Безпрецедентна операция срещу една от най-опасните престъпни мрежи в ЕС

Тя е действала на територията на 7 държави, като е свързана с големи организации за трафик на кокаин извън Европа

Обратно в новината

Коментари - Безпрецедентна операция срещу една от най-опасните престъпни мрежи в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бат Бойко няма нищо общо пак нали...

В България всички хора сме еднакви. Обединението прави силата в името за запазване на държавата. Провителство трябва бързо да се сформира, за добро. Живеем в трудни времена. Да спрем да оплюваме. Не мислете, че другите държави са наред. Корупцията в ЕС е огромна. Ограбиха държавите. Ядат пият, наркотици. България да гледа своята градина. Да не се намесва в Украйна.

Не казаха най-важното - за връзките на главатарите с ФСБ и ГРУ. Ама тва е дир.ру все пак...

Нема да пипат на Баце стоката, че огън ше ги гори.

И тия дето са в Шенген веднага да бъдат изгонени какво е това а... А нас ни правят на маймуни ...

Редакторката на материала не е уточнила защо е казано, че в ОПГ-то са участвали хора от властта в 11 страни, са посочени имената на само 7 държави. Кой е затаил информация за другите 4 страни?

"Във Франция са иззети луксозни предмети на стойност над 500 хиляди евро" Да паднеш от смях! От просяци и телефонни измамници щяха да съберат повече с много по-малко усилия. Дали пък не са отмъкнали 2-3 пъти по толкова?

Може би у нас е разумно да се натурализират етническите ощности, така че да спрат дразгите. Един какъв изричен текст би бил належащо разрешение на разделението по етноси. Мургавите нямат как да бъдат натурализирани, защото нямат държава като Турчция, Елада, Армения и Русия. Може би ще запитате, а какво да се прави със сирийците които масово напират към българия. Сложно е, но вярвам, че ще намери решение. Една такава натурализация би улеснила прилгането на фонд "Бъдещи поколения" поради факта на упоменатото ограничение по държави принадлежност. Има икономически лостове с които ще се насочи един поток към Палестина -новоучредената държава върху тероторията която сега е завладяна от други, против предприсанията и заповедите на Господ. " На забравяйте да квасите млякото"- какъв точен и научен императив.

Ако внасяха, а не изнасяха, нямаше да ги "спипат".

Нямаше да има дрога ако нямаше търсене.

Нямаше да има търсене ако ''демократите'' не ги бяха зарибявали за да си напълнят джобовете безпрепятствено срещу съответната комисионна на властващите.

Истинската опастност за човечеството са евроатлантиците, нео-либералните фашисти от Брюксел и Демократичната партия на САЩ!

500 хил евро е една кола, бе

ДОБРЕ ! Чакай бе , тази мрежа снабдява Барозо и Фон дер лаен с дрога ?

украинци участват ли

Мрежата си е чисто руска.

да не би да са озаптили ЕК и всички паралменти на европата, а?

Най големите ресофоби най големите престъпници. Това какво ви говори?

Нали ние бяхме опасни за Шенген? Ако влезем цялата ислямска и терористична измет ще дойде безконтролно у нас. Не че ние си нямаме такива вече