Коментари - Бившата съдийка Румяна Ченалова осъди прокуратурата заради обвиненията по „Белведере“ и „Соло“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И Кьовеши се чуди, как така в Б-я правосъдие раздават "гнили ябълки", мошеници и крадци!

Булгаристан … където престъпниците са съдии … Една тоалетна пълна с гнили ябълки, фекалии и някакви остатъци от полухора

Хубаво е, да проверите какви ги върши съдийката М. Б.! Мъжът и беше хванат докато полива градината си от марихуана, случая потулен, а тя беле наказана да проведе "анти дрога" беседи в града.

Сега нали разбирате защо в Америка, колкото и да е несъвършена тази система, се ползват случайни съдебни заседатели? Защото гарван гарвану око не вади.

Ебати правосъдието, тия идиоти как може този изрод, това подкупно и без морал същество да съди и даже да е осъди. Този изрод дето лижеше на черепа … и много други да му направят ревизия на пари и имоти и после в кауша

От похода за мир.

Като чета такива казуси, осъзнавам колко е трудно, нечовешки трудно да си добър съдия. Много по-лесно е да си адвокат/ка - тогава си пристрастен по дефиниция. Вярно, че малко се налага да се правиш на луда шишарка, дори и да лъжеш и манупилираш, което противоречи на моите будистки убеждения, на моменти ти иде клиента жив да го одереш и прочие. Този казус аз лично не мога да го реша еднозначно дори и само по справедливост, от морална гледна точка и по законите на здравата логика, тоест без да имам ограничението да спазвам закона. И това е, въпреки че казусът не е чак толкова завързан все пак.

Не е истина. Този срам за съдебната система оправдан

На всеки магистрат трябва да му забранят да съди, който и да е държавен орган за пари. Когато самите те нанасят щети на същата тая държава никой не им бърка в джоба за нанесени й вреди, а трябва.

ОСЪДИ, но е "БИВШАТА" ... И заради това, че са я направили "бивша", е обезщетена с ... една добра МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА ... Справедливо ? Хм ...

Ако докарате тази нимфоманка до оргазъм може да ви изяде кура

На това се казва наглост и безочие! От такива недоразумения като тази съдиика винаги ще сме в блатото. Срам за системата и за бг.

Нали според Каскета мафиятурата имала 95% успеваемост при осъжданията, но явно всеки втори я осъжда нея,особено,ако са политици, съдии, държавни чиновници на високи постове, олигарси, шефове в МВР, там успеваемостта на мафиятурата е 0%,виж,при най големите прошляци може и да имат някакъв успех...

Гнилата ябълка осъди гнилите тикви, плащаме ние.

Имам някакви спомени от този казус. Запомнила съм я с изказването, че ако е искала е щяла да изчука Бойко или нещо подобно, което тогава вероятно и мен ме подразнило, но пък й е подписало "смъртната" присъда, щото Цецо Хунтата, който е голям сексист, нали тогава беше на Бойко мъжкото либе, а те не търпят женска конкуренция. Аз самата в ИТ съм била обект на подобен терор от мъжките курвенца на шефчетата, които гледат по всякакъв начин да ме елиминират. Тея 4000 обезщетение не й плащат само пропуснатите ползи, които са десетки пъти по толкова, за времето, което си е загубила да се влачи по съдилища да обжалва.

Да не е род със Симеончо Мадридски

4000 копейки, надявам се…

Чаналова, като се има предвид изявите ти след 2014, порицание и "подписка" е нищожно наказание... Лошото е, че следвайки буквата на закона, трудно се постига справедливост за немарливост, забавяне, незнание, зависимост, натиск, умишлено бездействие... В този ред на мисли , съдът е спазил буквата на закона, а не че те е оневинил.

Ко каза, ко?

Пукна поредния балон на прокуратурата...

“Баси цирка, каква мисирка!” , да я бяха назначили направо за шефка на ВСС, как така само 4 хилки са ѝ дали?! Няма ли как това смешно и трагично решение да бъде обжалвано , и на тази да се даде да изсърба това, което надроби преди години?

Това бивше същество сра, сра, сра и продължава да сере.

Мръсен човек си ти, съдия Ченалова.. В ада те чакат.

Бих я екзекутирал