Коментари - Бивш сръбски премиер: Цветан Василев финансира партиите на Вучич и Дачич | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно в Сърбия искат да имат жив фараон, наред с богатствата му, е нека му се радват, че тука доста хора ограби.

Няма да е чудно, ако наистина финансира Вучич и Дачич. Достатъчно пари заграби от България, може да си го позволи.

С парите, които той сам открадна от КТБ, гледай какво финансира. Спасява се както може, ама скоро - ние ще го спасим на сигурно, зад решетките.

Ето това вече обяснява всичко. Василев финансира партиите на Вучич и Дачич, а в замяна на тов те не му пречат да си върши далаверите, нито пък позволяват банкерчето да бъде екстрадиран. Лъсна поредната далавера на Василев, а колко ли още има???

Искането за екстрадация е с 5 годишна изтекла давност.

Пусни си някое филмче, не се мъчи...

Финансира Вучич с български пари,добре ли е?

Да ,пропаднала държава ,която трябва да си събере версиите ,за да помръдне малко.Ха ,дано.Има малко светлина в тунела все пак.

Бахти филма финансов шпионски трилър пари крадени от народа вложени в КТБ и после откраднати от най хитрият крадец мустакат индиец навързан със соросоидни НПОта сега спонсор на сръбски партии Балканско порно 69 миже да те лажем народе Делчо Делчев Процентов и брат му Фифти Фифтов Шарев е нема такава държава.

Лажи, лажи Вере И с какви пари? На тоя помпейо му е обещал нещо ако катурне неудобния Вучич.

Пропаднала работа.

Както се казва "Хвала" на брато Цветан ,та да могат сърбите да свържат двата края.Без него са загинале.Върло йе добар !

Евала на Сърбите...

Това са приказки за малки деца. Най-вероятно Василев е неудобен и за много хора би било най-добре да си стои в Белград. Не ми казвайте, че Борисов след толкова срещи с Вучич и Путин, е нямал възможност да договори екстрадацията му. Примерен лост - временно замразяване на газопровода към Сърбия.

пак е наточил зъби за кокала явно.

Спокойно, таваришчи, вашите пари са на сигурно място - в сръбски и руски банки.

който ни плаща рущвета на ГерПът - в кауша! Примери много. Последният - с Божков.

Пак ви изклатиха, ама вие вече нищо не усещате. Или не искате да усещате.

сръбски екс-премиер, наподобава по плямпането си на един нашенски екс-президент от пиринските села, който все отговаря на въпроси без някой да го пита.

Ама това КТБ / Цветан Василев нямат абсолютно нищо общо с Русия, нали? Още някой да се съмнява в Кремълската връзка и в постановката, довела до фалита на КТБ???

Няма. Няма бе. Вервай нас.

Е ако Прасчо има връзка, ама тогава помпейчо щеше него да впишете в черниот списък.

Мирише, на говежди фъшкии....

А едни мармоти завиват шоколад в станиол ! Божееееее ....... ! :)

Защо Гешев и Цацаров преследват и обвиняват само Мустака Цветан Василев а се ослушват ззЙатарзиса Пеевски, дето натрупа стотици милиони от рекет и вече стана сума народ, коиъо свидетелстват за това?

ами глей си щатската корупция, щото там сте безгрешни ангелчета.

Тоя преди това е имал среща с някой кравар дето е инструктирал каскета преди него за да запеят в един хор за да си спасят собствените зад.и въпреки че хората са против тях...

Ами като е така да му повдигнат обвинения и в Сърбия, бе! Но мен ме интересува и защо Гешев излъга за Пеевски, че нямал нищо общо с КТБ и не бил финансиран от там, че името му изобщо не фигурирало в документите на КТБ, след като може да се видят куп документи на банката с неговото име инициали - на Делян Пеевски, ака ДО, ака 10...(има документални кадри с тези документи, аз например ги видях по Евроком...), и в записите там за задълженията на Делян Пеевски има записани над 500 милиона; И след като дори и съдът (по друго дело) се е произнесъл преди няколко години и потвърдил, ме т.н. медийна империя на Делян Пеевски и майка му е изцяло финансирана от КТБ??? И това е публична тайна, цяка България го знае, сал един Гешев още се прави на утрепан и пази Пеевски като опълченец - явно там бият през пръстите и голям зор го гони така нагло и открито да лъже по този въпрос публично...

Ами ти за това си бивш защоо нямаш връзка с главния мозък ама устата си не заваряш че само тогава ти пускат аванта. Какво го интересува тоя бившич освен да се подлага като нашите на краварите та даже и пресконференция дал че иначе името му може да не го помнят даже..

И какво излиза, че с народни пари пак се финансира Вучич руския агент

ли бе, коч, а парите на хората не те интуресуват! Само престъпника да се спаси - друго няма значение, а?

айде, руска измет, кой още да ви каже какви ги вършите

Цацата беше шубе и не му стискаше да каже гласно защо сърбите не ни връщат Василев толкова години или да направи някакви стъпки това да се случи. Гешев явно е друга работа! Ще видим!

има си крушка опашка! Горките безнесмени жертви на тоя демон Гешев! А те горките - света вода ненапита! Ще играе май дреновицата и то неокастрена!

Тоя открадна парите от България и отиде да храни с тях сръбските политици. А нашите комунисти му ръкопляскат. Защо ли, след като ние със сърбите сме били врагове във всички войни. Нашите комунисти са готови да разцелуват всики, който е приятел на Путин, дори този да е заклал детето им. Това е коварна болест, робска болест

Ако стане много напечено Василев мистериозно ще изчезне от Сърбия като македонският президент и ще си намери къде да отиде ,пари има връзки и влияние също .

Американските шпиони действат.. ..е България Гешев и Управлението на ГЕРБ+бастуни, в Сърбия някакъв политически труп на заплата в ЦРУ. Прислужници сър.

Сърбите питат: ЗАЩО,... Англия напусна ЕС??? И за къф... да ВЛИЗАТ те в него??;))

абе я в кавказ, в землянка, айде да се махате червени цървули

Да седи по Сърбия, по добре за България и Еропейския съюз, тея са се продали на Москва и Путкин шибания

Само чрез международните институции, НАТО и ЕС, може да се окаже натиск върху чугунените сръбски и руски глави . И пак не е сигурно че ще има ефект, след това бой по тиквите докато им уври ъкъла

Точно какъв натиск и за какво? Да не стане обратен натиск. Европа отдавна е бита карта. Английските евреи навреме се усетиха и като плъхове избягаха. Вече в България има и енергийна криза. Преди продавахме електричество, сега купуваме. Е, добре ни се отразява членството в ЕС за което не беше питан народа.

Всичко това сте го изпитали на главата си от раждането да знаете че за това все то ви е в главата......

Много е лесно. Просто официално изявление, че България не подкрепя Сърбия за членство в ЕС, докато не екстрадират Василев.

А сръбския народ иска ли членство в ЕС? След бомбардировките от страна на САЩ съвместно с европейските им съюзници по НАТО, настроенията са против ЕС и НАТО. Но предатели на балканите винаги е имало и има. Пример е България с курвенската политика на "демократичните управления" след "демократичния дворцов преврат".

Ех Станойчо, ти да не си бил партизанин? Колко мандри са ограбили и запалили хора от твойта фамилия с руски пари, колко хора са претрепали хора от фамилията ти след 1944г. Продажници мръсни....

Разбира се, че така ще стане. Сърбия няма полезен ход. От казаното обаче излиза на яве, защо Сърбия обича толкова Москва. Или по-точно руските пари.

тогава руските пари са достатъчно много, защото Сърбия построи нови мостове над река Дунав в Белград, завърши магистралата от Ниш до Калотина и газопровода от българската граница до Унгария. България нищо на неправи с тази "огромна икономическа подкрепа" от ЕС. Не може един път от София до Калотина да направи, а за поддръжка изобщо не може да се говори. Тъпота и безгрижие.

България нищо не може да направи, докато я краде русия. 80% от значимите български предприятия се държат от Москва.

Всъшност българския национален интерес е да не пускаме Сърбия в ЕС или поне да ги забавим колкото се може и такива поводи като отказа да екстрадират тоя крадлив мангал трябва да се използват за тя цел. За жалост със сърбите нещата стоят така колкото и на нашенските червени предатели да не им се вярва.

Тоя откри Америка.Естествено, че си плаща някъде, 5 години и половина да не го екстрадират. Въпросът е защо Бойко не повдигна този въпрос на своят приятел Вучич по време на многобройните си срещи?

Това е сръбският Бойко - все някой друг му е виновен! На Балканите нищо ново!