Коментари - Безработните намалели с 59 000 от началото на 2014 г. | dnes.dir.bg
назад

Безработните намалели с 59 000 от началото на 2014 г.

С 58 730 души са намалели безработните от началото на годината, показват данните на Агенцията по заетостта (АЗ) за първите осем месеца на 2014 г.

Обратно в новината

Коментари - Безработните намалели с 59 000 от началото на 2014 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кво е намаляло бе ?!?!?!?! пумияри лъжливи , просто са умрели повече и за това така ви излиза измислената лъжлива пумиярска статистика , мръсни лъжливи мижитурки само внасят лъжлива информация

АЗ си води отделна статистика от тази на НСИ? С вашите данъци, уважаеми данъкоплатци в България! Ето, сега ще отчетат 59000 по-малко незработни, вземайки предвид само регистрираните, догодина -само мъжете и така всяка година безработицата ще намалява... А вие си плащате да ви лъжат :)

Тези 60 000 души да благодарят на наистина читавото управляение на БСП !! .... Направиха повече добро за България ,отколкото Комунистическите Мутри от ГЕРБ ...Обещават !! А подобни успехи трябва да бъдат подкрепяни !

Да, тези 60000 вече не са в Бълагия. Слава на БСП. Успя да прогони още хора. Ако се поразровиш из сайтовете които посещават дечицата ще разбереш че само 10% от тях искат да живеят тук. СЛАВА НА БСП!!

При Комуно-Мутрите от ГЕРБ ....даже и Новородените Дечица НАМАЛЯХА ... от 80+ Хиляди при БСП на 50+ Хиляди при ГЕРБ !!! Годишно Губим от ГЕРБ по 20-30 Хиляди Новороденни ! Слава на Мутро-Комунистите-ГЕРБ !?

аз съм един от тези - слава богу всеки ден благодаря!

"Агенцията по заетоста (АЗ) те води безработен само ако редовно се пишеш такъв. Да, но като свърши правото на помощ, почти никой не се занимава с тях и съоветно той вече не се води безработен. Реално безработицата е над 20%."

Повечето семейства, които познавам работи само единия от двамата - с договор или без. Има и такива семейства късдето работи 60 годишната майка, а трите "деца" на по 30-40 г. са без работа

Много въобще не се записват или се отписват от бюрата, защото няма никаква полза от тях. Не ми е ясно иначе къде има 60 хиляди работни места...

59 000 по-малко безработни, защото - една част са умрели - една част са емигрирали Може би 1:1

Да, както и мислех - по статистика населението на България годишно намалява с над 40 000 души - и далеч не всички от тях са пенсионери.

Хората просто не подават декларации за безработност, защото сроковете на помощите им са изтекли или просто, защото знаят. че е безсмислено

Хайде сега пак елементарни манипулация. Смешна работа - сравняват безработица през януари с безработица през август, когато има висока сезонна заетост. Защо не сравняват на годишна база - настоящия август с миналогодишния август?

Umreli. Ne se sheguvam!!!

лъжат като цигани,в България е тотална безработица

А новото правителство даже ще внася работна ръка от чужбина - толкова нови места ще открие..............СМЯ-А-А-АХ.

Ега ти лъжата ,че нали червените лъжци щяха да открият 250000 раб. места и който им вярва е пълен тъпак.

Че кво бе, за 1 година 60 хил., за 4 години 240 хил.

НароденСъд 2

Да, но емигранти.

Нищо чудно,като не се броят българите зад граница и още в това число тези , нерегистриралите се. Няма спор ,че България старее,но не расте :(

А броят ли се хората които не са записани в бюрото по труда?

Мисля че преди са били грамотни безработни, и по тази причина са записали, а сега безработни са неграмотни :)

Не са намалели, имигрирали са!!!!

Емигрирали, с Е :)

59 000 нови работно места от началото на годината! Т.е. за половина година 60 хил. за 1 г - 120 хил. за 4 г = 480 хил нови работни места! Значи ако бяха останали на власт щяха двойно да преизпълнят плана. А ние не разбрахме колко хубави неща правят за нас! ;) Неблагодарно племе се оказахме. ;) Между другото тази цифра вече се доближава много до цифрата на Бареков - 1 милион за 2 мандата - 8 г. ;) То затова сигурно вчера Миков обяви че са управлявали успешно, но сега берат негативи. Пак народа не е разбрал колко много и какви хубави работи са правили за него! Неблагодарен народ както казаха. Вместо да ги остави още 3 г да си вършеят на воля те протестират! ;)

БМ - Червен таласъм, 59 хил. БЕЗРАБОТНИ по- малко, а не 59 хил. РАБОТНИ МЕСТА! Ходи се ши,ай с тахтабите !

Интересно. Измрели ли са?

Част са измрели, друга - са се изселили и така...

по дунава има градчета до 5000 души, в които рабоните места са не повече от 100. Обаче ги водят с безработица от 22% Как ги стъкмятват тия цифри - ми е като икономист съвършено непонятно

Ко?НЕ!Миков каза че открили 40000 раб. места,пък то били 59к.ААААААААААААА,в странство са!

Споко. Рапоня пак ще ни натика в калта.

Безработните намалели с 59 000 от началото на 2014 г. Единствения шанс това да стане е , ако 59000 души са се изнесли извън България.

ИЛИ ДА СА ИЗМРЕЛИ ПРИ КАТАСТРОФИ, НАВОДНЕНИЯ ИЛИ ГЛАД!

Разбира се , може да са се "изнесли" в небитието.

Сезонна заетост - земеделие, ресторанти и хотели по морето. Всяка година е така. От следващия месец започва наобратно.

В природа има доста примери за редуване: зима, лято и т.н., Само българина няма късмет с несменяемо лошо правителство. Или това са случва веднъж на хиляди години... не мога да разбере

Петдесет хиляди за една година,(впрочем, временна лятна заетост е имало винаги, така че тя не влияе на статистиката, когато е за година!!!) а сега някой да сметне колко прави това умножено по четири и да си провери старите записки - не беше ли обещало правителството "Орешарски" двеста хиляди за четиригодишния мандат? Впрочем - увеличена е и раждаемостта. НО НЕ! Ние ще си докараме на власт пак Тиквата, щото ни харесва да сме с ниски пенсии и заплати, умиращи фирми заради присвоен бизнес и емигриращи младежи... ЧЕСТИТО!

"Данните от АЗ традиционно се различават от тези в НСИ, където безработицата твърдо се държи над 13%." - толкова за "намалената" безработица! За раждаемостта - "14 г. ромка и майка й на 31 г. родиха по едно и също време !" Иди ги разбери - братя, сестри, внуци, правнуци;о)) ЧЕСТИТО, другарю, радвай се - щом това те радва!

...непростимо силни "опорни точки". Централата ви работи много по-успешно в опозиция.

винаги се гледа какво е положението в края на март, следващата година. това сега е мижи да те лажем.

Ами, защото работятпо морето, сезонна заетост. Тъпаци и манипулатори !

Агенцията по заетоста (АЗ) те води безработен само ако редовно се пишеш такъв. Да, но като свърши правото на помощ, почти никой не се занимава с тях и съоветно той вече не се води безработен. Реално безработицата е над 20%.