Македония върна на Гърция стотици ”бегълци” мигранти

Македония е изпратила обратно в Гърция около 600 мигранти, които прекосиха нелегално границата вчера.

Обратно в новината

Коментари - Македония върна на Гърция стотици ”бегълци” мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Австрия и балканските държави обаче смятат, че затворената граница към Македония също върши работа при това без да има нужда да се правят нови отстъпки на Турция.

Щом Македония може да връща на Гърция нелегални емигранти, защо да не може България да ги връща на Турция? Всеки незаконно влязъл трябва да се връща там откъдето е дошъл. Само така може да се спре т.н. "мигрантски поток" /евфемизъм за "нашествие"/.

Как да не е решение!Това е решението! Да не забравяме,че това,което става на Гръцко-Македонската граница се наблюдава от следващите кандидат-емигранти и и действа доста обезкуражаващо! Жертват се тези хора и спира потока!Като разберат че нагоре е затворено ще си седнат на дирника! Затова Меркел,след като вече се наака достатъчно,да си затваря човката!

А ние колко души върнахме?????????????

И Македония ни изпревари. Колко нашественици са върнати? Колко са останали в България? Колко началници от гранична полиция са арестувани и осъдени за пропускане на нашественици в страната? Колко трафиканти са застреляни?

Г-жа Меркел е права, че така не може да продължи - да се разкарват едни хора с риск за живота им насам-натам, нелегално пресичайки граници. Това трябва да спре, тези същите хора да бъдат върнати в Турция и оттам - към собствените им държави, които се нуждаят от възстановяване. Нямат работа тук - да създават хаос и оставят купища боклуци след себе си из Европа.

Ми то хубаво, но вместо Европа да налива пари в Турската хазна, да вземе с тези пари да им възстановят държавата и икономиката на тези хора поне частично, къде да се върнат иначе?!

Айде за Ирак и Афганистан може и да си прав...Ама какво е направила Европата на Пакистан или Мианмар че да хвърля пари за възстановяването им? Или пък на Албанците?

Какви пари? Имат петрол, ако имаха и акъл, нямаше да разрешат да бъдат гонени, а щяха да воюват за страните си. По-лесно е да избягаш.

Аз пък имам въпрос: А защо тези балкански граници не бяха затворени от ден 1ви? А точно наобратно, бяхя ширико отворени и разградени. И не визирам само колониална България, ами и Македония и Сърбия които не са в плантацията все още??? Що, що?

Защото Европа е много тромава и не функционална при вземането на адекватни решения и това се използва от мигрантите или по-скоро от тези които ги направляват.

Да се направят листовки на арабски "Европа не ви ще"

За хибридната война която води Гърция. Интересно четиво.

DIDA

И тя ли???

КОЙ в българия е съгласен да регистрира , настанява и интегрира бежанци преминали границата та дори и през КПП -то. - ГЕРБ,ДПС,БСП,РБ,ПФ, АБВ,ББЦ.Само Атака остана единствената крепост и вола на народа не желае да приема никакви пришълци.Тези индивиди не се интегрират.доказателство третото поколение мароканци които извършват терористични актове в париж.Те са родени и израстнали в държавата и пак си отмащават за миналото робство и колониално владение от страна на Франция и Белгия.

Строителите на Вавилон искат да унищожат християнството и Божието слово като сблъскат основните религиите и негативите от този конфликт да бъдат повече от негативите от обединението в една общо ню ейдж сатанинска религия проповядваща идеология на хаосът егоизмът и лъжата и подпечатана с белегът на зярът - неделният закон и другите хуманистки закони, които са в директно противоречие с Божиите заповеди. За да сблъскат религиите трябва да принудят изкуствено различните етноси да споделят една и съща среда след което правокатори ще запалят конфликта, а медиите за масова дезинформация ще наливат масло в огънят и ще крият истината по баналната схема. Освен религиите те искат да унищожат и националното самосъзнание, особености и традиции. Затова се заеха и активно с образованието спускайки обезродяващи директиви от центъра на окултизма - централата на ООН, където няма повече от комунисти или техните наследници, врачове , соиритисти и др. Тези хора искат да принудят всички да вършат беззаконие като го узаконят, от егоизъм и завист към тези които следват Божият истина и ще бъдат спасени. Защото грехът е заразно зло, което се мултиплицира във времето и развива непоносимост към светостта и истината. Искат всички хора да станат като калъп изляти. Една аморфна маса немислещи консуматори без национална идентификация и идеали. Библейските пророчества се сбъдват като по часовник и хората четящи Библията знаят какво предстои.

не река, а пълноводна бара, газят вода да колени, отстрани снимат предварително извикани репортери с камери и фотоапарати, не изглеждат толкова отчаяни и изнемощели от студ и глад. КОЙ е авторът на този сценарий, прилича ми на масова сцена при заснемане на филм.

Браво,Лили!Най-после един нормален човек!Как може ние българите да сме така злобни и агресивни!Направо ме е срам,че съм българин!

и мен ме е срам за милионите българи които си плащат данъците и ,,преживяват,, с по сто евро на месец а трябва да са ,,благосклонни,, и да хранят нови ,,паразити,, с 4 00 евро на ,,глава,, ,платен наем и безплатно лечение!!! мислех си че по ,,глупаво,, от ,,глупоста,, няма!!! имало!!! ,,толерастията,,!!!

Така се прави - адмирации за македонците ( честно - не вярвах, че ще го кажа;о))!!! Така трябва да се постъпва с всички НАРУШИТЕЛИ на държавни граници, за да са наясно, че не може Сульо и Пульо да си ходи където си иска само , защото се е закичил с табелка "бежанец"!

Тия, нагли, нашественици се държат като популации от диви животни, ако става през тоя ''плет'', ще минат през друг. Къде са им документите за самоличност?! Кой, ще храни тая паплач?! Къде отиват, за колко време, какви планове имат?! Кой ще ги издържа?! Медиите защо не ги питат, а само повтарят едно и също ''бежанците, бежанците, горките''. Не са бежанци, а арабски нашественици, фанатизирани да ислямизират Европа! Идат за помощи и държавни жилища, на издръжката на европейските данъкоплатци. Каква наглост, да храним бъдещите си убийци! Ние ще ги храним, те ще ни викат - неверници и ще ни гърмят по площади и обществени събития. Ще седят по килимчетата, на тратоарите и ще се плодят като плъхове. И как повдигат циганетата, високо, да видим, ''бъдещето на Европа''. Ей, не е луд тоя дето яде баницата, по-луд е онзи, дето му я дава. Дебилните Евро политици стоят и гледат, смаяни, само Меркелица се провиква - ''willkommen''... Затворете границите, бе ей, евродебилии! Обявете военно положение, ако трябва. Вашт, ма*Ма!

Аз съм готов да отделям всеки месец сума, да се съберат пари за самолетни билети за мигриране до САЩ. От границата - право във Вашингтон.

оплаквали се че ,,военните,, на границата имали ,,калашников,,??? тези имат повече ,,страх,, от ,,калашников,, , от колкото от ,,аллах,,!!!

айде стреляйте най-накрая,в цялата човешка история няма досега допусната такава простотия - да се пускат чужди войници да отиват където си искат .........стреляйте ,стига вече простотии,достатъчно вече.Защитавайте територията на страната ни ,както са правили всички поколения преди нас.Егати калпавото поколение ,

Така Трябва!

,,..Властите разследват кой е разпространил позивите на арабски език. Според коментарите в медиите това е "провокация и "организирана акция с риск за живота на мигрантите, предаде БНР. Заловени били и други листовки, които предупреждават мигрантите и бежанците "да не вярват на гръцките власти, защото щели да ги транспортират обратно в Турция, а не в бежански лагери..,,??? наи отдолу вдясно имат надписа ,,коммандо норберт блюм това е бившият немски министър които беше на ,,гости,, в лагера на ,,мигрантите,,!!! фамилното име ,,блюм,, не е германско...!!!

Време е да започнат да говорят картечниците и минохвъргачките! Така както форсират реката ако макетата ги зачешат косо с две картечници ще се повтори случаят при Сома/когато германци-англичани и т.н./! Натискът към Европа не само ще отслабне, но най-вероятно и ще спре!Но, къде са сърцатите европейци?

Всички нормални Европейски държави ДА НАРЕДЯТ на Меркел ДА ОТИДЕ при тези скакалци, не да се блещи и трови германския си народ заобиколена от бодигардове, А ДА СЕ ЗАСЕЛИ ПРИ скакалците, за да се кротнат и да спрат да драпат за Европа и европейски трапези!!!!

Сганта от думи не разбира, явно макетата са и понабили някого, затова и тези са се върнали!...та така трябва да се действа и на нашата граница като начало бой и връщане обратното!..

че в ЕС има гранични сили и граници..време е да го научат.

Тези гаджали не разбират от дума, все си знаят своето. Не се подчиняват на правила и закони. За това само диктатори могат да ги държат в някакъв порядък. Всеки им казва, нямаш работа по границата, няма разрешение да ви пускаме без документи. Но те са тъпи и упорити фанатици. Ще жертват жените и децата си, явно това е заповядал религиозният им водач. Бой по канчетата, само това ги управя.

обратно кой от където е, да ги видим тогава тия тарикати!

Можем само да аплодираме навременните и адекватни действия на македонските власти. Дано тия навлеци разберат що е то държавна граница и че не може всеки да ходи където си иска. Сега трябва македонците да повдигнат наказателни обвинения на бледоликите с шарените жилетки, въжетата и джиповете. Има снимков материал, регистрационни табели на коли и т.н. Това си е трафик на хора в особено големи размери. Време е тези млади и мързеливи мъже да се изритат от Европа. Народ от страхливци се оказаха тия "бежанци". И то на държавна хранилка. Те това е арабският социализъм.

Необяснимият алтруизъм на Меркел е някаво чувство за вина от последната война.. Ако вземе да изпрати влакови композиции да приберат мигрантите от Гърция асоциацията ще бъде една препратка към миналото, където влаковете спираха направо пред Дахау..

"Македония върна стотици мигранти на Гърция". Защо ние не връщаме заловените нелегални мигранти на турция? Браво на тях. Има закони, има споразумения. Ако турците не ги спазват - на камиони и да ги изсипват на турска територия. С какво право Българите трябва да спазват законите, а резаните не спазват закона? Къде е любимия хелзнски комитет, за да защити правата на престъпниците?

Турците действат с правото на силата. А нашите ги е страх, нали сме напълно разоръжени.

Макетата, а и останалите държави като Словакия, Австрия и т.н.т. ако са малко по-хитри, сега ще върнат всичките цигани в Гърция тихомълком :) Само ония в Германия да си седят там :)

единствената , която има нужда от "бежанците" е меркел , да ѝ помогнем да си ги вземе , поне докато я изгонят !

Ислямска държава убиват турци,които са мюсюлмани,че голяма част и приели исляма! Но това не пречи на джихадистите от ИД да се взривяват насред Турция и да убиват мюсюлмани! Затова хората в Европа не трябва да се делят на мюсюлмани и християни,а да се обединяват и да се борят срещу извратения ислям,който налагат психично болните от Ислямска държава.. Този бежански поток трябва да се спре на момента и всички мигранти да се връщат там от,където идват!

Европа БЕШЕ обединена, има джамии, никой не малтретира мюсюлманите. Но този джихадистки поход иска да наводни нашите земи, да седне на готово на софрата и да прави после Движения за Права и Свободи. Но пасаран!

Резняците място в ЕС нямат. Тука е за бели хора. Обратно откъдето са дошли, а ако там не им харесва - със сигурност има други държави наоколо с близки бит и култура. Или Турция, например. Откъде-накъде всички се юрнали към Германия и Швеция?! Алоу, афганистанците, вие с какво точно сте допринесли за високия стандарт на тези държави? Там хората учат и работят, жените също, вместо мъжете да се дупят по пет пъти на ден, а жените само да седят вкъщи и да раждат чаавета! Не ви е мястото там!

Много сте злобни спрямо имигрантите бре, хора..осъзнайте се малко. Много от тях са отчаяни хора, търсещи шанс за нормален живот след като им разбиха държавата. Не стига че и ние сме плъзнали навсякъде из Европа и света в търсене на по-добър живот, и срещу нас има недоброжелателност и омраза в чужбина и ни смятат за крадци и разбойници, ама сте тръгнали да плюете по хора,които бягат от къде къде по-тежки условия. Вярно,че идват от земи на главорези и т.н. но повярвайте ми, учила съм с много хора от Ирак и Сирия и не малко от тях са интелигентни,ученолюбиви, трудолюбиви хора.

Смятам че се лъжеш, като явно нарочно... забъркваш "много", а не каква част от нашествениците са "добри хора". Според мен тези "много" са малка част от нарушителите. Бих казал 20% от нарушителите са "добри хора". Останалите са ... хайде ти ми кажи какви.

Ти проучване ли им прави, какво? Ходил си до лагерите им, говорил си с тях и си разбрал кой какъв е, така ли?

Така е, много българи сме в чужбина, ама никой от нас не рязал огради по границите и не е дошъл без паспорт! Аз имам докторска степен по икономика, а до 2012-та година ми трябваше работно разрешително, за да мога да работя в Германия! Откъде-накъде куцо, кьораво и сакато ще претендира за правото да живее в бяла държава?! Ако бягат от война - ето, Турция е достатъчно близо до Сирия, да изчакат там войната да свърши и после да се прибират! Не съм против бежанците, а против стотиците хиляди млади мъже-мигранти, които просто са тръгнали на гурбет!

Лиелто и харесала, рЕзаната карабина ...нобре разбрахме.А нещо по самата тема ?

Като "не малко от тях са интелигентни,ученолюбиви, трудолюбиви хора", как така се е получило, че 80% са неграмотни? Има и други факти, които ти убягват: интелигентните и ученолюбиви не шурмуват граници, а тихо и кротко подават документи в съответните държави и след одобрение със самолетчетата се придвижват до там. Пример: Канада.

Вижте, това че мнозинството тук сте злобни е без оспорване, доказателство са коментарите под всяка една новина във всеки един сайт. Вие просто се ядете един друг от злоба, какво остава и за някой външен човек.Thats my point..А и сте смешни...злобата ви се проявява спрямо жертвите на режими и световна политика. Защо не се ядосвате и не мразите истинските виновници,а отворковци?В един нормален свят това, което се случва е недопустимо. Е това е 100% доказателство, че просто всичко е една пропаганда и измислица, и сигурно всички се водим по нея и не виждаме истинските проблеми зад това, което е на пръв поглед.Aйде със здраве и по-леко с омразата...че може и някой ден да срещнете същото отношение към вас другаде.

путин за емигрантите :"ние не можем да си позволим да се случи същото в русия !" наредил е на министъра да вземе за това всички необходими мерки !

Меркелицо, знаеш ли кое е дългосрочното решение? Да излезеш по националната телевизия да кажеш на гостите че е време да си ходят, че се разкайваш за това което стори на Германия и Европа и че се оттегляш в манастир за изкупление на съгрешенията си.

сякаш нашите 2млн, дето заминаха, преди това са се справили тук с мафията. Просто всички искат да живеят там, дето местните вече са си направили държавите нормални.

Тези,които влизат в Европа масово са избягали затворници,изнасилвачи,мародери,главорези,джихадисти и всякакви уроди ,които са изтезавали деца и жени в Ислямска държава и Сирия!!! На границите на Европа на част от тях започнаха да им правят паспорти,но данните се взимат от самите бежанци,които лъжат,че са еди кои си,а всъщност те са всякакви диваци!!! Тези бежанци няма да се спрат пред нищо и един ден ще избиват не само християни,а и мюсюлмани,както и сега го правят в Ислямска държава и Сирия! Между другото ИД е избила много повече мюсюлмани,от,колкото християни!!! Това са изверги,психично болни хора,които сега пълнят и Европейския континент със спящи клетки,ако европейските народи не се вдигнат и не изгонят влязлата паплач без документи и изобщо бежанците от Азия и Африка в последните 5 години,то жална им майка на мюсюлмани и християни в Европа!!!!!

DIDA

От тези нашественици само 5% са с висше образование, 15 % са с основно и средно. Останалите 80% са НЕГРАМОТНИ, които идват в Европа, САМО, за да се хранят от социалните й фондове!!!Жална ни майка!!!

Меркел неохотно признава, че с по-малък наплив на мигранти й е по-добре. Т.е. добре е официално тя да симпатизира на "бежанците" (бежанец и мигрант са две съвсем различни неща), ама някой друг да играе ролята на "злия" и да ги спира да нахлуват в Европа по 10-20 хиляди наведнъж. Еб*си демагогията! Вместо Меркел да каже на ООН, че който е ПРЕДИЗВИКАЛ размириците в Близкия Изток (САЩ и Русия), трябва да поеме морално задължение към хората, бягащи от война, тя се оставя да бъде изнудвана от един рязан турчин, който също си мечтае за собствен халифат, ама в ЕС. Що така?! Та нима ЕС няма никакво влияние върху световната политика?!

Всеки мюсулман в БГ да прибере по трима афганци да онодат щерките му и после да си ходят. Нали са си мюсулмани и тия и тия

а после ние да им издържаме поколенията , нали ?!!

Няма граница и бодлива тел която да ме спре ! Аз си искам социалните фондове и белите германки.Аллах ми ги предоствя на тепсия, защо да бягам ? Джоб пара и младо гадже под ръка някой отказва ли ?

Пич, резняците място в ЕС нямат. Тука е за бели хора, и съвсем скоро първите ще го разберат.

Ще разберат какво ? Колко бързо и яростно можеш да чакташ по клавиатурата ли ? Ще вземеш да побеснееш и да напишеш двеста думи в минута ....ц-ц-ц-ц, уплаши ги, взеха да се връщат.

Държавата е циганизирана напълно ,от циганизирани политици. С неграмотен народ ,където и всички институции са корумпирани и политизирани ,......държава не се строи. На никой не му се стои в такава кочина .

Е! Сега.... Що така, като соросоид и турчин говориш значи...

Не се ли вижда ---26г.,или сме слепи?

Какъвто народът, такава и държавата - прокажени.

Мерси,че ми ползваш ника. Лоша реклама няма,нали знаеш?

деер

Изроди, защо връщате гостите на Меркелица??? Да си ги взима!Кой каквото си надроби, това ще сърба.....

Това по всякакви стандарти и показатели е нападение над суверенна... държава... пък била тя и Македония. Що на се застреляни тия? Защо им се пуска аванта? Те са престъпници до един, след като нелегално са преминали на територията на някоя държава. Значи аз решавам да ида някъде и минавам през скенери, разни индивиди със светнал поглед ме пипат, ровене на дрехи, чанти и въпроси, въпроси, а тая пасмина се шлае, където и както намери за добре, без оглед на граници и правила. Най-дразнещото е това, че има и изисквания и претенции тая сурия от паразити, тръпнеща от нетърпение да се закачи към соц. с-ма на някоя сравнително нормална държава. Много може да се разсъждава защо бива допускано това положение и защо се пълни Европа с тези същества, но осн. причини са очевадни.

Все още ловя окото. Ще намина към бежанския лагер, белким ме огрее !

Гърците са предложили поне за майките с деца подслон на сухо и храна, ония отказват.Да направят няколко влака пълни с бежанци и директно за Германия.У нас - същото.Има достатъчно влакове, ще се спестят мъките на бежанците и БДЖ ще изкара някой лев.

Чудя се западните политици дали правят анализ на състава на пришълците, на които дават убежище? Млади мъже, преобладаващо сунити, създали си конфликти с всички други етноси и религии в собствените си държави. А ЕС отваря едни широки, толерантни обятия: ще ги итегрира всичките. Ами че те със собствените си съседи и сънародници не могат да съжителстват, камо ли с хора от коренно различна раса, етнос, религия/или атеисти в Европа. Каузата е обречена на пълен провал още от самото начало.

Сега следва гърците да ги върнат в морето. ;) Е айде, по държавите от където са дошли.

Точно така, да ги заселят в Източните родопи , за да претопят населението на ЕРДОКАНЧО. Да видите как ще спре да пуска бегълци

Ама откога източните родопи са в македония?

България умира, край, свърши се. Който може, да се маха и спасява от тази клоака. Срам ме е, че съм българин. По-долни сме и от най-долните.

Мен също ме е срам,че си българин. Много,ама много ме е срам.

И мен ме е срам, че сте българин. Но не обобщавайте за другите !

та еа в пеала прост

Първо не се бяга така. Второ и другите са пълни с проблеми.

ЕС уж закри Балканския пат.... но те продължават да напират, без да ги интересува Брюксел. Сега като пуснат и милиони турци без визи заради сделката с Ердоган - Европа ще се напълни с мюслита.

Ми ще напират, като сме народ-мърша. Вече си мисля, защо пък да не ни оплодят. Толкова сме никакви, че може само да спечелим.