Бежанците се оттеглят доброволно от лагера Идомени

Само за един ден над 800 бежанци и мигранти се оттеглиха доброволно от Идомени. Настанени са в лагери на различни места в Северна Гърция.

Обратно в новината

Коментари - Бежанците се оттеглят доброволно от лагера Идомени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поздравления за македонските власти за дадените указания на военните, за съжаления Борисов много трепери какво ще каже някой ЕС-чиновник или вестник за отношението ни към нашествениците, ето, действията на на един-двама неофициални защитници на границата ни, го разтрепери и е готов да се отрече от тях!

Айде да си ходят, че селяните от Идомени трябва да орат и сеят :)

Браво на макетата, показаха на гейовете как трябва. Сега опасноста над България пак е голяма, но имаме пример. Продажните гейберасти и подкрепящите ги сега мислят и действат как да скрият несправянето си с проблема. Завеждат дела срещу тези, които снимат нарушителите и разкриват престъпните им бездействие и действия.

"настанени на различни места в северна гърция ..."(в близост до бг граница)

Няма как масово да преплуват до Италия. Пък и парите им са на привършване. А ГЕРБ сервилно прие квотите, отказани от 5 държави. Поне да беше свикал референдум, ама се страхува да не докладва на Меркел лоши новини.

Еврокомисарите вече 2 години се блъскат като как да спарт бажанското цунами. То не бяха квоти, центрове, фронтекс, съвещания с уиски на екс. А то се оказа съвсем лесно. Малката и спорна Македония, с помоща на Чехия и някои други страни, за 2 месеца им разказа играта. Най-добре да наемем макетата, с новите заплати за чужденци да ни пазят границата. То и ако проснат някоя тарамбука, прокуратурата в Малко Търново няма как нещо да им скалъпи.

Мдаа, засега макетата спряха сганта съвсем както го е казал дядо Вазов - кат' шепа спартанци пред сганта на Ксеркса...

Сега да видим как ще ги изкарат от Гърция!?

не се притеснявай , гръцките каналджии ще ни ги докарат , без да се усетим !

Така трябваше да се действа още в самото начало.А тя г-жа Меркел на това отгоре ги канеше и те приждаха на талази.Опитаха се да дестабилизират положението на македоно-гръцката граница някои по-ербап.та да повлекат след себе си цялата паплач,но не им мина номера.От една страна добре,но от друга не,защото не се знае,дали ще се кротнат,или ще се насочат да минат през България?Можехме да бъдем сигурни,че нямаше да посмеят,ако Динко и другите бяха срещнали одобрени,щеше да се появят още много такива и ония нямаше да припарят.Защото те си имат водачи и координатори,които ги осведомяват ,къде,кога и как да минат.

Че има ли по емигрантска държава от България.200 000 в Гърция 100 000 в Англия. Испания Америка и. Н. Колко са емигрантите в България 2000 ,че се държите по тоя начин с тях.

и общото между всички емигранти е , че се чувстват като чужденци в собствените им държави, благодарение на управляващите мафиоти !

Българите емигрират където ги искат! Ако някой народ не ни ще и ни затваря границите под носа - нашенеца няма да се натрапва като тези!

правиш ли разлика между законно работещи българи по света и НЕзаконно влезли Мигранти? Или ти е трудно...

Щом притока към Гърция намалява , това значи , че са принудени да минат точно през България ! Затова и арестуваха Низамов , да не им пречи на бизнеса , нали ??

На луди ни направи тази измет. Дано да доживея реконкистата.

явно новият коридор е уточнен и се преместват, доброутро българи...,където е имало мафия пак ще има и печалби също..

А сега Късият се тресе от яд, че му прецакаха плана с бежанците.

бг фашисти ще помогнат , не се тревожи !!

като наште поплювковци. Но не е зле гръците да се поразшетат из лагера и да изловят НПО - подстрекателите за тези организирани щурмове и да ги попитат как така им обещават коктейли "Молотов"

Това означава само едно ... ще се пробват да минават през България ... Бъчвароваааа, готова ли си ма? Или да тръгват Динковците?

..видимо се наблюдава рязко спадане на бройката мигранти, които пристигат от турския бряг. То изобщо нямаше да има наплив ако Бабата не ги беше поканила.

"След като вчера отново беше разпространена листовка с призив за нова атака на македонската граница, бежанците не участваха в поредната "провокация", съобщават властите по охрана на лагера. " Хихихихи. Държи им влага от подобаващото посрещане от Макетата. :)

Само да не се насочат насам. Нашите трябва да наблюдават на къде отиват.

Единствената истинска защита на границата Го арестуваха !

Македония ке биде независима Държава !

Македонец ше посрешне земните астронавти на Марс со думите "Добро дошли!"

,,бежанците се оттеглиха доброволно" Оттеглиха се едва след като се сблъскаха с непобедимата ,,македонска фаланга".:)

да ги връщат от където са дошли,бяха на екскурзия сега обратно по домовете.Никой не им е длъжен,освен задокеанските хибриди -гмо.

Заработиха по едни 10 000 евра на калпак. Може да си ходят.

Когато видя българските политици и гранични полицаи да пазят България като македонските ще се почувствам горд,че съм българин.

Спокойно можеш да се гордееш ,то те са си българи са ,че с по добра управа .

Българи ,но не съвсем.Срам ги е да се нарекат българи(може и с основание).

Успокоението ще дойде, когато се оттеглят по родните си места.

Браво на македонците, доказаха, че тече българска кръв във вените им:). И аз по принцип, заради изцепките им не ги харесвам много, макар че ги оправдавам - знам какво КОМИНТЕРНА им е сторила и защо са такива сега. Но евала, затова, че си опазиха границите и не им пукаше за сълзотворния газ и другите истории! А на американците, дето го натвориха тоя ад - да го духат, нещастници!

Няма нищо Случайно , За това Вчера арестуваха Низамов, известен с прякора Перата - Ловеца мигранти ! За да и се осигури коридор !

Че като си платят на каналджиите, полицаите не им остават пари ли на навлеците?! "Тъмнозеления" башибозук ги дебне на всякъде из страната, за да ги до ошушка. Кампанията в медиите на Западна Европа за изцепките на българската територия с INVADERS, определено дават положителен резултат. Да не забравяме и отражението на президентската кампания в САЩ, TTIP, кризата в Украйна ... А наближава и "День Победы" ... крахът на долара-девалвация и ревалоризация.

НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА ГИ ПОСРЕЩНЕМ ТАКА, ЧЕ НИКОЙ ОТ ТЯХ И ДА НЕ ПОМИСЛЯ ДА СЕ ВЯСТВА ПОВЕЧЕ В ДЪРЖАВАТА НИ!! СГАНТА РАЗБИРА САМО ОТ ЯК БОЙ И ХИМИЧЕСКА ОБРАБОТКА-ИМАМЕ ГИ!?!

От кои държави и за кои НПО-та работят тези доброволци-провокатори и каква работа имат сред бежанците?

Браво на макетата ,личи си ,че са потомци на Яне и Гоце ,показаха как се брани тая пуста земя македонска.

Макетата не са били в ЕС и им е чужда политиката на меката китка. По принцип са ми много смешни и жалки, но сега няма как да не ги похваля. Браво, макета!

Да ги очакваме значи. Ако бяха оставили мутрите да ги пердашат и да пускат клипове, нямаше да смеят да дойдат, но така спират доходоносен бизнес за милиони и затова държавата взе мерки.

Като не може "со кротце со благо" тогава СО КЮТЕК!!!

Сега и децата разбраха кой командва и контролира мигрнтския поток ! Управляващата ислямска партия в Турция !

Да попитаме ли , кой е новият маршрут. Май е излишно

македонците показаха на нашите тикви как се пази граница!

А мръсотиите почистиха ли си или това влиза в задълженията на домакините? А иначе - македонския способ за пазене на граница от "щурмоваци" се оказа най-ефективен!

Ами ето, това, което не се постига с добра дума, се постига с добра дума и пистолет /да прощава Капоне/. Силата разбира само от сила, а не от разумни доводи, хуманност и законност.

Братята македонци се оказаха много корави ,здраво подпукаха наглите талибани с гумени куршуми ,газ и со малко кютек и ги отказаха от набезите им ,сега гърците да ги товарят по гемиите и обратно от където са изпълзяли.

не, пропускат ги през България

през България, ако са им останали пари. И да му мислят, че няма да бъдат "обидени" от "братчедите", за изпроводяк.

Тези хорица донякъде да ги съжалиш... Те няма как да разберат, че просто ги използват за маши в един безсрамно нагъл геополитически проект за съсипване на ХРИСТИЯНСКА Европа. Чрез разни сороски (злокачествени) образувания са им обещали щастлив безгрижен живот в най-социалните държави на Европа и те като деца са повярвали и сега се тръшкат да получат желаното... Каква нагла игра със съдбите на толкова хора!... Не заслужават ли световните кукловоди присъди за престъпления срещу човечеството!?!? .... Апропо, браво на братята-македонци, че са бранили твърдо и неотстъпно границата си!

Поради тази причина срочно се разбутва стабилността на Македония по украински сценарий.

На снимката: две жени с дете! Това показва достатъчно добре огромният и постоянен медиен напън да се скрие истината, че мигрантите са 90% мъже между 15-35!! Движат се организирано като войници в марш на скок в групи по няколко стотин човека!!! А слагат снимки на две пикли и едно лапе.

"две жени с дете" - ама те и талибаните от Париж и Брюксел все някога са били деца?

първо, не ми е изобщо ясно за какви бежанци иде реч. след турция бежанци няма-всичките са незаконни имигранти, които искат да се замъкнат в европа, за да я ислямизират като едновремнно с това биват хрантутени от социалната система, т.е. от данъците на европейците. същите тия християни-европийци, които са тероризирани или взривавани. кьолн, брюксел, париж, мадрид, лондон...сарафово. и това е само върхът най айсберга! второ. единствената правилна посока е тия да се разкарат натам, от където са се домъкнали. какво значи преместили ги в северна гърция?! с други думи, ще се чучнат да чакат каналджии за южна българия, така ли???!!!

Реакцията на македонските власти, които използваха сълзотворен газ срещу щурма на бежанците повлия на решението им да напуснат Идомени Да се благодарим , че Македония не е член на ЕС.Иначе със сигурност там вече щяха да управляват Евролиберасти и под лозунга за човешки права и демокрация всички орки успешно щяха да отидат на гости на мама Меркел. Срам е за 500 милионният ЕС да разчита на една малка 2 милионна държава, която дори и не е член на съюза.

Имаше един бивш агент на КГБ, чието интервю се върти сега по youtube. Казва: "Вие си мислите, че ще им обясните и те ще разберат? Разбират, само когато вземете една пръчка и ги напляскате по гъза. За това законите в техните държави са талива" Македонците показаха верния подход.

Много Атака тук, много нещо... А на изборите - 2-3%...

поредният безмозъчен. и после икономиката не вървяла. приятен ден, льольо недоклатен.

И това става на официален пропусквателен пункт. А ние дето сме като решето хаха. Стягайте се българи че ви пукат ушите скоро!

А, ето как ставало значи. Със спазване на закон, а не с евротолерастия и соросоиди.

въпреки това, тази измет продължава да го играе "иде ми, дойде ми", както и да бъде хрантутена от европейския данъкоплатец. ситуацията отдавна е изпусната, защото на наглите и неграмотни орки някой следваше да изясни, че правата вървят със задължения към обществото и закона. останалото за ценности и солидарност е бля-бля. приятен ден.

ами то ако гърците и българите действаха като македонците нямаше да има един мигрант ....ама гърците не могат .....а пък на нашите не им стиска ....с тези глупости на хелзинкския комитет б.б. не знае на кой свят е....

И когато Кантакузин видя, че не може да прехранва войниците по катъргите, понеже не достигаше хляб и свинско месо, а и самата съкровищница всекидневно се изпразваше и дукати а сребро не достигаха, обмисли това н изпрати пратеници в Търново при българския цар Александър да му помогне за прехраната на морската войска, за да пазят брода. Българите обаче, когато чуха това, насмяха се и поругаха гърците, като не само ги обадиха, но ги напсуваха на жена и майка в ги отпратиха празни. Когато видя това, Кантакузин се нажали много и изпрати пратеници и при сръбските господари Урош, деспот Углеш и крал Вълкашин да помогнат за морските войски. И тези, като чуха това, се надсмяха, поругаха гърците, не само ги обидиха, но га напсуваха га жена а майка и ги отпратиха празни. Когато Кантакузин чу това, той се нажали много и недоумяваше що да стори. Тогава Кантакузин изпрати при българските царе и при сръбските господари и им рече: Не пожелахте да га помогнете, обаче после ще се каете. Те обаче никак не обърнаха внимание на тези думи, а отговориха: ,,Когато турците дойдат против вас, ние ще се браним от тях. Тогава Кантакузин се споразумя с Аморат, положиха клетва и си дадоха един другиму писма, които се пазят до днес, да не увреждат турците в нищо на гърците навеки, нито в Романия, нито в Македония. Турците обещаха да спазват тези неща и тогава Кантакузин даде на турците да преминат през Галиполи.