Близо 2000 бежанци спасени в Сицилийския пролив за 24 часа

1810 имигранти бяха спасени през последните 24 ч. от италианската брегова охрана между либийските териториални води и Сицилийския пролив.

Обратно в новината

Коментари - Близо 2000 бежанци спасени в Сицилийския пролив за 24 часа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сюлейман Паси-то да коментира феномена с тези бежанци и гнуснотот притворство на тези, които стоят зад него?!

Прикрити ислямисти. `Що не ги връщате обратно или ги насочите в посока залива, където са най-богатите арабски държави и единоверци. Докога с това лицемерие и издевателство над цивилизованите и кротки европейци?! По чия заповед се случва тази "мирна" ислямска инвазия в Европа?!

Вече е очевадно, че това е целенасочена, масирана инвазия с цел разсипване на Европа и превръщането и в кочина! Има ли останали европейци с инстинкт за оцеляване! В Европа има повече от 23 милиона безработни и въпреки това арабели прииждат на талази барабар с многобройна челяд!

БATKO

Тези мъжаги на снимките ли са страдащите майки с деца и безсилни възрастни. Не е ли цялата тая операция - прехвърляне на ислямски бойци в Европа?

Тя е по на изток. Ако така си охраняваме крайбрежието ще се получи нещо като евроафриканоарабски съюз. Нема да правим конкуренция на брикс я.

Израел се води за напреднала демокрация. Ако към Израел се приближи който и да е неясен мигрант се стреля на месо. Интересно ако европейските свободни държави го направят как ли ще се реагира от хуманистите?

всеки един спасен от тия скапва ивота на европейските данъкоплатци. 2000 спасени, само днес-2000 скапвания! остава само едни въпрос-когато оцвъкат и тоя контитнент, както са оцвъкали своите държави, защото това вече изглежда неминуемо, та къде ще се преселят тогава тъмнозелените "бежанци"?!

истината е, че колкото и храна и пари да консумира един такъв бежанец, той не може да се сравнява с това което струват на европейските данъкоплатци банките и корумпираните политици....

че ще отЪмстим на политиците коткайки бежанците у нас...

айде, да не смесваме и разводняваме темата за "бежанците"!

Спасение е когато им помагаш да не се издавят и ги връщаш от където са дошли, а това което правят италианските власти е бедствие!!! Стига прекарвахте африканци в Европа бе идиоти! Качвайте ги на самолети и в Сащ!

Ако един само кораб бъде торпилиран, никой няма да си помисля да тръгва отново насам . По този начин, ще бъдат спасени хиляди животи , а и се опазва Европа...... Само един кораб ....

То, ако може цяла Африка да се пресели в Европа.Докъде ще стигне така?Трябва да се спрат.

докато беше жив Кадафи - нямаше такива вълни през морето! Благодарете на САЩ

при бай Тошо, българите ходиха да работят при Кадафи. Сега те идват да работят в Европа.

Да работят? Едва ли. Там ги облъчват, че в Европа не се работи.

Положението е неспасяемо. Не са взети мерки за недопускането им в самото начало, сега не знам, какво трябва да се предприеме, за да не се изсипе тук цялата Африка барабар с всякакви фанатици и терористи. Тези, които влизат и не са връщани обратно са хубав пример за подражание от събратята.

мерките за недопускането им трябваше да бъдат: Да не се сваля Кадафи, Да не се напада Сирия. Да не се правят преврати в другите африкански и арабски страни.

да чуем кои са демокрациите в Африка...И кой е бил стожера им. Евала другарю.

Милата ни древна Родина. Какви години доживя. От югоизток-пришълци. От Юг-негри. А в България-цигани. Сигурно няма да надживее това второ пришествие. За това младите и способните вече са на изчезване в собственият си дом България. Над нас-предатели управници. На хоризонта залязва еврогейско слънце. Силно съм песимист. И тъжен. Сами сме си виновни.

така е, защото "кой не скача е червен!" ))) ....а който скача е глупак! ... но ще го разбере, ама късно.

Синьоре, ти Сицилийския пролив знаеш ли къде се намира бре?

Зная го, добре го зная, Сицилийският пролив, Колумбе. Зная добре и града, кръстен на твое име. Това е столицата на Охайо Колумбос. И още колко много други неща зная.

Пълното безхаберие на евробюрократите е потресаващо. За много от тзи чиновници "африканец" е единствено синоним на домашна помощница, шофьор на камион и готвач в арабски ресторант. Нека да посетят част от т.нар. "бежански" лагери в Италия, Гърция, че дори и в България, за да видят за какво става дума. Дори някога да е имало условия на тези места, вече са далеч от пригодност за човешко местообитание. "Загиналите" на борда на плавателните средства дали случайно не са представители на вероизповедания, различни от исляма?

Сега да не вземат пак пари за бежанци да искат? Предлагам да се опростят всички дългове на Гъция и Украина, срещу задължението да приемат всички навлеци.

БATKO

А бе, той както Боко взема по 16 милиарда, по 16 милиарда, да не стане скоро на нас да ни кажат - опрощаваме Боковите милиарди, но ще приемете всички емигранти.

Износ на производствени мощности за Азия, внос на мюсюлмани от Азия и Африка на хранилка на социалната система, докато си наточат ятаганите за европейските зомбита.

Брюкселската сган пруклета е не оморна в опити те си да унищожи европейските народи!

В ЕВРОПА? ЗАЩО НЕ ОТИДАТ В РУСИЯ НАПРИМЕР, ИЛИ В НЯКОЯ АФРИКАНСКА ДЪРЖАВА? НАЛИ БЯГАТ ОТ ВОЙНАТА.

Защо си мислиш, че там няма ,Бягат от войната и глада

Поради същата причина, поради която не са в Канада, САЩ, Австралия или Япония - далече са и си пазят границите, за разлика от нас.

561.90 издръжка на човек в 3-4 членно семейство ... а бизнеса реве срещу 380.00 лв минимална заплата и заедно с това се жалва, че няма обучен и подходящ персонал. Ало ... ДС -наследници - бизнесмени ... било, каквото било ... изсмукахте парите на нашите родители, приватизирахте мечтите ни ... но децата ни - няма да ви бъдат роби! Искате да живеете като арабски принцове / без да сте такива/ ... ами разберете се с неграмотните и необразовани роми и селяни!!!

Проблемат се състой в това че нашата икономика няма достап до ниско лихвени кредити от това идват и всички други беди! Това е дело на ционистите!

Ааа знаех си, че това е причината. Иначе за нови жипове има...

Вижте сега, в Африка/Арабия има нефт. Този нефт носи много пари. Обаче принадлежи на населението там, т.е. сложно е да се краде тъй като периодично населението се бунтува и прави революции, ако не се споделят печалбите от продажбите на нефт, а потушаването на такива революции е скъпо и сложно и не винаги- успешно. От друга страна, ако се увеличи цената на нефта (за да има за всички), то тогава от другата страна (Европа/САЩ) възникват проблеми- понеже абсолютно цялата им икономика е базирана 100% върху нефт, цената трябва да е ниска, иначе и там- протести, бунтове и т.н. Затова Западът му намери цаката- да се преместят хората от Африка/Арабия в Европа/САЩ и да се унищожат (не нацяло, разбира се) едни други, докато САЩ/ЕС лидерите и удобните им новопоставени диктатори в Африка/САЩ ги снабдяват с евтин петрол, който те после да препродават у дома.

Обама е обещал на събратята си достоен живот на гърба на европейците и си изпълнява обещанието т. е да храним 10-20млн. африканци.

Както кака Кристалина рече и отсече, имигрантите ще ни оправят демографията. За целта вместо пътища, да започнем изграждане на джамии и заводи за вазелин.

Всичко това си има критична точка, след която в Европа се очаква бунт на бялото население. Критичната точка ще бъде моментът, в който Германия изпадне в рецесия заради огромните социални разходи.

и ще дойде нов фюрер на власт...

Да, бе, да - бежанци! Търсят кой да ги хрантути у европата!

колко жалко. стреляй учебно и потопи.

тия бежанци, нямат свършване

"Спасени", друг път - това си чиста проба военна операция по предислоциране на огромни маси черни, посредством ресурсите на НАТО. Целта е да се заличи европейската ХРИСТИЯНСКА идентинчност. Това е една мащабна АНТИХРИСТИЯНСКА операция. Поредната след османската и арабската инвазии, само че днес под прикритието на "хуманитарна операция". И на зап. европейците нали им промит мозъка от медиите с толерастия и мултикултурализъм, сами си го вкарват, че и ние ще го отнесем.

брей.....ако продължана така няма да остане население в Африка

За Африка не знам, но в Европа бели няма да останат със сигурност.

Сицилийския пролив Mале, мале... То бива, бива неграмотност, ама вашето...

За тях се намират милиарди,а за туземците членки на съюза,глад и мор!Лицемери!

БЯГАТ ВЪПРОСНИТЕ "БЕЖАНЦИ" ?! ЩЕ КАЖЕ ЛИ НЯКОЙ НЯКОГА ЦЯЛАТА ИСТИНА ?! ПАК НИ ПОДХВЪРЛЯТ НЕДОКАЗАНИ ТВЪРДЕНИЯ, ЗА ДА ОПРАВДАЯТ ТОЗИ НЕСКОНЧАЕМ И ВРЕДЕН ВЕЧЕ ОТДАВНА ЗА ЕВРОПА ЧОВЕКОПОТОК ! ТУК ИМА ХОРА ДЕТО РОВЯТ ПО КОФИТЕ, НЕ МОЖЕМ ДА ПОМАГАМЕ НА ВСИЧКИ. ВСЕКИ САМ ПЪРВО ТРЯБВА ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДБАТА СИ, НИКОЙ НЕ МУ Е ДЛЪЖЕН. И ПРИ НАС ИМА МНОГО БЕДСТВАЩИ ХОРА, ХИЧ НЕ МЕ ТРОГВАТ ВЕЧЕ ТЕЗИ ИСТЕРИИ, ДА СИ ОПРАВЯТ ДЪРЖАВИТЕ И ЖИВОТА. Е, АКО BIG BROTHER НЕ РЕШИ ДРУГО....

БATKO

Защо сащ и Франция не приберат тези бежанци, след като те са виновни за този проблем, след като бомбардираха Либия и убиха Кадафито.

да, нали им занесоха демокрация....