БСП имала нужда от подготвен кадър като Първанов

Съгласие в името на общите цели трябва да бъде постигнато преди конгреса на БСП. Това каза Георги Първанов, президент 2002 – 2012 година, по повод конгреса на БСП и лидерската му битка със Сергей Станишев, в предаването „Винаги в неделя” на ТВ7.

Обратно в новината

Коментари - БСП имала нужда от подготвен кадър като Първанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно такъв, "подготвен" и непризнат от политиците в Европа и света, като Първанов, е нужен на БСП, но най-вече на нечии енергийни интереси.

Когато е на власт, БСП работи за едрия капитал (както и останалите управляващи партии). Когато е в опозиция твърди, че е левица. Ако между партиите имаше идейни противоречия, тези политически марионетки щяха да са изчезнали. Но БСП си създаде добра икономическа основа с "честно спечелени" пари и продължава да дразни като трън в очите на обществото. Разцепление или разделение. Абе, направо - жалка работа!

Е ДА АМА НА БАТ БОЙКО НЕ МУ Е УДОБЕН ТАКЪВ КАТО ПЪРВАНОВ!!! ТОЙ СИ ИСКА СТАНИШЧЕТО, ЧЕ ДА СИ ГО ПОПЛЕСКВА ПО ДУПЕТО КОГАТО СИ РЕШИ!!!

А нима Станишев не е подготвен?! Напротив има достатъчно опит вече и добре си върши работата. Нали имаше други планове ГП след изтичане на мандата, къде е А, Б. Ами какъв е проблемът да е редови член на партията, какви са тия амбиции веднага на върха и без това досега освен като популист, друга изява не сме забелязали от бившия президент.

Подготвен, от още преди да се роди, стани-шеф на бсп!

"БСП имала нужда от подготвен кадър като Първанов". За какво е подготвен да присвоява, ловува, заиграва и да е все на гребена на вълната. Айде стига момко от Косача. Намери защото нямаш достойнство, доблест и чест. Постъпи като Желю или Петър Стоянов. Но не ти искаш да пълниш шепи и да държиш кокала. Твоето президенстване беше 10 години застой за държавата, себеуреждане, задкулисни схеми, мишкуване, морталета уреждане на нашите хора. Твоето място не е в партията.

гоце, отлично знаеш, че не партията е "разцепена", а полит. елита и.абсолютно малоумие и за бсп и за страната е станишев,които вече има ч г. опит в управлението на дърявата да буде сменян с кабинетен апарацхик.сте е истинско бедствие!

Гоце отново каза, че не бил агент на ДъСъ ... Истината ли каза Гоце или излъга за пореден път ? А може би Гоце никога не е бил апаратчик на ДъСъ, а всичко това е една партенка, пусната от Станишев ? Говори се, че Гоце имал луксозен хотел в Белчин баня ... А може би Гоце няма хотел , а си има само една панелка и отново Станишев пуска партенки по негов адрес ? Не е важно какво казва Гоце ! Важно е кой вече му вярва !

Тц-тц-тц-тц...не спря да се хвали този нискочел мезонетаджия

седефчоф, не разбра ли веднаж завинаги, че си противен и на комунисти и на антикомунисти? варви по дяволите.

истина е, че няма по подготвен мафиот от агент гоце, които да вазглави мафиот ската партия-банда бсп.. тои е врял и кипял в далаверите, манипулациите, демагогята, тарикатлака, авдзилака и жените. разбоиническата партия бсп, продала идеалите на комунизма и балгарския народ заслужава такав лидер мегаразбоиник.