Бивш полицай е една от трите жертви на жестокия сблъсък в Пловдив на Великден

Съдия отиде в УМБАЛ "Свети Георги", за да гледа мярката за неотклонение на шофьора, погубил 3 живота

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щеше ли да има разлика ако не беше бивш полицай?

"е причинил смъртта на трима мъже на възраст 35 г., 43 г. и 38 г. " Едва днес стана ясно, а досега гадаейки и търсейки логиката, че загиналите на 35 и 38 г. са били спътници на виновния за катастрофата. Та питам: Може ли в една статия, написана от професионалист, работещ в медия, която не съдържа политически новини, така нелогично винаги по правило да се поднасят новините. Изброената възраст на загиналите, нито е по хронологичен ред, нито пък по мястото на загиването, т.е. колата, в която са загинали. Този на 43 г. е пътувал сам и е загинал, вследствие на неочаквания челен удар, в нарушение на Правилника за движение по пътищата. Не остава ли впечатление такова ежедневно объркано поднасяне на новини, усещането в читателя за винаги нещо преднамерено, размиващо истината? Т.е за манипулативни новини?За плуващи в истина и лъжа съобщения, които след това могат да се обърнат в нужната посока? Е, тук има конкретно НЕполитическо събитие с неизвестни и хора. Остава вариантът, че това е не просто некадърност, а увредено логическо-последователно мислене. ДИР? Главен редактор имате ли ?

Йоско някой си джалатин уби една сутрин трима мъже ,които отивали на работа. Хората оставиха сирачета, а Йоско доли не ги излежа, защото го пуснаха.

Стависки отново?

В България няма справедливост. Нормалните мрат, лудите остават.

Простотията във България ,вече няма граница.За ПТП,за статията и за коментарите.

Иво Лудия + джип БМВ !!!

Бивш полицай, ама с БМВ 730. Както и да е, трагедията си е трагедия.

Що за забележка е това? Егати комплекса.

Не бих казал че всеки, които си купува такава кола избива комплекси. Не ми слагай думи в устата. Може просто да е имал много пари човека. Все пак колата струва към 200 000лв нова.

Колата може да е 20 годишна, а ти направо и цена си и сложил.

Комплексарят си ти, глупако!

както често се случва в техните среди , и двамата са карали настъпили осевата линия

" Бивш полицай" ....!!!!???? Редактора ,всяка невинна жертва е свидна ! Това ,че човекът е бивш някакъв си не го прави по-ценен от останалите !!!!! ........ Айде ,ДИР-а да обръща внимание на акцента ....!?!?