Поставиха на Байдън трета доза ваксина срещу Covid-19 (видео)

Това се случи в пряк телевизионен ефир, за да насърчи сънародниците си да направят същото

Обратно в новината

Коментари - Поставиха на Байдън трета доза ваксина срещу Covid-19 (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лека му пръст!

Дръж се Джони, малко остана......

А той дали е разбрал?

И като си с две игли и сега с трета, защо си още с маска бе, тензух недоклатен?!!

Не виждате ли че тая медицинска курва държи памук , в който изпразва иглата!? Гледайте клиповете Elites false vaccinations и гледайте на забавен кадър триковете за фалшивите им инжектирвания.....да не са луди тия дърти психопати да си го начукат тоя боклук смъртоносен...

Догодина е хубаво да му сложат и четвърта доза.

Да бе, не му личало, некролога му стърчи от джоба на тоя изкуфялник , но не му личали годините.

Поставиха му трета доза с физиологичен разтвор.

До кога с тези демонстрации,противно е,рекламни кампании на ваксини в трета фаза

Ще има и четвърта сигурно.Това бодене пред камерите е отвратително.

Е те толкова бързо няма как да ти я сложат

Сега ще спи още по-дълго на интервютата.

браво

Ве, смотани антиваксъри? Хората са отговорни, а не тъпи пръчки като вас! Тръби в гърлата за всички антиваксъри! По две за гербавите

Обзалагам се, че майка ти се гордее с теб!

Абе той тоя вече е взел дал, но има хора, които и деца трябва да правят.

трета ваксина в опит да се спре деменцията и насирането ? отново неуспешен ? е да де.

малко му е

Ако се разтърсите из нета, ще намерите аудиото от скандалната ситуация, в която Байдън заспа и се изпърдя мощно два пъти докато Джонсън рецитираше. Медиите в Англия откачиха. Естествено всичко беше замазано по устав в масовите медии. Трагедията на американците е, че не са нясно как Хилъри Клинтън ги управлява задкулисно през Камела Харис, докато този корумпиран дядка с ментални проблеми просто заработва за синчето наркоман. Като знаем ваксината на Пфайзер как влиае на болни хора, гарантирано му бият съвсем различно нещо. Никой няма полза да се провали театъра.

Точно за това става дума. Нищо не са му били. Били са му шекерена вода .

Гледах внимателно да видя как му влиза иглата, заради онова видео с невидимите игли на видни личности, които уж са се ваксинирали, и без изненада, всичко се случва някъде зад гърба му, скрито от ръката и ръкава му. А какво им "бият" ние няма да разберем. Съпротива!!!

Ей пазето го Байгъна че ако са гътне ко ща праим без него.

Странно, а нашите ваксъри твърдят, че с две дози са защитени и сега умирали само неваксинирани. Байдън с две дози ваксиниран ли е или не?

тоя път да пукне

На 80 години бай Дън го боли фара с какво и колко ще се имунизира. Той пътник и без това.

Какво ме интересува какво са му поставили на байдън?Може и п- е-нис да му поставят в а-нуса,да е жив и здрав да го поеме целият !Това не е пример за останалите!

Акъл ще мъу преливат ли на джонката?

ми ти като си умен, полза никва той за кога да се пъне а иначе за Бай Гън: "Добро или нищо" това е правилното говорене после ще дойде оная лудата Афро-Испано-и другите 99- Хамериканка ама за нас е все тая ние дупето сме го дали вече!!!

ВИДЯХТЕ ЛИ ИГЛАТА ДА ВЛИЗА В ШИШЕТО С ВАКСИНАТА? Не нали? За какво беше тогава тая демонстрация? Ще ви отговоря с поучителен за случая анекдот: “Професор показва как се измерва захар в урина на бабичка. Топи си пръста и го облизва. Щът, не щът - всички присъстващи студенти правят същото. -Пиша ви 6 за старание и 2 за наблюдение. Аз бръкнах в пикнята с показалеца, но облизах средният пръст - смее се професорът” Кой разбрал от ваксърите разбрал. Останалите може да се посмеете:)

...тогава един студент казал: "жалко, че не го направихте, защото щяхте да разберете, че пациентът има Синдром на Кушинг". Професорът се паникьосал, бръкнал втори път и наистина си облизал пръста.

няма стани по млад и най-важно по-умен

Капути,разрешете на хората ако са минали 6 месеца от втората да си поставят трета!

Пристрастихте ли се вече ? Наркомани долнопробни.

Поставили са му... един голям. :) Сериозно, ако на "големците" им биеха от същите ваксини, както и на нас простосмъртните - същите ваксини, които навсякъде, по света и у нас, директно усмъртяват 1/5 от хората в старческите домове - то този ходещ некролог щеше да се е гътнал от една ЧЕТВЪРТ доза, що остава от ТРИ.

Олигофрен ти и тука ли пишеш !

Безименно лаjно... :)

Мислят много за хората , чак въшките им изгорели. Голяма реклама голямо нещо ,точно това ме съмнява - нещо не е наред с тия ваксини.

Направо да го балсамират в Ковид ваксина и да го изпратят към вечните бойно полета!

Не биха рискували, защото кво правим ако се гътне от ваксината, както се случва от време на време?

Като се гътне, а то на тази преклонна възраст едва ли ще е чудо неочаквано, ще го броят жертва на мю щама. Верва ли ти се да си изкара мандата?

Едва ли искат да го уморят толкова бързо.

да му епреклонна възрастта на този младеж?!

Може и да е забравил първите две...

То и затова го сложиха за президент застрахователите, за да даде пример на застаряващото поколение, инак застрахователите изпадат в ликвидна криза.

This guy discovered our Manchurian candidate. He must be a genius hackerman of unparalleled intelligence. Such intellect of cosmic proportions is a threat to our deep state structures and we must send agent George Soros to kill him with the Flat Earth Gun.

Всички ОСВЕН теб знаят истината, лаjно. Така че се самоубий, за по-лесно - с мотиката, че за повече не ти стига акъла.

Ааа знаем ги тия как си слагат ваксина ето тук ги има заснети дори - маалко да се бяха постарали поне съвсем през просото я карат, явно са сигурно че хората са масово зомбиран и дебилизирани .. но нека да погледаме как величията си бият ваксини https://gab.com/daylights/posts/106907655013856813 https://gab.com/daylights/posts/106930538435592272 Найс а????

Как трябва да се правят нещата. Бойко Борисов също се ваксинира с капачката.

ако ваксиниран с 2 игли откаже трета игла антиваксър ли е?

Да откаже. Все едно диабетик да се откаже от инсулина.

Аз пък помислих , че са го инжектирали с илач за балсамиране, по стара египетска технология:))) Eй, жив и здрав да е - не трябва да се шегувам така със здравето и възрастта на хората..

След няколко дена като го питат за третата доза, жена му, и децата, какво ли ще каже?

На Мунчо Резидента и една не са. Вадете си изводите зашо някои държави са световни сили, а други не са.

Физиологичен разтвор ама ако вземе че се гърне до ден-два ще повтаряте до последното пришествие как умрял от ковид ваксината, а пардон - "препарата".

могат да значат само едно - "ваксината" на Пфайзер не струва за нищо.

Да бе трета доза физиологичен разтвор

Байдън вече е безсмъртен!

На Килъри Клинтън да не забравите против бяс, че може да ухапе някого.

Голем праз! Сложили му физиологичен разтвор и Деменцията си мисли, че е "ваксиниран". А след час пак ще забрави кога за последно е пикал в кенеф.

бащата такъв и сина

Ама нашия беше пъъървии:))

на Бай Гън да му слагат квото искат!!!! НО обикновените пенсии да не ги пипат....

И двеста да си постави, вече се разбра скритият замисъл на фалшивите ваксини.

да попитам в коя тема точно мога напсувам Мариана Попова дето ни я врете, че била хванала КОВИД!!! щото ние не сме я пазели!!! ДЕПМ проста майка ти не ти ли е казала, че ако сама не се пазиш, нема кой да те опази... и нещо за специална ли се имаш??? в грешка си.... ИЗОБЩО не си СПЕЦИАЛНА