Главният секретар на МВР: Оградата по границата с Турция да бъде удължена

Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров ще предложи на политическото ръководство на ведомството, преградата по границата между България и Турция да бъде удължена. Вътрешният министър пък каза, че полицаите по границата са разположени през 100 метра.

Обратно в новината

Коментари - Главният секретар на МВР: Оградата по границата с Турция да бъде удължена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

срам за нас ,а храним чуздите колко булгари вземат както беянците,изгонихте младежта *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не да е малко удължена,а ЦЯЛАТА да се изгради с Туркистания. Стига с тая турска наглост и простотия-правят се на вода ненапита

Какво ли не направиха нашите управляващи за да турцизират и ислямизират България а за нашите братя от Молдова и Украйна,които мечтаят да се заселят у нас един среден.Защо са им,да вземат да ни спрат демографската криза.Друго си е ислямисти....

А дъртите чанти по министерствата, дето си падат по негърчета, кой ще ги клати?

ВЪПРОСЪТ Е: Кой скапа границата?!? ОТГОВОРЪТ Е: Желю Желев. P.S. Повече въпроси?!?

Я ДО СКАПАХА.НО ЖЕЛЬО ЖЕЛЕВ ТОТАЛНО Я РАЗГРАДИ.ЗАЩО СЕГА ТЕЗИ ПРОСТАЦИ ЩЕ Я ГРАДЯТ ЗА ЛОВЯТ ДИВИ СВИНЕ-ОСТАВКА.

ПРОСТАК,ДА ИЗЛЕЗЕ ПРЕД БЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД И ДА КАЖЕ: АЗ СЪ ЗЕТ НА КАМЕН ПЕТКОВ -СОБСТВЕНИК НА СОТ-СКОРПИО И ЩЕ ГЕПЯ И СЪСИПЯ СОД-МВР И МВР ЗА МОЕ ОБЛАГОДЕТАЛСВАНЕ.ТОВА,КОЕТО КАЗА ТОЗИ ПРОСТАК В ПРЕДАВАНЕТО "ЛИЦЕ В ЛИЦЕ" Е ПЪЛНА ЛЪЖА.ВЕСКИ МЕСЕЦ ОТ ЧАСТНИТЕ ОХРАНИТЕЛНИ ФИРМИ ПОСТЪПВАТ ОКОЛО 50 00-80 000 лв. .ОБЩО ОТ ОХРАНИТЕЛНА ДЕЙНОСТ В МВР ПОСТЪПВАТ ОКОЛО НАД -25 000 000 лв.ВСИЧКО ДРУГО Е ЛЪЖА.ЗАЩО ЗАКРИХТЕ СОД-МВР-ЗА ДА ГО ГЕПИ КАМЕН ПЕТКОВ.ЗАЩО ТОРМОЗИТЕ БЕДНИЯ НАРОД ,БЕ ПРОСТАЦИ.ТО НЕ БЕ СЪКРАЩЕНИЯ,КРАЖБИ ,А СЕГА И ГЕПЕНЕ НА СОД-МВР.ПАК ТОРМОЗ ПАК ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.СЕГА НОВИ ДОГОВОРИ,НОВИ ДАТЧИЦИ НОВ СОТ НОВ АКУМОЛАТОР.КВО ПРАИМ ,БЕ ПРОСТАЦИ,НОВИ ТАЛОНИ В КАТ,НОВИ ДОКУМЕНТИ НОВИ ПО ГОЛЕМИ ДАНЪЦИ-СТИГА.А.А-СЪСИПАХТЕ МВР И ДЪРЖАВАТА-ОСТАВКА-ТУК ИМА КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ И Е З СИДЕРОВ И ЦАЦАРОВ ,АКО СА ЧЕСТНИ БЪЛГАРИ.

..НЕ САМО УДЪЛЖЕНА, АМИ ТОК ДА ПРОТЕЧЕ по цялата граница или ДА СЕ МИНИРА и да ЗАПАЗИТЕ НАРОДА български от това НАШЕСТВИЕ !!! Ако вие не го сторите, ПРИЗНАЙТЕ СИ, че сте П*ТКИ и тогава ние ЩЕ ГИ ОТЕПАМЕ без дори да припарят до границата ни!!!

Aма това ограда ли е или плет за прасетата да не минават от турско?? абееее смешници това не е граница а нива.позор сте позор .

Гледах го ,слушах го в "Лице в лице", голям хитрец ми се видя, отговаря много кратко като на разпит, и все няма информация,няма доказателства при него за каквото не му изнася, а много знае да говори какво чул за предишните, там говори без доказателства какво било...уж.Чудна работа

Браво, НА БЕЖАНЕЦ, НЕКАНЕН В БЪЛГАРИЯ НАД 1000 ЛЕВА ,НА ПЕНСИОНЕР С 150 ЛЕВА НА МЕСЕЦ

И това не е всичко, защото има разходи за администриране, палатки, ремонти и т.н. Практически сумата може да стане много по-голяма. / В честна и некорумпирана държава като нашата има ремонти които ни струват по 500-600 Евро на квадрат, че и повече/. А нашите майки и бащи повечето с 40 години трудов стаж вземат по 220-250 лв пенсии.

България е концлагер от 1944 досега. Какво се учудваш?

Вижте внимателно снимката-колко посредственост, колко глупост има в този телешки поглед....

Косата е желирана и е на магистрала!

Aко упрaвлявaщите мислехa нaистинa зa нaс, трябвaше отдaвнa дa сa изгонили aмерикaнските бaзи и техните сaмолети, чрез които се води биологичнa и химичнa войнa срещу бългaрското нaселение, и дa сa се договорили с брaтскa Русия дa ни пaзи грaницaтa. A с пaрите, които дaвaт зa изхрaнвaне нa джихaдисти, трябвaше дa въстaновят огрaдaтa. Споразумението с Турция зa връщaне нa имигрaнти, зa което толковa много тръбяхa медиите, щяло дa влезе в силa след 3 години - тогaвa, когaто вече ще е късно.

Просто тогава няма да има нужда от него. Нали ще влезе в сила договора с ТУРЦИЯЛ

С това споразумение положението ни става още по-лошо. Турция ИЗБИРАТЕЛНО ще приема обратно само някои от имигрантите, а не всички, които ни е изпратила преди това...За сметка на тази "привилегия" трябва да отворим границата си за турците, които ще могат да пътуват свободно в ЕС и естествено, България...И много от тях ще се настаняват като за начало у нас..А те са доста милиони...Истината е не в ограда, а СТЕНА ПО ЦЯЛАТА НИ ГРАНИЦА с Турция и визов режим за всички анадолци!

Изхода за Европа е във възраждане на национализма. И понеже кукловодите проповядващи глобализъ, мултикултуризъм и толерастия, знаят това прекрасно, воюват със всякакви средства срещу тази идея. Медиите и платените марионтеки в Брюксел са на първа линия. Като Барозу и този мей Ромпой са светли примери за това.

Крайностите са излишни. Въпросът е да се приеме мнението, че всеки човек заслужава нормални и човешки условия за живот, естествено при спазването на взаимно зачитане. Конфликтите се пораждат, когато някои смятат, че някои неща им принадлежат по право.

И по този въпрос е странно свенлив нашият министър Вигенин. Не дава каквито и да е признаци на активност в неговия ресор. Последните 10-15 години външните ни министри са пълни статисти. Но този май е и домошар, предпочита да седи във фейса и да поздравява другарите с деветосептемврийската победа.

Свенлив или свинлив? Нещо не бъркаш ли определенията!

и кво, през 100 метра има хляб и сол, че и мед и масло за прииждащи пакистанци и всякакви там други?!

Светлозар Лазаров е напълно прав. Но преди него напълно права беше Атака. Кога най-после някои от държавните ни лидери ще се освободят от прекомерния си страх и раболепие пред Брюксел и от твърде робската си психика. Световно утвърдени политически анализатори вече го казват: КАТО РАЗРЕШАВА ИСЛЯМСКАТА ИНВАЗИЯ, ЕВРОПА СЕ САМОУБИВА. Това в най-голяма степен се отнася за България. Или може би някои конкретни лица, които са взели пари от Катар и Саудитска Арабия я самоубиват?

Варианта остава руска база в БГ. Като сме хаптали ганьовците, накрая пак ще допрем до по-големия брат. По простата причина, че друг изход няма да има, а "толерантните" ще ги подгонят първи, защото в ориента не обичат предателите, без значение каква е причината.

Вувузел

Големия Брат май вече не е Дядо Иван с меката увиснала от алкохола пишка, а Дедо Хасан, резаната карабина и неговият наместник в Бълхаристан Ахмед Сопола!

Как мога да се регистрирам като бежанец с 1084лв. месечно?

Трябва да минеш НЕЛЕГАЛНО границата и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да си без документи!

също така, трябва да запали гората около границата, щото се е загубил НА ЧУЖДА ТЕРИТОРИЯ и чуждата гора е точно за палене, после да опита за заколи няколко човека около пиротска и сливница, плюс да заплоди и трите си жени, които е домъкнал тук, заедно с десетте си деца от тях и през цялото време да претендира нагло и кресливо, че на всичките им дължим грижи, храна и медицина. плюс слугиня, която да им чисти, щото те не са длъжни да си чистят сами!

Дай 5000 евро и ще те трафикираме като изпаднал сириец без документи..Ама, нема да говориш на български...После си измисли арабско име и кажи, че са избили цялото ти семейство...С повече късмет, може и да заслужиш 1084 лв!..И едно да знаеш: ние пари не връщаме!

Радвайте се другари на доброто управление на БСП под мъдрото ръководство на ДПС! Тия бежанци надушиха скорошния социален РАЙ в България и за това хукнаха насам! Да жевее светлото бъдеще, което се строи под мъдрото ръководство но най-великия хидросоциален инженер-менажер на Планетата Земя! Вечна му слава! Тябва да сме благодарни и на кьорпето СърГей и на държателя на държавния ибрик - негово превъзходителство, вечно зеления Фикус, притежател на Златния Пръст!

А, то защото вие сте много стока.

Кобра, извини мв, но ти си откровен глупак...

Висока бетонна ограда, ток, уреди с лазерно насочване, ежесекундно GPS сканиране на цялата гранична ивица с дебелина поне 10 километра. Безпилотни дронове за предупреждение още при помисъл за нарушаване на най-далечната полоса. Тогава и буболчка не може да премине границата. И това е най-малкото технически възможно. От всички приказки накрая излиза, че няма политическа воля.

егати толкова пари за безанци - толкова и за цигави е балгарите да мрат според "милите "оправници е хаиде отиваите си

никакви бежанци тук няма, включително сирийците!!! това са нелегални НЕЗАКОННИ имигранти, които са само вреда, тяжест и огромна опасност за и без това изнемогваща, бедна и демографски срината България. освен това, доказаха за някакви си 5-6 месеца, че са много нагли, много агресивни и ...много мързеливи! споменаха в новините, че турция е подписала репатриарането на тази лавина от излишности и вредности обратно(откъдето нарочно ги пускат към нас), та единствният ми въпрос е кога ще почне това репатриране?! а що се касае за оградата, разбира се че всичките пари трябва да са за ограда и то солидна, като гръцката! за ограда, граничен контрол, чартърни полети обратно откъдето са се домъкнали неканени, а не за хрантутене на агресивни мързели, при това-ислямисти.

След това трябва напълно да се огради. След това е логично да се потърси наказателна отговорност от виновника за унищожаването на загражденията по Българската граница. Всички знаят името му - Желю Желев.

Сигналната ограда по турската граница си действаше без прекъсване до 2002г. По онова време президент беше Георги Първанов.

Тоя,ако го видя на улицата,първото което ще си помисля е,че е мутра някоя! Хич не ми се жалвайте, че 134 млн. лв. ви стрували бежанците!!! Що ги пуснахте да влязат бе???? Защо Германия каза- приемаме 5000 човека и край! Ние обаче.....Да отгатна ли??? Европаричките чакахте,а???? Ама няма!!! И един съвет да ви дам,другари комунисти: "Да не сте посмели да пуснете още кюрди,афганистанци,пакистанци,сомалийци и всякаква друга талибанска рода- без документи за самоличност! Щот нали помните споразумението между ЕС и Турция- само след като Турция получи информация за имената на "емигрантите" и провери дали са минали през нейната граница с България ще ги приеме обратно!!!! Всичките останали навлеци си остават во веки веков в България!!!!

Истинска преграда по границата ни с Турция може да бъде само четириметрова бетонна стена с телена мрежа на върха и течащ ток; както и с достатъчно жива охрана, която да може веднага да реагира при сигнал за опит за прехвърляне през стената. Всичко останало е прах в очите и излишно изразходване на средства. Може миграционния поток да намалял, но със сигурност през пролетта и лятото пак ще се усили. Затова трябва подготовката за започне отсега - трасиране, доставка на желязо, бетон, осигуряване на техника и хора.. Ако не се предприеме нещо такова, догодина ще стане страшно. А вече дошлите трябва чак по-скоро на бъдат репатрирани;тези, коитио нямат документи и статут, да бъдат затворени в центрове без право на свободно придвижване докато си спомнят откъде са дошли, след което да бъдат също върнати обратно в страните, чийто граждани са. А избягалите от центровете - директно с присъда в затвора, защота са извършители на двойно престъпление - нарушение на държавната граница и бягство от център за настаняване. Освен това трябява да се забрани на получилите статут да привличат свои близки освен деца и съпруг у нас, като на роднините се отказват входни визи. Само по този начин ще се овладее опасността от пришълците и който не го извърши, е национален предател.

би било прекрасно да има такава стена,за да не ви гледаме циганията

Ами да я построим заедно тогава. И без това сте ни длъжници - унищожихме хиляди декари плодородна земя, за да Ви построим с наши пари магистрала до границата - за да могат Вашите Тирове да пътуват по-комфортно; да не говорим за историческия дълг за заграбените от тракийските българи имоти, и т.н.

Помагайте тогава, дружно да вдигнем стената. И с тировете минавайте през Гърция или отгоре през Кавказ за по-напряко. Тогава ще разберете, че по-добър от българския род е нямало, а всички наоколо злоупотребяват с това и гледат да ни унищожат, без да си дават сметка за собствената участ след това.

Брато, нема нужда от провокатори тук. нещата са ни ясни.

Братко Мурат те ще си скрият циганията с ограда, ама ние миризмата и с две огради не можем си скри.

Браво! От време на време тук пишем и хора, които сме наясно. Това мнение е абсолютно вярно!

Охрана на границата с човешки ресурс през 100 метра. Наистина живеем най-много в 9-ти век.

аз искам и двойно капучино с кроасан

Отказвам се от гражданство - искам да съм бежанец или депутат в родината си!

Ми кво се моташ? Мини през един сюнетчия, после вземаш един ибрик пълен с розова вода, викаш Фикуса да ти полива, и право в Сараите на Сопола!

Накъде - нагоре или настрани?

Назад към българската територия.

Вувузел

Ква българска територия бе аркадаш, щом цигани и турци избират кой да управлява българите! Българите гребат като роби на галерата, а цигани и турци тупат барабана, който тактува гребането! Дотука беше с България, вече сме Бълхарски булгаристан!

Тук в този Исторически момент за България има закон който е написан в Конституцията . Когато са застрашени границите на България Българската Армия е Институцията която трябва да ги защити .

За Кон или за Кокошка, не се напъвай, няма вече български граници, щом цигани и турци назначават правителството в Цигански Булгаристан! Нищо лично! Ти сам си направи избора цигани да те управляват!

А в центъра на София през 10 сантиметра, познай от кого се пази йовчев? От българите или от арабите?

що сменихте заглавието? Да не би другаря Йовчев да е прочел нещо за себе си ?

от всички назначени от тази власт може би наи успешнo е на главния секретар на мвр! ето предупреждава човека пак! ама кои ще го чуе!

Та нали Министъра на МВР обяви официално че благодарение на него Бежанския Поток от Алжир , Афаганистан , Сомалия и Либия е спрян . Народа си умря от смях , всички знаем че ЗИМАТА спря Терористите .Всички пътища на границата с Турция замръзнаха и в Гората е Студено . Напролет АЛ КАЙДА продължава Офанзивата и Дебаркирането на Бойци.

А бе йовчев, спри да ръсиш глупости, смешен си, не ставаш за министър на МВР......затвори си устата и си трай!!!! ОСТАВКА!

по един нарушител вързан на кол през 50 метра, прожектори, бодлива тел, ограда, ров и картечни гнезда. нарушителите да се изселят в между граничното пространство заедно с центровете си.

Имам 37 години и 7 месеца трудов стаж. Пенсията ми не е половината от издръжката на един бежанец. ПОМОГНЕТЕ и НАПИШЕТЕ: "КАК МОГА ДА ПОЛУЧА СТАТУТ НА БЕЖАНЕЦ?"

...са в София....

ТОЯ ИНДИВИД Е ЕДИН ОТ НАЙ-ЛЪЖЛИВИТТЕ И НАГЛИТЕ МИНИСТРИ. СМЯТАЙТЕ: ВЧЕРА ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР КАЗА ,ЧЕ СА КОМАНДИРОВАНИ 1500 ПОЛИЦАЯ НА ГРАНИЦАТА ДНЕВНИ ЗА ХРАНА ПО 10 ЛВ. СПАНЕ 15-20 ЛВ. СМЯТАЙТЕ РАЗХОД НА ДЕН-ИЗЛИЗА ПО ОКОЛО 37000 - 40 000 ЛЕВА НА ДЕН. СМЯТАЙТЕ ПО 30 ДНИ МЕСЕЧНО-ПОЛУЧАВА СЕ НАД МИЛИОН. ИМА ОЩЕ- ОТОПЛЕНИЕ ,РАЗХОДИ ПЪТУВАНЕ,ЛОШИ БИТОВИ УСЛОВИЯ,КОЕТО ВОДИ ДО НАСТИНКИ И ПНЕВМОНИИ,ТОВА НЯМА КОЙ ДА ВИ ГО КАЖЕ,ЕЛЕ ПЪК ТОЯ МУХЪЛ ЙОФФФФЧЕВ ТОВА Е ЕДНА ОТ НАЙ-ТЪПО ОРГАНИЗИРАНИТЕ АКЦИИ НА МВР,ЦЕЛЯЩИ ВРЕМЕНЕН И ПОСРЕДСТВЕН РЕЗУЛТАТ,ЗА ДА СЕ ХВЪРЛИ ПРАХ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА И СЕ НАМАЛИ НАПРЕЖЕНИЕТО В ОБЩЕСТВОТО. ВСИЧКО ТОВА С ЦЕНАТА НА ОГРОМНИ СРЕДСТВА.

А през 50 Метра.....Джихадист.Овчев

НЕма да ни изненадаш.Може би не знаеш преди доста години колко граничари, колко военни са бири по южната граница на България. Сега е дошло време извътре партия "Първак" да ни радправя за демокрация и плурализъм. Щото вие киснехте пред парламента пазейки "ценното завоевание на нацията - БСП" от любовта на младото поколение. Няма армия и ще ви се наложи да се печете на два фронта.

Долен лъжльо е този министър. Капута му с капут виждал ли е граница. Казвам го аз - бивш граничар

Йовчефф, офчефф, служили сме на границата едно време, не като тебе коцкар из София. 100 МЕТРА това е голяма лъжа, дори на 1 КИЛОМЕТЪР не е имало застави. През 100 метра, на един линеен разстояние може да са само на жълтите павете.

Половината са от Сирия, като повечето от тях са мъже между 16 и 30-40 години. Ама се набляга все на снимки с малки деца.

А по софийските улици бяха рамо до рамо:))) Явно ние сме по-голяма опасност за прокажената им власт:)))

Браво! Десет пъти повече от партизаните... които са на всеки километър ;-)

Той припомни сумата от 1084 лева на месец за издръжката на бежанец. "Тази сума за една година, умножена по 10 292, е приблизително 134 млн. лева", каза Ангел Найденов. ЗАЩО ДОПУСКАТЕ НАРУШИТЕЛИ НА ГРАНИЦАТА ? ВРЪЩАЙТЕ ГИ ОБРАТНО ! Чии пари харчите серсеми ?

минималната заплата на един работещ българин е 310лв и си плащаме навсякъде по болници и институции а за бежанците се отделят по почти 1100лв и те са си пей-сърце... какво ги интересува ние дали сме бедни нашите управници са едно кравешко л---но

ЦвъЙо пак излъга. Той или не е наясно за какво става дума, или лъже като дрт циганин. Какви 100 м, какви 5 лв, бе мушмурок.!! Ти знаеш ли какво е 100 м. Изминават се за около 1 минута. И то от подготвен човек, а не от такива гащници като родните мицифайки. Щото това не са полицаи - това са си милиционери. Мильовци. Оня ден минавам пред банята и какво да видя. Джандарите си стоят в камионетката, моторът работи, а вътре те си правят моабет. Може и карти да цъкат. И з атази си "дейност" ние им плащаме по 1500 и нагоре заплати. Вчера минавам край Народното събрание. Оградено, и мицифайки през 10м. та и по-начесто, през 5 м. Пазят червените боклуци от "народната любов". Щото тя народната любов лесно може да прерасне и в една друга "любов" - мкато ги подпукаме..... ЦвъЙо е насочил полиция и джандари само да пазят властниците. Докато същите т6ия властници правят такива поразии че с години не можем да се оправим. Ама какво да ги правиш - комундета. Комундета, гарнирани с турски фесове. Руско-турски мекерета. Национални предатели от всякакъвъ сорт. такива боклучарници пази родната полиция. Или може би народната милиция.

това може би ще ги мотивира да не идват

Плюс за мотива.

'

Защо не излиза армията? Защото българската армия е МВР. Това другото, дето е уж армия, е високоплатена скопена клика за наши хора, които не подлежат на умствено развитие. Гранична полиция оттам дойде и това по всичко си личи. Оригинално мързеливи и тъпи са.