Битката за Пенсилвания: Тръмп си пожела "огромна републиканска вълна", Байдън доведе Обама

Трима американски президенти от "червения" и "синия" цвят участваха в предизборни митинги във Филаделфия

Обратно в новината

Коментари - Битката за Пенсилвания: Тръмп си пожела "огромна републиканска вълна", Байдън доведе Обама | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БАЙ-БАЙ БАЙ ДЪН!

За никого не е тайна, че Обонго кара трети мандат чрез Байдън и, за да се появи на цирка при междинките, работата е много окендзана. Ама много!

Тръмп ще спечели!

Даже и да загуби.

"ние всички трябва да говорим с един глас"" плюли са си в устите с нашия про100так май.

Нигога, че ще подкрепя Тръмп, но след огромната подкрепа на Байд.н за война в Укр пожелавам Тръмп да спечели.

Няма ли кой да му даде новичок, малко му трябва

Насъскването на гоите един срещу друг по политически партии и пристрастия като Демократи срещу Републиканци, Левичари срещу Десничари, Либерали срещу Консерватори и т.н. винаги е бил основният инструмент на еврейските банкерски фамилии и елит, чрез който да разделят и владеят гойските маси по света и особено в Америка. Всички американски президенти и техните съответни партии открай време се притежават от чифутите, което е и показателно от милиардите долари военна помощ, изпращани всяка година на Израел от джоба на обикновения американски данъкоплатец. Тръмп не е по-различен от останалите президенти, който от своя страна отдавна си го обичат в Израел, че и даже на няколко пъти е получавал награди от типа "Приятел на Цион".

Така е ама... масите...

мангали на всякьде!!!

Боко си доведе чехлю и чифут, памперсът си доведе негър :) Мъ ха ха ха :)

Мърляви убийци руски боклуци и вашите Бг роби,някои да ви иска мнението или помощта,НЕ. Някои да се интересува от вас НЕ. Какъв ви е проблема ,страхът ,че любимата ви Рашка ще я мачкат които и да е президент,преди бе бензиноколонка сега ще е рубиня на Украина . По прост от Путин и Сталин Русия не имала.

Укропитек!

междинните избори за господар на територията Абсурдистан. За жалост, до там сме я добутали, тъй като въпросната държавица с 250 годишната историйка, до тук ни докара. Ама дейба и тоз' Путин дейба, по подразбиране само той е виновен.....

Докара братчеда да го пази да не го ошамарят Въпреки всички фалшификации и напъни на демократите американците не им се връзват на простотиите Дано не го свитнат Тръмп като Кенеди….

Дано да го светнат. Ще е национален празник.

Бегай си карай таксито че некой те пита тебе Pete

И двамата кандидати в Пенсилвания са уникални боклуци. Демократа - мозъчно повреден изрод, републиканеца - холивудски либерал дето се преструва че е консерватор само да докопа място в Сената. И двамата са страшно противни. Ужасно е че Пенсилвания и Джорджа ще решават изборите за цялата държава тази година.

Както виждате света с Байдън не е станал по сигурен,ами напротив. Тръмп е на ляво зелено либералнате лайна трън в очите.

9 от 10 коментара тука да си набиват едно и също, когато извадката е грешна, трябва да си мегатъп да не си гледал тв от години за да не видиш, че на избори и в НС и къде ли не мнозинството е силно против рашистите. Оваряш тук и оставаш с впечатлението, че живееш в мъсквъ. Даже оня ръб Янев, дето на челото му пише комсомол, е срещу, е какви са тия дето пишат тука не е ясно, не са българи обаче.

веднага 2 минуса, напиши нещо бе троле, кай там за бомбенето на приятелските мюсюлмански държави ирак, либия и кво беше още и скръбта по кадафи, садам и осама, как от хубави държави направили пух и прах, а пък вожда приятел с вечния ни враг турция и с православен иран и чечня да изнасилват хритияни и да им бомбят градовете, измет филистична ...

Браво! Я кажи от коя телевизия се информираш, да си пусна и аз малко да ме залее Истината. пхахахаха :))

Казах ви кой го управлява! Терористите на Сорос които са сложили за водач на отряда убийци пионката Б а р а к О б а м а ! А той управлява куклата с изхабени батерии Байдън!

За вас само Роналд Рейгън, републиканецът артист който изрина сесесерето на бунището на историята.

Как го изрина? Че той на картата не можеше да го намери. Както и бай дънчо. Добре, че вербуваха предатели като горби и част от окръжаващите го, да прецакат Съюза.

Този който бутна СССР се казва Линдън Джонсън, като с гениалната размяна която направи през 1968 година, като набута Чехословакия обратно в ръцете на Брежнев в замяна на Франция, успя да скапе всички наченки на икономически промени в соц.лагера и това докара СССР до крахът му. Рейгън просто извади късмет, докато води икономически войни с Европейската икономическа общност, да гледа отстрани как дългогодишното натрупване на политически грешки доведе до икономическото сгромолясване на Съветският съюз, но като всеки американец не пропусна да си припише чуждите заслуги-)

Бил довел и Обама, и Д.Вашингтон да доведе мача ще е свирен вече.

Не от Обамата!

Съществуването на човечеството зависи от изхвърлянето на фашизоидните ужДемокради ,и идването на Тръмп! Свободният свят е за Тръмп. Западният поробен свят е за Байдън и Демократите.

Той убаво си е довлачил Обонго, да му вдигне самолета, ама Памелата липсва! ... Битката за Канселвания!

Обонго Обама защо са го върнали? Прилича на тези наши катаджийски ченгета дето като ченгета нищо не направиха, сега се обясняват как всичко знаели и можели да направят за безопасността на пътя, разни Милчевци и Рановски.

Обама, братът на Осама!

Той е американския чехъл !

ДА ЖИВЕЕ НЕГОВО РЕПУБЛИКАНСКО ВЕЛИЧЕСТВО ДОНАЛД ДЖОН ТРЪМП !!! НАПРЕД,ПЕНСИЛВАНИЯ !!! УМОЛЯВАМ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ И ФРАНЦУЗИ С ЩАТСКИ ПАСПОРТИ,А ТАКА СЪЩО И ИРЛАНДЦИ,ШОТЛАНДЦИ,УЕЛСЦИ, КОИТО ЖИВЕЯТ В ПРЕКРАСНА ПЕНСИЛВАНИЯ ДА ПОДКРЕПЯТ ГОСПОДИН ДОНАЛД ДЖОН ТРЪМП ! ФРАНЦУЗИТЕ И БЪЛГАРИТЕ СА С РЕПУБЛИКАНСКАТА ПАРТИЯ НА СВОБОДАТА,ДОСТОЙНСТВОТО НА РАСИТЕ И МИРЪТ ! ДА ЖИВЕЕ НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО ДОНАЛД ДЖОН ТРЪМП- ЛЕГИТИМЕН ПРЕЗИДЕНТ НА СЪЕДИНЕНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ !

Си болен мозък. Чети между редовете повече и не пиши с голямо букви. Не си на митинг.

Мнение на Света - Байдън не е виновен за Нищо - Сина му Харис Байдън е човечето което направи Ковид в Украйна Харков . Ако Байдън остане на власт в САЩ - Войната срещу Света ще продължи . Ако Тръмп вземе властта - Харис Байдън ще бъде съден в Хага .

Америка не признава решенията на Хага. Нищо лично

Не си Прав - ако ООН приеме че Ковида се Произвеждаше в Харков , в Био лаборатории на Харис Байдън , Хага ще го осъди за Военни Престъпления , ще му остане само като Хитлер да се гръмне в Главата сам .

При 90% бг срещу ватата (справка Нар. Събрание) , тук под всеки коментар яко плюсове в подкрепа, има нещо гнило в Дира...

Брат , Наздраве - рано пием , рано лягаме . Ти какво пиеш ?

Много ми се иска да получат заслуженото

Байдън си е взел домашен любимец, маЙмуна, да надушва къде са бананите. Тоя черния, как го отминава с 200, ако не са в ефир, ама за пред публика, му е ''пръв приятел''. Нещастници!

и децата знаят, че президента на Америка е кукла на конци, играта се диктува от банкерите на Wall Street и войнолюбците в Пентагона. Навремето Кенеди е отказал да играе по свирката им, и съответно е бил отстранен по надлежния ред.

Нещо черно на бело имаш ли? Или само теории?

КРЕТЕН

Черно имам да покажа - Блек Рок

Браво мен! Направо му го сложи на Кърт отзад и завъртя, както казва Дон Бидон!

Черно на бело? Ха-ха, ти от Луната ли падаш?

Не искате москвичи, искате мерцедеси. Ми новият модел демокрация предвижда и москвич на нямате. Социален рейтинг, синтетични храни, безполовост, генетично модифициране, студ и глад щото пречите на климата. Ако не сте го разбрали си заслужавате демокрацията.

това е новия ред на новото поколение комунисти марксисти.

Като човек с изключително либерално мислене подкрепящ, вярващ в демократичната идея и управление няма как да кажа, че в последните години не се чувствам разочарована... Сякаш светът се оглежда в криво огледало и всичко се опорочава, включително политиките.. Демокрацията е присъща на свободните духом люде, със свободна воля, на хора с висока отговорност към обществото, на хора зачитащи законността, на тези които за нищо на света няма да приемат автокрация, диктатура, тоталитаризъм... ... НО демокрацията е истинска само тогава когато е заслужена, тогава когато е защитена с думи и дела, демокрация не може да бъде подарена, нито принудително наложена... Би било добре цял свят да е свободен и демократичен, но това е невъзможно, дори бих казала напълно непостижимо и се вбесявам от настояването на американците да пренасят демокрация там където тя е абсолютно нежелана.. Пак повтарям, на първо място демокрацията е представителна извадка от масите, тя трябва да е желана от мнозинството, то да е узряло за нея, да е готово да се бори за нея и да я защити.. В противен случай това не е демокрация, това е злоупотреба или нещо друго в кривото огледало..,

Демокрация не съществува. Само фасадна такава.

Естествено, че съществува в противен случай нямаше да пишеш тук, а щеше да правиш, гимнастичка на площада (в най- добрия случай).. Все още имаш избор от останалите режими които не са фасадни..

Бъркаш понятията приятел, и китайците пишат по социалните мрежи, араби, иранци, африканци, там няма ефективна демокрация. Свободата и демокрацията не са синоними, демокрацията е начин на управление на държава нищо повече.

Демокрация не е Свобода на словото. Демокрация е мнозинството да избере който иска да го представлява, а не който са му казали да избере.

От видимо интелигентни хора, не очаквах такъв буквализъм.., примерът е метафора на диктатора..

и миналия път победата беше вързана в кърпа за Тръмп, пък какво стана накрая? Всички пиха по една студена вода. А нашият премиер-слънце се скъса да му се мазни, направи нечувани усилия и клоунади, за да му отдели поне някакво време преди помилването на пуйката и да го приеме в Белия дом, заедно със стадото мисирки, които беше помъкнал със себе си в самолета...И накрая- сделка за непроизведени самолети, един задоволен егоцентрик и едно голяяямо нищо за България.

Боли ме кура за България

Ами, откраднах изборите т.н. неолиберални демократи - за тях подбор на средствата няма, не се заблуждавайте. Те не искат свобода на словото, а само на онова слово, което е унисон с техните опорки и политкоректност. Те не искат свобода за народа, а считам, че "свободен" ще имаш право да си само ако изпълняваш онова, което Те ти казват. Всеки, който е различен е кървав враг и на него трябва да му се спре възможността да съществува. DJ sорос.

Задоволеният егоцентрик не е Тръмп, естествено.

Ти си също толкова "дърт" с перука и с жена проститутка , отново да правиш НИЩО освен да изолираш САЩ от света...

Никога няма Тръмп да е президент пак!!! Даже да можеше да събере повече от другите, няма да го пуснат това чучело. При дебатите една от точките разбира се ще е външна политика, там изгоря и Льопен преди време. Няма как да не заклеймиш оркитеако си нормален човек. 90% от българите го правят, факт е решението на Народното Събрание за оръжията, какво точно бранят тролите тук не е ясно, но сте мах 10%!!!!

Ще, ще ..... И тоалетните ще са пак само за мъже и жени ,и в документите няма да има графа за трети пол., и мигрантите ще ги ритаме обратно още от границата, и педалите ще се откажат от гей - парадите и ще се събират само в кенефа на Докторската ....

Писал, писал, и все за педали, те това е най-големия проблем, всички мажаги в бг са скрити пидали. Пука им на американците дали някъде из града, далече от къщата им с два гаража и басейн, ще се вихри парад за час годишно, плебса ще получи някакво зрелище. Тия, които движат САЩ и света са на съвсем на друга вълна. Подразването с педалщината над простите хора и маси по света е трик на запада, който ганю няма как да разбере, сложно е.

Аууу, Тръмп, видиш ли, бил голям президент! Независим и истински, автентчиен политик. Той щял да донесе мир по света. Щял да спре войната в Украйна, защото тя била по вина на САЩ. Щял да спре парите на Зеленски, за да може руската армия да изпълни историческата си мисия да победи Украйна. След ато оправи войните, Трумп щял да премахне и инфлацията, да видгне бизнеса на крака, да върне старите цени... Това не са бляновете на някакви заблудени мечтатели. Зад подобни изказвания стоят путинските тролове от една уж българска политическа партия. Щом те така реват в ползан ан дебила Тръмп. представете си колко той е независим. Смея се на вас, кремълски отрепки!

Точно ако останат изродените сбъркани демократско - джендърски политици на власт, до една година САШ ще заприличат на безсилното ЕС.

Пак са пуснали нета в лудницата .Абе халипав боклук , имаш право да го получиш право отзад ..... Мърша скапана

НЕ БЕ , ЧЕ БОРИМЕ КРЕМЪЛСКИЯТ ДЖУДЖАК С ВЯТЪРНИ МЕЛНИЦИ И ФОТОВОЛТАЦИ... МАМА ВИ ДЖЕНДЪРСКА , ЗАТРИХТЕ ЗАПАДА ....

Байдън вече и придружител си е наел. Даже очаквах че Обама е говорил вместо него.

Посеркото Байдън си води маймунка да му сменя посраните памперси!!!

Байдън вече е с придружител негро. 100% инвалидност.

Има ли Парене по ДетеРодните Органи?!

Кво ще правим с фиксираната цена на руския нефт? Нямало да продават на страните наложили тази цена

Щатите няма да наложат таван и ще ни препродават руски ресурси на петорни цени. Какво си се притеснил, те са го измислили, сега ни дават вазелина да се подготвим.

Те затова много искат, ама отлагат. А в момента дойде лек студ в Европа... 8-10°С.. има време, малко остана

Дори приказките за таван влияят на цената. А щом е на борсата тоя ресурс, всичко е алабализъм. Нали помниш Мъск как се ебаваше с цената на биткоин преди известно време - ще приемаме плащания, няма да приемаме плащания...

Гледам, че за трети път се изправяме срещу Русия

Кой ще да става президент, пак ше си фалирате и пак ше ви клеца русия

Рашките са яли боя винаги от Републиканците , а не от Демократите . Демократите са дърти миризливи хипита, екоджендъри, чернолюбци и учители по йога Републиканцът Рейгън разглоби СЕ СЕ Серето преди тридесет години . Успех на Тръмп и дано живеем отново един нормален и мирен.свят .

Пали свещи да не ревеш на тъмно

Трай Ве, цветен Еко-онанист.

След Ким, Иран, сирийци сега русофила се надява на Тръмп за да спечели Русия войната хахахс

Турчин си нали? Те мразят Русия, щото им отне бащините земи и ги даде на България

Русия да, но царска Русия!

Не е турчин

На бас , че републиканците няма да спечелят. Ако все още се гласува по пощата, нямат шанс

Прогнозите са, че републиканците ще имат превъзходство в Конгреса с малко, а в Сената е неясно!

Знам прогнозите. Гледах борбата между Тръмп и Байдън. Тръмп печелеше, и си легнах. На другия ден дойдоха онези прословути 80 милиона по пощата. 100 процента за Байдън

Републиканците държат пощите!

Ха ха ха ха Ха ха ха ха

Нямам нищо против демократите, но да разчиташ на по-тъмно зелените, които извършват 60% от престъпленията в САЩ и се излагат на наградите Оскар си е приказката за удавника. Мисля,че това беше грешен ход.

Най голямата грешка е, че разрешиха на жените да гласуват

Ако демократите фалшифицират изборите, в САЩ ще започне гражданска война, ако не ги фалшифицират, Тръмп ще ги нагъне и пак работите ще стигнат до гражданска война.

И Русия ще стане велика държава и Путин ще лапне Земното кълбо!

е то откакто дойдоха скапаните демократи сме на ръба на ядрен апокалипсис...

А когато републиканците са на власт болшевишката система рухва.

Я пак опитай кой плаши и пуска бомби по детски градини, трол недоклатен.

Който пуска бомби срещу терористи си ги пуска в собствената държава, а не на 15 хиляди километра

ДЕМОКРАТИТЕ ГЕЙ ПЕДРАЗИ ЩЕ ВИЯТ ОТ БОЛКА И УНИЖЕНИЕ. СЪЩО ТОЛКОВА ГНУСЕН И ПРОТИВЕН КАТО РУСОРОБА ПУТИНИСТ Е САМО И ЕКО ДЖЕНДЪРЪТ СОРОСОИД!

Вижте кво, я вземете и Чехлю - той и без тва се има за дружка на Обама, а тука така или иначе работа няма да свърши. И го дръжте там по-дълго, дайте му няква синекура, която изисква отработена усмивка и фрази, пък ние ще забравим, че ви плащаме бол пара за чертежи.

Цялата администрация зад Байдън е на Хюсейн Обама, то беше ясно, че това му е 3-я мандат, явно иска още.

Кво коментират В Проссия никога Не е имало избори

Целият свят стои и чака да види мир ли ще дойде по света или войни и кризи. Всичко се решава сега, а са седнали да ми обясняват, че моят глс бил важен.