БФC: Не забранявайте рекламата на хазарт, плащат се най-високите данъци

Политици, водени от неясни интереси, се опитвали да ликвидират букмейкърите

Обратно в новината

Коментари - БФC: Не забранявайте рекламата на хазарт, плащат се най-високите данъци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Срам нямат ли тия престъпни структори(не визирам истинските фенове не отборите) ЦСКА,ЛЕВСКИ,КРИБ,БФС и др нагли муцунки!Това е вече престъпно нахалство!Абе пуснете си телевизора и вижте какво дават в момента през 5 мин е призив да играеме и показват някакви неудачници с фишове за милиони който съветват да се играе всеки ден с поняколко фиша!Това нормално ли е бе????Имайте впредвид,че това е само началото на тая зараза ще ствата още по нагли това го показва статистиката с всяка година се увеличава рекламата и парите прибрани от хазартната мафия(лоби). Който му се играе знае вече какво представляеват игрите хазартна не се забранява а само рекламата.Не сме длъжни 7000 000 слагаме хляб на масата на рекламни агенции,тв и олигарси!ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА СИМЕОНОВ НФСБ,ГЕРБ И БСП.Дано не се отметнат от подкрепата си. Тия който призовават за рефередом да погледната коментарите под интернет и ще видят,че гласовете са 95:5 в полза на забраната за реклама.

няма да ги стигнем нито американците,нито швейцарците. Станахме хора, които викат само "дай" - мързеливи, завистливи. Предлагам - да си купим една торба билетчета и в къщи поне по 8 часа да търкаме. Вероятността е по-голяма. Акъла не ми го побира - как от БФС ще защитават своя ГОЛЯМ конкурент? Явно искат тотото да се обедини с лотарията, ако вече не са. Верно глупави сме, не можем да разсъждаваме трезво, но не чак дотам. Навсякъде далавера, манипулации, ясно защо избраха Михаилов за шеф на БФС - какво е допринесъм футболът ни стигна до дъното и вече копаме надолу, а той и неговите приближени си пълнят гушките дори и от лотарията.

да ми обясни някои, който е отговорен за хазарта нямам идея кое министерство защо продажбата на книги, учебници, лекарства, ХЛЯБ има ДДС, а при хазарта не? Да, ама плащали високи дзанъци. Явно има някаква далавера. Не може ли и другите да плащат високи данъци, а не ДДС, явно е по-изгодно.. Всичко е скрито-покрито. Знае ли някои колко билетчета се продават месечно - сигурно стотици милиони, а колко са печелившите.

пълна забрана! Живях в щатите и не съм виждала реклама на хазарт. Много отдавна живях и в ГДР - Германската демократична република и там не виждат реклама за тотото им. Точно у нас ли тази реклама е свободна. Ние, които като ненормални, а може "като" е излишно си мятаме парите през прозорци и тераси сега луднахме по лотарията. По тази реклама трябва да не учим, да не работим, а да търкаме билетчета - който играе печели!

Не съм наивник, но мислих, че БФС и неговият спортен тотализатор плащат почти половината от приходите за спорта,а сега защитават хазарта, който плаща само данъци като всички нас. Лотарийните билети са естествен конкурент на спортния тотализатор и защо плаче БФС - неразбираемо, но не съвсем. И за слепия е ясно, че няма начин от БФС да не получават пачки от лотарията.

БФС не взима нищо официално от закона за хазарта, а само от закона за спортния тотализатор, е чудно, че се застъпва с такава страст. Това може само да значи, че някои големи в БФС взимат пари под масата, за да защитават това асоциално явление, като търкането на билетчета. А по закона за хазарта единственото, което плащат организаторите на игрите, е 15% от оборота, който те обявят - нали не вярвате, че някой ще посмее да им провери счетоводството?

Тая вечер беше излъчено платено съобщение на Захари Бахаров, който само дето не се разплака, че ще му спрат сълзливите трикове на мафиотската лотария и колко много "помагали" на мечтите на бедния българин ?! Тоя човек още не може да излезе от роля на мутренските си герой, които играе във филмите !!

Щом БФС реве значи забраната ще е правилна. Съвсем честно ви казвам. Аз например почти не гледам футбол вече заради залаганията - то не е спорт а просто повод за залагания. Не е спорт а печалбарство. Просто не вярвам на това , което виждам, то може би е просто манипулирано.

Кой точно ''плаща'' много данъци че нещо не разбирам????? Не напрано е наречен ''хазарт'' което на нормален език е измама от страна на този дето го развива..Дали си задавате въпроса как и защо толкова талони за търкане се появяват непрекъснато а единици се показват че са ''спечелили'' нещо?????Продават за милион изплащат за хиляда и баламурника се надява да вземе останалото до милиона:(((

Данъците за хазарта да се увеличат, да се обложат с ДДС, не може всяка вечер да гледаме хора с печалби / ами ако така се показват на престъпниците, които после да им навредят?/ . За да има справедливост, ако не се премахнат рекламите на хазарта - да се намали ДДС-то на детски храни, учебници, детски дрехи и обувки ......

Няма да има за кръшни танци и кръчми на перуката, тоя освен да пие и да еве с пръсти нищо друго не е направил за спорта като дерек_тор. Нищо видимо, нищо осезаемо, ама скача за хазарта. Кой не скача е червен ...

Човек има слабости и зависимости. Разрушителни реклами...

Напълно подкрепям новият закон - да забраняват рекламата на какъвто и да е хазарт! А това че показват печелившите е просто брутално... закона за личните данни не ги ли лови?

Айде бе - "най-високи данъци"?!;) А ДДС плащате ли?!;) И как кореспондират вашите вопли с числата: 3 милиарда ПРИХОДИ и 177 млн. ДАНЪЦИ?! Това е по официална статистика!

Естествено че БФС ще си защити спонсорите, нали те им наливат едни безотчетни милиони в клубните касички и си перат парите през футболните клубове. Що се отнася за данъците - айде да си говорим честно, че като всичко в България зад фирмите занимаващи се с хазарт стоят едни много влиятелни хора, на които последната им мисъл е как да платят повече данъци. Сигурен съм, че дори 25% от продадените билетчета не облагат с данъци и се печатът някъде нелегално (като бандеролите за алкохола). Само не знам как политиците са се решили на този ход като се има в предвид колко от тях са купени от хазартните босове (а някой бяха дори и депутати). Дерзай народе търкай билетчета, възпитавай "мутри" и плеймейтки - това ще Оправи България.

Аз по-малоумна реклама не съм виждал. Всяка вечер ни показват някакви печеливши хора , които за да си вземат парите са задължени да се снимат с печалбата си сякаш са престъпниците с номера си отпред , представят ги като някакви щастливи глупаци , които махат от екрана и сочат билета. Тъпо , тъпо , евтино и пак тъпо !

Хазарта е освободен от ДДС. Само да вметна. Лекарства, учебници, книги, детски храни - НЕ СА.

Данъци?! Данъците ли са по-важни от хората?! Нека тогава да започнем да рекламираме наркотици, проституция, оръжия ... Какви данъци ще има, чудо!!!!

то и сега ги има но под масата.

БФС: Не забранявайте рекламата на хазарта, - много семейства са опропастени.. - много футболисти са зависими, от това печелим.. - много пари направихме от уредени мачове... - и т.н...

Аз реклами не гледам, освен с хубави жени :):):) И се пазя да не падна под влиянието на реклами. А ако става въпрос за пари от реклами, то от наркотици ще падат още повече пари. Не знам дали има пристрастяване от много хора или имат лошо влияние върху подрастващите?! Ако има такова влияние, редно е да се забранят, както се забраниха и рекламите на сигари, въпреки че при тях нямаше намаляване на консумацията !

Тези смешници и послушковци, тези овце да си гледат и оправят лайната които забъркват в спорта и да не се месят в нещо което неразбират. Няма как да тълкуват нещо със седми клас

Търкайте талончета, черно тото, да мята Перуката гюбеци, а вие чакайте да си оправите живота. Прост народ - слаба държава!

пълна забрана ще учим децата си да търкат билети за да имат пари. ненормалници.

Тотото (черното и сиво-бялото) са основната хранилка за перачите на мръсни пари във всяка сфера. БФС е особено зависимо.

Да си дойдем на думата. И да си признаем, че у нас зад футбола стоят предимно мутри.

ами дайте тогава по тази логика да узаконим и рекламираме и наркобизнеса,те с радост ще върнат жеста и ще ви подпомагат

Значи една Турция,която не искаме да бъде в ЕС ,много отдавна можа да забрани хазарта,а ние му отворихме широко вратите

БФС НА САПУН. ЗАБРАНИ ХАЗАРТА НА МИГЪ И ИМ ГО НАВРИ ЧЕТВЪРТИТ! БАРО, ПОДКРЕПЯМ, УРА!

Като знаем , кой е шеф на БФС , разбираме че е мошеник който помага на Хазартната Мафия ! Странно Софиянски мълчи ,а се чува и предполага колко печели скришом от данъчните !

парите следствие. Данъците са големи и достатъчни, а държава, която разчита на данъците от хазарта трябва да се закрие.

На мен никак не ми е приято да гледам облъчени от тв то хорица който се хващат като удавник за сламса за пустите билети! Пробвал съм да разубеждававам и да обяснявам,че чисто математически е същата вероятнст да спечелят като да напълнят една стая с бели топки за тенис и да има само една черна и да хванеш баш нея,но не помага... Явно отчаянието и простотията вървят заедно...

Поръчкова статия ... Лотарията заради която се променя закона не дава и няма нищо общо със спорта. Тази която дава ...някой реално да е видял за кой спорт ?! Защо си мисля, че всичко заминава в джобчетата на някой от силните на деня...

Само в детските градини не продават билетчета

Ааааах, идеята е чудесна! Как не са се сетили :)

Значи тия пдаи от бфс искат хазартните босове да оберат и последните стотинки на народа и да си ги поделят.... Тотално намразих футбола!!!!!

"Прав" е Перуката, затова БГ футбола цъфти и завръзва та дори Фарьорските острови са по-напред в класацията от нас !! Ай сиктер бе, каун, чеп за зеле не става от вашето БФС !! Дай-боже да приемат този закон, че вече ме е яд да гледам телевизия заради тъпите ви реклами - няма седмица без печалби по 200 000, по 500 000 л. или даже 1 млн. лв.?! Опааа, леко бе, вие много полакомехте бе, спрете се...!!! Стига лъгахте бедния народец, стига с тия пладнешки обири по всички будки на Републиката...!!

Миналата година обиколих 5 големи града в Италия. Не помня къде точно ми се видя, че пише Casino. Тогава се замислих и си казах "Я казино, не бях видял нито в Рим, нито във Флоренция. Прибирайки се пак минаваме покрай казиното, какво да видя - надписа е Casion на бутик. За цялата екскурзия как не видях едно казино? Явно хората там са достатъчно осъзнати, че всичко е лъжа и измама. Влизал съм в "черните стаички" на казиното до вагонресторанта. Към 30 суича, 20 портови, кабели на снопове. Всяка една машна се манипулира дистанционно. Знаех, че е така, но вече го видях и с очите си ...

В рекламните клипове, които се излъчват по 20 пъти всяка вечер в прайм тайма, постоянно показват някакви бабета, които са спечелили и казват: ами, аз всяка сутрин заедно с кафето си взимам и по едно билетче!!! Добре, да речем че точно тази е спечелила.....ами останалите 500 000 които не са спечелили! А може и милион да са , като гледам как във всеки магазин, във всяка будка, във всяка поща се продават билети! Погледнете къде се продават в пощите - на гишето за пенсии! Взима мизерната пенсия и веднага купува 1-2 билета!Чакай , бе бабче, един билет и едно кафе са към 5-6 лева! Всяка сутрин по 5-6 лева - месечно са 150-180лв.!!! И същата тази ако я питат за това как живее ще ти каже, че няма пари за лекарства и ядат месо 1 път в месеца! Ай, сиктир бе!

Брей, тия букмейкъри направо да ги честваме на Деня на народните будители бе! Бахти родолюбците, бахти човеколюбците! Ма дават за спорт, ма дават за младите, ма дават, дават...за тях я остане нещо да скалъпят до края на месеца, я не.

А Перуката знае ли от къде идват парите за тези данъци които лотариите плащали. На скоро бях в едно село в селския магазин един човечец си пазарува и сметката му беше 1.20 за храна и 4 лева за билети. Комара убива хората и трябва да се ограничи

Това се вижда всекидневно и то не само по малките села и градове. Живея в центъра на София и най-редовно виждам на касата в магазина хора, които си купуват някакви кренвирши за 2-3 лева килото, една майонеза, евтин хляб и...2-3 билета по 5 лева. Сметката му е 20 лева - 5 за храна и 15 за мечти. Другата комбинация е - шише Флирт, цигари, 2 билета , 1 лютеница и 2 кренвурша. Трагедия!

Щом БФС заедно с повечето футболни отбори вкупом се обявяват срещу закон за хазарта, ясно е до къде е стигнал българският футбол. До самото дъно. Ако те защитават интересите на хазартните босове, то това значи само едно: първите са много близки с вторите или още по лошото, те са едно цяло.

, а хазарта трябва да се забрани.

Само приходите ви интересуват, а че народът масово се е видиотил - това няма да го броим...

Kalin

Проблема не е в реклама а как се рекламира така че стига са се правили на ударени.Сегашния начин на реклама си е живо промиване на мозъците на хората които така и така живеят зле и им се втълпява че това е сигурен начин да изплуват.А и е пълна глупост това с приходи от данъци.От хазарта и лотариите те са минимални в сравнеие с графа пиходи розходи!

Е ТЕЖКО ЗАВИСИМ ОТ ХАЗАРТНИТЕ БОСОВЕ. КВОТО МУ КАЖАТ, ТОВА ЩЕ НАПРАВИ. МАЙ ЧЕРНОТО ТОТО И НАРЕДЕНИТЕ МАЧОВЕ МУ НОСЯТ ДОСТА ПАРИ?

Че рекламата нана цигари и алкохол също е забранена. В развитите държави е забранено И рекламата на хазарт. В ниско-развитите чалгарско-парцуценски държави всичко е разрешено. Пълна анархия.

"Не съсипвайте едни от малкото икономически субекти, които генерират устойчиви и солидни приходи в държавния бюджет" ХАхахахаа да, точно така се генерират приходи и се пълни бюджет - с търкане на билетчета. Това се казва развита икономика. Тия наглеци нещо по-тъпо не можаха ли да измислят??!!

Уникална глупост наистина:) Не трябва да имаш много мозък за да ти е ясно, че ако не се харчат пари за търкане на билетчета, същите тези пари под формата на покупки на стоки и услуги пак ще влязат в икономиката и то в реалната , а не в хазартно-лотарийната. Ако баба ти Пена с промития от реклами мозък, че може да спечели 100 бона и да ги даде на внуците, не си купи билетчета, ще си купи салам и сирене и парите ще влязат в сектора на производството и търговията.

Пийте човешка кръв, дерете най бедните кожи

Точно така, всичко да се забрани! И овцете да ходят бодри и наспани да бачкат за 500 лв на Боковите инвеститори!

Юруш на амбразурата!

Разрешете да се продава хероин с 20% ставка ако така ще си играем. От хазарта човек се откача по-трудно отколкото от херото - статистика.