Хаос цари в агенцията за българите в чужбина, твърди неин експредседател

Агенцията е държавният орган за връзка с диаспората, но дори няма профил в социалните мрежи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Госпожата е кадър на дпс.на що турци е дала български паспорт...

Хаоса ще продължи още няколко дни, докато тези, които са нарушили нормалните човешки норми ги поставят на топло. А мадамата, която сега се изказва много деловито е от същото тесто омесена. Вероятно тогава не и са дали карт бланш да присвоява достатъчно и сега изразява мнението на хората от гилдията на сеирджиите.

"набор от документи включва .. копие от документ за самоличност, заявление за българско самосъзнание и документ за българин в рода, издаден от държавен орган, православната църква"-От джамия не може ли? Има и българи мюсюлмани!! "7 милиона в Русия казаха: Аз съм българин..се самоопределят като българи в приключилото вече в по-голямата си част преброяване на населението там, въпреки че все още има места, където то продължава и срокът е удължен до края на седмицата. Съдбовното за нас в това събитие е, че за първи път от 1926 г. насам се допуска възможността граждани на федерацията да се самоопределят като българи. Всички знаем от историята как Сталин методично създава т. нар „татарска“ нация, потъпквайки българската национална идентичност и преименувайки волжките българи в „татари“ (впрочем, по подобен начин бе създадена и „македонската“ нация, б. а.). С нарочен указ болшевишката власт заличава нашата националност в границите на СССР и напълно я изключва от последвалите преброявания. Преди това според резултатите от преброяването през 1897 г. българите на руска земя са били 1 300 000, а през 1926 г. – 1 500 000 души. "

Поредната агенция за харчене на нашите пари където всеки се има за нещо и много добре знае че трябва и нанагоре да праща...

но защо до сега не окна? Все така става - докато са на власт - всичко хубаво, ама като ги махнат стой та гледай. Извод: по често да ги махат белким се оправим донякъде.

За да влезеш в тази агенция те държаха като животно на улицата. Организацията им беше като за животни. Това се поддържа от държавата, която си затваря очите повече от 20 години и тези хора имат очи да говорят по телевизията! Няма такъв позор в нито едно друго държавно учреждение. Само да бяхте отишли за дпрезиденъсъвото да видите опашките и никога няма да искате втори път да стъпите там. И това държавата нарича агенция! Как няма да има корупция като самата държава поддържа нечовешки условия за кандидатите. Човек с достойнство никога няма да виси на опашка като кон и да бъде разиграван по този начин вместо винаги ще е съгласен да плати под масата. Защото това е чист пример, когато корупцията е необходима, за да върви работата и някои са се възползвали от нея. Но къде беше държавата, която гледаше това жалко положение на хората? Всички виждаха и никой не даде сграда с добри условия за работа.

Че и братушките гепили менте документи че са с бг произход...що ли не си седят братята у дома като поданници на цар батюшка?

колко са братушки, колко са украинци, знае ли се,имаме споразумение да спасяваме укрите, руснаците ще да са от по-рано, дори за тях чувам че си продават имотите тук и се изнасят

https://www.youtube.com/watch?v=8p5eLFxPN0w

ха ха зеев е натиснал баце да спре да прави макетата българи и нашия е клекнал разбира се. Хитрягата дава мило и драго да влезе в нато но мрази и в червата си българите, нищо по "общата" ни история няма да се реши в наша полза и пак със съгласието на престъпника мутра Вожда на зомби племето и това си личи по комисията историци от наша страна - всички до един подлизурки, подлоги и нагаждачи които без проблем ще одобрят версията на макетата.

И кои са тези историци подлизуркоеци,я дай инфо и обясни по конкретно,иначе пишеш ала бала важното е да е негативно!

негативно е появяването ти на бял свят тролл безроден, щом без да имаш елементарна представа за проблема ми пишеш така "професионално негативно", имаш интернет търси имената в комисията, ако ги няма надай граждански глас защо са скрити, ако ги има и не ти говорят нищо прочети техни трудове, книги, статии и ще ти стане каква соросоидната паплач са, която заработва парите си като тебе с по-яко надупване. Започни с интервю на академик Георги Марков и професори по темата за комисията,макар че всяко мислещо същество в БГ наясно и без да чака светила да реагират, че това са фалшименто комисии за да угодят на едни за да получат друго.

В Кюстендил от години дават 50 евро ако регистрираш македонец на своя адрес.

Тези щом могат да проверяват кой е българин, кой не е и какъв е, ще може ли и мен да ме проверят и да установят, че съм германец, съответно да ме пратят там? Аз обещавам да почерпя ...

Ако някой не знае: Един от начините да се придобие българско гражданство е въз основа на произход - да имаш деди българи. Наличието на този произход се удостоверява от ДАБЧ (издават удостоверение за наличието на български произход за дадено лице). Въз основа на това удостоверение в Министерството на правосъдието се кандидатства за придобиване на българско гражданство. Всяко второ маке си изкарва такова удостоверение от ДАБЧ. Истината е, че доста от тези хора реално имат български произход - представят кръщелни, актове за женитба, военни книжки, актове за раждане на свои (пра)баби и (пра)дядовци, в които е упоменати, че те са българи. Проблемът е, че наследниците им нямат българско самосъзнание и напират за гражданство само, за да могат да ръшнат из ЕС. Отделно, все пак не всяко аке пък има български произход, макар а изкарва удостоверение за наличие на такъв. Въз основа на български произход за гражданство кандидатстват още сърби, албанци, украинци и молдовци.

Няма ХАОС в ДЪРЖАВАТА а само УСЕЩАНЕ за ТАКЪВъ ТЕОРИЯТА за ХАОСъ ТОЙ е ГРАДИВЕН ЩО имоти се ИЗГРАДИХА

Кои сте вие?!кой ви е избира и назначава?!не сме ви чували.

Е, далаверата от жената на Лукарски, минала към Каракачанката... Тия ще се изядат сами - КОЙ повече и повече да гепи!!! А КОЙ беше Лукарски - не помните ли, герберастчета ненаяли се???

Лукарски е костовист от ДСБ,оказа се,че за нищо не става,освен да уреди хората си на работа и за далавери!Юрист стана министър на икономиката и тя " тръгна"!То няма лошо,че е юрист ,но не всеки юрист е и икономист,а този съвсем!

Лукарски Костовист ,нещо си в голяма грешка? Лукарски беше юрист на община Младост,закупи 7 апартамента на ниски цени заедно с първата си съпруга,замогна се ,влезе в РБ с Кунева,разведе се ,срещна Ива известна от шоуто на Слави с кръщният кючек! Лукарски предател и кариерист,името му казва всичко,убиец на СДС!

и с тази се разведе

Най важно е българското самосъзнание,за това се иска индивидуален разговор ,има ли репресирани в рода от онова време ,убити,българи участници в освобождението на Македония ,родословно дърво,местораждане,райони с компактно българско население и други ,хайде измислете нещо съобразно обстоятелствата във всяка една държава!

Шефа на Агенцията Харлампиев трябва да бъде обесен пред НС ,за назидание на Депутатите и намек какво ги очаква тези 240 маймуни !

Тролски тъпак,червен дебил!Нека има разследване и нека се подходи правилно!Но определено има мозъчно увреждане от партийни опорни точки.

Ти си голам ,,веселяк,, бе! Какво ни остава тука , освен да бием лафа и да си ,,ташачим,,?

Когато метнем въжето на ,,палмата,, те бързо, бързо ще изпълзят високо чак при ,,бананите,,! ...ще им хванем налъмите...

Борисов е невинен ...

То първо трябва да е ясно кой точно държавен орган в Македония може да издаде такъв документ,има ли запазен архив отпреди 100 и кусур години където да е записан произхода,много се съмнявам,и дали в църквите се пазят архивите от същото време.Иначе става от пусто в празно,и съответно база за корупция там.Регламента не е удачен,но който пази документи,спор няма,но не вярвам да е масово,при тяхната дълга история с македонизацията и дебългаризацията.Много формално са написани условията,и изобщо не са се постарали да вникнат в проблема на хората.

О, за Македония има много подробна статистика за българското население, събрана от Васил Кънчов и от Димитър Мишев, секретар на Екзархията. Потърсете тези имена в Гугъл. Отелно, във всички стари документи - кръщелни, актове за раждане и за брак, актове за смърт, воени книжки - задължително се е пишела народността на съответното лице. Та който пази стари документи от баби и дядовци, лесно може да докаже български произход. В Македония има Сдружение Български културен клуб Скопие и Сдружение за македонско-българско приятелство, откъдето издават документи за български произход, които после се представят в ДАБЧ. Е, естествено, сигурно има и злоупотреби.

На тази територия отдавна само хаос и грабежи.

Ало, Парашутиста, подсети Пиги да свърши нещо полезно, а не само да контролира до колко се придържаш към "опорните точки" на Селската пръчка...

"Документ издаден от държавен орган ,че има българин в рода"!Какви са тези простотии?И кой е този държаевн орган в Македония който ще издаде такъв документ или от коя църква,при положение ,че повечето свещеници бяха избити след присъединяването към Югославия,забранен българския език,дори и във дома,всякаква българска литература ,имало е претърсвания,мъчения,убийства!Или ако примерно държавен орган издаде такъв документ ,то този човек вече става неудобен и следен.За българите в Македония трябва облекчен режим,защото са си българи!Как така след ПСВ 2/3 са българи,а после изведнъж изчезнаха.

Ам там дет герб седне, държава не никне.

От Македония подкупите идват чрез председателя на една нова, уж пробългарска партия, а всъщност организирана престъпна група, прибираща пари срещу уреждане по престъпен начин на българско гражданство за всеки, който плати мизата - дали изстрадал македонски българин, циганин от Шутка, шиптарин или било какъв друг - без значение, стига да е достатъчно платежоспособен. Партията е Граѓанско Демократска Унија, а лицето, което е пряко отговорно е Петар Колев - хитър и лукав адвокат с връзки на най-високо ниво в "българското" "ВМРО", ДАБЧ и къде ли не. Борисов, естествено, знае за тия далавери, но си мълчи, за да опази хранилката на Шкембар войвода!