Битката за Шумен - ще успее ли този път БСП да победи ГЕРБ?

Левицата стартира със скандал - изключиха своя бивш кмет, който се кандидатира за друга партия. Градоначалникът от ГЕРБ, който се бори за втори мандат, обаче направи гаф

Обратно в новината

Коментари - Битката за Шумен - ще успее ли този път БСП да победи ГЕРБ? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БСП-то Ще победи ако има достатачно роми в Щумен.

Какъв Шумен,бе хора?Кой го интересува?Вече прекалявате!!!

Бъркаш! Ромите са приоритет на гробарите! Отличник е ентелектуалеца от дулово "д-р" тодър тодоров, новия цецо пъпеша на бай хой за североизтока!

Христов е брутално корумпе, кадър на ДС, пребоядисал се и излъскал боята с полицейски курсове в САЩ, станал гербаджия и е дупе и гащи с ДПС-то. Абсолютна ГЕРБ-ДПС мафия.

Заглавието може да се напише и по друг начин: "Ще успее ли Ескобар да надделее отново над дон Корлеоне"!!! Изминаха вече над 30 г от българския вариант на т.нар. "демокрация"! И през тези години се изреждат във властта същите силови групировки от комунизма, но сега се наричат демократи и социалисти?! А резултатът - най-бедна, най-корумпирана, най-бързо изчезваща, с почти никаква свобода на словото и без каквото и да е светло бъдеще, държава в ЕС!!! Та, дали щяла да успее този път бсп, или не, изобщо не ме интересува!!! Нито за тях, нито за другите!!! СЪСИПАХА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА И НАРОД!!! И СЕГА ПАК СЪЩИТЕ СЕ ТЪКМЯТ ДА СА УПРАВЛЯВАЩИ И "ОПОЗИЦИЯ"???!!! ДО КОГА ТАКА БЕ УВАЖАЕМИ СЪНАРОДНИЦИ???!!! Така ще бъде, докато народът български не се събуди и не им потърси сметка най-сетне!!!!!

Стига милиционери, пожарникари и военни! БАСТА!

А, бе, няма ли истински десни кандидати в този град и съответно наистина демократично мислещи и ИНТЕЛИГЕНТНИ хора??? Как не ви омръзна да ви управляват само комунисти, защото и герб и бсп са такива, разлика няма. Защо не мислите с главите си, а не да ги използвате само за разкрасяване или дребни еснафски сметки от типа "да си запазя работното място, колкото и да не ме удовлетворява" или да си падаруваме на воля разни боклуци. Мислете, мислете, хора, проявете здрав разум. Вярвам, че има и други по-подходящи кандидати от комунисти, гербаджии, фалшиви патриоти и тем подобни.!

Венци Венков е моят фаворит, жалко, че не живея в Шумен и мога да гласувам за него. Ерудиран, опитен, диалогичен, почтен и добър човек.

Аз съм шуменец, и градът наистина е в окаяно състояние. Изсичат се масово дървета, без да се залесява с нови. Боядисват асфалта в парка и на главната улица с долнопробна червена и зелена боя. Водата е тиня, топлофикация не съществува от няколко години. За безработицата няма смисъл да приказвам. Това е може би градът, в който най много се краде - след София разбира се, на високо равнище. Лошото е, че който и да дойде, ме съмнява нещо да се оправи

Градът на Волов, на първият български синфоничен оркестър, на Панчо Владигеров, Тодор Колев и много други интелигентни, умни и успели личности, какво стана с вас???? Накъде сте се запътили, прочетете добре историята на вашия град, струва си!

А,за Евророма,нещо да кажеш?!

много смешна и изсмукана от пръстите статийка, скалъпена с цел да повдигнал барем поне малко Венци-машата... ама няма да мине номера. Корнелия Нинова ще трябва да се изправи пред тоталния разгром на мижавата семейна партийка, която остави в Шумен. Дано поне роднините на съветниците им гласуват за тях. ха-ха :D

Всичко с малки изключения що не е БСП е ГЕРБ.Особено ДПС и ВМРО.

Написах, че партиите властват над членовете си, както всяка една секта прави и ми изтриха коментара. Смешници :D. Забрана на партиите!

Гледайте Монтанския кмет как се кандидатира 5 - ти път под какви ли не имена на партии и организации. За него беше и е: "братчедите" от двете цигански махали да са доволни от него. Избра си циганските барони в Общинския съвет, личния му шофьор беше дори мангал, за българчетата ученици няма училищни автобуси , но за ромите - има !! Другите да взимат пример от него...

Всичките не стават, освен един минен инженер донякъде. За ГЕРБ старшинката от ДС със задочно завършено военно ли да гласуваме? Как така се завършваше задочно висше военно училище по соца знаеш ли? С връзки - яки, здрави, доказани комунистически връзки и потекло и едно яко ДС рамо. И са тва ми бил десния кандидат. А бе вие десницата Антон Тодоров не слушате ли и не гледате ли? Дрън. дрън, ярини. 200 милиона сигурно лева са хвърлени за вода в Шумен и нищо. Сега искат още повече. Да крадат. Град с изчезващо население, турцизация, циганизация, чалгизация и празни училища. 101 000 - сега 75 000. Областта 1985та е 245 000 сега едва ли е над 160 000. За кво си говорим. Цялата област е икономическа пустиня и в нея едно оазисче Шумен създава 80 процента от целия БВП на областта си. Не, че Венков става, ама другите съвсем не заслужават.

Хахахахахахахахахаха. Само военни и полицаи ще ни/ви оправят - т.е. ще ни/ви уморят по-бързо да се не мъчим/мъчите. Хахахахахахахахахахаха. А за капак опонент - журналист. Ама нищо против нямам и двамата. Просто се питам с проблеми вода, безработица, мръсен въздух, западаща болница, липсващи деца, ниски заплати, келяви заводи и т.н. няма ли някой с по-така професия. Нищо лично ама трябват инженери, лекари, юристи или истински икономисти. Ама няма. Няма и да има. Избягаха.

БСП ще успее да победи всеки само при едно условие: - датата да е 9 септември 1944 година хи хи хи

Винаги съм гласувал против комунистите,ноооо.... сега няма за кого /пак няма да гласувам за тях/. Почти всички кандидати са били до скоро комуняги...! Няма едно име на свестен човек! Жалко за Шумен!