обадили и на Мутрагеньо от Зайчарника, за да натиснат МутроТиквата на свой ред той също да натисне Мунчагата. Всъщност въобще е нямало смисъл представителите на Хегемона да натискат Тиквун - заради магнитния списък той буквално се е подрискал от страх и е готов на абсолютно всичко - включително и да му го лапне на американския генерал-губернатор на колониална България и да му извърти една яка, страстна свирка. НА ВНИМАНИЕТО НА ДИРника: Хей, ДИРник ТЪП, можеш спокойно да изтриеш написаното от мен, нямаш никакви грижи. Довечера като си легнеш да спинкаш аз отново ще напиша този коментар. Няма да е обаче само под тази статия, а ще е под абсолютно ВСИЧКИ статии в този насран сайт. Единственият ти шанс е довечера въобще да не лягаш да спиш - бичиш тук едно 24-часово дежурство и готово. Мен ако питаш по-добре е даже 48-часово бойно дежурство да избичиш тук, щото въобще не се знае кога ще те издебна, за да си напиша коментара тук! Хахахахаха.

могат да и сложат и второ обвинение - принуждавала ги е да взимат заплати

Така, доскоро финансов министър беше осъден за финансови измами, а сега имаме главен секретар и шефка на митниците в ОПГ. Това даже и в Африка го няма, където доктаторите човекоядци назначават роднини на синекурни постове.

Очаквам следващото обвинение на прокуратурата, че Бакова е упражнявала секссуален тормоз върху подчинените си. Явно полжението толкова е зле, че почват свободни съчинения, за да се хване съда за нещо.

Затова ли я назначи Асен Василев и той да намаже сексуален тормоз?

Асен Василев като го гледаш дали намазва с жени? Езикът на тялото му крещи какъв пед*аст е

Ако аз се прибирам от Турция и имам повече от 1 стек цигари ще ми ги вземат и ще ми сложат глоба по 80 евро на стек а тия цели тирове . Да влизат в затвора но по веригата има още защо не разчитат Асен Василев убеден съм че и той е в схемата

Принудила ги е като ги е повишила, така ли? Еж, мъко българска...

Едни ги "изпраха", други ги "сготвиха".... Това е родната ни действителност.

има няма два и тази жена е успяла да организира такава структура - айде бе! Тук смърди яко, защото ако Антикорупционната комисия се огледал на 1 км. в диаметър може да намери много по-голяма корупция, организирана от години с поредица от обществени поръчки, вместо да ходи на 1,4 км до митниците.

Интересно е как все жени го отнасят. Как все жени се оказват мафиотки. Примерно Иванчева - кметицата на Младост, сега шефката на митниците. А ГЕРБ-аджиите все се измъкват.

Моля ви се, гербаджиите са светци.Те са специална селекция.

остава да разберем Бойко Бойкому око вади ли...ако и пудела го зашие с обвинение за участие в ОПГ барабар с ококорения шапка му свалям на стратега от Банкя

А Кирчо и Кокорчо кога?

Вече не се усмихва като рЕпа !

Ясно че тази е за панделата без обяснения, ама ....... какво значи приниждавали ги да приемат повишение? Или нарочно се правят такива абсурдни обвинения, че да може в един момент да отпаднат и пак да няма ни един осъден.

Т.е., Живко Коцев, който е сложен на поста да пази държавата е знаел за контрабандния канал, знаел е кой го движи, и си е мълчал. И това не е престъпление!!!??? Престъпление е: 1/ може да са подведе като престъпление поради бездействие; 2/ прикриване.

А Бойко кога?

Тиквата ще пие едно чайче, и до там! Не е нужна показност...

Азе ако бех Тиква щеше да ме е страх да не дойде Хелоуин. Щот' по Хелуин тиквите ги режат.

Бойко за какво, кога? Нещо доказано?

А за кого има нещо доказано у нас?

Няма такова нешо като принуждавала да приемат тези постове. То утре ще се окаже, че работодателите принуждават, работниците да приемат тези работас и после всеки ден ги принуждават да работят. В магазина те принуждават да плащаш на касата повече от колкоти ти искаш да има дадеш. Държавата ни започна да прилича на цирк. Дано турците ни приемат обратно, за да живеем и ние накрая в нормална държава.

Теб явно никой за нищо не те е принуждавал в работна среда. Дано не ти се и случи!

А дали някоя агенция не иска да направи проучване за процента на насилвани работници и служители (ако имат куража да си признаят) и формите и начините на упражняван тормоз. Болна тема ми е. Ако някой я подхване, да е жив и здрав 100 години!!!!!

Тормоза на работното място не е принуда, друго нещо е.

Тормозът не е принуда, но чрез него се упражнява принудата. Инструмент е.

Братя българе, дайте да се помолим на чичо Ердоган да ни аншлуса към Турциа че от тея Тикви и Шебеци нема отърване. Дайте па дано се съгласи човека да ни земе обратно. Да си сложим чалма съм готов само и само да се махне тая Тиква, ей.

ПП са мафия

ПП не са мафия но беха употребени от мафията и омаскарени. Веке за нищо не стават.

Принуда - принуждавала ги е да ги повиши???? Хахахах, еваааси принудата.

Коцев сниман с едни 200 хиляди евро и контрабандисти, дето му подаряват часовник, но престъпление няма. Това е същината на проекта ПП и ДБ.

Ама другари, недейте така! Петя е наш кадър.

какво стана Пепи. защо тези лоши чиковци така те налазиха. те нямат сърце! аз лично подкрепям кака Пепи, защото самата тя каза, че "пари не е взимала" тя е една чиста сълзичка, една алтуристка и добра женица же суи кака Пепи и бат Жика!

Ти ме разсмя, да не си "гладен хотелиер от Слънчака", ма?

Хубаво потниче е облякла, неглиже, но приятно за окото. Нямаше късмет Банкова. И тя като много други отнесоха всичко. Играта е свирепа, там няма приятели, няма близки. При най-малката грешка отнасяш всичко и виждаш как си живял в заблуда и как ти забиват нож в гърба.

Разочарование се чете по лицето на тази кака. За последните десетилетия хиляди бяха в сходна позиция, а само единици бяха съдени, още по-малко осъдени .

"Командировала 18 души на различни позиции, някои от които са били повишавани" - Че той Главчев (Борисов) командирова, повиши и понижи сигурно не 18, ами 180 служители за един ден... :) И тая ли я изкраха мутра като страшилището Божидар Божанов, и тя заплашвала и принуждавала... :)

Такъв си беше през 90-е години такъв си е и сега- връзката между мафията и държавата. Бойко Рашков докато не унищожи ПП и ДБ няма да се спре.

"По нейните думи Банкова е командировала 18 души на различни позиции, някои от които са били повишавани. Впоследствие Банкова ги е принуждавала да приемат тези постове, добави Натина, цитирана от БТА." Този който е написал този текст , дали е наясно , че във всяка една малка фирма шефовете нареждат да се прави какво ли не и ходи къде ли не , да се работи в почивните без да има условието да е повишен някой. Тези повишените защо са приели.

Как някой и мен не ме принуди да получа повишение в митниците... ех значи!!!

Много прост матряла. Разбира се, че тогава са нямали нищо противно сега да отърват кожата са били принудени…

Тръпна от нетърпение за коментар на кака Лена! Нещо странно мълчи напоследък ...

Липсва ми Специ, ама много ми липсва!

Чист е като излязъл от сауна...

Помгачите в ареста, главният контрабандист - на свобода.

Кокорчо ко рече тоз път по темата?

е как - сигурно вече не я познава :)