Поставиха на Байдън трета доза ваксина срещу Covid-19 (видео)

Това се случи в пряк телевизионен ефир, за да насърчи сънародниците си да направят същото

Обратно в новината

Коментари - Поставиха на Байдън трета доза ваксина срещу Covid-19 (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да попитам в коя тема точно мога напсувам Мариана Попова дето ни я врете, че била хванала КОВИД!!! щото ние не сме я пазели!!! ДЕПМ проста майка ти не ти ли е казала, че ако сама не се пазиш, нема кой да те опази... и нещо за специална ли се имаш??? в грешка си.... ИЗОБЩО не си СПЕЦИАЛНА

И двеста да си постави, вече се разбра скритият замисъл на фалшивите ваксини.

на Бай Гън да му слагат квото искат!!!! НО обикновените пенсии да не ги пипат....

Ама нашия беше пъъървии:))

бащата такъв и сина

Голем праз! Сложили му физиологичен разтвор и Деменцията си мисли, че е "ваксиниран". А след час пак ще забрави кога за последно е пикал в кенеф.

На Килъри Клинтън да не забравите против бяс, че може да ухапе някого.

Байдън вече е безсмъртен!

Да бе трета доза физиологичен разтвор

могат да значат само едно - "ваксината" на Пфайзер не струва за нищо.

Физиологичен разтвор ама ако вземе че се гърне до ден-два ще повтаряте до последното пришествие как умрял от ковид ваксината, а пардон - "препарата".

На Мунчо Резидента и една не са. Вадете си изводите зашо някои държави са световни сили, а други не са.

След няколко дена като го питат за третата доза, жена му, и децата, какво ли ще каже?

Аз пък помислих , че са го инжектирали с илач за балсамиране, по стара египетска технология:))) Eй, жив и здрав да е - не трябва да се шегувам така със здравето и възрастта на хората..

ако ваксиниран с 2 игли откаже трета игла антиваксър ли е?

Ааа знаем ги тия как си слагат ваксина ето тук ги има заснети дори - маалко да се бяха постарали поне съвсем през просото я карат, явно са сигурно че хората са масово зомбиран и дебилизирани .. но нека да погледаме как величията си бият ваксини https://gab.com/daylights/posts/106907655013856813 https://gab.com/daylights/posts/106930538435592272 Найс а????

То и затова го сложиха за президент застрахователите, за да даде пример на застаряващото поколение, инак застрахователите изпадат в ликвидна криза.

Може и да е забравил първите две...

Не биха рискували, защото кво правим ако се гътне от ваксината, както се случва от време на време?

Как трябва да се правят нещата. Бойко Борисов също се ваксинира с капачката.

Като се гътне, а то на тази преклонна възраст едва ли ще е чудо неочаквано, ще го броят жертва на мю щама. Верва ли ти се да си изкара мандата?

Направо да го балсамират в Ковид ваксина и да го изпратят към вечните бойно полета!

Да откаже. Все едно диабетик да се откаже от инсулина.

This guy discovered our Manchurian candidate. He must be a genius hackerman of unparalleled intelligence. Such intellect of cosmic proportions is a threat to our deep state structures and we must send agent George Soros to kill him with the Flat Earth Gun.

Едва ли искат да го уморят толкова бързо.

Мислят много за хората , чак въшките им изгорели. Голяма реклама голямо нещо ,точно това ме съмнява - нещо не е наред с тия ваксини.

Поставили са му... един голям. :) Сериозно, ако на "големците" им биеха от същите ваксини, както и на нас простосмъртните - същите ваксини, които навсякъде, по света и у нас, директно усмъртяват 1/5 от хората в старческите домове - то този ходещ некролог щеше да се е гътнал от една ЧЕТВЪРТ доза, що остава от ТРИ.

Всички ОСВЕН теб знаят истината, лаjно. Така че се самоубий, за по-лесно - с мотиката, че за повече не ти стига акъла.

Капути,разрешете на хората ако са минали 6 месеца от втората да си поставят трета!

да му епреклонна възрастта на този младеж?!

няма стани по млад и най-важно по-умен

ВИДЯХТЕ ЛИ ИГЛАТА ДА ВЛИЗА В ШИШЕТО С ВАКСИНАТА? Не нали? За какво беше тогава тая демонстрация? Ще ви отговоря с поучителен за случая анекдот: “Професор показва как се измерва захар в урина на бабичка. Топи си пръста и го облизва. Щът, не щът - всички присъстващи студенти правят същото. -Пиша ви 6 за старание и 2 за наблюдение. Аз бръкнах в пикнята с показалеца, но облизах средният пръст - смее се професорът” Кой разбрал от ваксърите разбрал. Останалите може да се посмеете:)

ми ти като си умен, полза никва той за кога да се пъне а иначе за Бай Гън: "Добро или нищо" това е правилното говорене после ще дойде оная лудата Афро-Испано-и другите 99- Хамериканка ама за нас е все тая ние дупето сме го дали вече!!!

Акъл ще мъу преливат ли на джонката?

Какво ме интересува какво са му поставили на байдън?Може и п- е-нис да му поставят в а-нуса,да е жив и здрав да го поеме целият !Това не е пример за останалите!

На 80 години бай Дън го боли фара с какво и колко ще се имунизира. Той пътник и без това.

Пристрастихте ли се вече ? Наркомани долнопробни.

тоя път да пукне

Странно, а нашите ваксъри твърдят, че с две дози са защитени и сега умирали само неваксинирани. Байдън с две дози ваксиниран ли е или не?

Ей пазето го Байгъна че ако са гътне ко ща праим без него.

Ако се разтърсите из нета, ще намерите аудиото от скандалната ситуация, в която Байдън заспа и се изпърдя мощно два пъти докато Джонсън рецитираше. Медиите в Англия откачиха. Естествено всичко беше замазано по устав в масовите медии. Трагедията на американците е, че не са нясно как Хилъри Клинтън ги управлява задкулисно през Камела Харис, докато този корумпиран дядка с ментални проблеми просто заработва за синчето наркоман. Като знаем ваксината на Пфайзер как влиае на болни хора, гарантирано му бият съвсем различно нещо. Никой няма полза да се провали театъра.

...тогава един студент казал: "жалко, че не го направихте, защото щяхте да разберете, че пациентът има Синдром на Кушинг". Професорът се паникьосал, бръкнал втори път и наистина си облизал пръста.

Олигофрен ти и тука ли пишеш !

Точно за това става дума. Нищо не са му били. Били са му шекерена вода .

малко му е

трета ваксина в опит да се спре деменцията и насирането ? отново неуспешен ? е да де.

Ве, смотани антиваксъри? Хората са отговорни, а не тъпи пръчки като вас! Тръби в гърлата за всички антиваксъри! По две за гербавите

браво

Сега ще спи още по-дълго на интервютата.

Е те толкова бързо няма как да ти я сложат