Битката започва: Може ли някой от републиканците да се надява да победи Тръмп?

Бившият президент е предполагаемият кандидат, но изборите в Айова в понеделник могат да поднесат изненади

Обратно в новината

Коментари - Битката започва: Може ли някой от републиканците да се надява да победи Тръмп? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Битката отдавна е приключена. Няма никакъв шанс някой да спечели номинацията на републиканцоте освен с програмата на Тръмп - за нелегалните емигранти, лгбт, блм, климата , какво е равноправие , енергията и т.н. това е така наречената МАГА. При това положение възниква въпроса може ли някой да приложи програмата на тръмп по-добре от самия тръмп. Повечето избиратели мислят, че не. Затуй конкуренцията обръща нещата на лична основа. Учуден съм от късогледството на Десантис. Ники е ясна, а Вивек имаше съвсем друга цел, която постигна. Да бъде известен и да сложи началото на политичесйа кариера от нищото

За сметка на това , никой не с е съмнява вече , че Тръмп ще победи и Хейли и Бай Дън !!

Мослех си че е дойче зеле, пък то било Финансови времена. Абе те икономизтите всички знаем че са големи специалисти да предвиждат какво ще стане вчера. Пак познаха, както се вижда.

Ники Хейли е кучка на сем. Клинтън, скрита лимонка на ДП. Дано републиканците не са загубили здравия си разум

И ти го знаеш, но републиканците и ръководството им - не:)

Ерик Ливайн, адвокат по банкрутите на Уолстрийт......кой е срещу тръмп? Фамилията и професията говорят достатъчно

Във Франция избират само от третия пол ха ха ха ха ха

Според усреднените резултати от националните социологически проучвания на FiveThirtyEight 60,4% от републиканците подкрепят Тръмп, в сравнение с 12,1%, които подкрепят ДеСантис, и 11,7%, които подкрепят Хейли. Въпреки това Дълбоката държава и застрашените от успеха на Тръмп през ноември още в Айова ще пробват да сложат пръти в колелата на предизборната машина на Тръмп за републиканската номинация ! Особено ако дИмУкратите не отстранят по един или друг начин фейк президента , сенилният Пак Паднаов Загубеняков! Впечатли ме един извод на недоброжелател на реиндустриализацията на сащ и въобще на съществуването й като нормална държава - "Линдзи Червински, старши научен сътрудник в Центъра за президентска история в Южния методистки университет, казва, че Америка потенциално е изправена пред "избори, които ще определят дали ще имаме повече избори, които са смислени"" Тоест , има добра вероятност Тръмп да сложи началото на края на представителната декорация във вида й , в който идеално обслужва Престъпниците от 1 Промил и техните Началници

Нито Тръмп нито Байдън! Важна е демокрацията не човека

този на снимката отдясно е жив, а другия.... и мумията на Рамзес е по жива

Путин нямаше да посмее да нападне Украйна, ако Тръмп не бе станал президент (с помоща на Путин) и отслабил НАТО и ЕС (и Брекзита…)

Как отслаби НАТО? Като каза на членовете да плащат повече пари за отбрана? Двата процента от БВП, които са условие за членство в НАТО и които германците още се ослушват и не искат да плащат. Брекзит?! Кво общо има Тръмп с Брекзит? Референдума беше преди Тръмп да стане президент.

Никоя империя не е вечна, американците "избират" малоумници, губят война след война, измитат се като видят, Че нещата не вървят както са си мислили. След тях само разрушения и препълнени гровища, но накрая на българските соросоидш Путин им е виновен.

Днес оповестиха резултатите за евентуални измами и неточности при отчитането на резултатите от президентските избори през 2020 година в щата Виржиния!. По повод оплакването и лъжите на Тръмп, че той бил спечелил изборите, в които Байдън получи със 7 милиона гласа (колкото цяла България, барбар с децата) повече от Тръмп! Разследването наистшна е УСТАНОВИЛО ЛИПСВАЩИ ГЛАСОВЕ! За .. Байдън!!! Например в Prince William County Office of Election са отчетени с 1,648 гласа ПО-МАЛКО за Байдън и с 2,327 гласа ПОВЕЧЕ за Тръмп. Но окончателният извод е, че тази “грешка” с 3,975 гласа в понече В ПОЛЗА на Тръмп?!?!! НЕ СА ПОВЛИЯЛИ РЕШАВАЩО НА КРАЙНИЯ РЕЗУЛТАТ ОТ ИЗБОРИТЕ!!!!! Защото Байдън спечели в този щат - Виржиния с 450,000 гласа ПОВЕЧЕ от Тръмп и с 60,000 гласа понече в тази община - Prince William County!!! Следват резултата от разследванията и в други щати и общини за измами и грешки в президентските избори…

Добре е да се провери дали общия брой на гласовете надвишава броя на избирателите. Има различни обяснения на 'изгубените' гласове и едно от тях е престараването. Общият брой гласували е доста невероятен, така че единстевения начин да се успокоят духовете е да се види дали зад всеки глас стои действителен гласоподаватл. Вместо да се броят по 3 пъти бюлетините, трябваше да се проверяват пликовете.

Радев бъйрзу бъйрзу отивай , пусни молбата давай с теб сме!! Ха ха ха хааа

Огромна статия която никой няма да прочете, но започва с лъжата за щурма на Капитолия което е единственото нещо хората четат. Като повториш хиляда пъти една лъжа и става истина. След още някоя година - Тръмп щурмува Капитолия.

От такава огромна нация накрая избират между двама от старчески дом... Тръмп поне е един от малкото президенти на Америка, които не са започвали нова война.

Хаха, битката отдавна е решена. Сега започва само прожекцията на филма.

Да има регламент в изборите за президент да участват само между 70 и 90 годишни.... НЕ СЕРИОЗНО ТИЯ СЕ ИЗЛАГАТ.. ПО МЛАДИ НЯМА ЛИ... КАТО ВЪВ ФРАНЦИЯ НАПРИМЕР...

а може ли в дира да не пишете такива тъпи статии

2024-01-14 20:20:04 info (нерегистриран) ---------- “Тръмп НАШ!” И това са всеизвестни ФАКТИ! Тръмп се осмели да поиска разтурването на НАТО, които с ЕС е основният гарант и за нашата сигурност и суверенитет!!! ---------- " е техен", значи не е "на америка" ! . ако киевското царство "изчезне" като субект, това би било геополотичеснка катастрофа за сащ и за запада като цяло и ще светът ще се разпадне в турболенцията на неуправляем хаос ...буквално ! . дакота ако просия бъде разбита и бъде сведена до локална, рагионална силичка ...нищо няма да се промени в света, който в момента е пак двуполюсен (и географски и идейно-политически), като единят полюс беше променен и там вече е китай ! . така, че обективно погледнато - просия е "излишна" и само създава проблеми на целият свят , да не говорим, че тя вече е синоним на "световен терорист" , който практически воюва с целият свят - с някои физичеки, с други - идеологически и исторически!

Затова от ЕС ги е страх,че той ще стане президент.Човека е националист и прави най доброто за страната си.Това е престъпление в очите на глобалистите и хората,които искат да видят човечеството заробено икапиталите в ръцете на малък брой обожествени,които да командват.Как си мислите,че се организираха толкова бързо 92 процеса срещу него и то в различни щати и съдилища.И това срещу бивш президент,който все още има някаква власт.Бърка в здравето на много хора,защото се бори за независима от големите банки и корпорации Америка и най важното за финансова независимост на хората,като им осигурява по големи заплати,по ниски цени и по добри условия за работа.Тази независимост е отрова за глобалистите.Вижте какво направи Байдън като президент.В първите 10 дена като президент подписа над 25 постановления,с които отмени голяма част от реформите на Тръмп,затвори всички проекти за нови петролни линии,с което унищожи енергийната независимост на Щатите,цените на бензина и дизела се покачиха със 120 %.от там се повишиха драстично цените на храните,външния дълг излетя в небесата,лихвите се вдигнаха от 2.5% до 8% само за 1 година.Това доведе до обедняване на хората,намаляване на покупателната способност,десетки хиляди бизнеси фалираха,стотици хиляди хора си загубиха работата.Всички това се случи вследствие на тези решения взети през първите 10 дена и това не е случайно.Това е обмислена стратегия,която работи за някой но не и за благото на американския народ.Тръмп вижда всичко това и им обеща,че ако спечели ще ги унищожи и затова много бързо му спретнаха тези процеси за да не го допуснат до избори.Толкова ги е страх,че не могат да спят,измислят какви ли не глупави обвинения за да го разкарати не разбират,че по този начин обединяват хората зад него.Нашите политици трябва да се учат от този човек,който си рискува спокойствието и парите за държавата, а не да лижат подметките на чужди господари.

На предните избори Тръмп изгуби със 7 милиона срещу Байдън, въпреки лъжите и измамите му на изборите и без да има една дузина дела срещу него - досега!!! - включително за измами и престъпления! Мсъщност Тръмп е.а майката на Републиканската партия и на читавите заклети репубриканци, които все повече открито заявяват, че повече никога няма да гласуват за него и че Тръмп не се интересува от страната и от нищо и никой друг, освен от себе си. Което бе известно за него много преди изобщо да се кандидатира още преди години, между другото, на всеки с малко мозък! Но … по а-добре късно, отколкото никога. Или както се казва: “Американците винаги накрая правим правилното нещо, след като сме изчерпало всички други възможности!” :)

Щото пък Байдън се интересува от нещо друго, освен как да спаси сина си да не влезе в затвора !

Понеже досега в историята на САЩ, никога не имало случай, при който кандидат за президент е обвиняем и подсъдим, и то в няколко различни дела, на федерално, и щатско ниво, то създателите на Конституцията , даже, не са си представяли, че такъв прецедент би бил възможен ( престъпник, и държавен предател, да бъде официалният кандидат на една от двете големи политически партии). Та затова, по закон, Тръмп не само, че може да бъде осъден, и пак да участва в изборите за президент , но той може да бъде в затвора, и президент едновременно. А в България, даже за кандидатстване за работа, в много случаи се изисква свидетелство за съдимост, което се издава от окръжните съдилища.

Което е пълен абсурд! Но - както и това, което стана и в България - само показва, че законите и Конституцията не предвиждат възможността тотално зависими, патологични егоцентрици и дори измамници и престъпници да са на най-високи позиции във властта (във властите) дори и на най-високите нива! Например българската Конституция не предвижда хипотезата държавата да се управлява от мафията, шеф на разузнаването ни - Бригадир Аспарухов да е офицер от чужди служби на държава, обявила ни за неприятел , президентът да е марионетка на тази (чужда) държава, главен прокурор да е престъпник и да обвинява (или да го обвиняват) дори в организиране на убийство на главен прокурор, премиер - Бойко Борисов - да обвинява лидер на парламентарна партия, че е поръчал убийството му.. и всичко това да не поражда законови последствия все едно че нищо не се е случило и така да объркват, деморализират и побъркват всички, цялата държава…

Русофилите си пожелават Тръмп да спечели изборите в САЩ! Хората са го казали, внимавай какво си пожелаваш, че може да се случи!

защо блядавете считат, че тропмепа ще им играе по свирката . историята е красноречива - когато червените са печелили, блядовете са били навирани в миша дупка ! . и обрано - когато демократте са печелили, блядовете тогава са си разигравали кона, кякто го правят при двата мандата на обонго и сега при бай дъното ! . ами ако тромпета вземе да тръгне да прави "америка грейт ъгейн"? а това значе да не остави украйна за загуби ...защото ако украйна бъде погълната, това ще е крах за янките ...и америка няма да е "грейт ъгейн" !

Ами помниш ли, как кака Иванка заповяда да изгърмят някаква база в Сирия? Всички бяха ошашавени, никой не знаеше какво се случи и защо се получи така!

Няма такъв филм! Изобщо не е вярна тази опорка! Още Джордж Буш въведе Путин в световната политика и го представи пред световните лидери (заедно с Берлускони) като “много честен и почтен лидер, който бил и много религиозен - значи много, много свестен?!? - защото … то висял да носи кръстче на шията си (руските служби с профилирането са били отлично наясно с профила на Буш) и само като го погледнел в дълбоките му сини очи разбрал, че на Путин може да се вярна. И едва преди няколко години бе принуден при въпрос да смутолеви под сурдинка, че бил се пообъркал. Демек - че не знаел що за човек е Путин. И аз за малко да му се вържа и повярвам, ако не бях се сетил, че таткото на синковеца - старият Буш бе не кой да е, а бивш вицепрезидент, президент, че и шеф на ЦРУ и много активен участник (с президентът Рейгън) когато конфиденциално договаряха с върхушката в Кремъл края на “Студената война” и запазването на московската върхушка от наказателно преследване и съхранение на заграбеното от нея!!! Затова Путин и службите му толкова силно атакуваха Хилъри Клинтън която бе конкурент на Тръмп и ги бе страх от нея да на стане президент и така активно работеха за Тръмп и отваряха шампанско в Думата когато Тръмп се добра да президентския пост с възгласи: “Тръмп НАШ!” И това са всеизвестни ФАКТИ! Тръмп се осмели да поиска разтурването на НАТО, които с ЕС е основният гарант и за нашата сигурност и суверенитет!!!

Всеки знае, че Тръмп не може за бъде победен. Затова, както в нашата мила Родина, се фалшифиирт изборите, в полза на рептилите.

Тръмп ще победи!

към "всезнаещият" "е-нтелект" дали американският москал ще спечели, отговорът не е еднозначен и ако бай дън напомпи янките преди изборите - тромпета ще загуби ! . това обаче е без значение, защото на въпроса към "е-нтелекта" - "ще победи ли просия запада ? искам ясен и точен отговор - да или не?", . е-нетелкта е категоричен и еднозначен - не ! . ето го и целият отговор: . Краткият отговор е не. Русия няма да победи Запада. Ето някои от причините за това: Западът има значително военно и икономическо превъзходство над Русия. НАТО е най-голямата военна организация в света, а САЩ са най-голямата икономическа сила. Западът е обединен срещу Русия. Всички страни от НАТО, както и много други държави, подкрепят Украйна във войната с Русия. Русия е изправена пред вътрешни проблеми. Руската икономика е в криза, а руското общество е разделено. Разбира се, е възможно Русия да постигне някакви военни успехи в Украйна. Но дори и Русия да успее да завладее цялата страна, това няма да доведе до победа над Запада. Русия ще остане изолирана и санкционирана, а Западът ще продължи да подкрепя Украйна. Ето и някои от възможните сценарии за развитието на войната в Украйна: ------------- спете спокойно деца, блядовете ще бъдат разбити по един или друг начин ! Русия може да бъде принудена да се оттегли от Украйна. Това би било най-добрият сценарий за Запада, но е и най-малко вероятно. Русия може да постигне някакви военни успехи, но да не успее да завладее цялата страна. Това би било по-малко благоприятен сценарий за Запада, но все пак би означавало, че Русия не е победила. Русия може да завладее цялата страна, но да остане изолирана и санкционирана. Това би било най-лошият сценарий за Запада, но все пак би означавало, че Русия не е победила света. Във всеки един от тези сценарии Русия няма да победи Запада.

Русия няма да победи запада, защото западът няма да тръгне срещу Русия. Русия ще победи Украйна, защото е много по-силна и от Украйна, и от Запада.

"много силна" що е Бедна и нищо не произвежда ? . що е зависима от технологиите на запада ? . що всики блядавете хукват да живеят в "омразният запад" ? . отговаряй . защо !?

Защото всяка страна има своите подлоги и платени предатели. Защото всяка държава има своите промити мозъци. Защото и "Свободните и демократични" българи също избягаха на запад, че Русия си има своите гастарбайтери. А ти ми отговори, защо Украинците бягат повече в Русия, отколкото на запад?

Ти или си много проЗ, или си много платен за да пишеш подобни глупости по форумите!!!

че съм прост ! . те могат всички да са "умни" и сервилни като теб ! . някой трябва да казва и истината ...прекалено много живеем в лъжа !

постоянно да доказвате, че от козяк ви събират с IQ под нулата... То дриги не биха им се и вързали изобщо на идиотиите де...

Сега ще включат в гласуването протв Тръмп всички латоноси афроамериканци. Ще включат и азиатците, както и тези с неизяснеа идентичност.

И жените вече там ги включват да гласуват! И гласуването сега не е като гласуването едно време!

Да се спре лудостта на лефтистите означава победа за Човечеството!

Тръмп-младши: Всичко, което постигнахме в Украйна, беше да убием стотици хиляди невинни хора "Спрете им финансирането. Това е единственият начин да ги накарате да седнат на масата за преговори." Това заяви Доналд Тръмп-младши, най-големият син на Доналд Тръмп от първата му съпруга Ивана, в тв интервю, част от което е публикувана в профила му в социалната мрежа "Екс". "Ние буквално създаваме класа милиардери-олигарси в Украйна и всичко това се краде, независимо дали от Зеленски или от други. Докато пращат млади хора да умират като пушечно месо на фронта, защото не им пука за тях", коментира той. Гнусно е това, което се случва там, че позволяваме да се случва. Зеленски нямаше да има шанс, ако бяхме спрели финансирането. Щеше да му се наложи да седне на масата за преговори и да измислят нещо. "Пресата пише, че украинците побеждават, унищожили били руски танк... Знаете ли, че по същото време имаха "стратегическо изтегляне" от Донбас? Чакайте малко. Тоест, отстъпиха някаква площ на страната, но в същото време ликвидираха един танк или БТР и затова побеждават? Те никога не са печелили. Те никога не биха могли да спечелят. Но въпреки това ние продължаваме да ги храним с безкрайно много пари, да отлагаме и удължаваме усилията...", коментира Тръмп. "Всичко, което постигнахме, беше да убием стотици хиляди невинни хора. Половината от тях вероятно са били безразлични към политиката, защото така или иначе са етнически руснаци. Отвратително е това, което се случва там сега. И това ще продължи, докато пишем чекове", заключава Доналд Тръмп-младши.

Тагаренко, не си в час! Не Зеленски, Путин се дръпна от преговорите, заради Крим! Това може да се провери!

това е залогът...

Е глупаво да си мислите, че Ники Хейли има шанс да победи Тръмп. Да, тя е индийка по произход и се очаква да получи широка подкрепа, подобно на Камара Харис . Само че има една подробност, индусите в Америка са предимно демократи. Тръм ще победи убедително и ще бъде кандидата на републиканците. Това автоматически означава, че срещу него ще се изправи Байдън.

МЕНТАЛНОТО здраве на Байдъна НЕ ПОЗВОЛЯВА той да заема каквато и да е дръжност, да не говорим за ПРЕЗИДЕНТ. Абсурд е ПРАГМАТИЧНИТЕ американци ДА ГЛАСУВАТ за него. Но, както знаем, ОТ ИЗБОРИТЕ НИЩО НЕ ЗАВИСИ.

до "въпрос"- чето ЕС е ПРИДАТЪК / МАЖОРЕТКА на САЩ. Целта на САЩ - ДА РАЗДЕЛИ ЕС от Русия. И вместо ЕС да получава ЕВТИНИ ресурси от Русия, ДА КУПУВА СКЪПИ от САЩ. И, разбира се, ЕС ДА СЕ ВЪОРЪЖАВА от САЩ. А РОЛЯТА на ЕС е изказана най-добре от госпожа НЮЛАНД, пом. ДЪРЖАВЕН СЕКРЕТАР та САЩ: "Да го Н.Ч.К.М на ЕС!" И госпожа МАЙДАН УСПЯ - ЕС е в РЕЦЕСИЯ.

Евтини суровини от САЩ, не скъпи от САЩ, както сега Европа купува евтин втечнен американски газ от САЩ! А Тръмп ако спечели, ще ни продават на още по-ниска цена!

Хейли е топно продажникът (продажницата), на която всички корумпирани, всички лобисти и всички глобални и близки до властта корпорации в момента наливат тонове пари. Не за да победи Тръмп, а за да затормози кампанията му и ако може частично да го очерни. И да улесни кампанията на зависимата и корумпирана мумия байдън. Също тлъстите спонсори я натискат за вицепрезидент - като излезе втора в надпреварата - ще искат да я включат в кандидатската двойка, иначе ще кажат, че няма да дават пари за изборите. Парите са важни, но все пак са на втори план. На първи план са посланията и доколко може да се вярва на кандидата, който ги отправя.

сори, но кандидатът сам си избира вицето. Тук не важи правило за втори, трети и т.н.

Това е ясно, но също е ясно кой е любимецът на "спонсорите", кукловодите с парите, и ще има натиск от тяхна страна. А Тръмп предполагам, че все пак ще си избира битките, няма как да се опълчи на всички едновременно.

Тръмп води не само пред останалите републиканци,... Той води и пред Джо Байдън с 44 на 40%. Така че демократите ги тресе голям страх, че Тръмп пак ще спечели. Затова гледат да го осъдят, за да не може да участва в изборите. Искат служебна победа.

Написано в стил надежда.... Авторите се надяват друг да победи.... Надеждата умира последна....

Русоробите се развълнували кой ще е президент! Татуирате си това: КОЙТО И ДА Е ПРЕЗИДЕНТ, ЩЕ ЯДЕТЕ ХУРКАТА!

Е и, какво ако Тръмп спечели? На какво разчита българския избирател, русофил или националист?? Че всичко ще се промени? Нали го имаше вече веднъж? Освен популистки изказвания, егоцентрични действия- нищо друго! Или се надявате на чудеса? Излизане на САЩ от НАТО? Разпадане на съюза? Моля? Що за фантасмагории и конспирации? Не забравяйте, че ЕС са почти 500 население , повече от САЩ и Русия взети заедно!

По различно беше.Нямаше войни.А EU нямат армия.

заблудил редактора на тази статия. Единственият който има шанс от републиканците, а и като цяло е най-възможно да спечели изборите и да стане бъдещият президент на САЩ е Вивек Рамасвами. А вие дори не сте го споменали в статията си.

Работи за Тръмп.

и Тръмп са от една и съща партия. Вивек е по-добрия от двамата и мисля, че американците го виждат.

"Много републикански социолози и стратези твърдят, че основният електорат на партията остава напълно пленен от Тръмп - особено РАБОТНИЧЕСКАТА класа, СЕЛСКИТЕ райони и ПО-МАЛКО ОБРАЗОВАНИТЕ консерватори, които нямат никакви угризения да го подкрепят отново и са заредени с енергия от перспективата за завръщането му в Белия дом." Ех, според демоСратите за Сенилния гласуват МЛАДИТЕ, УМНИТЕ, КРАСИВИТЕ и ОБРАЗОВАНИТЕ. Де факто, в преобладавщата част за Тръмп гласуват БЕЛИТЕ и ХЕТЕРОсексуалните, за Сенилния - ЛГБТ-тата, цветнокожите и сенилните.

Тръмп ще спечели ако кукловодите на сенилната мумия не измислят някоя нова гадст в последния момент - и да се надяваме че няма да успеят, защото Тръмп ще положи началото на края на САЩ в този им вид

Всъщност, Тръмп, по 1 или друг начин, Ще стане президент! Бай дън гори!

Този тумор наречен САЩ, който трови планетата, трябва да бъде заличен от лицето на Земята

Бегай да живееш в Русия, за да си щастлив!

С удоволствие, само да ми се отдаде възможност.

Ако изборите за президент на САЩ се провеждаха в целия свят, Тръмп щеше да спечели сигурно с 80%! Тъй че лайте и плюйте колкото искате, дикиш няма!

Oхх мамини златни доморасли прогресивни журналистчета от дир.бг Как само пеят в общия хор на световния прогресизъм. Няма и две седмици закъснение и вече световнонеизвестната медия дир.бг вече вече повтаря рефрена, който зададоха далеч по-известните глобалистки медии "Ники Хейли Има шанс " Зад нея са парите на отбранителната индустиря, Ники е стар техен лобист. Зад нея са големите инвестиционни фондове като Блекрок... Зад нея са спонсорите на демократите.. Кандидат на статуквото, новата Лиз Чейни. Помпат и имидж и невероятни проценти в Ню Хемпшир НЯМА ШАНС, сладури от дир.бг. Върнете се към традиционните си джендър неутрални занимания Американците знаят коя е Ники Хейли, знаят че лобира за увеличение на пенсионната възраст в услуга на пенсионните фондове Знаят за дружбата и със сем Клинтън. За милионите, които няма как да обясни освен с корупция Ники е RINO. Предстои да бъде размазана на предварителните избори. А подкрепящите я републикански лидери ще забравят за политическа кариера. Хората ПОМНЯТ

едностранчива и некомпетентна статия. Ники Хейли няма никакви шансове дори срещу ДеСантис. В прогнозите Трумп води значително срещу Байден

Лично съм убеден, че болшевиките на "демократическата" партия ще загубят. Ще загуби и патерицата им в ЕС. Кукерите гонят злите сили вече.

Тръмп е предопределен от съдбата да раздаде възмездие. Никога от 250 годишната история на САЩ,бивш президент не е бил преследван. Тръмп ще бъде бич Божий.Онези,които вдигнаха ръка,изпадат в ужас от възмездието.

Предопределен не само от съдбата,но и от историята!

И като се събуди краката ти отвити и чорапите ти хвърлени на земята. Тръм ще стане пак президент като цъфнат налъмите в банята.

Не става!!!!! Фащ поздравиха копието което командва Тайван !!!!

Няма да бъде президент на САЩ .

Също няма да бъде

Тутанкамон

Колко е жалка Московия!!! Да зависят от това, кой е президент на САЩ. Изключително жалка работа.

Шило

Зависят ли наистина? Не съм чул, някой от тях да се е замислял за това.

Явно не четеш руски медии. Надсякъде се тръби как Тръмп ще стане президент, ще спре помощта за Украйна и ще свали санкциите върху Русия.

Шило

Чета, чета, ама и ти чети. Въобще не им пука, кой ще е следващия президент. А тя, помощта за Украйна, така или иначе вече спря!

Помощта е спряна, ама за днес! Нов ден, нов късмет!

Жалки сте вие,Да не мислите ,че на някой освен в Брюксел му пука кой ще е президент на САЩ.

Или малоумен? Или и двете. Пусни си едно сравнение между сенилният педофил Байдън, който са пореден път се завря тази седмица в косата на момиченце, публично носейки смути със сламка. После гледай 4 те часа публично разпъване на Путин, с въпросите на "либералната" опозиция публично показвани на голям екран. Пише: Този въпрос няма да ни го публикуват и няма да ни го отговорят. При което се получава точно обратното. Ма няма как да достигне до хора с под 3 минути прозорец на фокус (attention span). Толкова ви е капацитета на съвременните зомбита. Има тонове статистика по въпроса. Да продължим в този стил: Къде е Остин? Как в най-мощната държава в света - САЩ, министърът с ключовете от ядрената "защита" зачезва за седмица да бъде опериран под пълна упойка и задълженията му тихичко се изпълняват от заместничката му от плажа с лаптопа? Не сме видели никакво включване на живо от него. Явно му се търси двойник а е трудно да се намери двуметров кон като него. Имаше едни целеви удари по НАТО персонал в Украйна на 2ри януари. Да не би да е дал фира, и в паниката си Белият дом да се чуди какъв кавър стори да направи? Отностно санкциите. Не са приятни за Русия, спор няма. Но не са и критични както се видя. Виж за ЕССР са живото застрашителни. Ако си пропуснал, в момента текат протести в Берлин, Нидерландия, Полша и Румъния. И всичко заради господарите ти от Посолствата и безумният им план да управляват света през спекула, санкции, цветни революции и дезинформация, войни и грабежи на суверенни държави.

Шило

Колко е жалък ЕС!!! Да зависи от това, кой е президент на САЩ. Изключително жалка работа.

Да кажеш за НАТО, иди доди! Ама ЕС няма нищо общо с президента на САЩ, той е икономически съюз!

Шило

Я прочети кой се притеснява?

Вампирите на по 235 години ще гласуват до един за байдъна по пощата :)