Полиция залови още 30 нелегални чужденци в София

Столичната полиция е заловила в неделя още 30 нелегални бежанци, след като в събота задържа 70.

Обратно в новината

Коментари - Полиция залови още 30 нелегални чужденци в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали никой не смята, че тези хора са ги спуснали с парашути от някой самолет? Тогава как са стигнали до българската столица? Нали има 3-метрова ограда с бодлива тел по границата с Турция, а отделно няколко хиляди полицаи продължават да са командировани като жива охрана на границата. За да бъдат докарани до София, това означава, че са минали през границата, камерите, гранична и всякаква полиция, за която българският данъкоплатец дава по над 70 000 лева дневно, за да патрулира по границата. Мрежата, чието изграждане също не се размина без скандал за корупция, няма да я слагаме в сметката. Но появата на групи бежанци в София, която е на повече от 300 км разстояние от българо-турската граница, означава само едно каналджии, които МВР не е заловило.

Наближило ли е утрото, когато президентчето ще намери работното си място, заето от някой така наречен бежанец?

И за какво ги ловят? За да ги регистрират и да им дадат гражданство. Иначе, току виж емигрирали по на запад да смущават господарите на продажните ни политици. А турция специално ги е предвидила за нашата, географска ширина. Май най добрите нелегални маймуни, са тези, които не са регистрирани и "заловени". Те поне е ясно, че няма да стоят в България.

Тия нелегални пиленца са нищо, едни малки буревестници на черната стихия ИД. В Турция на ден пристигат по 65 000 такива, хем са Кюрди, закалени и корави. Смятайте ИД ако опре у Европата, камо ли в нашата мила родина, дето и без бедствие си е анархия.

абе селяни изгонете "бежанците" така както изгонихте 3 миллиона граждани -пускаите на бежанците силна музика /сръбска/ денонощно да не могат да спят,пребиваите ги по дискотеките,пререждаите ги,гледаите ги на кръв като ви доидат на сбор :))) аз ли да ви уча? :)))

Учете история на Късната Римска Империя и какво и се е случило.. :)

При предишното правителство на Пиротска по 100 на ден си минаваха...направо си беше държавна политика.

Да си ги връщат щом не искат да работят .Повечето от тях са мързеливи и лентяй .

Ех, Мими, сладка, Мими!

Предпочитам да хванат 30 мутри, барабар с шефа им и да ги осъдят при това

Е, САЩ като им разбиха държавите, сега да ги товарят на военните си самолети и да им дават щатско гражданство, а не да ги бутат към Европа. Напълниха Европа с мангали, пък все българи и румънци са им виновни на европейските гадини. Идете в Лондон, Амстердам, Париж, да видите каква е Мангалия! След някоя друга година тия бежанци-камикадзета ще избухват като бомби в градския транспорт, по стадионите и летищата в Европа. И пак някой политически ангажиран глупак ще се бори с 'тероризма', а дефакто - политиците поддържат постоянния приток на терористи, то май си е част от бизнеса?!

А първом Русия, дето разби половин Европа в края на Втората световна да си вземе комунисти първом, па после гледай САЩ

Предпочитам руснаци пред миризливи азиатци! А САЩ не ме интересуват изобщо, 80 % са тъпи 'галоши' там, останалите, дето са крали повече са нагли бизнесмени и политици.

Муньото на червената квачка Мая Манолова (сиреч бившия военен министър) да каже за чий я гради таз ми ти страшна телена ограда.

Е за пари, за чий

обърни внимание на факта, че настоящият муньо бил спрял строежа дори на тази "страшна" телена ограда.

Това е най- краткият път към досъсипването на България като такава. Братята и сестрите ни от диаспората ги размотават с години за гражданство, а с тия противоидентични на българското еуементи ни наседлават до нокаут. За тази "награда" ли се сторваха курбан първите по достойнство родни люде. Тъкмо ние ли фатално да "духнем свещта", и да се "измъкнем по терлици"...

Къде приемат на работа каналджии? 2 000 евро на човек не е лошо при пенцийка 200 лв!

И къде ще ни отведе всичко това? Европа е буквално залята от пришълци, населението застарява, младите не виждат бъдеще, никой вече не чувства мястото където живее като Родина, а като битпазар! Разделението, омешването на различни етноси достига критични нива! Виждаме за 25 години колко нови държави се появиха - напук на мантрата за мултикултурализма! Конфликтите ще растат, Европа прогресивно ще запада!

А, бе , Гого, къде видя президент като е мухъл, какво вице -циганка!!! За това сме на тоя хал!!!!!

Българите само се провалихме с простотията си и злобата си, затова сме изчезващи. Дано да дойдат по-нормални хора да живеят по тази земя, всеки емигрант и бежанец е повече от добре дошъл.

Идат бе - с чалми, забрадки и шалвари!

"Към момента никой от тях не е подал молба за получаване на статут". И какво ще ги правим тогава?

Ще ги интегрираме, за да се спасим от изчезване.

Ще се молим да ни интегрират!

Къде сте бе, народни представители!?... Не ви искаме дебатите и обещанията, вземете крути мерки, че страната ни е обезлюдена откъм българи, а наводнена от неграмотни, крадливи цигани и незнайни елементи от чужди държави! Какво ще правите с тях, м? Къде е Брюксел, ЕС, Кристалина, къде е Европа, САЩ, НАТО, м? Гледат ни сеира и ни натискат в калта! Защо поне един от вас, не им се опълчи, защо мълчите? Хората са ужасени, отвратени, несигурни!... Как може, бе, как може такова безхаберие към собствения народ!? Вижте Румъния, Гърция, защо си пазят границите, а на нас ни се вменяват задължения и вина за тези незнайни какви, от къде и за какво дошли бежанци!?...

Как така стана, че преди месец имигрантският поток беше сведен до нула, а вече имигрантите се разхождат свободно из страната и сами търсят полицията, за да ги настани в лагерите на социално обгрижване.

Има нещо странно.Предизборно е предполагам...

Къде е главнокомандващият плазмодий?Да не би да отстранява с проблемите на EVN ?

...Търси го край контейнера...току що Юлианка го натири да изхвърли ....БОКЛУКА.... ...НАЙ-ВЕРОЯТНО Е ОСТАНАЛ С ...НЕГО...

...РЕПЛИКАТА..."КАК...КЪДЕ.." СЕ ОТНАСЯ ЗА ТЕМАТА ...ПО НАГОРЕ... ...НЕДЕЛЯ Е...КЪСЕН СЛЕДОБЕД... ...ИЗВИНЯВАМ СЕ...

Да ги тварят на аероплану и аре у США..... на гости

...тази работа с "аеропланите",дето я мислиш,няма да стане само с един..."аероплан"... ...На това отгоре те не летят като птиците с ...размахване на крилата... ..трябва и многооо,многоо...$$$$ ...Само при бате БОКО-тиквоча,те летяха с бистришките кравари,с тигрови мераци,без пари да си развяват "футболните " гащета в едно с тези на пишман певачки,на крилете на авиотряд 28 и ...НАШ ГРЪБ...

това означава че всеки ден в "страната" ни влизат между 500 и 1000кг херроин "нелегално" :))))

,че ДЖИХАДИСТИТЕ могат незабелязано да дойдат в ЦЕНТЪРА на СОФИЯ и да ИЗКОЛЯТ нашите стражари и ПОЛИТИЦИТЕ за една нощ! Кво правим тогава?

Не се бой,според боко на всеки ъгъл-дюнер,защитени сме

Аз съм известен с това, че мога да изразя и най сложният проблем само с няколко думи. В случая моите думи са - РОДИНАТА Е В ОПАСТНОСТ. Пред очите само на едно поколение, се рушат вековните и устои-българщината и християнството. И това поколение сме точно ние, които смятаме, че да пишем по форумите е решение на проблема. Точно сега е време да си спомним за националистите, които проглушшиха ушите ни, че България е разграден двор без стопанин. Че границата ни с Турция не е обикновена граница между две държава, а граница между два свята, единият от които иска да ни върне в средните векове.Аз няма как да приема Слави Бинев или Валери Симеонов за националисти 1. Нямат такова излъчване. Като такива приемам само Волен и Боян Расате. Вие кажете прав ли съм или греша. БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО.

Сидерчето е националист, ама не български, а руски.

Известен си с това, че ръсиш доста глупости и като всеки от твоята каста се мислиш за богопомазан и крайно умен - перфектен.

Млъкни бе боклук.Човека ти го казва"Родината е в опасност". Какво лаеш от храстите псе.Безродник.Подлога на ЦРУ.

"бежанците"те могат да си вкарат всичко каквото и колкото пожелаят,дрога,оръжие,боеприпаси,воиници и то истински не като наща голищарска армя ;)))

това са 1з1 души ! ако всеки е вкарал по 10 кг хероин това са 1з10кг хероин ,така че те не са толкова бедни колкото си мислите :))) те си внасят "продукця" за тяхната икономика :) скоро брутня ил сокооборот може да надхвурли този на националня бюджет на "българия"

За какво е тази огромна армия от полиция и жандармерия, когато няма кой да следи какви хора (в случая лесно различими) пътуват по пътищата към София ( а те са няколко входните участъци) и никаква проверка, при положение, че "бежанските вълни" не са отсега, но сега положението става още по-сериозно?!

Пак повтарям,че проблема е трудно разрешим.Поне за 8-мо районно на полицията.Има президент- вицето му е блестящ юрист,има премиер- с поне 9 съветника, има министри- с политически кабинети и задължения, има....Всяко бежанско дете да се разболее трябва да бъде лекувано-къде , от кого, за чия сметка?Всеки ден тези хора трябва да ядат, да спят, да се обличат и т.н.А,бе тази държава България управлява ли се от хора ,които могат да мислят?

Това , което имаме е ясно ! Нямаме служба , която да си гледа работата като българското разузнаване и контраразузнаване преди демокрацията ! Не че и тогава не правехме демокрация ! Сега ще ги посрещаме така наречените бегълци / само тези които имат лични документи и преминават държавната граница само на определените места , а другите , които ги гоним по парковете не се водят на отчет , по тях работи само охранителна полиция - липсват служби за сигурност / по-точно аналога на ДС - ДАНС е високо интелектуална сбирщина , която не и е известно за какво се подписва на 1 и 15 число ! Днешните ръководители на служби нито знаят , нито могат , нито/ ако са малко кадърни ! / им позволяват да си гледат работата ! За това работят първо за себе си , след това за някоя партия хранилница и ако им остане време и не са много уморени , може да свършат нещо и за държавата ! Още повече , че преди да свършат нещо , те се страхуват за пенсия , осигуровки и други !

Профани, пак сте объркали адреса ! Това не са сирийци, а българският контингент, съставен от 30 роми, с който Бугария-та ще участва в акцията срещу Ислямската държава ! Това са мангусти от Пич махала , специално подготвени и дегизирани като сирийци, те са под прикритие , говорейки и на сирийски.

Просто е ужасно...разграден двор! Всеки може значи да дойде в София, да е минал стотици километри в страната, да прави какво ли не... Жал ми е за истинските бежанци, но да се направи действително зона за тях и да им се помага от Запада. Този тарикатски Запад!Ние не можем да им сърбаме попарата. Малки сме!

Гледам по-долу опорните точки на АТАКА и не виждам нищо за: 1. Образованието 2. Развитието на наукатата 3. Културата 4. Икономиката 5. Комуникациите 6. Корупцията .... Какво виждам? Южен Поток на първо място, национализации, ругатни по турски адрес

1.Откриване на некачествено строени пътища, спортни съоръжения, детски площадки. 2. Коалиция БОСТАН с Местан. 3. Глад, бой и стрижба за "матряла".

През 1919 година Норвегия приела хиляди немски деца, сираци от Първата световна война. Отгледали ги, изучили ги, направили ги сити и доволни. Върнали ги в родината им Германия. През 1940 година тези пораснали дечица се върнали в Норвегия с огън и меч и наложили хитлеристки режим. ТОва била благодарността им. Аналогичен случай имаме в България. Тези трафикантирани дечица след време ще се върнат с черните байраци на Халифата им и ще режат главите на нашите деца до пълното обезлюдяване на страната ни. МИСЛЕТЕ!

През лятото моя син си беше в Б-я на гости при мама и татко,той живее във Флорида от близо 10 години и като са се разхождали из центъра в София им е направило впечатление и ми каза един бисер" Татко какво става в София,много турци има,вървим и само на турски говорят около нас" Казах му,че това не са турци ами сбирищина от Авганистан,Сирия,Ирак и от къде ли не араби. Сега се увеличават. От горе на всичко онези които са заминали вече в Германия,Холандия и др. ни ги връщат,такъв бил закона,споразумението което сме подписали. Какво става в нашата държава бе сънародници. За нашите цигани няма работа,за българите няма работа,питам как ще се оправяме по нататък с тая пасмина? На къде вървим,ще чакаме Бойко ли да ни оправи,който ако щете вярвайте ще вземе заем не 4.5 милярда,ами 7-8 и повече. Жалко,че народа ни оскотял и оглупял,отново се доверява на престъпници,които ще му смъкнат и последната кожа и изпият и последната капка кръв. А без кръв е ясно,какво следва,в земята черна или хуманния екарисаж!

Най-харесвам хора който се притесняват за България от разстоянието на поне един океан.

който с право е притеснен, живее в София, не четеш ли? Синът му е в чужбина. Сънародниците ни, пръснати по света, също болеят за родината си, така че не иронизирай!

България има ли граница?????

Ми да,нали тиквата каза че трябва да боядиса още една къщичка и сме в шенген

Нелегални ИМИГРАНТИ, НЕ бежанци. АЙДЕ БЪДЕТЕ ОБЕКТИВНИ!!!

Едно време болшевиките заловили един чешки корпус- някъде към 40 хил. човека и ги направили пленници.След това чехите дигнали бунт и а-а-а да свалят властта.

Бъдете бдителни и докладвайте на полицията ако видите мангусти.

...телефонния трафик...

Атака е последната крепост на БЪЛГАРИЯ.

Не на Атака! Само Ангел Джамбазки може да оправи нещата.

след заградителни мероприятия заловили....Ама те изобщо не се крият,кви мероприятия и кво залавяне?Пак го набутват на полицията-останали под нейна юристдикция, т.е. полицаите да се оправят.Къде, в къщи ли да ги водят, в арестите не може.Проблема е много сериозен и управниците да започнат да мислят.Или да им организират транспорта за Европа, или да искат пари за бежански лагери и по нататък квото става-става.Не по 30, по 300 ще залавят след заградителни мероприятия,но това не е решение.

Вие явно незнаете ,че има специална Агенция която се занимава с въпросите.Най-редовно се извозват хора който се докаже,че са опасни за БГ,но това не се коментира.А още по-малко се коментира ,че милионите които Европа осигурява за бежанците да не кажа милиардите се раздават между много малък кръг от хора работещи в същата агенция.

Ама как ще ги задържа.Трябва да ги покани на кафе,на сладки,да им се извини че ги е обезпокоила."Правозащитни организации" ни се карат,че сме ги спирали на границата,че сме ги били,че сме били нелюбезни с тези "бежанци"- без в Турция да има война.Даже се говори и за махане на вече изградената стена на границата.Кристалинка дори ни убеждаваше,че щели да ни променят генофонда??Какво стана с нашата държава???

Не разбирам защо искат да ни обогатяват генофонта с джихадисти???

Интересно! В центъра на София. И как ли са стигнали до там незабелязани? Излиза,че всеки може да се мотае нагоре надолу из държавата и само случайност или будни граждани могат да задействат институциите да свършат нещо. Не мога да разбера имаме ли изобщо контраразузнаване или само организация цоцаща пари от бюджета за нови коли.Крайно време е да съберем малко пари и за полицията - за бели бастуни.

Кой българин или чужденец ще работи за нашето разузнаване след като някой управляващ реши да му изтъпанчи името в някой списък и той да се чуди как да се спасява????Държава без никакви съпротивителни сили-без армия,без оръжие,без полиция,без разузнаване....

Ако говориш за "Оня списък",направо кажи Ахмед Демир Доган.

кажете колко не сте заловили а не колко сте?!...разбирате ли сега защо бг бе обрисувана в ес като клекало на нужник преди години от чешкия художник с/у което ганьо се надърви и го прие вътрешно...икономически, демографски, политически, геополитически и нравствен фалит на бг!

Държавата трябва да си влезе в ролята и всички тези ислямисти ,чалмисти забраткаджийки,с една дума талибани да бъдат събрани в лагер до границата с турция и ако не им харесва даси заминават.Защо не бягат в богатите арабски държави ?

емиграция и миграция е нещо нормално.Защото всеки се стреми към по добър и лесен живот. Въпроса е да приобщят малцинствата, например не виждам проблем при Арменци, Евреи,Турци, Китайци... Но, при циганите е проблем

Не се мъчи да разсъждаваш, не ти се удава.

За да влезат в България, бежанците са платили на някого. На кого са платили и кога- преди да минат границата или след това. След това се появяват от нищото в София на големи групи и чакат полицията да ги залови. Ива нещо гнило и тъпо.

Когато още ни омайваха че сме на крачка от Шенген, германците и холандците, които платиха термовизионните камери инсталирани по нашите граници, повтаряха че не сме готови защото не си пазим границата. Хорта още тогава казваха че те вярват на подарената от тях техника но не вярват на държавата ни, която не може да осигури хора които да работят с тези камери и не иска да отдели пари за техническата подръжка на тези камери.

В Гърция,въпреки строгия контрол на "бежанците",достигнали -заедно с албанците-почти 1,200,000......Понеже,там има хиляди острови,и е невъзможно да се охраняват всички!!Каналджиите ги оставят без вода и храна,на някой безлюден остров,и когато военните пристигнат,"омекват" пред гледката на гладните деца..... След много строга проверка на три нива,най опасните се изгонват обратно!! И въпреки всичко........ В момента(и заради Турция)в граничните райони,всички мъже и жени на възраст от 18 до 50 години,са с автоматично оръжие(зачислено от армията)вкъщи!! Участват редовно в маневри с армията,и имат подържаща роля!! По време на криза,всеки си знае къде трябва да отиде(в рамките на 20 минути)и какво да прави.Част от тях,имат точно тази роля-да пазят от "вътрешни"екцесии,и да предотвратят нападение над градовете,или военните части в гръб!! Вече,и в големите градове,на доброволчески принцип,се създават такива групи!!Много често в тях участват-дори-мюсюлмани от кюрдски произход(шиити).Има дори и осъзнати граждани,които се самоопределят като турци-но смятат Гърция за тяхна родина!!! Всички армейски части,се обучават-задължително-за "градски боеве,с "асиметрично" опасни сили... Командосите са на разположение на армията след уволнението,до 35 годишна възраст,а всички останали до 50 годишна възраст!!

българите изгубиха и софия :))) не позна баба ванга когато каза : " в последните дни под българия,ще се разбира един единствен град "

Безплатен ифтар няма, затова и президентът, и назначеното от него правителство бездействат и нехаят за пълзящата инвазия от югоизток...