Битката с бактериите: винаги ли чистото е „зелено“: Епизод на Euranet Plus

Ако хигиената е мерило на цивилизацията и условие за по-добро здраве, знаем ли какви са недостатъците на този лов на бактерии и как се отразява той на имунната ни система?

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спрем и с езика на омразата. Съжалявам за случаите в които съм го използвал. Ще работя по това да не злословя. Ще гледам като начало да спра да псувам. После ще гледам да говоря само добро за хората, независимо от отношението им към мен. Хайде да се опитаме заедно ако искате да направим нещо. То ние не спираме, де, но нещо което и на мен да ми хареса. Елате ми на гости, няма да ви бия, обещавам.

Здравейте отново. Пак ще ви призова към отстъпки. Ще ми се да съм наистина сам вкъщи, когато пиша на телефона и лаптопа и когато карам кола. Обещавам да не издавам тези тайни и да не спекулирам с тях пред никого. Не знам как изглежда отстрани, но положението ми се влошава напоследък. Нямам воля за нищо. Хайде, моля ви, да си намерите друго занимание и да се отдалечите от мен. Просто да спрете. Пратете ми мейл с детайли къде са нещата. Много, много ви моля.