Биляна Петрова почти загубила слуха си, съдът назначи експертиза

Делото срещу Десислава Иванчева и бившата й заместничка продължава в началото на януари

Обратно в новината

Коментари - Биляна Петрова почти загубила слуха си, съдът назначи експертиза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма ли Станишев съвест за да излезе и да си призне, че това са само "бушони" - да им излежи присъдата-като истински комунист от желяазо

Тези са гениални престъпници,постоянно измислят нови и нови версии,преди 10-ина дни ги видях в Специализирания Съд -гукаха си мирно,кротко,ТИХО и спокойно.Странно за глухи??!?

А ти какво правиш там - водеха те да те съдят за кокошкарска кражба?

nevinni sa, vyrnete im parite

Ами не му вярвам на милиционера Гешев и Цацаров и толкова. Ясно е че е скалъпено отвсякъде. Който вярва, че Цацаров 7 години е борил корупцията и ще продължи да я бори и тези две жени с най-тежките присъди са истински престъпници в най-крадливата и бедна страна може би трябва да иде да се прегледа на психиатър, като начало. После и евтаназия, защото такива отрепки пречат на България да се развива и за това сме 10 години под Боко-Доганово робство.

Тия двете крадли не са по различни от другите крадливи кметове просто са се надценили и полакомили и понеже нямат гръб и хайде за пушечно месо!

Да бе, а ваклин е честен комсомолец, построил евтино апартментче на гешевица.

... тя заяви, че е със значително влошаване на слуха след медицинска интервенция... „Става въпрос за внезапно възникнал проблем със слуха, който доведе до спешна медицинска интервенция ..." ЪЪъъ... кое кое ? кое доведе до кое ? че се обърках

бе моли се и теб да не те заГРОБ-ят като тях и не се прави на умен анонимно по форумите. Селтак!

Връща рано или късно. Отряза един глух в община и те на сега. Има Господ.....

прислужниците на офшорния педал са задействани пак

Жената на Гешев си купува апартаментче от Ваклин. После тия двете спират нов строеж на Ваклин. Междувременно Гешев загробва четири милиарда лева в КТБ, които внуците ни ще плащат до 2050. Тия двете ги хващат с белязани пари. На кого да вярвам? Ами на Гешев, разбира се - човекът е с размах, скри 4 милиарда откраднати.

Не беше, а е мафия!

Тука в БГ га арчар крадени пари са супер и водата хората по меаните а га ги фанат реско здравословното им състояние се влошава !?

Стига ни занимавахте с тия двете. Това ако се беше случило в друга европейска държава тия крадли отдавна да са в затвора. И само да се чуе, че може би са корумпирани ще е краят на тяхната политическа кариера. И не знам защо им се дава такава гласност. А за тези които ги подкрепят ще им кажа :хора събудете се и си дайте енергията за нещо добро.

В друга европейска държава вече се подиграха на Гешев, че е корумпиран.

И Аз си казвам постоянно да не чета новини и да се занимавам с глупости и да си насоча енергията към нещо по добро ама...времената са такива .Доколкото разбирам щом пишеш тука и Ти не си насочваш енергията към по добро.Ако намериш някаква реализация към по добро пиши ми

Щяхя съвсем чисто да им подхвърлят белязаните пари, а не като нашите - на кметицата ръцете и бяха чисти!

Ако се беше случило в друга европейска държава първо щяха да бъдат осъдени и пратени в затвора корумпираните управляващи от шайката на Борисов. А у нас се имитира борба с корупцията и вместо Ваклин попадна в затвора Иванчева. И как ще пратят Ваклин в затвора, нали той (по-скоро негов съдружник) продаде апартамент на жената на Гешев на цена доста по-ниска от данъчната оценка. Хората, близки до Борисов, се ползват с имунитет.

ДА НЕ Я СА ЕБАЛИ В УШИТЕ

Тебе така ли те оправят в панделата?

бе вЕрно си измет! От собствен опит си го знаеш!

олитици, областни, кметове ,.......... са със загуба на слуха. Не е ли очевадещо?

Гледам хората на гешефт са тук. Ония с по 3 зъба и 30 висящи дела.

Пак в огледалото гледаш и пишеш ?

Тия двете крадли що не са в Сливенския? 70 хилки Евро само от един удар. Не чувала...А как чуваше само като и се обади Иванчева да идат на Халкидики.

оня ден се разправяхме с един дъртак за едно време как е било у ТКЗС-то. Чичака вика сичките копаехме на баиря със мотки 7 номер строени само имаше една шушомига с болно сърце, сички го чакаха да фърли серкмето и затва го пратиха на лека служба- да кове дървени касетки холандки за доматето. И кво стана вика накрая- сичките де копахме набора измреха и им ядахме благото жито, остана само оня с болното сърце де кова касетките удари стотака. Яз му реках тогава че значи неговата стратегия в живота е била най-правилна - да се скатава и да се пиши за болен. Щот така най-малко се бачка и най-дълго се пенсия зима.

ти нали умря с мотиката бре, как тъй му рече??

абе ,мърльо,ти да не си Свидетел на Йехова

Абе нали едната май беше бременна в началото? Кво стана? Тая се разбремени, другата оглуша? Мистика!

аба честно да ти кажа - то Марковски по ми мязаше да е в деветия месец

Първо ще роди Елтън Джон и тогава тя

за съжаление и майка ти е била бременна и за съжаление не е абортирала навреме.

Корумпираните мижитурки нещо се разболяха....не могат да прибират вече пачките....а защо не са в затвора... ЗАЩООООООО

Защото с измислени доказателства не се влиза в затвора. За да осъдиш някой " по конец", трябва да си умен, а не нагъл , безочлив и корумпиран.

Такива неща се случват. На познат му вадеха тумор в мозъка през носа. И май го извадиха, но след операцията ослепя. Так че гадости всякакви. Просто е странно, че е свързано с подсъдим.

Хубаво ги вижте. Следващият път като решим да вдигнем блокче във вашата градинка ето какво ви чака, ако решите да ни спирате, мамка ви бедняшка.

Селендур градинката става ваша ката я купите от собственика

Довлекоха ви от селата направиха ви в чужди градини блокове а сега и градинки искате

Млък, милюционерска мижитурки;

вкарайте си ги по за 20 години на топло и сухо, и слухът и ще се опправи веднага

Те са осъдени, а защо не са в Затвора....защооооооо

ми вероятно щото ги регистрират за кандидати във всички избори в родината ни!

Нека убийците и баш престъпниците продължат да се разхождат свободно по улиците, а тези клети женички, жертва на скалъпено обвинение, да страдат в кенеф-карцерите като мъченици на позора!

когато рекитираха хората - чуваха добре, кога забавиха 250 преписки и чака рушвети - чуваха добре...глей сега кво стана?! ц-ц-ц-ц-!

ГЕРБ горят не просто бо к л у ци. И не просто нелегални и нарушаващи европейското законодателство и екологични норми боклуци. А силно токсични бо к л у ци с тежки метали и арсен, свързани с италианската мафия. А най-наглото е, че изкарват нас виновни, че сме карали стари коли! Не, не са за съд. За народен съд са. Децата го дишат това.

Това дело все повече си проличава, че е скълъпено!

Им мен ме съреби дедовия. Някой да ми даде 50 000 евро?

Ами изкарай някой по-едри измами, далавери и кражби - например с недвижими имоти, и си готов, бе кретен! А ако подадеш и ред сигнали и до прикуратурата, и ги поставиш в неудобното положение да не знаят как повече да ги крият - за десетки и дори стотици милиони, считай че и теб ще те сготвят без проблеми, че си Горов. Само че вместо пари могат да ти подхвърлят наркотици, както направиха с прокурора Николай Колев (чиито близки осъдиха държавата) и за което той дори и публично предупреди, че ще му спретнат броени дни преди това. Това в България наистина е диктатура!

Аз имам само един въпрос по това скалъпено дело - Гешев позволи ли си най-нагло да лъже, за да манипулира общественото мнение, че Иванчева била искала и ВЗЕЛА, че дори и БРОИЛА парите, и то още в първия ден на поръчковата им акция? Да или не?!? И при положение, че вече стана видно, че парите са подхвърлени, и от кого,как и КОГА, и че Ваклин има пряка връзка с основния лъжец по делото, нарочили го за свидетел - Ваклин, чрез майката на децата му - защо още т.н. Специализиран съд се ослушва как да НЕ ВИЖДА очеваьноти, и как всичко е съшито с бели конци?!? Без никакво значение Иванчева била ли е или не фризьорка, ходила ли е вечер в клубове и дискотеки, красива или грозна е и прочие простотии на Гешев и троловете им! И друго - налк дори не искаха тези да оставят Иванчева и Петрова извън ареста (за да ги сломят психически и да им затворят устата), че били голям риск да сд укрият, ако ги пуснели - е, а сега какво има да кажат тези тъпанари и мошеници?!?!

ККОНПИ е осъдена да изплати на лица, на които е запорирала сметки и имоти през 2017 г, но не е успяла да докаже неправомерно добиване на средствата, 440 хил. лв. Парите естествено няма да се удържат от заплатата на П.Георгиев, а от нашите джобове. За 2018 и 2019 год. КОНПИ отказва да даде сведение за заведение дела срещу нея и общата сума на исковете.

Сега остана и на Иванчева да й изтръпне езика и ще гледаме цирк "БУШ"...

Кога беше в кметството, си чуваше, екстра, даже, в затвора нещо ти се запушиха ушенцата, а? Купи си слухово апаратче, помага...

Всеки преди да се разболее е бил здрав, бе идиот! Освен това тези вече успяха да й (им) нахлузят сериозни изсмукани от пръстите обвинения и присъди, като най-големите престъпници в държавата! В неин интерес ли е, според теб и празната ти тиква, точно сега да има проблеми в коминикацията и да симулира, бе идиот! След като бе направено всичко възможно те да не говорят. Освен това по отношение на самото дело и протичането му това - слухови проблеми вече отдавна не са никакъв проблем, поне в нормалните държави с истинско правораздаване - особено при съвременното ниво на медицината, тъпак! Ако допуснем, че симулира - и как точно това би я облагодетелствали или облекчило?!?

колкото повече бавят, толкова по-дълго са под домашен арест, който се брои за изтърпяно време, вместо в пандиза.

Усетиха. че на втора инстанция Гешев ще ги нахеши с по 30 години и тримата и се кротнаха.

Що ли не ти ЕПМ, долен боклук и трол. А не усещаш ли как като толкова си го търсиш накрая наистина ще си го намериш и ти, и началниците ти, тъпанар!

Каиш, пожелавам ти ГешеФТ да ти почука на вратата за некви кинти или дрога. Пък после обяснявай, че нямаш сестра и си псувай у кауша на воля!

Това му е работа да чука по вратите на апашите

Те нямат сметка да протакат делото. Това дело те ще го спечелят, когато излезе от специализирания съд. България ще бъде осъдена, прокуратурата ще бъде осъдена, а вие тъпите герберастки драскачи ЩЕ ПЛАТИТЕ.

Това какво ти говорят звездите си е лично за теб !

Ти по рождение или по партийно си тъпичък ?!

Има и слухови апарати. Мога да я насоча къде.

Защо в съда не се разгледа записа от арестуването на Иванчева и “претърсването на колата” и “намирането на парите” от подхвърления в това време подкуп във въпросната кутия на седалката от следователката, която изваждайки я от колата направи съвсем недвусмислен знак с пръст нагоре (че е успяла да подхвърли банкнотите) на един мъж и той веднага след това по същия начин предаде сигнала на Гешев?!? Защо не се разгледат внимателно тези кадри от съда, където прекрасно се вижда как джобът на тази следователка е издут когато подхожда към колата и магически се изпразва миг след като е поставила парите в кутията и тя я вади и прави знака? Защо не се провери каква и чуя бе колата - мисля бял бус, който “случайно” точно в този момент закриваше тази следователка и колата от другата страна? Защо в съда не разпитат Гешев защо откровено лъга, че имали доказателства, и то много, че Иванчева не само искала подкуп, но и била взела и пипала парите и затова светела като коледна елха, когато това вече се доказа в съда, че е лъжа и фори и самият Гешев не смее повече да го поддържа?!? Защо в съда не се разгледат техните записи, от които личи че далеч преди това Иванчева е била гласена от Спецпрокуратурата да бъде сготвена и че беле дадени пари - дори е упомената и сумата, за това?!? Защо не се разглеждат многобройните сигнали за корупция, измами и престъпления със земи там, които Иванчева и Петрова са подавали до различни институции, вкл. и до прокуратурата без никакъв резултат! И след като тези злоупотреби са доказани и от вътрешна проверка след това, за която тези не говорят?!? Защо Иванчева я третираха така, и я държаха прикована с белезници дори и към болничното легло, а Брендо го изкараха от затвор в Италия уж да го съдят тук, а всъщност за да избяга..., макар и търсен от прокуратурите на още няколко държави, вкл. Румъния! Защо, защо, защо...?

Когато не можеш да носиш не бива да пиеш. Когато не знаеш как и не можеш да крадеш. не бива да крадеш.

Тази статия не е за “Ало, Банов съм”, за “Ало, Ваньо” и куп други, бе тъп трол! Дори не е все още и за Ваклин...или другият известен кошаревски свидетел на Гешев - Лазов и Катарзиса му!

pompai

Не може ли да и пишат на дъска? Скапан Бойко.

Като чета троловете, които са налазили сайта, им пожелавам така да ги съдят и тях !!!

Като станат подкупни държавни служители като тях , що не ?

алкохолик ?

А когато си приказваха с бизнесмена Ваклин за получаването на подкупа ушите и бяха като пеленгатори на АУАКС

Тъпак

Той съда го доказа , не е нужно друг да го прави !

жени излязоха. Ни можаха да ги уморят. Йончева аванти от КТБ много пари, но дело няма. Наш човек.

Те като чуват що не са подсъдими за 50 години затвор с оглед нанесените щети за милиони

Щом едни престъпници не носят и обвинения ни наказания ни разследвания, защо за невзет , даже непоискан подкуп, щот не можаха да го докажат и че и го е поискала, даде водят дела....да си правят масово самоотводи съдиите, защо да си слагат грях заради такива с власт и ненаказани....Даже за карал с 1,5 промила алкохол Джамбазов - ни присъда ни затвора от 3 години

PEYTSCH

Слух се губи и от...шамари. Ако Иванчева е тормозила физически слугинята си с шамари...

Демек почва да се ослушва ...

Ясно ! Започна се да се протака след като стане ясно , че няма да има никакъв имунитет !

Интересно какво ще измисли и Иванчева, за да протака делото. Сигурно нещо с очите или с краката, щом ушите отпаднаха вече

Добре де, дори и да е глуха, пак може да участва в процеса. Тогава се назначава така наречения "тълковник", който е процесуално уреден в НПК, за да осъществява комуникацията на глухия подсъдим и останалите страни и участници н процеса, както и със съда. АДв. Йорданов знае това. Като е глуха, направо да назначават тълковник, защо се тупа топката само?

Съвет от човек ,който също има проблеми с чуването,понякога дори е по добре. Като не чува ще и пишат, нека си лежи там ,където е .Какви ли не сценарии измислят ,но трябваше да мислят преди да вършат глупости! А това, че не чува може да е и от възрастта. А пък и да би мирно седяло, не би чудо видяло!!!!

Невинната и скромна боркиня срещу корупцията Иванчева страда от сърцебиене в петите. Поради това трябва да бъде освободена от домашен арест и изпратена на лечение в чужбина. За сметка на данъкоплатците разбира се.

За слуха разбрахме, дайте сега доказателствата! Щото по думите на един бяха светнали като коледни елхи, а към момента гледаме "коледата невъзможна".

2те пачи са мошенички. в каторгата немедленно. конфискация на 100 %

мноо си прос.

да ги пускат еленконв каэа че не са виновни

Следващия път ще има хемороиди...

тъй като ги гледам са със затихващи функции