Коментари - Бившата посланичка на САЩ в Украйна се почувствала заплашена от Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Осра ситуацията в Украйна и сега се чувствала заплашена. Егати хората. И това ако е посланик, здраве му кажи.

Агент Ориндж се оказа яко перде, с него никога не е скучно. А само какви хубави и нормални неща говореше преди да бъде избран за президент...

Има защо да е уплашена.Когато САЩ си играят мръсни игрички никой не мисли за последствията, но в един момент всичко лъсва.....

е прав! Крайно време е САЩ да бъдат прочистени от всичко живо завършващо на “ич”, “ов”, “офф” и “ски”.

Дираджиите пак ни занимават с лов на вещици... ... Ако се върнат назад в годините и си припомнят какви дитирамби пишеха за Обама и тоалетите на красавицата Мишел, би трябвало да се изпотят от срам.

се опитва да си избърше джозата и опръсканите очила с оранжевата перука!

Съмнявам се. По-скоро случаят е точно обратен. Това чудо на снимката направо може да изплаши дори почитателя на нежния пол Борисов.

Гледай къв вампир е тая, Тръмп е ценител, ще си назначи някоя по-засукана.

Чалгаджия.

Тя е посланик, а онова оранжево недоразумение президент ли е?

Ами той направи хубави и нормални неща. Намали данъците, намали безработицата, озапти Китай. Общо взето се справя добре. Проблем са обаче европолитиците, които още не осъзнават какво става и вкараха Германия и цяла Европа в рецесия. Абсолютни неадекватници!!

Целият кошмар се разигра по времето на обонго. Байдън беше в конфликт на интереси със сина си. Тръмп разчиства всичко направено от обонго. Спомняте си и намесата на един гобернатор, който за радост умря, МкКлейн, който ни затвори газопровода с Русия, за да минава през Украйна и да печели Байдън. Какво нарушение на международното право. Един прост конгресмен ни такова ..... Сега Маркон. Преди като Хрушчов ни заплашваше и Жан Ширак. Прав е Орбан- комунизъм с костьоми.

хахаха... Йовановичсе почувствала застрашена! От какво??? Че ще я уволнят ли? Ами ня като научила за разговора вече е била уволнена от няколко месеца. Аман от "либералните" глупости на "демократите" в САЩ! Аз пък се почувствах застрашен, като научих че готвят импийчмънт на Тръмп. А сега де!

Тия демократи са толкова гнусни хора... Когато те бяха на власт на Тръмп му скъсаха представите от разследвания срещу него. То не беше разследвания срещу него че бил руски шпионин и фашист, а Обама даже беше наредил да бъде подслушван. Сега обаче когато Тръмп е на власт и отвръща с същото, демократите го обвиняват в неетичност. Смешници... А медиината кампания срещу Тръмп се разгаря в пълна сила, с статии като тази която изкривяват истината... Или пък пропускатфакта че Тръмп е желал Зеленски да разследва Байдън защото "синът му е в борда на директорите на украинска газова компания с руско-китайски връзки." Ама това разбира се не се споменава в статията. Важното е все пак Тръмп да бъд представен като дяволът...

Шпионка

Джендър ?

Интересно, какво очаква след изказвания като това, Украина да не обръща внимание на Тръмп, той бил временно, ще има импийчмънт скоро. Всеки би я изритал с шутове.

Жената в прав текст си признава,че е правила нередни неща,иначе защо ще се страхува,Тръмп не заплашва,моли украинците да направят одит,аман от демагогия и богоизбраност?

Тази е забъркана в далаверите на Байдън. Нормално е престъпниците да изпитват притеснения. Даже би трябвало и угризения да има ама това някак не е типично за тази порода.

Га земаше кинти да бачка срещу тръмп не се чувстваше заплашена, ама като я нагънаха, стана чернокожа лесбийка, демек почувства се дискриминирана и взе да се жалва от всичко. А не беше ли и сексуално третирана от клоуна?