Битов семеен скандал довел до двойно убийство и самоубийство в Черногорово

"Махай се оттука" - това били последните думи на 71-годишния Стефан Дивеков, с прякор Хищника, към зет му, преди да дръпне спусъка на ловната си пушка и да застреля втората си жена Невена и дъщеря си Милка, разказа свидетел на кървавата трагедия

Обратно в новината

Коментари - Битов семеен скандал довел до двойно убийство и самоубийство в Черногорово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е клюкарски разказ , буквално ! За 30 години ни подмениха населението с папагали ! Папагалите няма как да го проумеят !

Такива са за психодиспансера, а не да им се дава разрешително за няколко оръжия. Няма ли психо тест за притежание на оръжия и да се прави периодично, а не всеки знаен и незнаен да си държи оръжие вкъщи и когато му скимне да убие някой, че се скарали за нещо по домашному?

Sm3hurk0

Да не би да е скрил оръжието след като се е застрелял ? какво казват експртите или това са набедени (пишман) експерти ?

Ей тва е - съберат ли се повече от двама българопитека и почват да се ръфат

Някакъв изкуфял милиционер или военен.

Другата седмица ще четем за Прешълеца....

Путинопитек

Да не дава господ. Следете си здравето. Най-страшните признаци НЕ са избухливост и слаби нерви, а непреодолим страх, тревога и вина. Получите ли такива отклонения - веднага на доктор, значи в мозъка ви е каша, и от там постоянното усещане за неясен враг, заплаха от всички страни и желание за бягство. Даже един мини-инсулт може да доведе до големи личностни изменения. Човек вече не е същия. Усетите ли, че нещо не е наред, не бавете лечението - заради себе си и близките си.

И после - ловците не били изруди. Айде няма нужда!

Из руда ли са родени... Много неграмотни хора пишат тук.

Оръжията трябва да се съхраняват в Рпутата и да с дават за ловните дни

Hishtnika e Getoi ot seria ot Bolshevishkata pomia Na vseki Kilometar

Статията кърти! Все едно чета разказ на селянин-очевидец…

Повечето "журналисти" в днешно време са просто деца и младежи. Благодарение на новите технологии, просто Пишат статиите от телефона докато са на кенефа или на кръчма и гледат просто да има максимално информация и да си гонят броя думи, отколкото дали има смисъл и как звучи. Нищо общо с едно време, когато журналистите работиха само в офиса, съответно бяха или по пресата или телевизията. Нощна смяна, висят в офиса по нощите, пушат цигари, но мислят, разсъждават, четат и пишат. Днешните журналисти са просто деца, имат цялата информация наготово от интернет и просто преразказват. Колко съвременни репортери с някакви уникални разкрития сте чували? Някой нов млад журналист, който да е звезда да знаете? Всичките величия са все от 90-те.

И кой ще разреши такива репортери да работят в престъпна държава, като България?

Добър човек = хищника. Не знаех, че хищниците са добри. :))

Защо му викат ,,Хищник" Много обяснения , а за това име --НИЩО.

Щото е бил.ловец пише

Защо дават на такива идиоти оръжие??

балканеца трябва да се слагат инжекции за бяс при раждане. Колко злобен трябва да си....

Какъв идиот трябва да си за да си убиеш детето.

Не знаят с какво е стреляно, но пък той се гръмнал сам.. Бил гръмнал двете жени с пушка.., обаче се прострелял в слепоочието.. Съседката прибягала да види какво става, видяла убитата млада жена и тръгва пак към кръчмата когато чуват другите изстрели.. Ъ...тая съседка да не е нинджа? И рекъл на зетя да се маха ядосано.. и зетя какво точно е направил? Отишъл да пие в кръчмата или..? Да не излезе тъй, че зетя дошъл със щерката да искат имота. Понеже зетя не работел а прибир парсата на щерката , дятката му набрал. Вкарал яретата да им чете конско, а през това време зетя ги гръмнал, и самоубил дядото ..

Много неща не си разбрал.

Неясно е написано. Дъщеря му със зетя били отвън, той пък влязъл вътре и се чули изстрели. А дъщеря му след него ли е влязла вътре или той е излязъл? А зетят как не е гръмнат, той къде е бил докато се е стреляло? "предстои да бъде прецизиран видът на огнестрелното оръжие" - е по принцип то трябва да лежи до трупа на самоубиеца и да мирише на стреляно.

Абе, за имоти става въпрос, да знаете. Пусти имоти, пуста алчност човешка.

Който никой не казва лоша дума за него, преди време върнал портфейл с близо 3000лв, който намерил на улицата. Смятай какъв тормоз наистина му е бил наложен, че да изчетка до такава степен и да убие собствените си жена и дете и то на тази възраст. Всички сме хора и всички имаме праг на търпимост. Премине ли се този праг се стига до изродщини като тази. Само можем да си вземем поука от нещастието на тези хора и да ни е обица на ухото как се държим с хората около насю

Праг на търпимост-да застреляш най близките си. Ти луд ли си бе. Като ти писне трвсваш вратата и излизаш. Мани ми имаш хиляда полюса. С такова мислене скоро ще изчезнем от картата.

Никой не защитава убиеца или приема за нормално, че ги е застрелял. Но е факт, случило се е и ще продължава да се случва. Това е реалността, хора има всякакви. Едно е какво искаш, друго е какво е. Като не се съобразяваш с реалният свят, приземяването е трагично.

С ловна пушка да се самоубиеш в слепоочието?! Все едно да се гръмнеш с РПГ в тила. Странни неща стават из територия Булгаристан...

Или са искали имот от него или да го местят в старчески дом. Нещо е имало за да му прическа така.

"Махай се оттук". Това били последните думи на 71-годишния Стефан Дивеков, с прякор Хищника, към зет му, преди да дръпне спусъка на ловната си пушка и да застреля втората си жена Невена и дъщеря си Милка" Нищо не се разбира! Зета бил ли е там или е в Германия? Това друг инцидент ли е и защо толкова нескопосано е написано? Честно ви казвам започвам да се съмнявам дали журналята са интелигентни същества или животни.

Вярно. Нищо не се разбира:" Креснал им да се махат и влязъл в къщата. ...." така както е написано излиза, че е влязъл сам ,а не с хората които са дошли с колата. Коя дъщеря е застрелял тогава? Друга, която е била в къщата ли. ? Втората му жена/ която е застрелял/, на коя дъщеря е майка ,на тази която е дошла с колата ли и която според написаното е убита ,но без да влиза в къщата. Голяма каша е написаното

Мисирки са....

Какво ли имаше в тия ваксини, с кво ли ни пръскат от самолети - цистерни, какво ли ни слагат в храната и водата, че този народ нацяло изтрещя?

Пак тихомълком се споменава, че ЖЕНАТА И ДЪЩЕРЯТА СА ГО ТОРМОЗИЛИ! Смятайте до къде са го докарали човека, че да застреля жена си и дъщеря си!? Според ИК, това е самозащита при семеен тормоз ... или само жените имат право?

Ходи се лекувай някъде, моля те - ако всеки, който ме е 'тормозел' трябва да го гръмна, няма да ми стигнат патроните пич... Няма никаква логична причина да застреляш жена си и дъщеря си така освен 2 - лудост или пиянство, или комбинация от двете.

Или систематичен психологически тормоз .... ааа извинявай, само мъжете могат да тормозят жените и те да ги мушкат с ножове, ама жените не могат да тормозят мъжете до полудяване?

То там ли беше, че така убедено коментираш. Или ей тъй на приказка да се намираме. Много често за такива като тоя “тормозят ме” означава “не правят каквото им казвам”

Може да има личен опит, емпирично да е установил последствията от женски тормоз.

А също толкова често означава "Аре ве дърто, отивай в старческия дом, и да продаваме имота"! Не се знае какво е станало, но "добър и тих човек" не превърта така от нищото, че да застреля жена си и дъщеря си!

Сигурно е бил тих, добър и кротък чиляк.

Точно, ако беше стреляла жена щяха да се кълнат как задължително той я е тормозел и тя се е отървала, ама как е събрала смелост да убие насилника и бла бла бла. Нали това е редовната мантра някоя изкукуригалница като хване ножа.

Даже една нали си уби децата и пак мъжа й изкараха виновен,бил я тормозил и тя превъртяла.

Този не прилича на циганин, как ли е станало това

Стефан Дивеков, с прякор Хищника

Приемете веднага Истанбулската конвенция и тези неща ще спрат да се случват.

Изземете оръжията от пенсионираните фуражки. Само за беля са.

Ножове и брадви също?!

За тях не трябва разрешително.