Коментари - Битка и за Африка: Руски инструктори в Нигер, украински посолства в Кот Д'Ивоар и в ДР Конго | Днес.dir.bg

Коментари - Битка и за Африка: Руски инструктори в Нигер, украински посолства в Кот Д'Ивоар и в ДР Конго | Днес.dir.bg

Коментари

Петима мазни, миризливи, прости, необразовани и неграмотни манговци да пробият и източат социалната система на Британията?! Алооо, ние не ядем доматите с колците! От де акъл у манговците за такава "схема"?! Тези петимата мангали са бушоните, които е трябвало да изгърмят като му дойде времето. И времето им е дошло на 05.05.2021г. Зад тези цигани прозира и се вижда дългата ръка на ДС, която ги е насочвала, направлявала и ги е назначила за "бушони". Със 100% сигурност тези гепани 54 милиона британски паунда никога няма да бъдат открити - те вече са в джобовете и по банковите сметки на вездесъщата бивша ДС. Между другото, АЛО-измамниците, които на 99% също са цигани, са контролирани и направлявани в този техен сладък "бизнес" също от бившата ДС и МВР. П.П. Хей, ДИРник безмозъчен! Помниш ли ко ти обещах вчера? Обещах ти да те издебна кога спиш и да напиша ИСТИНАТА. Истината която докато я напиша и ти я изтриваш още на секундата. Идиот ДИРнишки безмозъчен, в кой век още живееш? Още ли си в каменната ера?! И да триеш и да не триеш все тая - едно нещо влезе ли веднъж в Интернет и там си остава завинаги, няма изтриване! Дали снимка, филм, съобщение или коментар - остава си завинаги в Нета. И хората си правят копия и си препредават. Твоето триене е абсолютно БЕЗСМИСЛЕНО, ама от де мозък при идиот като теб??!!

Кадафи се опъна на крадците от Европа.

Британският военен анализатор Александър Меркурис каза, че унищожаването на трипилската топлоелектрическа централа край Киев показва колапса на противовъздушната отбрана на Украйна.

Англосаксонските държави са бедни на ресурси, затова през вековете са ограбвали и поробвали други държави като Африка , Индия, Австралия . До там са стигнали, че карали техните протестантски свещенници да лъжат , че черните хора нямат душа и може да се убиват и поробват. Целият свят се надява, че за това ги чака възмездие.

Африка е най -бедния континент. Защо ли? Ами защото бившите колонилисти са днешните демократи. В миналото продаваха роби, днес ги използвате като роби. Франция изгрева най много, защото загуби влияние,златни и диамантени мини, уран,газ, паричните резерви. За всеки един проект ако кандидатства френска фирма тя е с предимство дори пред местните.

на тебе на тебе ве гомняк, точно па руснак и точно па от Челябинск... вервам ти ганьо, най по най честния чалгопитек у сите Софии на сите замни и извънземни кълбета... ББААХАХА

От селенжър-инфантил и примат,който не може да пише на правилен български не си допуска да коментира !

ПИПО

Франция взимаше по 500 милиарда евро всяка година от тях. Освен, че им взимаше всички ресурси за без пари им направи и валута (африкански франк) и 50% от тази "валута" е притежание на френската банка. Човек не трябва да е икономист за разбере за какво иде реч. Преди 3 или 4 години когато излязоха снимките от Буркина Фасо на работещи деца от мините някои европейци взеха и се събудиха, и започнаха, да дават гласност. При нас разбира се тотална дезинформация. Лошата Русия пречи на добрата и демократична Франция, да помага на бедните африкански народи. Но промените идват и ще има все повече и повече такива по света.

нас като африканска държава пак ни подминаха....

А само как ни палшиха с руснаците.... На кой ли му пука обаче за 111хил.кв.км. бунище с няколко милиона ровещи клошари вътре!?!....

Да разбираме ли че си добрал до щастливия, уреден, богат и проспериращ Челябинск? Или сега се разхождаш романтично с говНдола по каналите на Оркск :)

Всъщност няма битка. Тя приключи. Африка просто се отърсва от западнАЛия колониализъм.

Щото той източния много 'убав..

За анадола ли плачеш?

Уважаеми българи, Извода от тази новина е, че ще трябва да затягате колана и да започвате да работите ЯКО, като китайците по 12 часа! Краят на идилията приключи.

И сега като се почне строежа на външни тоалетни , Нигерия ще прокопса / Нищо че маймуните и бягат масово към съседни страни и драпат за Европа. Смешници.

Нигер - Нигерия Ти имаш нужда от началното образование, което очевидно си пропуснал.

Не Нигерия а Нигер.Нигерия си е все още с господарите от запада.

"Украйна е оътрила". Ама буквално. Украйна търси пушечно месо за фронта. Това, ако се нарича дипломация - здраве му кажи. Докато Русия подпомага изритването на френски, белгийски и американски военни от Африка. В Нигер Вагнер са от месеци. След заплахата от въоръжено нахлуване от "добронамерени" съседи, щедро наритани от САЩ и Франция, беше логично Нигер да търсят варианти за подсигурявне на въздушното порстранство - където са слаби.

'Украйна търси пушечно месо' - не ги е срам нали, да имат наглостта на защитават държавата си и суверинитета. А ти на тяхно място щеше да си сервилно надупен и готов да лижеш ботуши..

Само защо освен да разчитат на натовци, не могат да си върнат "родолюбците", скатали се в други държави, вкл. България - по курортите...

С какви пари Украина отваря посолства в Конго и т.н.? И с чии инструкции?

Украйна е най-криминализираната страна в света! И всички други криминали наливат и перат пари там. Факт!

Аз подкрепям Русия!

И в тези посолства украинците също ли ще изпратят като посланици бивши секс - работнички? Или негрите ги уважават повече от нас българите, нищо че им подарихме цялото си въоръжение и подслонихме 100 Хил укри на перманентна ваканция по плажовете?

Там ще се "изнесат" едни "сериозни" дипломати - от Азов примерно. Щото няма договори за екстрадация, пък и групичката военни "съветници" ще държи кръгова отбрана.

Руската кочина, най-голямата кочина!

това ли успя да родят двете ти мозъчни клетки? А и го повтаряш от няколко месеца вече. Нещо си зациклил здраво, но проблемът си е само твой...

Украйна провалената държава избиваща народа си,откриват посолства и какво могат да дадат на тези народи крадени цял живот от как съществуват от тези които сега дават помощ на Украйна.Помоща е само защото се бие срещу русия иначе нямаше да има нищо.Как може цял ден да ревеш за пари и да откриваш посолства на майната си.България помага финансово на Украйна но не може да си позволи посолства там,а тези просяци взимат парите ни и си откриват това е откачено ,ние сме луди.

Дирници пак се осрахте !!! Защо наричате правителството в Нигер хунта ?! Защото изгони франсетата от там ли ?

всичко що не целува задника на байдън според тях е хунта

СССР беше в Африка още миналия век и позициите са останали.. що зелени барети се насираха по Конго и други места.....

Ка мислите,че Конго още 1960 г. придоби това ДР отпред бе дебилчета?!?

““като Украйна е оътрила посолства в Кот Д'Ивоар и в Демократична република Конго. ““ ЕЙЙ една статия не може да преведете без да се насеете

Да отворят още колкото искат! Тъкмо след като руснаците приключат с тях, ще имат готови посолства... Украинците пак го играят прокси на англо-саксите и в случая и на французите, но и в Африка ще ядат бахура! Тъй да, ако остане въобще нещо от Покрайнините.

Тия па посолства откривали. То след 3 месеца нема да ги има на картата, посолства отваряли. Демел ФБР отваря посолства. Едно време при бай Тошо България имаше поне 10 посолства в цяла Африка, както и редовни полети на Балкан до много държави и сътрудничество за износ на българска продукция за милиони. След принудата да ги затворим, сега са останали 3-4: Египет, Нигерия, ЮАР, консулство в Етиопия и май тва е. Много е скъпо да се поддържат 3-4 човека да работят за двустранно сътрудничество да знаеш. Иначе калинки и МВР писарушки тука бол.

Тия за 3те дни и 3те месеца вече две гоидни ги слушаме муахаххаах

Нали виждаш тролче, Зеленски вече мобилизира жени, деца и старци. Скоро и да останат някви парчета земя, наричащи себе си украйна, украинци няма да има. Относно 3-те дена - спокойно, ние не бързаме. Това за 3-те дена вие си го мечтаехте.

Я напишете колко държави изгониха французите от територията си.

Четири африкански? Споменатите в сратията 3 от Сахел + Централноафриканската? + Габон - значи 5... Льо Петит Макрон сега ще си го върне на Путин, като изпрати французойчета за пушечно месо в Украйна.

Абе вземете,че покажете официалния доклад на ЦРУ с картата на Африка и маркираните страни, в които работят вагнеровците. Бели петна има само в южната част на континента, а там е Китай. Между другото - какво му се случи на Френския Чуждестранен Легион, че се изпари от Западна Африка? Да не би Меца да го е... облагородявала?

падна под руско робство?

А нещо да кажеш за предишното и робство от французите ?

Щом Украйна има излишни пари да открива и поддържа посолства във всяка паланка - да го прави.

Украйна излишни пари няма. Но българските пенсионери имат излишни к сглобката ще ги даде на Украйна

, болгарский не родной?

Коментари - Битка и за Африка: Руски инструктори в Нигер, украински посолства в Кот Д'Ивоар и в ДР Конго | Днес.dir.bg

Коментари - Битка и за Африка: Руски инструктори в Нигер, украински посолства в Кот Д'Ивоар и в ДР Конго | Днес.dir.bg

Коментари

Петима мазни, миризливи, прости, необразовани и неграмотни манговци да пробият и източат социалната система на Британията?! Алооо, ние не ядем доматите с колците! От де акъл у манговците за такава "схема"?! Тези петимата мангали са бушоните, които е трябвало да изгърмят като му дойде времето. И времето им е дошло на 05.05.2021г. Зад тези цигани прозира и се вижда дългата ръка на ДС, която ги е насочвала, направлявала и ги е назначила за "бушони". Със 100% сигурност тези гепани 54 милиона британски паунда никога няма да бъдат открити - те вече са в джобовете и по банковите сметки на вездесъщата бивша ДС. Между другото, АЛО-измамниците, които на 99% също са цигани, са контролирани и направлявани в този техен сладък "бизнес" също от бившата ДС и МВР. П.П. Хей, ДИРник безмозъчен! Помниш ли ко ти обещах вчера? Обещах ти да те издебна кога спиш и да напиша ИСТИНАТА. Истината която докато я напиша и ти я изтриваш още на секундата. Идиот ДИРнишки безмозъчен, в кой век още живееш? Още ли си в каменната ера?! И да триеш и да не триеш все тая - едно нещо влезе ли веднъж в Интернет и там си остава завинаги, няма изтриване! Дали снимка, филм, съобщение или коментар - остава си завинаги в Нета. И хората си правят копия и си препредават. Твоето триене е абсолютно БЕЗСМИСЛЕНО, ама от де мозък при идиот като теб??!!

Кадафи се опъна на крадците от Европа.

Британският военен анализатор Александър Меркурис каза, че унищожаването на трипилската топлоелектрическа централа край Киев показва колапса на противовъздушната отбрана на Украйна.

Англосаксонските държави са бедни на ресурси, затова през вековете са ограбвали и поробвали други държави като Африка , Индия, Австралия . До там са стигнали, че карали техните протестантски свещенници да лъжат , че черните хора нямат душа и може да се убиват и поробват. Целият свят се надява, че за това ги чака възмездие.

Африка е най -бедния континент. Защо ли? Ами защото бившите колонилисти са днешните демократи. В миналото продаваха роби, днес ги използвате като роби. Франция изгрева най много, защото загуби влияние,златни и диамантени мини, уран,газ, паричните резерви. За всеки един проект ако кандидатства френска фирма тя е с предимство дори пред местните.

на тебе на тебе ве гомняк, точно па руснак и точно па от Челябинск... вервам ти ганьо, най по най честния чалгопитек у сите Софии на сите замни и извънземни кълбета... ББААХАХА

От селенжър-инфантил и примат,който не може да пише на правилен български не си допуска да коментира !

ПИПО

Франция взимаше по 500 милиарда евро всяка година от тях. Освен, че им взимаше всички ресурси за без пари им направи и валута (африкански франк) и 50% от тази "валута" е притежание на френската банка. Човек не трябва да е икономист за разбере за какво иде реч. Преди 3 или 4 години когато излязоха снимките от Буркина Фасо на работещи деца от мините някои европейци взеха и се събудиха, и започнаха, да дават гласност. При нас разбира се тотална дезинформация. Лошата Русия пречи на добрата и демократична Франция, да помага на бедните африкански народи. Но промените идват и ще има все повече и повече такива по света.

нас като африканска държава пак ни подминаха....

А само как ни палшиха с руснаците.... На кой ли му пука обаче за 111хил.кв.км. бунище с няколко милиона ровещи клошари вътре!?!....

Да разбираме ли че си добрал до щастливия, уреден, богат и проспериращ Челябинск? Или сега се разхождаш романтично с говНдола по каналите на Оркск :)

Всъщност няма битка. Тя приключи. Африка просто се отърсва от западнАЛия колониализъм.

Щото той източния много 'убав..

За анадола ли плачеш?

Уважаеми българи, Извода от тази новина е, че ще трябва да затягате колана и да започвате да работите ЯКО, като китайците по 12 часа! Краят на идилията приключи.

И сега като се почне строежа на външни тоалетни , Нигерия ще прокопса / Нищо че маймуните и бягат масово към съседни страни и драпат за Европа. Смешници.

Нигер - Нигерия Ти имаш нужда от началното образование, което очевидно си пропуснал.

Не Нигерия а Нигер.Нигерия си е все още с господарите от запада.

"Украйна е оътрила". Ама буквално. Украйна търси пушечно месо за фронта. Това, ако се нарича дипломация - здраве му кажи. Докато Русия подпомага изритването на френски, белгийски и американски военни от Африка. В Нигер Вагнер са от месеци. След заплахата от въоръжено нахлуване от "добронамерени" съседи, щедро наритани от САЩ и Франция, беше логично Нигер да търсят варианти за подсигурявне на въздушното порстранство - където са слаби.

'Украйна търси пушечно месо' - не ги е срам нали, да имат наглостта на защитават държавата си и суверинитета. А ти на тяхно място щеше да си сервилно надупен и готов да лижеш ботуши..

Само защо освен да разчитат на натовци, не могат да си върнат "родолюбците", скатали се в други държави, вкл. България - по курортите...

С какви пари Украина отваря посолства в Конго и т.н.? И с чии инструкции?

Украйна е най-криминализираната страна в света! И всички други криминали наливат и перат пари там. Факт!

Аз подкрепям Русия!

И в тези посолства украинците също ли ще изпратят като посланици бивши секс - работнички? Или негрите ги уважават повече от нас българите, нищо че им подарихме цялото си въоръжение и подслонихме 100 Хил укри на перманентна ваканция по плажовете?

Там ще се "изнесат" едни "сериозни" дипломати - от Азов примерно. Щото няма договори за екстрадация, пък и групичката военни "съветници" ще държи кръгова отбрана.

Руската кочина, най-голямата кочина!

това ли успя да родят двете ти мозъчни клетки? А и го повтаряш от няколко месеца вече. Нещо си зациклил здраво, но проблемът си е само твой...

Украйна провалената държава избиваща народа си,откриват посолства и какво могат да дадат на тези народи крадени цял живот от как съществуват от тези които сега дават помощ на Украйна.Помоща е само защото се бие срещу русия иначе нямаше да има нищо.Как може цял ден да ревеш за пари и да откриваш посолства на майната си.България помага финансово на Украйна но не може да си позволи посолства там,а тези просяци взимат парите ни и си откриват това е откачено ,ние сме луди.

Дирници пак се осрахте !!! Защо наричате правителството в Нигер хунта ?! Защото изгони франсетата от там ли ?

всичко що не целува задника на байдън според тях е хунта

СССР беше в Африка още миналия век и позициите са останали.. що зелени барети се насираха по Конго и други места.....

Ка мислите,че Конго още 1960 г. придоби това ДР отпред бе дебилчета?!?

““като Украйна е оътрила посолства в Кот Д'Ивоар и в Демократична република Конго. ““ ЕЙЙ една статия не може да преведете без да се насеете

Да отворят още колкото искат! Тъкмо след като руснаците приключат с тях, ще имат готови посолства... Украинците пак го играят прокси на англо-саксите и в случая и на французите, но и в Африка ще ядат бахура! Тъй да, ако остане въобще нещо от Покрайнините.

Тия па посолства откривали. То след 3 месеца нема да ги има на картата, посолства отваряли. Демел ФБР отваря посолства. Едно време при бай Тошо България имаше поне 10 посолства в цяла Африка, както и редовни полети на Балкан до много държави и сътрудничество за износ на българска продукция за милиони. След принудата да ги затворим, сега са останали 3-4: Египет, Нигерия, ЮАР, консулство в Етиопия и май тва е. Много е скъпо да се поддържат 3-4 човека да работят за двустранно сътрудничество да знаеш. Иначе калинки и МВР писарушки тука бол.

Тия за 3те дни и 3те месеца вече две гоидни ги слушаме муахаххаах

Нали виждаш тролче, Зеленски вече мобилизира жени, деца и старци. Скоро и да останат някви парчета земя, наричащи себе си украйна, украинци няма да има. Относно 3-те дена - спокойно, ние не бързаме. Това за 3-те дена вие си го мечтаехте.

Я напишете колко държави изгониха французите от територията си.

Четири африкански? Споменатите в сратията 3 от Сахел + Централноафриканската? + Габон - значи 5... Льо Петит Макрон сега ще си го върне на Путин, като изпрати французойчета за пушечно месо в Украйна.

Абе вземете,че покажете официалния доклад на ЦРУ с картата на Африка и маркираните страни, в които работят вагнеровците. Бели петна има само в южната част на континента, а там е Китай. Между другото - какво му се случи на Френския Чуждестранен Легион, че се изпари от Западна Африка? Да не би Меца да го е... облагородявала?

падна под руско робство?

А нещо да кажеш за предишното и робство от французите ?

Щом Украйна има излишни пари да открива и поддържа посолства във всяка паланка - да го прави.

Украйна излишни пари няма. Но българските пенсионери имат излишни к сглобката ще ги даде на Украйна

, болгарский не родной?