Имало и план ”Буда” за следене на ”престъпната ориентация” на Борисов

Поредният документ от "Будагейт", изтекъл в сайта за анонимно изпращане на документи Болканлийкс, е подробен план от 6 страници за реализиране на Делото за оперативно наблюдение (ДОН) "Буда".

Обратно в новината

Коментари - Имало и план ”Буда” за следене на ”престъпната ориентация” на Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЛЕТ КАТО ИМА ТОЛКОВА ДАНИ ЗА ТОЗИ ИДИОТ И ПРЕСТАЪПНИК ЗАЩО Е НА СВОБОДА ЗНАЧИ , И СЪДЕБНАТА НИ СИСТЕМА Е ПРЕСТЪПНА

Пак нашата бьлгарщина...да се самоизяждаме!Като е бил такьв какьвто явно сте знаели, защо като луди гласувахте..А сега..като го изядете и обявите за нищожество с кое друго ще го замените?По-добре старо вече ояло се зло и укротило се,отколкото едно,дето ще се ояжда!И престанете да се самоунижавате с тези низости и коментари!Хората се цивилизоват а вие рецивилизовате..сиреч отивате кьм каменната ера!.

Много специалисти, а и проф. Дайнов казват, че това за Буда си е вътрешна работа, ГЕЙбърска ... от 2-ри, 3-ти ешалон напъват за първа линия и битката ще е жестока, кървава ..... мафиотска. Който и да го е измислил Цветанов или друг, добре го е измислил. Буда е в цугцванг и няма полезен ход. Ако си подаде оставката, ще изхвърчи като БАНДИТ Буда, а не като герой строящ магистрали, музеи и т.н. приказката за краставицата я знаем....... Ако не си даде оставката до изборите ще се пържи на бавен огън, щото ще му вадат целото досие та чак и до Буда агент от ДС VI-то управление през 80-те години.....

Заграбени с задкулисни сделки и чист рекет и внуците Му не могат да изкарчат.Авие мазохисти копайте на тръстиката за най ниските доходи в Е.С. Честито Ви....

От името на лудите в стая 5 приветстваме нашият брат Бойко и се надяваме скоро да го приемем сред нас. Само един откачен може така да се отнася така към ЕС, Европа, българите и държавата им. А онези зад него трябва да бъдат поетапно освидетелствани за вменяемост, защото заради тях страдат всички, които още ка кък всичкия си.

Във всяка НОРМАЛНА държава, на 5-тата минута, този Буда ли е, тиква ли е или какъвто и да е там в престъпните среди, ЩЕШЕ ДА СИ Е ПОДАЛ ОСТАВКАТА! Всичко друго е ИДИОТЩИНА..............!

Във всяка НОРМАЛНА държава, на 5-тата минута, ти шефче ли си, момиче за всичко ли си, щеше да си започнал да правиш това, което умееш най-добре, а именно да четкаш чиниите у нужника.

Чудя се защо толкова енергия отделяте да коментирате.Аз чуя ли ГЕРБ и превключвам канала !

То в държава с толкова много ПЕДАЛИ е престъпление да вземеш да я оправяш.Най-добре е да я оставиш на естествения подбор.....

Когато "биволите" (говедата) коментират "Будите", човек трябва да помисли, ако има с какво... Ех, колко ги е страх ДПС-арите, БСП-арите и другите изродени партийни образувания, ГЕРБ да не спечели отново изборите! Защото прошка няма да има! Така както си мечтае всеки ограбен през предишните години Българин...

Минаха близо 4 години,какво направиха Боко Тиквата и компания.И не дрънкай за магистралите защото още не сме получили парите за тях,а може и да не ги получим.Всеки мислещ вече е антибоковист,герберист и т.н.Мутрите които го подкрепят вече отиват в миналото.

Ама та "Буда" още не е стигнал това което Станишев е направил, камо ли за повече .... а и за кога, отива си

Хора, тая Буда какво я налапахте като девица близалка? Не се оливайте така, че в злобата си изпускате много други по-съществени неща.

Ако някой знае да посочи друга цивилизована или нецивилизована държава управлявана от човек с толкова голямо криминално досие. НЕма такава държава като Булгаристан.

Добро утро-то цял свят знае , че ни управлява мутра..НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО!!!!

Абе тия сами си правят постановки зада отклоняват хората от мизерията им какво има да го мислите то е ясно....

Добре, че Буда е бил вегетарианец, иначе досега щеше да изяде Биволь/а/!

И азисля, че този бивол работи за ББ. Просто си спомнете за фалшивата партийна червена книжка, която комунягите бяха спретнали за Софиянски. Не мислех,че комунягите са толкова тъпи. Да ходят да си търсят парите обратно от пиярите си.

Прав си, ама защо ми взе псевдонима бе, човек?!!!

съм на мнението на Калитко. Какво излиза от Буда, че ББ е бил следен. Че това не е нещо ново.Не мислите ли, че този синдром го имаме всички ние. Но днес прочетох досието на Доган и се ужасих.Знаех, че е вземал изпити, докторати и всичко поради това,че е бил ченге, но е бил подготвен да работи против Турция, плащано му е за това. И какво - нищо.Този бивол рие и пада на гърба му.Лично аз смятам,че това досие работи за ББ.

Боко нагло копеле,подай си оставката и постъпи достойно.Излез пред народа и кажи,че си бил и си все още мутра,обаче разкажи и за всички други в тая кочина,наречена парламент.

къде са били държавниците, които са го гледали, че е мутра и нищо не са направили, че даже и главен секретар го направиха? Сега същите тези го плюят и искат да му вземат кокала. Ами да не са го пускали!

ТАКАААА. АЙДЕ СЕГА ПЛЮВАЧИТЕ НАЙ-ПОСЛЕ ДА ПОКАЖАТ ПОНЕ ЕДНА ПРЕСТЪПНА ДЕЙНОСТ НА БОРИСОВ! ЕТО - СЛЕДИЛИ ГО, ПРОУЧВАЛИ ГО, РАЗРАБОТВАЛИ ГО... ВСЕ НЕЩО ТРЯБВА ДА СА ОТКРИЛИ! АКО ГО ИМА.. ИСКАМ ПОНЕ ЕДНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ДА ПОКАЖЕТЕ! АМА С ФАКТИ И ДОКУМЕНТИ, НЕ СЪС СВОБОДНИ СЪЧИНЕНИЯ! ИНЕЧЕ ЩЕ СМЯТАМЕ, ЧЕ БОРИСОВ Е СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА. ТАКЪВ ГО ИЗКАРАХТЕ ВИЕ. И ЩЕ ИМА ОЩЕ МНОГОИ ДА ВИ БИЕ НА ИЗБОРИ.

ТИ КАК МИСЛИШ ДАЛИ АМЕРИКАНСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ ИМА ДОСИЕТО НА БОРИСОВ И ДАЛИ СЪЩИЯ НЕ Е ЗАВИСИМ ОТ ТЯХ А ?

МИСЛИ?! :)

АБЕ ПИЧ, НА КАКЪВ СЕ ПРАВИШ? НАЛИ ЗА ТОВА СА ОПОСКАНИ ВСИЧКИТЕ ПАПКИ - ПРОСТО "ТУКА НЕМА". АЙДЕ ХОДИ ДА ПАСЕШ ОВЦЕТЕ!

ТОЯ БОТ КАЛИТКО Е ПЛАТЕН ПИСАЧ БЕ :)) УТРЕ АКО БСП ДОЙДАТ НА ВЛАСТ ЩЕ ВЛЕЗЕ ПОД ПСЕВДОНИМА "ЦЪРВУЛА" ИЛИ" МИШОКА"НАПРИМЕР И ПАК ЩЕ ПИШЕ.

Как няма да има план Буда, като неиска ,по стар навик,като неиска доброволно,эорноволно,ще те сколасат,но кой го интерисува,какво са съченили болни моэъци

Престъпна ориентация,която го извежда на върха-гл. секретар на МВР,Кмет на СО,Премиер. Ето това е пример как с престъпни наклонности ще стигнеш далече. Как да обясниш на сина си да не върви по грешен път. Нормална държава ли сме ? Има ли ценности и морал. С един аршин ли мерим. Това устойчиво развитие ли е?

Без да заемам страна в тази дискусия си задавам следните въпроси: 1. Ако изнесената информация е вярна как така чак сега излиза на бял свят? Явно не е толкова секретна след като публичен сайт разполага с нея. 2. Ако не е вярна? "Какви са подбудите?" Коментара, че това е "единствен екземпляр" е най-интересния в този случай. Значи няма друго копие, а някой разполага с нея. Тук мирише на пробив в системата на службите. Има ли "къртица" или това е манипулация? След като инфрмацията е изтекла сега, тя е можела да изтече по всяко време. Аз лично подлагам тази информация на голямо съмнение. Просто е несериозно да се мисли че този тип информация не е можела да послужи по друго време за дискредитиране или физическо унищожаване на ББ. Задайте си и Вие този въпрос! А й има ли човек който да не крие нещо от миналото си? Дори и Вие самите!

Боко нагло копеле,подай си оставката и постъпи достойно.Излез пред народа и кажи,че си бил и си все още мутра,обаче разкажи и за всички други в тая кочина,наречена парламент.

незнам как мозе да изтарпи толкова злобни и мрасни душици от цялото бг обшество,затова тези селяни които плуат не ги сазаливам,да го духат *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

трябва да направим машина на времето да се върнем назад във времето....тошко живков да си ни управлява допоследно....после фалшив двоиник живков, с фалшивия живков поемаме към китаиския вид социализъм, ...луканката, доган и горбачов аз ша ги застрелям......и после всите комунисти ша ги застреляме......как и защо стигнахме до тук?...сега не можем да се оправим никога...трябва нова революция и да изтрепем всички живи политици и мафията...единственото усоикоение е, че не сме само ние....запада изпусна италия на времето....но те поне имат икономика хората...нашата мафия с тия банани не им ли омръзна?..докога бе,идиоти?...ми инвестираите нещо в бг?...

Заглавието е леко збъркано! Не само е имало, а и сега има и действа "план Буда за следене на престъпната ориентация на Борисов'. Няма как иначе, те тия от службите са много нагли, не се кутолисаха през 1990г. та сега ли?

Зададения на аудиторията въпрос - БОРИСОВ МУТРА ЛИ Е ИЛИ ДЕЙСТВАЩ ПОД ПРИКРИТИЕ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ВЛАСТТА цели да отклони вниманието на аудиторията от личността на Цецилия Карагьозова (Цветелина Бориславова) !!!!! КОЯ Е ДАМАТА В БАНКАТА НА КОЯТО ВСЕКИ МЕСЕЦ ИЗЛИВАМЕ ОНАЗИ ЧАСТ ОТ СМЕТКИТЕ НИ ЗА ТОК ОБОЗНАЧЕНИ КАТО "ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ И ВЕИ" ??? Като дъшеря на другар от Първо главно Бориславова започва трудовата си кариера във ВТД "Инко", след което в СПЕА и ГАПС. ВПЕЧАТЛЯВАЩА Е ВРЪЗКАТА И БИЗНЕСПАРТНЬОРСТВОТО И НЕ С БОРИСОВ, А С ИСЛАНДСКИЯ МАФИОТ ТОР БЬОРГОЛФСОН !!! Същия този Тор бе представителя на Петроградската мафия на др. Путин (Шаломов) По времето на Бойковия цар , Тор бе в основата на НЕСЪСТОЯЛАТА се приватизация на БТК и на Заводите за антибиотици. БЕЗ ДА Е ПРИДОБИЛ ПРАВА НА СОБСТВЕНОСТ БИЗНЕСПАРТНЬОРА НА БОРИСЛАВОВА И ЛИЧЕН ПРИЯТЕЛ НА ДР. пУТИН ЛИСТВА ЦЕННИ КНИГИ И "ПРОДАДЕ" БТК НА СВЕТОВНИ ФИНАНСОВИ ИНВЕСТИТОРИ. От тази далавера ТОР и стоящия зад него кръжец спечели милиарди евра. ЗАГУБИ БЪЛГАРИЯ, КОЯТО ВМЕСТО ТОР ПЛАТИ НА УЖИЛЕНИТЕ ИНВЕСТИТОРИТЕ КАЛКУЛИРАНИТЕ ОТ ТЯХ ЗАГУБИ ЗА МИЛИАРДИ ЕВРА !!! Руската мафия действаща заедно със Султана на Оман чрез Корпоративната банка придоби собствеността не само върху БТК, но и върху Булгартабак. Зад всички действия на Тор стоеше неговата бизнеспартньорка и КОНСУЛ НА ИСЛАНДИЯ Бойковата Цветелина Бориславова. ЗАЩО ГОСПОДАТА ОТ БИВОЛ МЪЛЧАТ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ТАЗИ БИЗНЕСДАМА ??? Може би се страхуват от КГБ-то на др.Путин (Шаломов) или може би действат по негов план целящ отклоняване на вниманието към проблем който не е толкова съществен !!!!

Thor B. се разследва в момента в Iceland от така наречения спецялен прокурор , които беше избран след започването на кризата 2008. Hикои нема да бъде осъден. Tе бяха достатъчно бързи и предприемчиви да използват пропуските банкова система и повярваи ми - нито един лев неса откраднали и всичко е легитимно(за всеобщо съжаление това е истината)! Aко евентуално бъдат осъдени то ще е прецедент и тогава трябва да осъдят световната банкова система.Cлед 2008 се предвижда да бъдат поставени ограничения в частните банки, т.е. не може да се "гамбира" c повече от определен х% и държавата ще бъде като обезпечител в определени сделки

Поредната поръчкова предизборна фалшификация с цел да се омаловажат огромните успехи на министър-председателя д-р Бойков Борисов и управлението на ГЕРБ за възраждането и просперитета на България! Долу мръсните комунистически ръце от премиера Борисов!

Безкрайно си прав,че е поръчкова. Да се напомни на другарчетата защо са на тези постове ,че освен да папкат,трябва и да слушкат. Колкото до успехите,като лош матриал, не мога да свана,защо след като сме отличниците на Европа сме най-бедни.

krassikat@

Много е ПРОСТО - ЗАРАДИ 20 ГОДИШНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ! След 4 години ще видиш какво става с България!

И аз се чудя, като чета тук, много умни хора пишат, а все недоволни че са зле и бедни. И все се питах защо, като са толкова умни са бедни и накрая прозрях. Ами, защото още чакат някой да им даде.

Не/да, не говори и от мое име! Аз - не съм беден. Ако имаш ум в главата, използвай го. Прави бизнес, работи и печели! Никой не ти пречи. Сега, схващаш ли?

Радващо е, че си изтрил напътствията на работодателя къде и как да се включи постинга ти този път.

ТЯ Е ОТРАЗЕНА НА СНИМКАТА !! Вързаното ритуално червено конче на лявата ръка на премиера показва, че същия не е БУДИСТ, а си е жив ТАЛМУДИСТ !!! С кепчето на главата Борисов се кланя на свещенните за всеки евреен места в Израел. Българската църква му е тотално чужда, а членовете на кабинета му са представители на богоизбраното скитащо племе.

Да напомним исторически факти за тези, които бързо забравят или не знаят. Социалистите следят разрабоват и завеждат, като престъпник всеки, който си позволи да мисли или говори не това, което те искат. Много хора само затова бяха съдени, като престъпници и изпращани по лагери, изселвани, изнудвани, репресирани по всички възможни начини, дори някои ликвидирани. Това им е единственото оръжие, от което не се отказват и до днес, защото е много ефикасно средство за ликвидиране на противника. То е техен патент. То е в техите ръце и до днес. За справка, как стават тези работи може да се получи актуална информация от Северна Корея, например. Вече съм сигурен, че няма българин без досие. Едните с досиета на доносници - другите с досиета на следени и разработвани. Ако някой се сети за публична личност с по-голямо ЕГН, без едно от двете досиета, моля нека ме поправи. Тези, които не ми вярват бих ги посъветвал преди да се изказват да отидат да проверят, кое от двете досиета имат.

Аха, ама това не бяха Социалисти, а върли червени Комунисти - като твоя идол Буда Тиквений - член на БКП, кандидатствал за специалност ДС, но балът му стигнал само за Пожарна....

Ама, хич не обичате да четете това социалистите-комунистите. Току що ти разказах, какво ти се случва, ако не мислиш "правилно". И тука вече никакъв бал няма значение. С това досие все пак е минал леко - пожарна. А, що се отнася до термина социалисти, комунисти народа отдавна мъдро го е казал: "Вълкът козината си мени, но нрава никога".

Пропускаш : много хора са хвърляни в затвори и лагери, без съд и присъда. Достатъчен е бил един донос. Неизвестен брой , са ги прибирали от домовете им и повече никой не ги е виждал. И сега, тактиката с компроматите е 1 за комунистите. Нищо ново.

Пред последното изречение, да се чете: ... с компроматите е номер 1 за...

СТАНДАРТ Брой 4947 Година XII 13 Октомври 2006 Български мутри и средни бандити броят от 30 до 50 000 месечно на полицаи, за да се водят агенти на различни служби в МВР, твърдят запознати с практиката. По света е точно обратното полицията плаща на информаторите си, за да е в час с развитието на нещата в подземния свят, добавят те. Всеки вербуван нещатен сътрудник получава чадър, като нивото на покровителя в йерархията зависи от нивото на бандита. От сферата му на дейност пък зависи коя служба ще го закриля. Ако чадърът е висш полицай или служител на спецслужбите, то парите се броят, за да не могат малките риби да закачат агента. Публична тайна е, че и Константин Димитров-Самоковеца и Иван Тодоров-Доктора до смъртта си се водеха агенти на ГДБОП."

Не е вярно Как може да вярвате на тия глупости Ние в герб само строим магистрали и пречистваме морета София цъфти а откакто шеф на градския транспорт е журналист и там нямаме проблеми

ЗАТОВА БИВШИЯ ШЕФ НА НСБОП ВАНЬО ТАНОВ Е НА ТАКОВА МЕСТО В ЕРАРХИЯТА И В СЛУЧАЯ С МИШО БИРАТА РАЗГОВАРЯ С БОРИСОВ ТОЛКОВА ФАМИЛИАРНО? ПРЕСТЪПНОСТТА И БОРЕЩИТЕ Я СА В ПЪЛНА СИМБИОЗА !!!

Финансов разцвет, разтварящ суетата на индианците СЛАДОЛЕД и гъзарски джипове в РИБАРСКАТА агенция! Драстичен рекет по мълчаливото крайбрежие, което отново е пасивен декор в безумието! Закърпеният с лобистки шевове закон се прилага с едно наум, бюджетът се прилапва, без дъвкателни движения, а някой отново гузно осребрява безвремието. Традиционни свинщини украсяват поредния административен провал. Фискално задъханият доскоро второстепен разпоредител на МЗХ, вече не е последна дупка в кавала и кавалите на назначените божества се осребряват достойно. Варненски туарег от Агенцията по рибарство преотстъпи срещу 30.000 фурми собствената си камила (втора употреба) за глезотиите на прелюбодейците от Централния ОАЗИС в София. Пред ИАРА вече паркират два порочни всъдехода VW Touareg един за изпълнителния директор и въздишката му и друг за езотеричното его на Боби ДЕБЕЛАКА, който не построи нито едно рибарско пристанище, откакто се зае с караминьола. Службата за посетителки е лицемерен евфемизъм на ПЪТУВАЩ публичен дом. част от представянето на най-новата книга на Марио Варгас Льоса Панталеон и посетителките Когато и да впериш взор в РИБАРСКАТА агенция, ще откриеш достатъчно поводи да потръпнеш или да се изплюеш с презрение през зъби.

Знаете ли какво си мисли Цветанов ,когато държи палтото на Борисов , че е хванал Господ за шлифера .

Репортерът от БТА Свилен Кръстев, който до средата на миналата година отразяваше работата на Столична община, вече ръководи една от най-важните и печеливши фирми - Центъра за градска мобилност. За да стигне до апетитното място, репортерът без всякакъв управленски опит бе официално предложен от председателя на транспортната комисия Радослав Тошев и одобрен от общинския съвет.   Така на практика обещанията на ГЕРБ за прозрачно управление на общинските фирми и провеждане на конкурси за шефовете им бяха заровени в пепелта. Вместо това управляващите започнаха да попълват управите на компаниите с удобни свои хора.  38-годишният Кръстев е завършил магистратура през февруари 2012 г. във Великотърновския университет по финансово счетоводство и мениджмънт. От 2007 г. до юни миналата година е репортер в БТА. Преди години Кръстев е ръководил само частната фирма "Екран", която не е постигнала нищо съществено, разкрива link. От ГЕРБ така и не дават официално обяснение защо Кръстев трябва да е част от управата на ЦГМ. Оттам се оправдават, че новият борд на ЦГМ е временен - до провеждане на конкурс за нова управа. Назначаването на Кръстев е от юли 2012 г., а повече от половин година по-късно такъв още не е проведен.  Още по-скандален е фактът, че за да може Кръстев да оглави Центъра за градска мобилност, общинското предприятие се преобразува от ЕООД в ЕАД, което позволява да няма конкурс за управление

 Решението за резкия скок в кариерата му дойде изненадващо не само за съветниците от опозицията, но и за някои от представителите на ГЕРБ. Разковничето за сензационното назначение на слабо известния журналист като че ли се крие в една реплика. Неин автор е общински съветник от ГЕРБ, който пожела да запази анонимност.Който слуша и пише само хубави неща за г-жа Фандъкова, получава награда, коментира още изданието. 

Вярвам ти! И аз, по асоциация, се сещам за една госпожица. В началото - беше говорителка в телевизията. После стана секретарка на Първанов . После - на Станишев. Беше и на Рум. Ов. / не се сещам на каква длъжност /. По-нататък на...няма значение. Издигна се в иерархията, момичето. Сега е евродепутатка от БСП. Та, кой както може...

Наистина ли вярвате, че български министър-председател ще си подаде оставката, пък ако ще да са го щракнали на дружеска беседа на по чаша чай с Бин Ладен /лека му пръст/?

Не само че не вярваме, а му ЗАБРАНЯВАМЕ. ЗАБРАНЯВАМЕ му да прави това, което му нареждат КОМУНОИДИТЕ. Ние затова го избрахме и затова ПАК ще го изберем... Просто е...

Изберете го бе. Кой ви спира? Впрочем, за какъв смятате да го избирате?

Горкия IQ146. Както каза Буда такъв е матряла.

ЕДВИН СУГАРЕВ ЗА БУДА-БАЛОНА : "....Резонен е въпросът защо става така? Защо най-убедителният сайт за разследвания в България се хваща на тази игра? Защо обслужва политическите и предизборни интереси на БСП - след като неговият създател Атанас Чобанов минава за привърженик на десницата - най-малкото при изборите за евродепутати беше 4-о място в листите на Синята коалиция? Отоворът е - заради чисто балканското объркване на приоритетите. Днес за биволите, а и за много мислещи хора в България е актуален призивът: всички срещу Бойко Борисов. Всички... още и по всякакви начини, с всякакви техники. Аз самият ни най-малко не съм негов фен. Писал съм за него достатъчно остро - много по-остро, отколкото някои сега си позволяват. Но не мога да си позволя в името на това да използвам способи, граничещи с подмяната и лъжата. ...."

Дали пък Сугарев не започва да се събужда от пълната амнезия. Ще го последва ли другия изпаднал в амок син апологет - Иво Инджев? Докато не станат за смях, така ще я карат, в безтегловност... Но дали не дойде времето вече да станат за смях? Май да...

Аре стига бе лизач.От убавото никой не бега.Ако човекот ти имаше малко в главата,щеше да играе за народа и държавата и тогава поне можеше на искрена подкрепа да разчита.Тои избра дая ни мачка и еднолично да се разпорежда с държавата ни-сега проблема си е негов.

krassikat@

той ИГРАЕ за народа и народът го ПОДКРЕПЯ. Виж какво направи Бойко за има-няма 40 месеца във властта: --------------------------------------- София - преобразена, вместо ОКРАДЕНА - като при Софиянски; ------------ Най-модерната спортна зала на Балканите вместо за 120 млн. за 90 млн. ЗАВЪРШЕНА; ---------------------------------------- Дунав Мост 2 завършен м. април 2013; ------------------------------ Магистрала Люлин завършена, вместо Доган ОЩЕ ДА КРАДЕ от нея и накрая да върнем 110млн.€ по ИСПА; ------------------- ЦЯЛА Магистрала до морето от м. април, вместо да строят още 40 години и да КРАДАТ; ---------------------------- Морето - пречистено след умопомрачителната застройка, когато фекалиите плуваха по плажовете, вместо да се ОТКРАДНАТ парите за пречиствателните станции; -------------------- Бургас-Александруполис - убиецът на туризма и Южното Черноморие - спрян, вместо от него да се КРАДЕ; ------------------------- БелеНЕ - най КРАДЛИВИЯ проект в историята на България - спрян, вместо от него да се КРАДЕ; --------------------------- Цените на газа - с 20% надолу, подготовка до 3 години за пълна диверсификация, вместо да КРАДАТ ГАЗПРОМ и ПОСРЕДНИЦИТЕ; ------------------------- Убийствено повишаване събираемостта в митниците, НОИ и НАП - позволяващо в КРИЗА да се събира ПО-ГОЛЯМ БЮДЖЕТ от предкризисните години 2005-2009, удар по ДДС-арите, вместо да се КРАДЕ от ДДС; ------------------------ Революция в усвояването на евро фондовете, 3,6 млрд. САМО ТАЗИ ГОДИНА почти 10% от бюджета, която ни превърна от НЕТЕН ДОНОР(срам за КРАДЦИТЕ, които допуснаха НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА да е нетен донор!) в най-успешния бенефициент в ЕС, вместо да се КРАДАТ тия същите фондове; -------------------------------- Тотална промяна в борбата с престъпността, НАГЛИ, КИЛЪРИ, осъдени Галеви, единствено изостават в борбата с КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ - нито един осъден и битовата престъпност; ---------------------------------- За първи път се съдят КМЕТОВЕ от управляващата партия и за първи път е ОСЪДЕН КМЕТ от управляващата партия-Данчо Лечков-нещо НЕВИЖДАНО при предишните КРАДЦИ; ---------------------------------- Превърна с лекота Доган в МАРГИНАЛ, БСП е на път; ------------------------------ Всяка година се увеличават спестяванията на хората,тази година с 2 милиарда, за сметка на приходите на КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ; -------------------------- Държавна политика и инвестиции в археология, културния туризъм, църкви, музеи, вместо да се КРАДЕ... ----------------------------------- Спортни зали навсякъде в страната, детски заведения, градини, паркове... кипи строителство, вместо да се КРАДЕ и да тънем в блатото на тройната КРАДЛИВА коалиция! ----------------------------------------- След предишните кютеци, с които потушаваха недоволствата и наглостта при учителската стачка, НЕВИЖДАНА НИКОГА по-рано ДЕМОКРАТИЧНОСТ и ЧУВАЕМОСТ към ВСЯКАКВИ ПРОТЕСТИ, граничеща с мекушавост, стигнала до там Парламента да извърши НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО, като спря ПРОУЧВАНИЯТА за шистов газ, с което се надупи на ГАЗПРОМ и лакеите му от БСП!!! ---------------------------------- И това не е всичко! Но дори да е само това, на Борисов трябва да се издигне паметник. Аз лично никога не съм очаквал толкова. Но тъй като апетитът идва с яденето, съм склонен да искам още и още... Но да не забравяме откъде се тръгна и тия КРАДЦИ преди него какво сториха на България...

Генерале, не знам дали ще стигнеш до моя коментар ,от толкова много преди мене ,но ще си го кажа и аз своето мнение. След като те произведоха и във "БУДА" а това означава и ГОСПОД защо не вземеш и не "благословиш тия "биволи",но само те да не си помислят чете ухажвам ,както правят ежедневно момците на Цветанов от тоя ГДБОП .Като им "снесеш"нещичко за ядене и пиене,така ще те омаскарят ,че и ти и Господ да си станал не можеш ме позна.Хайде стга!

представяте ли си как хълца цяла европа като чете как нашия министър председаател още не се е дебудазирал и декриминализирал...ша припаднат хорицта от ужас...ми тo и на екскурзия ще ги е страх да доидат хорицата.....после се чидим що инвеститорите бягат от нас като от прокажени...

Като чуят - комунист, хващат се за пищова / атентатори /. Като чуят -БСП, бягат / крадци /. А, като чуят - Сергей, хващат се за онази работа. Голям избор...

както будата забеляза,матряла се е обудализирал до неузнаваемост..

ДОКАТО СЛЕДЕЛИ "ПРЕСТЪПНАТА ОРИЕНТАЦИЯ" НА БОРИСОВ, ЧЕНГЕТАТА СЛУЧЙНО ПОПАДНАЛИ НА ЛЯВАТА ОРИЕНТАЦИЯ НА СЪРГЕЙ ДМИТРИЕВИЧ....

Че като започнали едни разработки...;o)))

Че Той твоя човек де,не отказа ли и Той жените.Или това има нещо общо с духовното му израстване в божество,или по-точно в израстването му във властта.Ако за власт се отречеш от блиските си,това за достойно ли го намираш?!

Попитай, Елена Йончева...

ТВА КВО ОБЩО ИМА КАЛИТКОВ?

Лъжливият ни Буда се омълча като истински будист.

Той не е будист. Той е самият БУДА.

ТОЙ СЕ ОКАЗАЛ МНОГО РАЗРАБОТЕН... ВПРОЧЕМ, ЗАЩО НЕ Е ХОДИЛ В КАЗАРМА? ДАЛИ ЗАЩОТО ЕДНО ВРЕМЕ ЛЯВООРИЕНТИРАНИТЕ НЕ ГИ ВЗЕМАХА?

ако има амер. заповед,то просто боко ще бъде сменен от цв.пита се има ли някои в бг, които се интересува от съдбата си,на децата си и тази на отечеството.на ход е стадото *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За братя Голеви имаше изпровождане с махане на бяла кърпичка и то от тия де с ДОН-овете

Братя Галеви и Баретата, какви точно постове заемат в българското правителство? Освен това доколкото си спомням, Румен Петков си подаде оставката след като излезе информацията, че се е срещал с братя Галеви. И доколкото си спомням, оставката беше приета.

Ал Капоне също не е бил уличаван в престъпления. Не е имало събрани доказателства. Което не го прави чист като момина сълза. История. На никого ли не прави впечатление, че няма кьорав отчет в досието? Макар в документите по някои от точките, да има задача през определен период да се обобщава и докладва събраната информация. Излиза, че по него изобщо не е работено. Което едва ли е вярно.

Това, което си написал, се отнася за ВСИЧКИ КОМУНОИДНИ КРАДЦИ НА ПРЕХОДА! Бойко спря КРАЖБИТЕ и с това ще остане в историята. С какво ще останат твоите началници обаче? В тая същата ИСТОРИЯ! Ще разбереш на 07.07....

Много си заблуден - краде се като поръчките се харизват на будистки фирми, Схемата е през банки: уж вземат заем с висока лихва, която огромна част е комисионна и остава там. После отиват където трябва. В Буда случая няма и нуцда да се превежда на някой - той има 2 банки: на уж бившата му приятелка и на една известна варненска групировка. Смени си ник-а на нeщо по-описателно: пр. IQ0 .

Оооо ... Аз с нетърпение чакам Борисов да остане в историята. Все ми е тая с какво.

Най-ярък образ от всички кандидати за важните управленски структури е този на Тенчо Василев, известен в Хасковско с прозвището Батката. Същият се сочи за човек на бившите граничните шефове от ДПС и кръгове около ГЕРБ, владещи доскоро вилното селище Ставри Димитрово. Василев не за пръв път попада в светлените на прожекторите. Той получи звучен шамар, след като негови 3 вили, зоопарк, басейн и 2 огради бяха разрушени от булдозерите във Веселото село. Освен това на бившия дългогодишен служител в Пътни такси и разрешителни на ГКПП Капитан Андреево бе издадена зaповед за забрана на ползването на тези имоти преди повече от 1 година. Това е нагласен театър от управляващата ГЕРБ и репресивния апрат на Цветанов, който все още разчита на забогателите митничари и гранични шефове. Бивши служители от системата твърдят, че Тенчо Василев е близък до кмета на Димитровград Иво Димов (Калинката) и кумеца на Цветан Цветанов Тодор Бояджиев, който има участие във фирми близки до Доган. Интересното е, че на всички нива на управление в Хасковска област ГЕРБ и ДПС са в съюз, което може да се провери с лекота, виждайки докладните на кметовете на ГЕРБ, които са 5 от 8 в тази административно-териториална част на България.

Ал Капоне е бил уличаван в престъпления- най-вече, за убийства. Имало е доказателства. Но, преди да се стигне до присъда, свидетелите "изчезвали" . Затова, намерили по-лесен начин - осъдили го, заради неплащане на данъци. История... Това е, за Ал Капоне. А ти, за кого говориш?

айде сега ,,бивол '' ли е какво е.. да каже кой е информатора. щото така нещо строго секретно да излиза в някакъв провинциален сайт е леко притеснително. Кой е този който вади документ с печат ,,строго секретно'' -- !?! И ако бивола не го каже,значи е поредната дойна крава.. Нещата повече приличат на долно комунистическо подмолно омаскаряване.. Или казваш всичко --или нищо.Така е много ЖЪЛТО!!

Абе охлюв, кой вестник по света си издава информатарите на секретна информация? Освен това не политизирайте нещата, въпреки че така по-изнася на герберистите.!Тук няма политика.Има криминално минало (а и настояще) на една мутра с дебел врат!!!

А като удариха наглите флашката с ,,великият Мишо бирата ",Дачков и Патрашкова я намериха в бакалията..без да искат ,на рафта с кимиона и бакпулвера..Като изхвърила дс дипломатите от цивилизована европа,айде ново -20 смс на сесил каратанчева ...сега АЕЦа през крив макарон - Буда...те така и с информаторите на биволарите..

ТОВА ЗА БУДИСТИТЕ Е ЯКО!!!!

Ако на изборите ГЕРБ бъдат пратени в опозиция - добре. Вече няма да има значение какъв е или какъв е бил. Ако Борисов изкара още един мандат като премиер - пак добре. Значи народа не само няма нищо против, а дори иска да го управлява мутра, бивша или настояща, без значение. Но тогава би трябвало, народът да спре да рита против мутрите и мафията. Иначе би било лицемерно.

има и трета възможност - ГЕРБ пак да фалшифицират изборите. С толкова много окрадени пари,е, партийни назначения и висене в ЦИК при преброяването, не би ме очудило. Как Плевнелииев с машинации го направиха президент. Или пък защо от ЦИК мълчаха последния референдум 5дена за броя на гласоподавателите. Ако опозицията още седи и се чеше тук-таме, пак има да ни управляват "будисти".

Средства за информация на българин не му трябват. Той по рождение всичко си знае и може. Това, дето се хабят да пишат или му говорят за него или е лъжа, или е манипулация. Ако се окаже, че с нещо е съгласен и то не му трябва, защото без друго си го знае.

НА КАЛИТКО И КАЛИТКОВЦИТЕ, КАКТО И НА ГЕРБЕРАСТИТЕ ВЕЧЕ ИМ ВИКАЛИ "БУДИСТИ".

А на такива като теб, БУДАли.

Гоше, грешиш бате! БУДИстите са ръководния ешелон на ГЕРБ (министри, депутати, партийни функционери), а БУДАлите са "лошия мат'рял", като тези които ти изреждаш, благодарение на който първите са на власт. Има и един Цецан Лама, който е божия наместник на БУДА.

А шеметната кариера на НБ-22 дали е случайна? А него за какво го бяха освободили от служба, че ми се губи нещо?

Предполагам че на всички стана ясно: На бат ви Бойко кукловодите ще го сменят (няма го чадъра вече) !!! Гербери търсете си друг обект да се подмазвате! Някой с по малко токсично минало.

МНОГО ШУМ ЗА НИЩО! КОМУНДЕТАТА ПАК ЛЮТО СЕ ИЗЛОЖИХА. ОКАЗА СЕ, ЧЕ НИТО БИЛ ИНФОРМАТОР, НИТО ПРЕСТЪПНИК. КОМУНДЕТАТА САМИ СТАНАХА АДВОКАТИ НА БОРИСОВ. ПРЕДИ ХОРАТА СЕ СЪМНЯВАХА, ЧЕ МОЖЕ И ДА ИМА НЕЩО ТЪМНО В БИОГРАФИЯТА. СЕГА - КОМУНДЕЛИТЕ ПОКАЗАХА ДОКУМЕНТИТЕ И СТАНА ЯСНО, ЧЕ НЕ Е НИТО ИНФОРМАТОР, НИТО ПРЕСТЪПНИК. СЛЕДИЛИ ГО, РАЗРАБОТВАЛИ И ... НИЩО! АБЕ КОМУНДЕТА, ОТИ ВДИГНАХТЕ ВРЯВА ДО НЕБЕСАТА?

Гроздето е кисело, а работодателят ти си отиваааааа...

Приготвяй си шарланя, че идват твоите работодатели- Доганя и СерГейчо.

Пак от престараване си заспало на CAPS LOCK-a. Няма друг бидист на смяна че да починеш малко?

Този няма чифт /shift/-много е самотен т.е.-смотан!

Калитко, я им кажи на тези пубери, как при социализъм всеки нормално, т.е. иначе мислещ беше следен и разработван, да не би да се опита да им разклати стола. Подсети ги, че половината българи бяха доносници, които следяха, разработваха и маскареха всеки способен и нормален българин. Това им беше начин да бранят власта. И сега е гордост за тях да вадят на бял свят, какви са ги вършели.

Какво продължават да я дъвчат тая дъвка? Дали Борисов е имал контакти, връзки, отношения и пр. с мафиотите, става ясно и от търговския регистър. Тая информация е отдавна известна. Освен, ако Борисов не твърди, че и съдружниците си не е познавал. Няма нужда от чак толкова секретни документи и шпионски истории. Самия Борисов твърди, че е помагал на службите, ама и за това няма данни в досиетата. Та като няма конкретика, може само да се гадае на кого и с какво точно е помагал. А глупостите, че Костов "треска го тресяла" дали царя ще се кандидатира ... те даже няма смисъл да се коментират. Аз си спомням идването на царя. Човека веднага и открито си заяви, че ще вземе участие в политиката. Та Костов е можел да се информира и от телевизията.

И какво стана с др.Костов? Загуби през 2001г от 24годишната Любка Качакова и Гаргамел отиде в опозиция, в която е до ден днешен. За това се е нас.ал Гаргамел , че ще му истине мястото.

Е и? Това е резултат от агентурната работа на Бойко може би?

Костов те извади от батака на Виденов. Загуби не от Качакова, а от такива тъпанари като теб, дето се полакомихте да ви "оправи" Царя за 800 дни. Ти на Костов на малкия пръст не можеш да се хванеш, плужек нещастен.