Бивша австрийска министърка с обвинение в корупция

Софи Кармазин укривала доходи и отклонявала обществени средства

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както писах по-рано, става за ебане.

Тази на всичко това отгоре е и рубладжийка, Путин лично и ходи на сватбата. ЗАТВОР ЗАА ТАКИВА КАТО НЕЯ

A..I.O.V. (Alles Erdreich ist Österreich untertan or Austriae est imperare orbi universo). Мото на Хабсбургите (каква друга работа имат у нас), на военната академия на Австрия, да, с емблема двуглавия орел, Мотото може да се види и в централната катедрала в Грац, , във федералното бюро.

Тези ѝ действия са нанесли "на Република Австрия ущърб от около 78 500 евро", се казва в изявление на прокуратурата. Ами това са джобните пари на Винету и Хидроинженера.

Свиркай си, нищо няма да се случи.

И на Тая,... "Кака"...са и снимали чекмеджетата ,....НО... САМО...78 000 ЕВРА ;)...Боку-Толупа е ВЕЛИКАН !!;)

След Матеус на националния по футбол и унгареца на съдиите, време е да вземем тая за министър председател. Така хем ще си върви корупцията, хем на Запад ще ни се радват.

А нейната вече бивша колежка, която в същия стил „разказа“ играта на Военното министерство в Германия, а сега набедена за голям шеф (козата-акушерка) КОГА?

Искам да я опаса.

Австрийската Иванчева.

Министър Софи никога не е стояла гладна, така като я огледам.

У нас Милен Велчев беше сниман на яхта с мафиоти и мутри - и какво? Оплете си кошницата, вкара закона да си получаваме заплатите от една определена банка - вече сто пъти преименована, но той си получил комисионните вероятно и те така. Върви светът в България

това за което четеш е англииска колония еврогеийска а това за което разказваш е рускаколония с праволсявни ценности ! Даже трябва да сеспомене че и Велчев работи като представителя за Българиа на банката на КГБ !

Дъра иска да ти кажа, че кервана си върви, кучетата си лаят - правят видео записи, патките пасат и всичко си продължава...по старому ! Законите на природата и законите на корупцията са едни и същи...ама да не ви звуча като ЕДНО СИ БАБА ЗНАЕ, ЕДНО СИ БАБА БАЕ... Бау-бау ...

Такава корупция у нас е невъзможна. За такава сума общински съветник от село Петърч, даже няма да си вдигне телефона....

Аааа ама как тъй? Това не може да е вярно. Това да се случва в Австрия, страната дето не ни пуска в Шенген заради..."корупция"? Не може да бъде. Сигурно е дело на българските служби дето са искали да наклеветят и омаскарят горката министърка. Тц тц тц. Безсрамници. А дали същата тази страна не разкара преди няколко години един канцлер пак заради корупция и подозрения за връзки с руски олигарси? Ама иначе при тях няма корупция и те са достойни за Шенген нали така. Двулични западни педераси!

70к евра?! Аматьори!

Яка е :) и аз бих и дал за час два :)

кво толко й намирате бе... ? Мръсна, подла корупционерка...аман от комплексирани мъже!

Консервативно ми става от такива новини. :)))